Коментари - Митниците отново ”стрелят” по ”Лукойл” | Днес.dir.bg

Митниците отново ”стрелят” по ”Лукойл”

Агенция „Митници” образува четири дисциплинарни производства срещу митнически служители в Митница Бургас. Причината - те са създали условия за манипулиране на данни и за извеждане на акцизни стоки без контрол в данъчен склад Нефтопристанище Росенец на „Лукойл Нефтохим Бургас” АД.

Обратно в новината

Коментари - Митниците отново ”стрелят” по ”Лукойл” | Днес.dir.bg

Коментари

Елмаз как върви бизнеса на Лукойл-Италия, Откакто те преместиха от България, тука стават интересни неща. Ето виж! Незаконно бензиностанция в голф комплекса ТАБУТАТА ЛУКОЙЛ, ЗЛАТЕВ, ПРАВЕЦ или МЪЛЧАНИЕТО НА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИТЕ АГНЕТА link blog. bg/politika/2011/08/11/tabutata-lukoil-zlatev-pravec-ili-mylchanieto-na-jurnalistic. 799808 Незаконна бензиностанция на Васил Златев link com/video/view/?id=v182712224b8 Бензиностанция на Златев със система за "бъркочи" link com/video/view/?id=v18271302de5 Бензиностанция в голф комплекс link com/video/view/?id=v18275527e26

Как стрелят с халосни патрони.Бях един от стрелящите и като си казах професионалното мнение бях уволнен.Всичко е един голям цирк,казвам го с пълната отговорност.Танов и солташаците около него са пълни митнически некадърници.Хора лъжат ви безскруполно и нагло.Танов стига с този популизъм,ние митничарите те знаем какво можеш.Некадърнико кажи на народа до сега колко пари хвърли ,без да има някакъв резултат,освен да се перчиш по телевизията и да мамиш хората.Кажи бил ли си с Вальо Златев на разпивка преди псевдо операцията през 2011г?Ако отречеш значи лъжеш.Кажи по същото време не игра ли мач Бойко с фланелка с надпис Лукойл?Мамите хората, но нас не маже да измамите престъпници такива!

Слушах внимателно Иван Костов как обяснява,че Станишев му е вземал идеята за преврата...Откъде,братче имате куража да го направите,ако нямате гръб?Българина няма да застане зад Вас?Кой,братушките ли ,естествено,но сега си носете кръста,продажници....Те ви платиха,защото искат,Вие да ни продадете но не Ви стиска....Едно е ясно,че българина е на ясно,но не масата,която Вие без успешно "купихте",а масата,която не се продава,та получава много повече....Сдухахте се,схващате ли или не схващате,ДРУГАРИ?!?!?

Пишете каквото ще пишете , щото Сергей ей сега ще се обади на едно телефонче и Дира ще сменят новината . Абе къде е Георги Първанов , оказа се стойностен "ответственньи" човек , пък още търпи тези малоумници да се бъзикат с вярващите.

Това е положението в Бълхария В нормална държава за това деяние Лукойл досега да да е затворен но ние сме ОВЧИ ТЪП БЪЛГАРСКИ НАРОД !!!

Лукойл трябва да се държи под строг контрол и да се глобява с огромни суми когато не спазва регламентите!Не са виновни герб,те се опитаха да оправят нещата особено Дянков но накрая се получи полвинчата работа.

Защо уличните протести никога на се насочиха към РУСКИЯ Лукоил? Защото измислените им "лидери" бяха финансирани от БСП и Атака, т.е. от РУСКАТА ПЕТА КОЛОНА В БЪЛГАРИЯ. Сега в рафинерията усетиха, че на държавата държавата не й е до тях и побързаха да разпломбират и да крадат на едро. ГЕРБ са единствените, които се опитаха да въведат контрол и поставиха съответните измервателни уреди в Лукоил, но не довършиха задачата. Въпросът е, защо тези преди тях за 20 г. въобще не се и опитаха да направят нещо?

Какво беше това недоразумение - Атака !?!

Мислиш,но трябва много да ти се обяснява,че да "вденеш"......

Ето това е МОНОПОЛ . Разбиване няма . Ето кой плаща размириците и "напрежението" в социалните мрежи. Остава да се покаже още един от веригата и бас държа , че това ще е една банка , която вероятно ще спечели от бъдещите обещани милиарди.

