Коментари - Блъсналият жена в метрото обвинен в опит за убийство | dnes.dir.bg
назад

Блъсналият жена в метрото обвинен в опит за убийство

32-годишният Асен Цолов от София, който блъсна на 25 декември 48-годишна жена под мотриса на метростанция „Люлин”, е обвинен в опит за убийство. Той ще остане в ареста за 72 часа, съобщи директорът на СДВР старши комисар Валери Йорданов.

Обратно в новината

Коментари - Блъсналият жена в метрото обвинен в опит за убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за идиотщина!!!! Ако е луд - да си стои в лудница под ключ! В днешно време всеки може да се изкара всякакъв. Да го заключат!

за този не ми е ял даже да не излиза от затвора, но метростанциите е краино време да бадат обезопасени,защото всеки може да се укаже на мястото на пострадалата жена *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малоумната ни съдебна система отново ще пусне но свобода опасно луд, защото бил "психично болен" ! А колко невинни хора има право да избие, преди да го осъдят ? Или не се предвижда съд независимо колко избие ? Колко е жалка, безпомощна и несправедлива съдебната ни система ... как да очакваме да ни пиремат насериозно в Европа с такива безобразни закони, писани от адвокатчетата на костов ?

Понеже този е с психично разстройство, има право всеки ден да бута някого под влака!!!!! Да еба и "демокрацията", и "правата" на човека!

Ако бил с ненормален нямало да носи отговорност. Ами че кой нормален бута хората пред метрото питам аз? И в такслучай кой носи отговорност че между нас се разхождат "недосегаеми" убийци

Те тези,дето са писали законитене не пътуват с метро,на тях и техните близки няма как да им се случат подобни неща.Така че какво им пука.Простолюдието да му мисли.

За това нещо е трябвало да мислят преди да купят различни видове влакове. Другият вариант е да изхвърлят старите, но това е малко вероятно.

Определено в България полицията работи само, което и е изгодно.Всичко останало просто го зарязва.Ако аз съм мъж на тази жена или дете,тоя ще бъде скопен и парализиран завинаги!

Хайде сега да се чуе гласът и на един "екстремист".Оставете съда,прокуратурата и адвукатурата-те са неспасяемо корумпирани.В полицията ми е мечта да влязат умни и честни изпълнители а не селски погражданени лумпени стремящи се към ранно пенсиониране,20 заплати и бакшиши.Тогава ми е мечта да чуя че 10-20-100 апаши,убийци,грабители са загинали при задържане "оказали съпротива","застрашили органите на сигурността","нарушили границите на законната самозащита"!Тогава и само тогава няма да е нужно смъртното наказание и всеки идиот ще се замисли преди да прави изстъпления.Ех,мечти!!!

с това обвинение този ще оттърве кожата.ако го бяха обвинили в дребно хулиганство щеше да влезе в кафеза[за кокошка няма прошка за милиони няма закони]

Тъпа правосъдна система и полицеищина това бих казал!!! Блъсната жена под мотрисата го водят опит за обииство а нараган човек с опастнност за живота е дребно холиганство.Браво на "България"

Не е за вярване колко си неграмотен...И по стар нашенски обичай най-неграмотните търсят кусури на другите.

в балгария демокрацията е силно извратена, както беше и каманизама. не е хуманно да давате свобода на крадливи комуняги, на психично болни, на. битови крадци, на апаши, наркодилари, разбоиници, цигани-паразити. това не е свобода, а слободия на престапните отрепки за сметка на спокоиствието, живота и здравето на нормалните хора. тази фалшива демокрация се насажда от мутрите, управляващи балгария: дупетати, министри, магистрати, политици,.. и причината за това е да няма ред и законност в даржавата, да се всява страх и несигурност за да бадат наплашени нормалните хора и за да могат више изброените разбоиници да вилнеят безнаказано. никакви предупреждения на европеиския саюз не помагат, защото мутрите няма да от сттапят властта без бои. единствения из ход е балгарския народ да се вдигне и да помете цялата измет отведнаж. изборите не са от значение, защото на мястото на едни мутри разбоиници ще седнат други, пак сащите. политическата лумпен класа няма да допусне по мирен пат чрез избори да и баде отнета властта. разберете това и не се самозалагваите, че чрез избори можете да промените статуквото. вземете пример от арабите и гарците и не се криите под полите на жените си, а излезте на улиците.

