Коментари - Премиерът на Люксембург сключи еднополов брак | dnes.dir.bg
назад

Премиерът на Люксембург сключи еднополов брак

Първата в Европейския съюз гей сватба на действащ министър-председател се състоя в Люксембург.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът на Люксембург сключи еднополов брак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклуци !

Да им е честито !

Така и не разбрах, коя е булката.

Глобалния педерастинг в действие ,прозореца на овертон.Няма да го бъде

Честито на младоженците! Толкова са сладки! Муцки!

Евросъюз ,това е бъдещето на България ,а аз си мислех ,че няма да видим Яне Янев премиер ,ето за какви евроценности става въпрос

link и link и link .Как разбра ,че нямам обществени знания?Възпитали са ме добре,средно и висше образовение,била съм извън България.,чета си редовно книги.

Всички вън от България оценяван хуманитарното образование в България на нивото на тяхното начално и стоящо в 70-те години на миналия век.. Дипломата ти в България в хуманитарното образование ще бъде хвърлена в първия кош за боклук като излезеш вън от България. Какво като си ходил на вън? Грам не си разбрал от обществения живот в тази страна, където и да си бил навън. Това е резултат от ниското ти хуманитарно образование в България. Съмнявам се обаче, че ще ме разбереш какво ти казвам, пак поради липсата въобще на някакви съвременни обществени знания!

Колко съвременни са твоите обществени познания и какви са те?

За мен е абсолютно задължително да напуснем гейската дружинка, наречена ЕС. В момента, в който се превърнем в Содом, ще ни сполети и съдбата му. Не искам да ме управляват гейове! Не искам да учат децата ми на "кое е лошо и кое добро"! Не ма гей да ми дава наклон на вума!!! Анатема!

Просташки коментари като твоите се оставят, а моят където обяснявам от гледна точка на общсгвенита наука, се изтриват?! Отново застъпи администратора путиновски комунист, който всяка събота и неделя манипулира форума с простото си путиновско мислене . Срам сте, Дире, с тази администратори!

ти си срам за аватара си и за европейските ценности, уважаваш май само еврогейските ценнотти

Това че ТИ се казал/а нещо съвсем не значи, че е така, както си казал/а! :) Имаш се за последна инстанция? Включително за мерило за добрия тон?! :))))) Въпреки това, което в действителност ИСКАХ да кажа написах нещо доста умерено, повярвай! А ти вече звучиш точно като Мирча Кришан, пречупвайки всяка новина през неолиберализма (краставицата)! :) Едно си баба знае...

Кофтито е, че от едната страна са европейските гейове, от другата руските педали, о отдире напинят резаните манафи. Накъде?...

Това е изборът на евроатлантически ценности, за който Офшорко така често ни призовава! Случват се и обратни създания, в природата не всичко е идеално, ама защо вдигат толкова шум и са толкова горди? Ами ония над 500 техни последователи - явно и те са от бранша, намерили повод за гуляй и да се кипрят пред журналистите, явно нямат с какво друго да се представят пред хората...

Това не са "евроатлантически ценности", а "неолиберални ценности". Има ги в Русия макар Путин да ги "забранява"( за да му се чуе името) понеже е обявил Европа за враг на Русия и започнал гнусна клеветническа кампания срещу нея. Де факто Русия е "неолиберално копие на САЩ" и неолиберализма там бе внесен от последния елит на КПСС около Горбачов и след него( Путин) с американския план "Дълес", както бе внесен у нас с американския план "Ран Ът".

Народът е казал "Козата си сака пръч", но тия двамата пръчове явно не сакат коза.Въпреки това не ми е ясно кой каква роля ще играе в т.нар. им брак.Кой ще е жена и кой -мъж?Или първата нощ премиерът ще е жената , а архитектът - мъжа.А през втората брачна нощ - смяна на ролите ,за да е по-интересно.

Не ги мисли,гледай в твоето да има някой/я,тези двамата са уредени.

ти па кой си скапаняк такъв ела да ми го кажеш това по отблизо в ПЕРНИК та да ти изкъртим мутрата че и без това ме сърбят ръцете напоследък?

ТИЯ ДВАМАТА НЯМА ЛИ ДА БЪДАТ ДНЕС НА МИТИНГА В СКОПИЕ ДРУГИТЕ ДВАМА ВЕЧЕ СА ТАМ/серГЕЙ и виГЕНИН/ ???

новина ще бъде за първата им брачна нощ.