Етоооо, защо баш главния НАП се е кандидатирал от листата на ГЕРБ ! Ето къде е златното кранче, но не за държавата, а за джобовете на КРАДЯЩИТЕ! БРАВОООО!!!

Какво ти е виновен НАП в случая, бе неграмотнико? Или просто копираш шефа си СерГейко, да плачете и плюете всеки ден, пък дано някой се хване на простотиите ви?

И какво от това! В предизборна обстановка сме и трябва да бъдат напълнени "едни касички на дружески партии"! Я тихо, че не се знае кой ще спечели изборите?! Да няма после "висящо уволнение"

Ако Цветанов е провеждал незаконно подслушване, както твърди БСП, защо всички флашки, СРС-та, публикации в медиите, са насочени единствено и само срещу ГЕРБ? 1. Защото Цветанов подслушва сам себе си. 2. Защото Цветанов иска да свали ГЕРБ от власт, за да може и него да го съдят. 3. Защото Цветанов просто е объркал кого да подслушва, а после още веднъж се е объркал на кого дава материалите от тези подслушвания. 4. Защото Цветанов не е подслушвал

Тези нападки започнаха по време на вероломното герберско управление! Целта е ясна - да се съсипе руският бизнес и да се открия пътища за внос на американски суров петрол, който да се преработва в Кремиковци по метода хидрокракинг и по този начин завинаги да бъде унищожена Добруджа, на която за пръв път е стъпил Ханку Брад и Мао Дзе Дун! Спрете прогреса - искам да сляза!

Ясно е за какво се събират пари. Само е любопитен следният въпрос - ако наистина ЛУКОЙЛ е руски защо руснаците ще финансират Буда, който играе по свирката на САЩ. Явно това е само мит и истинските собственици са българските олигарси.

В тази "игра" няма ваши и наши, има само бизнес (рекет). Лукоил вероятно имат толкова много прегрешения, че ако започнат да ги проверяват както трябва - ойде коньо у ряката. Затова от време на време, когато изпаднат в голяма нужда, управляващите им напомнят тези прегрешения, та да снесат каквото и където трябва. След като снесат, продължават да генерират грехове и пари, с които да се разплатят следващия път. И това е практика не само с Лукойл, но и с всички останали едри бизнеси в Българиа. Снасят всички: винпромите, хранителната индустрия, Ковачки, минната промишленост.... Както се казва: добре дошли в България!

ЛУКОЙЛ,ДРУГАРИ,ДАЙТЕ ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА...:))))Колко ви "съдраха за изборите",колко още може да дадате?!??!М Б-я практиката е една....ако изкараш 5 лева,то знай,че 5 маймуни са ти на врата и ще искат по 1 лев!!!!!!!!Хайде,прави бизнес....

Винаги има какво да се добави....Вие хич не сте монохолст и хич никой не ви го позволи,а ние сме много прости и вярваме....Манипулации ,а пък ни е хич хабер си нямаме,я пък и колкото повече знаевм,толкова главата ни боли повече....

Ама то идва едно след друго...мисълта де:))))))))Като се подхванали Лукойл Нефтохим,та вижте и кантара след него,дето се плащат едни пари....Чии ли е ????????Смешка ,след смешка....Може би нещо пропуснато,от кого,г-н Танов?

Гл.прокурор да се самосезира и в кратък срок да изправи виновните пред съд. Иначе Шенген никога да има за България. Контролиращите трябва да работят реално на терен, а не зад бюрата.

Не е по-логично заглавието да е: "Лукойл" отново злоупотребява с данъци и износ на горива с въвлечени митнически служители. Ей затова сме бедни, защото лесно ни мътят главите и нестабилността в държавата се използва за огромни кражби.

Излиза, че за две седмици без пломби можеш така да се налапаш, че ни съд да те лови ни дявол. Струва си риска. Тия вече се оправиха живота. Да идват следващите.

Агенция Митници не е ли в ресора на дЯнкофф?

Дянков им сложи чепаратката на Лукойл, с денонощната връзка с НАП, сега Дянков го няма и явно са усетили безвластие и са се опитали да заобиколят, но Ваньо Танов им е пратил проверка от София!

