Реакции за опита за покушение над Доган

Пред очите на цяла България се направи откровен опит за покушение срещу лидера на ДПС Ахмед Доган. Това каза Лютви Местан, заместник-председател на ДПС, пред делегатите на Осмата национална конференция на ДПС.

Обратно в новината

Коментари - Реакции за опита за покушение над Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

уродлива анти ДПС агресия? Че с какво е ДПС по-особена и по-неприкосновена от другите партии? Може би с това, че е етническа? Или с това, че е протурска сепаратистка организация? И дали няма да се нароят други такива ако тази се е изчерпала? За създаването на етническото напрежение и опазването на етническия мир са отговорни етническите и религиозни партии и движения а не демократичното управление на светската държава. В светската държава има равноправни граждани и социални проблеми а не етноси и религии с етнически и религиозни проблеми.

политиката-на сцената??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По радио "хоризонт" днес журнаристката Велислава Дърева определи Доган и Луканов като най -добрите политици на прехода.Във всички изяви до сега гца Дърева говори че в основата на журналистиката трябва да бъде истината.Искам да я попитам: вписва ли се това твърдение в изявите на Доган, че ТОЙ РАЗПРЕДЕЛЯЛ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА че ДОГАН ОТРИЧА ОСВОБОДИТЕЛНИЯТ ХАРАКТЕР НА БАЛКАНСКАТА ВОЙНА,че ДОГАН ГУШНА 1,2 МЛН.ЛЕВА ОТ "ЦАНКОВ КАМЪК" КАТО "ХИДРОИНЖЕНЕР",че ДОГАН И ДУМА НЕ ОБЕЛИ ПРИ ДРАСТИЧНОТО РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ КАТО БТК,БГА БАЛКАН,ПРИ РАЗБИВАНЕТО НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ЕНДУСТРИЯТЯТА,ПРИ ЕМИГРАЦИЯТА НА НАЙ-КАЧЕСТВЕНАТА ЧАСТ ОТ НАЦИЯТА В ЧУЖБИНА И ПР.Г-жице Дърева,в свои интервюта Вие твърдите,че журналист се става в провинцията.Ами тогава разходете се малко из Лудогорието,особено в селата,и малките градчета,ще се убедите,че там българска реч не се чува.Това не става ли с мълчаливото равнодушие на ДПС, А МОЖЕ БИ СЪС СЪГЛАСИЕ.Идете в Търговище и ще се убедите,че в един турски завод за стътро маже би 90% от работниците са български турци,някои от които зе извозват от други общини и области,.ТОВА ЛИ НАЦИОНАЛНАТА ПАРТИЯ ДПС,КОЯТО ТОЛЕРИРА САМО ЕТНИЧЕСКИТЕ ТУРЦИ,.Ами щом толкова е загрижена ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ,ЗАЩО ПОЧТИ 100% ОТ ЕТНИЧЕСКИЯ СЪСТАВ НА ТАЗИ ПАРТИЯ Е ТУРСКИ.В КРАЯ НА КРАИЩАТА НАЛИ ДОГАН БЕШЕ НАЧЕЛО.ТОВА ЛИ Е ГОЛЕМИЯТ ПОЛИТИК4КОГАТО ХОРАТА ОТ ЕЛЕКТАРАТА МУ ЕДВА ВРЪЗВАТА ДВАТА КРАЯ ТОЙ ДА ВЗЕМА ХОНОРАР ЗА МИЛИОН.Той няма ли вина за капсулирането на това население,особено в Родопите и пр.Учудвам се на вашите мерки и теглилки за политиците, г-це Дърева.

Нападателя е кадър на Университета по Строителство. Доган преди 5 години е взел "хонорар" от 1.5 млн. лева като строителен консултант по проекта Цанков Камък. Явно го е било яд че няма познанията на Доган та да вземе и той такъв висок хонорар- или пък кой знае

ШАНТАШ

И какъв е похитителя-българин,мюсулманин,помак,циганин,или платен а

веднага омразата на местан да се разследва...

