ГЕРБ прати покана на БСП за преговори, но неясно за кога

В централата на БСП снощи е получена покана от ГЕРБ за разговори, но без да са ясни форматът на срещата, мястото и часът, съобщи Атанас Мерджанов.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ прати покана на БСП за преговори, но неясно за кога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герб ,в този театър с постановката ,,Трите каки" изби рибата и доказа своята неадекватност към политическият проблем.Женичките или, както ги наричат ,,Трите каки" , като ги гледа човек му става жал и смешно от определената им роля от Бойко..Свили се ,смръщили се все едно са яли л...а с праз ,говорят на пресконференциите, като стресирани ученички зубрачки, инструктирани доброволки от пожарната.

Колко време ще се договарят още за власта. За приоритети ли се говори или разпределяне на постовете между коалиционните партньори

А познай де.От три пъти.

Kalin

Голям цирк и за кво се мотат?ГЕРБ отдавна са си напазарували и РБ и Каракачанов и дружина и това че ще преговарят с БСП е просто за да си правят пиар в стила-В името на България(разбирай личните ни интереси)бихме се сдружили и с дявола;-)

Боци тура фундаменто и чека бетоньо яко да стегне,като за 4 години па и повече,ако може.Тоя път неке се преебе,като миналио,па и по хосписи да оди.

Тъй де - както се пее в една песен - "и това ще стане, и това ще стане... някога, но не сега";о)

Всеки, който влезе в коалиция с ГЕРБ ще бъде унизен и унищожен. Борисов не търпи чуждо мнение - сега той е принуден по заповед на Меркел да разиграва цирка с преговорите. После ще прави каквото си иска. Ако падне правителството /а това не е изключено да стане скоро/ виновни ще са коалиционните партньори - че не слушат, матряла - че така ги е подредил, световната криза - че Русия я създала, и т.н., но не и "слънцето" Борисов. По добре избори - това вече не се търпи, а ако се случи същото, тогава .....огледайте се в Латинска Америка

А именно: 1/Кой да е ,....СЛУГА,ПОДЛОГА ,ИЗТРИВАЛКА ,НА ДПС/ЕВРОРОМА ...

Партията не е стигнала 123 годишна възраст с празноглавие! Защо ни е сега да сме във властта?! Ние подписахме Южен поток, уговорихме Уестингхаус, затворихме КТБ, повишихме циганските помощи и обещахме дрънци на пенсионерите - хайде нека и герберите да свършат нещо, де!

"Браво" -Тъп , по -Тъп , най-Тъп си ти човече

Истината е че всички гласоподаватели ще останат излъгани,защото всеки които е гласувал за Герб не е искал те да управляват със БСП и НФСБ,както който е гласувал за БСП също не иска да се коалира със Герб,и който е гласувал за НФСБ също не биха искали да се коалират със Герб,но във крайна сметка това не зависи от нас а от Политиците,сега ще си спретнат една хубава коалиция,и народа отново ще остане излъган,за уж доброто на България както винаги.Управия няма.

Не ни интересува кой с кого ще се коалира инетересува ни защо не е махнат миска на тока , интересува ни как награждават със заплата от почти 90 000 лева новият шеф на ДЕКЕВР ( не знаем , за борда или другите в ДЕКЕВР с колко им е нараснала заплатата) . Няма ли един нормален политик да обясни пред хората защо един държавен чиновник лансиран от Плевнелиев трябва да взима токова пари , ако е заради неподкупност то увеличавайте на всики във всички сфери . Съблякоха студентката насред улицана ами Баколов нали разписа точно такива мерки , може да се прави всичко и обиск в дома без знанието и подписана на съдия . А глупостите на Шаламанов а на Чонов ! Това всико е сътворено от ГЕРБ заедно с Големите Проевропейски Чехли

Я дa се зaсрaмите-всичко бихте дaли зa дa сте нa влaст комунягите.ГЕРБ ще състaвят прaвителство и без вaс лешояди!

по голями комуняги от герб светът не познава!

Само не разбрах всички политици некви бавни ли са? По колко кръга с преговори трябва да направят за да се изясни ще се вземат ли или не?!? Или държиш на нещо или не.... аман от вертопоказатели чакащи правилнищ вятър!