Стрелят с халосни патрони, а нарушителите са с бронежилетки... Битият-бит, ощетения -ощетен, а пари в хазната пак няма и така...

Е така ще е като не ми приеха предложението да се направи митническата служба, като наборната военна служба! Всеки български гражданин да бъде за две години митничар (от 18 г. до 20 г.) Е тогава няма криза да ни лови и станадарта в БГ ще е като в Кувейт.

Всичко си е в реда на нещата. Моят приятел започна да събира пари за спонсорство на компанията ми за изборите. Извинете, "компанията ми" ли казах? Исках да кажа "партията ми за европейското развитие на България", но се пообърках. Но няма нищо, то пък едно "европейско", едно "развитие"... Изобщо - изберете ме и обещавам, че момчетата от СИК ще ви "оправят"...както си знаят и ...както си заслужавате...

И ПАК ОЩЕ НЕЩО,ДРУГАРИ....МИТНИЧАРИ....Платените дипломи не Ви помагат...Олигофрен до олигофрен,мила моя майно ле....Колкото повече далеко от ИСТИНАТА,толкова по-богати....Пйлним хазната,а не знаем на какво небе се намираве....Е,БЪЛГАРИЙО,имаш си хака.....

Ако потребител на някое от енергоразпределителните дружества си свали пломбата на електромера, ще му бъдат начислени сметки равни на максимума, който може да черпи от мрежата. Разбира се за целия период, в който е бил без пломба. Редно би било и в тази ситуация да се изчислява по същия начин плюс глобата за фирмата и наказания за служителите, разбира се. Правилата са за това, да се спазват и който ги е нарушил не бива да се сърди на наложените санкции.

Интересно защо Сидеров не се е появил още в някоя телевизия да иска лиценца на Лукой и да ги национализира .Защо никога не повдига въпроса за горивата ,няма кола за да види цените или зарежда без пари . къде е Яне с неговите папки при прокурора за да повдигне обвинение,нещо се бавят тези герои за българска правда.

Не е Борисов начело и започнаха маймунджолъците.

Белотаджия: Стрелбата ще бъде на хаос!

КЪДЕ Е РУБЛАДЖИЯТА сидеров ДА ПРИВАТИЗИРА МОНОПОЛА ЛУКООЙЛ.ЗАЩО ЖУРНАЛИСТИТЕ НЕ МУ ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ ЗА ЛУКООЙЛ.

Грозно да се изписваш с главни букви,просто това е завишена вътршна самооценка,но....Смея да кажа и ПОДЧЕРТАЯ,че Агенция Митници работи нормално.../според капацитета и интелекта.../Една огромна СМЕШКА....и ЗНАЕТЕ ЛИ КЪДЕ Е . грешката...НЕ Е В КАДРИТЕ,НЕ Е В УПРАВЛЕНИЕТО....А,просто ,че не вдянаха ....не си направиха труда да разберат основното....Просто г-на искаше всичко да му е пред очите и да знае кое,къде отива....Ако бяхте се постари г-н,министре,всичко щеше да Ви е ясно,но за хора,които са "в гъбите"и само догатват,....Е,нема как да се случи....С любов и разбирателство към Вас....."Витаете някъде...."

И още нещо....преди да стреляте и изсрsляте последния коршум,не се ли запитвате дали правилно стряляте...Тя,цела е ясна,но кой богоизбран стои зад неяНе знаехте ли,че стреляте Котов??????????...Питайте,бе хора...с питане на моя мъж жена му....оправиха:)))))))))

И като да последно...БОЛЬШОЙ ЦИРК!!!!!!!!"

А главния т виновник - Лукойл какво ще отнесе?

Тлъста печалба

това с пломбите и далаверите е само метафора! ;-)

Винаги съм твърдял, че основен контрабандист с горива и нефт е Лукойл, начело с Валентин Златев.Докога ще ги търпим зависи от нас.дори в Русия гледат с пренебрежение на Лукойл и също ги смятат за търгаши.Преди слагането на контрол от страна на митниците, играеха с фиктивния износ на горива, а сега със фиктивните загуби при преработването на нефта.Там остават огромни излишъци, които незаконно се продават у нас.