че е постановка, постановкае ...мислете кои печели от тази постановка...според само комунягите...поръчителя на цирка е .....стамишев....веднага в затвора...да гризе сирене....

С пистолет с капси атентат не се прави. ДПС преиграват!

Чудя се за какво покушение говорите,ако с подобни пищови се правят ПОКУШЕНИЯ то хайде холан.Това си е чиста проба постановка,а дори предполагам,че не е имало и патрон в цевта-за да не гръмне и да уплаши Г-н Доган.Не сме толкова големи глупаци да вярваме на подобни ГЛУПОСТИ.Ако някой бе решил сериозно да убие Доган-това да е станало с боен пистолет и всичко вече да е реалност.

Блан Б: Следващият атентат - с воден пистолет! И ще сме първи в класацията "Най-смешните атентати в Света"!

КАТО ГЛЕДАМ ПОВТОРЕНИЯТА НА РЕАКЦИЯТА НА ДОГАН ,КАК ОТБЛЪСКВА НАПАДАТЕЛЯ СИ ,С КАКВА ЛОВКОСТ СЕ ПРЕТЪРКУЛИ И "ИЗБИ ОРЪЖИЕТО НА ПОХИТИТЕЛЯ",УБЕДЕН СЪМ ТОВА ЩЕ Е НАШИЯТ БОКСЬОР НА ОЛИМПИАДАТА В БРАЗИЛИЯ 2016ГОДИНА. ДАНО И ТАМ ДА МИНЕ УЙДУРМАТА

С това си изказване г-н Местан си урони авторитета като разпъна политико-етнически щит пред издивелия башибозук и дори може вече да е причинил реално небезосновани реакции на турците.

Омразата вчера я насади Лютви Местан от трибуната с крясъци и закани! Речта му беше толкова антибългарска, че се чудя как още имат очи да се правят на жертви след тази Оперета!!!

не бяха ли ОСКАРИТЕ скоро...

Политическо Покушение с газов пистолет със сигнално-звукови патрони и лют пипер? Това е Политически и Гео-Политически Театър целящ не удар по партийната демокрацията а 1. удар по извън парламентарната опозиция; 2. Удар по патриотичните организации; 3. Ход стремейки се да се затвори устата на възмущаващите се от статуквото в страната и в крайна сметка удар по зараждащото се гражданско общество. В една светска и демократична държава, където всички са равноправни граждани, неможе да има права основаващи се на верска или етническа принадлежност! Камо ли партия! И всеки който твърди обратното подклажда верска и етническа нетърпимост, омраза и конфронтация. Възмущението не е омраза Местан ефенди, омразата се режисира от Вас! И наистина трябва да стане обществено достояние кой наистина е организирал Вашия спектакъл.

Крайно време е да се забранят партии създадени на етническа или религиозна основа.Има ли в Германия партия на турците, а те са 4-5 млн.?Има ли във Франция партия на араби, партия на негрите?Има ли в САЩ партия на порториканците, на индианците, на китайците!Никаде няма!!!Защо "братята" европейци и американци ще ни казват за необходимостта от такава.При многобройните партии, които има в България всеки турчин или мюсюлманин може да си избере кеф ти БКП, БСП, кеф ти АТАКА и т.н.

за това са Атака и разните там национал-съюзи. За да ги сочат от ДПС и да говорят, че 1) ето има и други 2) заплашват ни. Факт е, че Болен е сол-ташак на Доган. Порното при джамията е същото, като порното с този пистолет

А мексиканска партия в щатите? Има ли?

Хайде стига стоя цирк. Нека сега бабаитите дето биха Октай да отидат на съд!!!