А крадливите демократи трябва ли да бъдат съдени ? Защото напоследък повечето са такива ! А при комунизма такива изроди ги караха в Белене да се лекуват чрез работа, но после демократите като теб сметнаха това за "нечовешко" и ги пуснаха на свобода, защото бяха електорат и гласуваха за "времето е наше" ! Но на демократите мозъчетата са малки и злобни, затова не си спомняш !

И накрая ще го пуснат! Ще го изкарат идиот и ще го пуснат, за да може свободно утре да блъсне и други "без да знае защо"... Защо ли ми се струва, че в метрото са занижили нивото на охраната и видеонаблюдението...? Камерите дали са разположени на подходящите места?

Mrany

Ти явно не пътуваш с метро. Откакто пуснаха новата линия има охрана по всички метростанции и камерите работят. Даже и контрольори има и проверяват учтиво хората. Нивото на метрото се вдигна, но въпреки това си трябват врати или решетки, защото гражданите не са съвестни.

За съжаление, влаковете не са еднакви и няма как да се монтират втори врати.

Той този не е интересен. Охраната трябва да бъде обвинена, че го е допуснала да перона.

Ако той на вид е един нормален човек как биха могли да го разпознаят?!

Mrany

А тебе някой знае ли те колко си глупав само като те види от веднъж?! Охраната е там, за да възпрепятсва наружаването на реда, а не за да бъде вълшебник.

Какво означава че ако нападателя имал психично заболяване, нямал да носи никаква отговорност? Как може такова нещо? Най-малкото трябва да го затворят в лудница, като вреден за обществото. Но според мен най-добре е да го осъдят все едно си е нормален човек. То в днешно време е трудно да се каже кой е нормален и кой не е, така или иначе.

Не се заблуждвайте - този не е луд.Лудите не бягат.Е, ще се прави на луд, като много други. Няма да ги изброявам, защото те се всичките. Като видят дебелия -или са луди или болни.И ако има пари със сигурност става такъв какъвто си поиска. А много стават невротици, луди и какви ли не, когато искат от разда забогатеят, но не могат. Не им се отдава случай.

Това е България, тук нещата стават така - ако можеш да докажеш, че си психар - пускат те. Ако не - трябват ти пари - пускат те. Ако нямаш пари и не можеш да докажеш, че си психар - влизаш в затвора.

И какво,да ни правят експертиза на влизане ли...моля те...

Ана бас,че този не е циганин,а внук на Цола Драгойчева

Ти пък не се излагай! Цола Драгойчева имаше син - Проф. Драгойчев, който публично си признаваше, че е педераст - пасивен.Не се жени и няма деца.

Ами ако е брат на известна водеща? Всичко е възможно.Тя преуспяла, а той буклук. Всичко е възможно.И реагира момчето.

Само 1 не разбирам. Този случай ме накара да се замисля за 100-тен път и продължавам да се чудя защо... Защо хора арестувани 2 пъти за 1 и също престъпление са на свобода. Защо хора арестувани и осъдени 3 пъти за 1 и също престъпление пак са на свобода. Имам предложение. 1 престъпление доказано - ...възможна по-ниска присъда с право на по-ранно излизане. Човек може и да се поправи. Да. Обаче при 2-ро престъпление от същия характер - 3 пъти по-тежка присъда и без право на обжалване. Мисля, че е честно за всички.

И откъде накъде ще му се предоставя възможност за повече жертви?

Yvora, като гледам и чета написаното по голям помияр от тебе няма. Чалната си изглежда отвсякьде.

Тоя боклук искам да остане насаме с мен, само за 30 мин. След това няма да му трябва ни психиатър, ни следовател, ни нищо.. Само ще има нужда от малко място на Орландовци- към метър на метър и двайсет

Абе по клавиатурите сме доста силни...

+1

Еба си случая! Всичко е ясно, а вече е оправдан! В каква държава живеем?