Един пример ще дам за това как закостенялото мислене вреди,особено ако става въпрос за детето ви.Един приятел такива неща е изпатил,че не знам какви хора са родителите му.Щом разбраха за ориентацията му,изгониха го от тях,отказаха да подпомагат висшето му образование.Момчето се премести при баба си и дядо си,работи,не е умряло от глад или останало без пари.Тези хора не се явиха на дипломирането му,чуваха се,но рядко и само скандали.Сега той работи,купи си апартамент,уреди си живота.И аз съм майка,но тази постъпка за мен е нечовешка.Момчето ми е приятел,в един квартал сме отрасли,семействата са ни приятелски,но не заслужава това.Така се разви живота,че баща му заболя, и като че ли,се затоплиха отношенията им,но това години хладно отношение трудно се заличава.Не знам аз като майка как бих постъпила,наистина.

ВЯРАТА В ДУХОВНОТО ЗАПОЧВА ТАМ КЪДЕТО СВЪРШВА ПЕДЕРАСТИЯТА И ЛИСБИЙСТВОТО. КАКВА ВЯРА ИЗПОВЯДВАТ ТЕЗИ ДВЕ ВЛЮБЕНИ ДУШИ? СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ИСЛЯМ! ЩЯХА ДА ИМ СЧУПЯТ ГЛАВИТЕ С КАМЪНИ.

Вяра?!Я си спомнете колко духовници са обратни и колко раздухани случаи имаше.Вярваща съм,но тук не става въпрос за нея.

тия да дойдат в TR да им калиброваме задниците

щастието на двете проститутки е постигнато благодарение на нещастието на милиони хора!

Абе ние да стигнем стандарта на Люксембург, пък нека премиера ни да е гей и гей сватбите да са разрешени. Хич няма да ми пука да ви кажа.

така е, стандартът е постигнат благодарение на фразата: не е морално, но е законно. но дори това не е толкова просто. защото неморалното забогатяване е постигнато на чужд гръб, при това все от социалисти.

кога новият световен ред ще обяви за официален канибализма и рязането на човешки глави. интересен е и подхода на хетеромразците- хем мразят хетеросексуалните, хем искат да завладеят техните традиции. утре да не се възмутите от многоженството със 17 годишли лапенца назначени за жени на милицията от баш кашкавала на путкин!

Да, за нашето време тоя брак със 17 годишната е странен, особено като се има предвид възрастовата разлика със съпруга, който на години може да й е баща, но едно време баба ми се е омъжила точно на 18-19, а това не е много повече от 17. Все пак не е дете на 13-14-15... А, виж мъж да се омъжи с мъж, си е вече извращение на природата.

като си няма друга работа...пък и новина си е.деистваш премиер геи.не знам.един премиер има политически имидж а еднополовия брак във всички случаи ще повлияе на имиджа му.това засяга личния му живот но и обществения.избиран е от хетеро хора поне на 95-6 % което значи че поне 50-60% не одобряват.

да идва путин и да всява ред, че ми писна от изроди в тоя ес! неам думи- единия гълта спермата на другия и после излиза на трибуната и говори пред симпатизантите си- леш...

кумува им Кончита Вурст

всеки може да си ползва ануса освен по предназначение и за удоволствие,но да си го развява като знаме на демократичния свободен живот е неприемливо...нали секса е нещо лично и интимно а не масово обществено мероприятие

Уеуееееееееееее мауееееееее, кви сладури са тея !? Само да имат късмет да минат Владайското дефиле и Лукойл, уеуеееееее !!!

Какви мерки да вземе папата. След като Господ такиваги е създал и те имат право на щастие. Всяка коза за свой крак виси.

А папата защо не вземе мерки по този въпрос? Като се изказва по разни световни проблеми да се изкаже и по този, а и да вземе мерки по него!

ами как да вземи мерки,когато самия тои е педал

весел парламент!

Така разбираме съвременните евроценности.В Люксембург са богати и управляват явни гейове, а в България сме бедни и управляват скрити педерасти.

Сидеров и Станишев са къде,къде по противни от тези добре изглеждащи засмени мъже.

...НАРИЧАЙТЕ ГО КАКТО ИСКАТЕ, 'СВОБОДА", "НЕПРИКОСНОВЕНОСТ", И Т.Н. - ТОВА СИ Е ЧИСТА ПРОБА ГЕЙ-ПРОПАГАНДА! 1. ВСЯКО ЕДНО БГ ДЕТЕ МОЖЕ СПОКОЙНО ДА ОТВОРИ ТОЗИ САЙТ И "ДА СЕ ПРОСВЕТИ" 2. АКО НЕ БЕШЕ ГЕЙ-ПРОПАГАНДА, ЩЕШЕ ЛИ ДА СЕ АФИШИРА И ДА СЕ СЪОБЩАВА ДАЖЕ КОЛКО ДРУГИ ГЕЙОВЕ СА БИЛИ НА "СВАТБАТА"

И като го отвори БГ детето и прочете за гей сватбата, какво? Ще стане и то хомосексуалист ли? По-вероятно е да си пусне Планета и да стане проститутка.

Педерунгели...

И всеки хетеросексуален, който практикува предлаганото от порнографията, няма право да критикува!