Вярвам, че ЕС ще трябва допълнително да се мобилизира, за да върне вашата държава в правия път, добави лидерът на европейските либерали. !!!! КАК ДА РАЗБИРАМЕ ТОВА Г-ДА ЛИББЕРАЛИ ??? Един етнически турчин размахва газов пистолет и сега цяла България е обявена, че е поела ГРЕШЕН ПЪТ ?! И че ДПС следва да поеме управлението над българите-рая и да ги вкара в ПРАВИЯ ПЪТ или ПРАВАТА ВЯРА ?? Ами тогара оня НЕМСКИ турчин от Берлин който уби ДВЕ сестри българки...Хайде вкарайте Германия в ПРАВИЯ ПЪТ !!!

Как е възможно до момента да няма изявление от Вожда Слънце? Цвъки Физкултурата и той засега минава с обща фразеология. Май започва да намерисва на наакани гащички!?!?

Аз пък се кефя на Вожда, че игнорира с мълчание целия този Цирк! Хахаа, преместил си го е ... Аре бе, стига им, че Първанов е бил даже гост на събитето и пръв изказа съчувствие и заклейми локумения фарс! Всички зарониха сълзи, подаваха кърпички, благодариха на бог и аллах... Баста! Било атентат, ... беше смех! С черен пипер!

Този Местан, освен че е злобно човече, е и опасен демагог. Образован и, за разлика от повечето турци, добре владеещ българския език, той се опита да направи собствено театро като с фалцетен глас заговори за някакъв "език на омразата". Да, мразят ви наистина, Местан, мразят ви от собствения ви етнос като виждат как вече четвърт век не слизате от властта, живеете в сараи, а вашите хора по градове и паланки мизерстват без препитание, както впрочем и мнозинството от българите. Така че "езикът на омразата" е ТВОЯТ ЕЗИК, Местан, твоето поведение, твоето откъсване от реалните хора, на които уж служиш, твоето самозабравяне във властта, ДЕМАГОГИЯТА, с която си пропит.

а ти самата владееш ли мичиня си език по добре от много търци както ги наричаш. незабравяи че и те са родени в балгария и са балгари наи малко колкото теб! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тогава защо съществува партия като ДПС ? Не е ли точно тя, която плаши с етническа омраза, манипулира своя си електорат и го изолират от обществото?

Що питаш дали владее българския език бе ибрик.и кой те излъга,че родените в бг турци са българи колкото нея.По делата на много отб тях се вижда какви са.Ай сиктир.

Холивуд искат сценария за да направят комедия с АД в главната роля.

Нападателят заслужено ще бъде съден, каквито и да са мотивите му. Но какво да кажем за "аверите" на Доган, които показаха "европейския" си и либерален облик жестоко пребивайки свален на земята човек, макар и престъпник. Добре, че нямаше камъни. Жалка работа, но ако думите на лидерът на партията на европейските либерали Греъм Уотсън Вярвам, че ЕС ще трябва допълнително да се мобилизира, за да върне вашата държава в правия път се реализират, страната се връща години назад , заради вътрешно и междупартийни първобитни практики. Но на кой ли му пука за тия дето копат тютюня и всички останали едва свързващи двата края обитатели на територията.

Аз, по волята на аллах Бисер Паша, ще ви открехна само едно прозорче: - не си навирайте нослетата там ,където "работим" ние от ДС, защото ще ви ги отрежем барабар с ушлетата. Колкото до Октайчо, не го мислете, скоро аллах ще го прибере. Тази държава сме я управлявали само НИЕ, без значение дали начело стои Ваньо Мангъра, Боко Рапона или някой друг.

браво за театарчето

За мен тази ундурма е нагласена. Не знам дали Европа ще го види. Не знам дали ще осмисли факта, че грозните сцени на ритане са направени от турски депутати - европейци. Това е Турция, това са им методите. ДПС не европейски модел партия, ДПС депутатите се държат като анадолци и Турция изобщо не е за Европейския съюз. Поради ярко демонстрирания манталитет на своите хора, който явно не се променя.

Слаб режисьор, слаби артисти, предварително подготвена реч на Лютви Местан, призиви - "убийте го" на истинските представители на ДПС, класика в ритането и авторитета на истинските демократи за права и свободи, които успокояваха побеснелите биячи.