който яде баницата, а който му я дава

не ги пипай беее. Аз съм обещал на Златев да не го пипам, а той ми привежда редовно парите - хайде оставяй го на спокойствие, че иначе няма парички за изборита

Всичко си е в реда на нещата. Моят приятел започна да събира пари за спонсорство на компанията ми за изборите. Извинете, "компанията ми" ли казах? Исках да кажа "партията ми за европейското развитие на България", но се пообърках. Но няма нищо, то пък едно "европейско", едно "развитие"... Изобщо - изберете ме и обещавам, че момчетата от СИК ще ви "оправят"...както си знаят и ...както си заслужавате...

Я по кротко! В предизборен месец се намираме! На ген. Буда и на физк. Цвинокио им трябват много милиончета! Че то ако не додрапаме до парламента, в панделата ли да ходим???

Трябва да избираш - или ще лъжеш, че на Борисов му трябват милиончета, или ще лъжеш, че крадат от нарова чрез субсидията. Не можеш да лъжеш едновременно за две ПРОТИВОРЕЧАЩИ СИ НЕЩА!

Не стигат бе приятел, не стигат! А от друга страна апетита идва с яденето.

милиЦИонера - потърси моля дали няма някъде "висяща диплома"? То в НСА не се учи "писане", ама то пък вече, чак пък толкоз, хептен хайде моля ти се, хич така бива ли?

Хайде сега по 20 лв. глоба да знаят друг път !

Митническите мобилни групи в Бургас и Варна ги отстраниха умишлено за да могат да си правят далаверите.Какво стана бе мишоци балона нещо се спука!Отстраниха ги тихомълком и така се работеше 15 месеца.И до ден днешен няма такива групи.Тези измамници шефовете на митниците в Бургас,Варна и Агенция Митници София са вече милионери и им е все тая дали ще ги уволнят.

Това е престъпление по служба! Питайте Началника на Митница Бургас В.Стефанов защо поиска от Танов да уволни сужителите от Мобилните митнически групи?Всички виждаме за какво са му пречели.Сега Стефанов,динев и компания трябва да отговарят за умишленото престъпление което са извършили.Уволнение е най малкото което трябва да се случи.Всички знаят че Черния/В.Стефанов/ е солташак на Танов.

За наказания - да ги пратят с правителствения самолет да ритат топка с Бате Бойко и с Емо Фаса. Ама май няма да стане, защото Емо забегна в чужбина, че нещо сата опасно за децата му в България ...

Ето това е контрабанда в особено големи размери. Доколкото, обаче, не може да се докаже, че изобщо е имало контрабанда, то нито може да се предприемат някакви действия срещу Лукойл, нито може да се търси наказателна отговорност от митничарите. Ако бъде потърсена такава отговорност, ще се окаже, че няма доказателства за причинена вреда за държавата и съдът няма да ги осъди. Най-много да им наложат някакво административно наказание, даже няма да могат и да ги уволнят, тъй като ще се окаже, че преди не са имали други наказания (и съдът би ги възстановил на работа, тъй като не може при първо провинение директно да ги уволняват). Тъжна работа.

Да ги накажат с един месец отпуска :)

Кой е монополист- защо протестиращите не повдигнаха въпроса за горивата..? Кой управлява медиите и държавата..?Кой поведе протестиращите..БСП!!!

Дали БСП, СТАВА ДУМА ЗА ЛУКОЙЛ?

Нефтохим Бургас е приватизиран през 2001. Шефът му се казва Валентин Златев - син на бивш партиен другар и кмет на Правец по времето на Тато! Така че, топлата връзка на Лукойл с партията -кърмилница е факт. Но понеже парите не миришат и нямат цвят, лицето Златев добре се "разбира" с всичките ни държавни мъже през годините.

Да не забравите да проверите и сметки/те на техническите лица в митницата. И дали не са скрили някой лев от декларациите си! И произхода на парите!

Просто е - от Лукойл са дали подкуп на митничарите

Накажете дисциплинарно и н-к М-ца Русе Весо Сопола ,за безстопанственост и образуваното дело с/у него !Знаещия пет езика ама само цифрите и те до десет.ха ха ха!

деер

И нулите знае!