Не става дума само за психиатри. Става дума и за учени и за учители ... всички, чиито заплати се определят от държавата. В ИТ сектора стартовата заплата е 1200 лева. Добър специалист взема между 3500 и 5000 лева на месец. Това е най-малко 3 пъти по-малко отколкото на запад, но малцина емигрират. Каква наука искате в БАН или какво зравеопазване в държавна клиника? Що за кадри мислите, че са наели с по 500 лева заплата. Мияч на улици от Титан взема 670 лева ... Значи в тези институции или има тотално некадърни хора или някакви дето въртят далавери. Нямам как да е иначе. Трябва да са изпопукали от глад иначе. Учители със запплати на хигиенистка и после се питаме защо бългрчетата заеха срамното последно място по интелект в целия ЕС, включително и след Румъния. Да учиш 6,5 години медицина и после да специализираш още 4 психиатрия и накрая да се окаже, че неможеш и наема да си платиш със заплатата. Ами естествено, че лудите ще са на свобода и естествено като са луди да утрепят някой и друг човек.

раздвоените и вместо да драскате, оглупявате и оскотявате по тези места, се презентирайте в реалността с нещо полезно и позитивно, ако можете...

Ей, Тъпак, я си живей в жалкия , но позитивния животи не вземай отношение, щото да не отнесеш някой раздвен шут... Писнало ми е от такива като теб, дето си заравят главата в пясъка и се правят на не чул и невидял. Ако това беше твоя роднина, щеше друга песен да пееш.. Майка ти мършава.

Почини си, моЙто момче, от тук или от каквото те напряга, щото и ти си "на ръба". Дилемите са ти много, а решението - оздравяващ пердах, хапчета, ако не - усмирителна риза, респ. въдворяване. Спокойни празници!

Престъпници, луди, наркомани и всякакви утрепки, всички са на свобода и се вихрят, както си знаят. Това е Булгаристан. Аз, като видя такива неспокойни и с побеснял поглед около мен, бегам далече! Отваряйте си очите хора, че полицията спи!

Между другото покрай коментарите за наркомански изцепки (и аз подзирам, че това е такава) се сещам за Йордан Опиц, който беше осъден заради опитите си да се справи с този тормоз.

Евала на човека, който го е спънал и е помогнал да бъде хванат. Рядко се случва в подобни ситуации някой да се притече на помощ. Дано му се случват само хубави неща и Господ здраве да му дава! И дано има повече хора като него!

Ако това стане пред очите ми , не бих се ограничил с едно спъване, тогава дрисльото до съд няма да стигне , ама мене ще ме осъдят със сигурност.

Баце, и аз бих утрепал такъв боклук.. Определено!

Ivan

Това 100% е някой гербераст, като се има предвид колко народ е изтрепал и отровил с дрога Боко Тиквата!

Болен мозък къде намесваш тука политика от 3 години с насадена политика от десетки години ...

Подкрепям те! Тоя наистина е болен мозък, като тези, дето във всичко виждат политика! Повръща ми се от такива, честно..

Не мисля, че е луд. Краде чанта за пари, бута свидетелката/която може да го разпознае и бяга, защото му е било ясно какво е направил! Нищо му няма! Съвсем съзнателно си е действал.

Народа е казал: Не е луд този който яде баницата, а този който я дава. В държава, в която ако се държиш нормално те смятат за луд, това не следва да е новина.

Нека Бог спаси жената от тази травма !Нека благословим момчетата на комисар Йорданов ,че бързо са заловили този психар.Но се питам,защо няма постоянно дежурство от патрулки?Така те ще предизвикват респект ако някой си позволи подобна лудост!Иначе има и много трески за дялане особено на столичните ни РПУ-та.Вярно полицаите също изнемогват ,то целия народ е психясъл и изнемогва! Какво да се прави без полиция не може.Още повече когато си върши работата.

Какъвто ти измислен никът, акълът ти го нема хич.

Преди месец друг криминално проявен нападна сестра ми. Тя го разпозна, но и досега не е задържан. Това е начин за препитание в Люлин и доста разпространена професия. Чудя се защо въобще имаме полиция и харчим толкова пари за издръжката й. Млади наркоманчета кръстосват Люлин и се подиграват на полицията.

Нямам сестра и Ви отговарям малко емоционално, но след такава случка не само моята сестра, но и неговата майка не би го разпознала. Самозащита чрез удар с друг тъп предмет. :)

Абсолютно съм съгласен с теб... Само че аз имам тактика- всеки един подобен боклук, ще отива 2 метра под земята, ако го срещна... Така ще отърва хората от по- нататъшни неприятни случки!