Езика на омразата се проповядва от ДПС от както се е появила на бял свят!Тази противоконституционна партия няма да се спре да подрива устоите на България ,докато не бъде закрита !

Пред очите на цяла България се видя какво е нивото на ДПС депутати и активисти. Див анадолски инстинкт, диващина и зверска жестокост. Сега правосъдния министър да отговори - разрешават ли законите в България линча, и ако не, какво следва за депесарските активисти. Арест, глоба, порицание или награда. Какви ги вършат пред камери и телевизия, а представяте ли си какво правят, когато ги няма. Изроди, прикрити в костюми и вратовръзки. Свобода за Опиц.

Защо да не прочетете речта на Доган и да видите , че единствено той казва истината в очите на Европа. Защо не се огледате къде живеете, как живеете и за какво изобщо живеете, като ви сковават страх и манипулации. Огледайте се какво ви чака с Герб, глад и мизерия, не са ви виновни ДПС, те се грижат за електората си и затова кризата няма да ги порази,.... а на вас ви казаха да си продадете златните венчални хълки за да си купите хляб за един месец.... Имаше една песен отпреди демокрацията за 100 милиона мишлета... това сте ...

За кой точно електоат се грижат? Собсвените им интереси не са електорат. Впрочем и както останалите!

Жорката да се поразходи из турските региони, за да да види с очите си грижата на Доган към обикновените хора там! Грижат се да поддържат само страха им и подчинението. Това - да!

Е ГА ТИ - ВОДЕВИЛА! ЩО СИ МИСЛЯ, ЧЕ ДОГАН ,,СКРОИ ШАПКА ,, НА Б.Б. НА ПОСЛЕДНИЯ ЧЕСТИТО!

Освен на ББ, лошото е, че я скрои тази шапка най-вече на нас! След изборите ни чака кошмарът - нечовешката Коалиция "ДПС-БСП"! Защо никой не вижда, че вчера се сложи началото й? ... Ще поживеем, ще видим ... и ще си спомним. Те на това разчитат - на нашата къса памет.

Много комична постановка. Само дето са сбъркали сцената на сатиричния театър с тази на НДК! Все рак, художествена самодеиност-простено да им е!

Интересно.Това нова постановка на Сатиричния театър в София ли е ?Жалко пропуснал съм примерата

Поправете ме, ако греша, но във видеото се говори на някакъв друг език, различен от български... Не беше ли българският единственият официален език на Република България по конституция???...

Сценаристът е бил много добър ..... NO COMMENT !!!

Вече завинаги, до живот,НСО ще го пази, това се нарича "безплатна" софра

Все пак в цялата постановка има и нещо хубаво и това е че въпреки интелекта и милионите на Доган, сценаристите и режисьора не са могли да намерат подходящ актьор и това провали целият спектакъл. Искрено се надявам че са търсели българина Кирияк Стефчов но въпреки обещания голям хонорар не са успели и ако е така то това е новината.....Значи все още има шанс за българския етнос!

Заслужаваш много, много плюсчета! Моето го получи вече.

Всеки да осъзнае, че ако не гласува, подарява вота си на ДПС. Тогава шансът ни ще е още по-голям.

СЕИИИИР!

няма такава излагация можеше повече да се постараят това беше твърде изкуствено

Турция граничи с 9 държави и един остров : - Нахачиван - Азърбейджанския анклав който се отцепи от Армения с помощта на Турция - Армения = 5 века "секс и любофф" (Арменския геноцид) - Сирия - 5 века "турско присъствие" (Редовна поркрепа с оръжие на сирийските терористите от турски произход) - Ирак (редовно се бомбардират Кюрдите , а турската армия прави рейдове през границата) - Кипър = 5 века "мирно съжителство" (окупиран е от години) - Гърция = 4 века "турско присъствие" (Наскоро почна да строи ограда по границата с Турция) - България = 5 века "турско присъствие" (атентат срещу Председателя на Турската етническа партия) - Единствено в Иран не са активни щото ще ядат дървото от аятоласите ... Народа казва "Когато мечката играе при комшиите, ще дойде и при вас"

Каква помъд н младистановка само! Един млад мъж, боксьр да бъде отблъснат така ловко от Доган! Смях в залата! Но България е опозорена, тези ужазяващи кадри, как го бият с краката по главата се показват по цял свят! Етническа омраза в България, е една от най-етичните държави. Ама доказвай че сестра ти не е проститутка! Но на кого му пука, важното да се постигне целта.