Хора,тези неща съвсем не са невинна екзотика или нестандартна приумица.По опасен път тръгваме!Неща които засягат вида ни-изобщо не преувеличавам.

... а утре и гей- развод. хахахаха Комплексираните мъже, които бъркат приятелството с любовта, накрая свършват като пенделси. Че вече и сватба вдигат и тотално стават за резил. Няма нормален човек, на който такива снимки да му харесат. Особено чичкото вдясно е доста отвратителен, макар че точно той е като охранен чичко и погледнат поотделно не прилича толкова много на фендел.

Е няма ли кой да ги лекува ?Хомосексуализма е лечим!Има специализирани клиники,дискретни, на Запад и който прецени може да ги посети и получи помощ!Не става въпрос за дискриминация,но колкото повече напълзяват,ще се обърка човешкия род!Винаги ги е имало,не е ново явление,но правата им са колкото да ги третират като равни,а оттам нататък да им посочат как да се променят и къде!

Специализирани "клиники" основани от религиозни институции, в които голяма част от "лекуващите се" тийнейджъри, изпратени там от родителите си, се самоубиват. А останалата част се преструват на "излекувани", за да ги оставят на мира и просто крият ориентациятя си от близките си.

Не знам кой ми е по-неприятен тези двамата или онзи чеченец полицейски началник.

ТОВА СА ЕВРОГЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ-НЯМА ПО-ОТВРАТИТЕЛНО НЕЩО ОТ ТОВА!!!! ИЗВРАТЕНО,ГАДНО,МРЪСНО-ПЕД.Л!

Че е извратено извратено е! Но има и не по-малко извратени неща като да казваш че си християнин и да носиш мартеници, да четеш хороскопи, да боядисваш яйца и тн! Все извратени неща!

Егати гнусотията, повръща ми се.

hodi I povrqshtai, balkanski troll tesnogrqd takqv

За неразбралите неграмотни примитивници! Работата е там, че държавата НЯМА право да се меси в личния живот на никого! Това кой с кого спи, кой какво прави под душа, кой какво прави след 24:00 часа, гледайки TV1000, е лична работа и държавата няма право да се меси! 98% от Европейците са ПРОТИВ еднополовите бракове, НО държавата няма право и не може да ги забрани, понеже няма такива правомощия! Само при тоталитарните режими в Русия, Беларус, Севрена Корея и арабските страни държавата ти казва, с кого имаш право да спиш и с кого не, кога и къде да се целуваш и излизаш от дома си!

Ал

Ти пак не си разбрал за какво иде реч: Никой на никого не забранява да прави каквото иска с когото иска. Нито в Русия, нито където и да било другаде. Става въпрос за забрана на пропагандирането и толерирането на педерастията, особено пред малки деца. На никой не му пука кой какъв е стига да не навира оня си работа пред лицата на всички и особено пред децата!

Да, безплодна полова връзка правят и чекиджиите, но никой н еим забранява това, освен че църквата го нарича ръкоблудство. Виж, когато държавата регистрира официално брак, това е одобрение от държавата на противоестествено опитване да се реализира наследство от непродуктивнмпо полово снушение. Скоро държавите може би ще позволят и психопати да бъдат избирани за премиери. Оп!!! Издъних се в доводите си! Станишев беше премиер на България. Хитлер е бил на Германия, а Путин е на Русия. Така че защо не гейове да опитват да се осеменяват в ануса безплодно?! Все пак един психопат на чело на държава прави по-големи простотии и провали, отколкото сбъркан премиер, който се опитва да създаде поколение в ануса на мъж. Аз намирам това за кофти пример, но с по-леки последици за нацията в сравнение с психоаптите, които изброих погоре.

Работата е там, че във всички Европейски държави и други цивилизовани държави, правата на гражданите са гарантирани в Конституциите на държавите. Примерно в Българската Конситуция Чл. 30. (1) гарантира "Всеки има право на лична свобода и неприкосновеност", или Чл. 32. (1) "Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име". При това положение, колкото и да не ни се иска, не може държавата да изключи този или онзи гражданин от този закон! Не може да има поправка, която да гласи: "Всеки има право на лична свобода и неприкосновеност, с исключение на хомосексуалистите" или "Личният живот на гражданите е неприкосновен, но личния живот на хомосексуалистите подлежи на държавна регулация"!

Европа - свобода , свободни бракове... Ехх живот.... А какво става в Рашката комумнисти ? Още ли си душите ръкава да не се одрайфате от спирта ?

Сигурно и двамата са с Гейфон 6s.

Е тия няма да имат проблеми с простатата ма старини...

Точно обратното! След толкова бъркане в неправилната дупка, ги чакат хронични простатити.

На Боко кой ли ще му е лика прилика?!Плевнелиев не е лош избор.