Ако е психически болен, иа си специализирана болница за особено опасни, които не подлежат на наказателна отговорност. Условията там са такива, че бързо оздравяват и предпочитат да са нормални за да лежат в нормален затвор, след нормални затворници.

Влака е минал над нея без да я закачи.

Хаха.И какво ако има психични проблеми.Има място наречено лудница.Това място е точно за него.....Дано жената да се оправи. :))

Да. Лудница. И там се прави една специална операцийка на мозъчето за хора, опасни за обществото.

в тая страна всички бг хора са с психично разстроиство ,ако бяха здрави нямаше да хранят и поят мате и депутатите 3з години.така че бг народа не трябва да баде саден за неплатени сметки вече ,да бадат осадени фашистките групировки в парламента.

Лудите заключени в лудници!Щом държавата ги щади,да ги отдели от нормалните хора!

Тази новина я чакам от месец-два. Спомяняте ли си когато директорът на психиатричната клиника в Раднево се оплака, че лекарите напуснали и сега трябвало да пуснат лудите. Младежът има психично заболяване и няма да бъде съден, а подобни новини ще ставт все по-чести (днес това е втората, която чета за деня)

И как установиха, че е болен толкова бързо, без психиатрична експертиза. Вероятно е циганин и крият този факт, защото народът достатъчно е откачил на тази тема.

Сега свидетелят ще пострада, защото е спънал психичноболен.

ОТ ДНЕС ВСИЧКИ МОТРИСИ ТРЯБВА ДА ПРИСТИГАТ НА ПЕРОНИТЕ С БАВЕН ХОД - АКО ИМА ПОВТОРЕНИЕ НА ТОЗИ СЛУЧАЙ, ДА МОГАТ ДА СПРАТ ПРЕД ЧОВЕКА !

Шизофрениците са на свобода от години - има съсед, който уби дядо си и прави зулуми на всеки 3 месеца - като се развилнее го прибират за 2-3 седмици и после пак е навън. Чух, че щели да ги 'интегрират' и лудници нямало да има вече.

Ами нормално, щом не могат да привлекат психиатри. Мой познат отиде да практикува в Дания. Стартова заплата 6000 евро на месец + безплтно жилище + безплатни езикови курсове за членовете на семейството + безплатна детска градина за децата. А сега сравнете го с 400 лева на месец у нас. Ще ви се някакси да има кой да се погрижи за лудите, но вече няма кой. Ако сега започнем да инвестираме в бъдещи психиатри, първите ще са готови след 11 години, а до тогава очаквайте още такива новини.

По твоята логика 80% от българите трябва да се преселят в Дания. Останалите трябва да бъдат обявени за луди и такива като теб да им бъдат направени заплатите по 6000 евро за да се грижат за лудите дето са останали тук. Не е ли по лесно лудите да нахвърлят ,,нормалните" под влаковете за да си дойде всичко на мястото. На кой според теб в тази държава труда му е оценен освен на защитените с имунитет властимащи и кривораздаващи?

Стига се тези популярни факти! Не разбрахте ли, че у нас всичко се прави нарочно, за да е такава ситуацията? И като ги гледаш тези зомбита в парламента, като как се държат и говорят, би трябвало нищо вече да не ни учудва- освен собственото ни търпение...

бе голям си икономист верно, ама що си пишеш дипломната работа в коментари по сайтовете; явно ти липсва внимание, ли какво; много удобно, дай на гърба на женицата и на тая ужасна работа да се изтъкнеш нали; ходи на нея й разправяй за евра в болницата; прочетох ти и останалите постове, почваш да дразниш; мнението ти е ОК само стига се прави на "цифромер"

Този човек е опасен и ако е психично болен освен затвори има и болници. На свобода ли ще се разхожда? Щом го е направил веднъж какво му пречи да го направи пак ?!?

Имаше болници. Вече няма. Пред закриване са. Останали са по 2-3 лекари дето си копаят градинката на село и чакат пенсия.

За това състояние си има отговорни лица дето не са луди ,но са на власт ли са били на власт през последните 20 години и на които мястото им е не в лудницата, а в затвора!!!

Нека да го пуснат и да продължи и други да блъска под мотрисите на метрото. Ще го изкарат психичеки не добре и ще го оправдаят. Така е в България.

то не е опит нали е умряла

Умрел си ти! Или поне голяма част от мозъчните ти клетки.