ИЗВИНЕТЕ! ПЪРВОТО ИМЕ "ДОГАН", МОЛЯ ЧЕТЕТЕ "МЕСТАН". СЪЩЕСТВУВА И ДРУГА ВЪЗМОЖНОСТ : ДОГОВОРКА МЕЖДУ ББ И ДПС - ИНСЦЕНИРОВКА, КОЯТО ЩЕ НИ ЗАПАЛИ ЧЕРВЕНИТЕ ЛАМПИ: АКО БСП СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ, ТЕ ОТНОВО ЩЕ ПОКАНЯТ ВЪВ ВЛАСТТА ДПС. ТОГАВА ПО-ДОБРЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ.

"истинският поръчител на това покушение е именно езикът на омразата". ДА Г-Н ДОГАН ЕЗИКЪТ НА ОМРАЗАТА : ВАРИАНТ 1. ОМРАЗА КЪМ ДОГАН, КОЙТО НЕ Е "ЧИСТ" ТУРЧИН. 50% Е ТАТАРИН- Т.Е. КАЗАНСКИ БЪЛГАРИН, 25% ЦИГАНИН И 25 % ТУРЧИН. ВАРИАНТ 2. ОМРАЗА КЪМ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО , И ДИСКРЕДИТИРАНЕ И САТАНИЗИРАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ ЧРЕЗ ТОЗИ АКТ. 3.ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТПРИЩВАНЕ НА ЖИВОТИНСКАТА ОМРАЗА, НА ВАШИТЕ АКТИВИСТИ ПРЕБИВАЙКИ МЛАДЕЖА. 4. ВЪЗМОЖНО Е АНКАРА ДА НЕ Е ДОВОЛНА ОТ ДОГАН И ЖЕЛАЕ ДА ГО ЗАМЕНИ С ВАС. ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ, ВИЕ СТЕ ИЗТЪКАН ОТ ЗЛОБА, ОТ НЕНАВИСТ И ЗЛЪЧ. АКО ТОЛКОВА МНОГО НИ МРАЗИТЕ - НАПУСНЕТЕ БЪЛГАРИЯ - НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ Е ТУРЦИЯ.

Много ме учуди реакцията на присъстрващите в залата,когато започнаха да ритат нападателя,всички започнаха в един глас да блеят "дпс дпс дпс..."...ама че овце,ужас!Ненормални хора направо,същото блееха и като се пенявеше и новият им лидер...Зомбита.

сценария е супер липва само Азис

ДПС стои плътно зад гърбовете на своите избиратели...

Голяма излагация,с това ще ни посочват в чужбина.Къде беше НСО и как допуснаха това.Истинско или нагласено това си е атентат,не ми се мисли за изборите ще се трепем като кучета.

Много си прав. Сега, най-важното е, службите да си свършат съвестно работата и сценаристите да отидат на полагаемото им място.

Да допуснем, че не е сцена. Има един човек-в случая депутат - и друг, който се опитва да го убие публично. За какво говори това? А за какво говорят стотиците хиляди ГНЕВНИ коментари от рода "как не го уцели", "убий ги" и т.н. Тази омраза не е случайна, защото сега ако допуснем, че ситуацията е експеримент, то той ДОКАЗВА колко много са превъртели всички и колко ненавиждат средата в която живеят. Е, цинцифуцията трябва да е благодарна, защото днес и запалиха Червена Лампа - в компютъра има много сериозен вирус!

С халостни патрони, никога няма да можеш да убиеш когото и да било - публично или непублично.