Компания в съда на н-ка на Митница Бургас Стефанов трябва да му прави и н-ка на Митница Русе Весо рушвета.И двамата са милионери и така са се ояли че не им пука.За този Стефанов знам от колеги от Бургас че е много алчен.Кой не знае че са солташаците на Танов и той да не се прави че не се е облажил.ГЕРБ прикриваха всичко но балона се спука.Има господ и той гледа.

деер

Защо ги наказвате хората, то правителственият хеликоптер освобождава задържана стока !! Вие се излагате!!!

Коментари - Митниците отново ”стрелят” по ”Лукойл” | Днес.dir.bg

Митниците отново ”стрелят” по ”Лукойл”

Агенция „Митници” образува четири дисциплинарни производства срещу митнически служители в Митница Бургас. Причината - те са създали условия за манипулиране на данни и за извеждане на акцизни стоки без контрол в данъчен склад Нефтопристанище Росенец на „Лукойл Нефтохим Бургас” АД.

Обратно в новината

Коментари - Митниците отново ”стрелят” по ”Лукойл” | Днес.dir.bg

Коментари

Елмаз как върви бизнеса на Лукойл-Италия, Откакто те преместиха от България, тука стават интересни неща. Ето виж! Незаконно бензиностанция в голф комплекса ТАБУТАТА ЛУКОЙЛ, ЗЛАТЕВ, ПРАВЕЦ или МЪЛЧАНИЕТО НА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИТЕ АГНЕТА link blog. bg/politika/2011/08/11/tabutata-lukoil-zlatev-pravec-ili-mylchanieto-na-jurnalistic. 799808 Незаконна бензиностанция на Васил Златев link com/video/view/?id=v182712224b8 Бензиностанция на Златев със система за "бъркочи" link com/video/view/?id=v18271302de5 Бензиностанция в голф комплекс link com/video/view/?id=v18275527e26

Как стрелят с халосни патрони.Бях един от стрелящите и като си казах професионалното мнение бях уволнен.Всичко е един голям цирк,казвам го с пълната отговорност.Танов и солташаците около него са пълни митнически некадърници.Хора лъжат ви безскруполно и нагло.Танов стига с този популизъм,ние митничарите те знаем какво можеш.Некадърнико кажи на народа до сега колко пари хвърли ,без да има някакъв резултат,освен да се перчиш по телевизията и да мамиш хората.Кажи бил ли си с Вальо Златев на разпивка преди псевдо операцията през 2011г?Ако отречеш значи лъжеш.Кажи по същото време не игра ли мач Бойко с фланелка с надпис Лукойл?Мамите хората, но нас не маже да измамите престъпници такива!

Слушах внимателно Иван Костов как обяснява,че Станишев му е вземал идеята за преврата...Откъде,братче имате куража да го направите,ако нямате гръб?Българина няма да застане зад Вас?Кой,братушките ли ,естествено,но сега си носете кръста,продажници....Те ви платиха,защото искат,Вие да ни продадете но не Ви стиска....Едно е ясно,че българина е на ясно,но не масата,която Вие без успешно "купихте",а масата,която не се продава,та получава много повече....Сдухахте се,схващате ли или не схващате,ДРУГАРИ?!?!?

Пишете каквото ще пишете , щото Сергей ей сега ще се обади на едно телефонче и Дира ще сменят новината . Абе къде е Георги Първанов , оказа се стойностен "ответственньи" човек , пък още търпи тези малоумници да се бъзикат с вярващите.

Това е положението в Бълхария В нормална държава за това деяние Лукойл досега да да е затворен но ние сме ОВЧИ ТЪП БЪЛГАРСКИ НАРОД !!!

Лукойл трябва да се държи под строг контрол и да се глобява с огромни суми когато не спазва регламентите!Не са виновни герб,те се опитаха да оправят нещата особено Дянков но накрая се получи полвинчата работа.

Защо уличните протести никога на се насочиха към РУСКИЯ Лукоил? Защото измислените им "лидери" бяха финансирани от БСП и Атака, т.е. от РУСКАТА ПЕТА КОЛОНА В БЪЛГАРИЯ. Сега в рафинерията усетиха, че на държавата държавата не й е до тях и побързаха да разпломбират и да крадат на едро. ГЕРБ са единствените, които се опитаха да въведат контрол и поставиха съответните измервателни уреди в Лукоил, но не довършиха задачата. Въпросът е, защо тези преди тях за 20 г. въобще не се и опитаха да направят нещо?