БЪЛГАРИ ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! НЕКА БЪЛГАРИЯ БЪДЕ САМО БЪЛГАРСКА!

,...САМО НА ПРИКАЗКИ...--26Г. С тоя МАТРИАЛ ,НИЩО НЕ СТАа. /бат Бойко/.

Снощи мутантите от РБ и ГРОБарите май изгребаха казана до дъно! Излиза, че няма за какво да се "преговаря"(свободни министерства и агенции няма)!

Ника на коалицията ОБРАН БОСТАН, идеално се римува с твоя казан,+10!

комунета мазни , готови ли сте за среща ? надупени ли сте вечхе ?? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма да оттеглят защото циганите са им неве,оятна сила и са евтини за манипулиране. Те не са тъпи да дадат лош знак и утре да се върнат ромите при БСП. Целта на Герб и ДПС е да смачкат БСП и да си развеят кончетата върху жалките гласоподаватели. И

Какво се канят по срещи като ученически любовници ! Чак на втора среща ще се цункат ! Ние нямаме време да гледаме тая сапунка ! Ако ще поемат отговорност и ще управляват , да почват , ако не да се махат !

Станишев целуна Местан пред цяла България в името БСП да е на власт. Сега Миков ако трябва ще пълзи от Позитано до Банкя , но ще намери начин пак да докара Партията близо до кацата с меда. БСП е икономическа структура, тясно обвързана с източването на държавата. Няма как пак да не бъде на власт.

Без ДПС БСП няма как да бъде на власт. Това го знае и Доган и Позитановците.

ВСИЧКО РАЗБИРАМ САМО ЕДНО НЕ РАЗБИРАМ КАК БСП ЕМ НЕ БЯХА ДОПУСНАЛИ ГРЕШКА СПОРЕД ТЯХ ПРЕДНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЕМ ИЗВЕДНЪЖ ЗАВИХА НАДЯСНО И КАК ПО-ДЯВОЛИТЕ НАЙ-ВЕЧЕ СЛЕД 4 ПРОВАЛЕНИ ПОВТАРЯМ 4 ПРОВАЛЕНИ ПРАВИТЕЛСТВА ПАК СА ВЪВ ВЛАСТТА..........

През последният четвърт век (?!).... ... И за глухият, и за слепият член, симпатизант и/или друг "случаен" гласоподавател за БСП МУ стана ясно, че ПРИВЕЖДАНЕТО на мислите и действията на партийната ВЪР-ХУШКА, на т.нар "ЛЯВА" партия (БСП) (Столичнните, регионални и местни "незаменими" партийно-организационни ВЕЛ-МОЖИ и техните официални държанки... ... И/или АБОНИРАНИТЕ за многомандатно депутатстване партийни и коалиционни кадри - омертаджии и т.н., и т.н. !?...) ... В РЕЗОНАНС с проблемите, болките, надежите, щенията на огромната част от гражданите на България СИСТЕМНО обречени да бъдат НЕзаобиколимо НЕОБХОДИМОТО БИО-ГОРИВО (обречени жертви), както за "привнасянето" по нашите земи на либерално-капиталистическата (ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА) ОИС , така също и за подържане на нейната ХИЩНИЧЕСТКА (антибългарска, проколониална, експлоатоторска, човекопогубваща, его-центрично-косуматорска, антихуманно-спекулативно-печалбарска) ВИТАЛНОСТ... ... Е НЕЩО КАТО МЕСТЕНЕ НА ГРОБИЩА - ПОМОЩ ОТ ВЪТРЕ НЕ ОЧАКВАЙ!

Бойко да не ми се прави на Меркел, ами да прави правителство и да почва работа!

Бойко е ненужен,в него вярват само тъпите

Затворете ги по лагерите, тия тъпите, които гласуваха за Борисов. Ако някой се съпротивлява - бой и унижения. Ето, ти си почнал вече.

Миков не иска да е като софра?Това е новина.Досега знаехме,че баш на софра се развихря...

па се прегърнат ...и търсят духа на...... Тато.

Предлагам срещата за разговори да е някога, някъде , по някое време.Така поне няма да има неясноти.

Тия с минусите сте 100% герберски списвачи. Друго обяснение нямам.

В четвъртък идната година?