Какво беше това недоразумение - Атака !?!

Мислиш,но трябва много да ти се обяснява,че да "вденеш"......

Ето това е МОНОПОЛ . Разбиване няма . Ето кой плаща размириците и "напрежението" в социалните мрежи. Остава да се покаже още един от веригата и бас държа , че това ще е една банка , която вероятно ще спечели от бъдещите обещани милиарди.

Етоооо, защо баш главния НАП се е кандидатирал от листата на ГЕРБ ! Ето къде е златното кранче, но не за държавата, а за джобовете на КРАДЯЩИТЕ! БРАВОООО!!!

Какво ти е виновен НАП в случая, бе неграмотнико? Или просто копираш шефа си СерГейко, да плачете и плюете всеки ден, пък дано някой се хване на простотиите ви?

И какво от това! В предизборна обстановка сме и трябва да бъдат напълнени "едни касички на дружески партии"! Я тихо, че не се знае кой ще спечели изборите?! Да няма после "висящо уволнение"

Ако Цветанов е провеждал незаконно подслушване, както твърди БСП, защо всички флашки, СРС-та, публикации в медиите, са насочени единствено и само срещу ГЕРБ? 1. Защото Цветанов подслушва сам себе си. 2. Защото Цветанов иска да свали ГЕРБ от власт, за да може и него да го съдят. 3. Защото Цветанов просто е объркал кого да подслушва, а после още веднъж се е объркал на кого дава материалите от тези подслушвания. 4. Защото Цветанов не е подслушвал

Тези нападки започнаха по време на вероломното герберско управление! Целта е ясна - да се съсипе руският бизнес и да се открия пътища за внос на американски суров петрол, който да се преработва в Кремиковци по метода хидрокракинг и по този начин завинаги да бъде унищожена Добруджа, на която за пръв път е стъпил Ханку Брад и Мао Дзе Дун! Спрете прогреса - искам да сляза!

Ясно е за какво се събират пари. Само е любопитен следният въпрос - ако наистина ЛУКОЙЛ е руски защо руснаците ще финансират Буда, който играе по свирката на САЩ. Явно това е само мит и истинските собственици са българските олигарси.

В тази "игра" няма ваши и наши, има само бизнес (рекет). Лукоил вероятно имат толкова много прегрешения, че ако започнат да ги проверяват както трябва - ойде коньо у ряката. Затова от време на време, когато изпаднат в голяма нужда, управляващите им напомнят тези прегрешения, та да снесат каквото и където трябва. След като снесат, продължават да генерират грехове и пари, с които да се разплатят следващия път. И това е практика не само с Лукойл, но и с всички останали едри бизнеси в Българиа. Снасят всички: винпромите, хранителната индустрия, Ковачки, минната промишленост.... Както се казва: добре дошли в България!

ЛУКОЙЛ,ДРУГАРИ,ДАЙТЕ ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА...:))))Колко ви "съдраха за изборите",колко още може да дадате?!??!М Б-я практиката е една....ако изкараш 5 лева,то знай,че 5 маймуни са ти на врата и ще искат по 1 лев!!!!!!!!Хайде,прави бизнес....

Винаги има какво да се добави....Вие хич не сте монохолст и хич никой не ви го позволи,а ние сме много прости и вярваме....Манипулации ,а пък ни е хич хабер си нямаме,я пък и колкото повече знаевм,толкова главата ни боли повече....

Ама то идва едно след друго...мисълта де:))))))))Като се подхванали Лукойл Нефтохим,та вижте и кантара след него,дето се плащат едни пари....Чии ли е ????????Смешка ,след смешка....Може би нещо пропуснато,от кого,г-н Танов?

Гл.прокурор да се самосезира и в кратък срок да изправи виновните пред съд. Иначе Шенген никога да има за България. Контролиращите трябва да работят реално на терен, а не зад бюрата.

Не е по-логично заглавието да е: "Лукойл" отново злоупотребява с данъци и износ на горива с въвлечени митнически служители. Ей затова сме бедни, защото лесно ни мътят главите и нестабилността в държавата се използва за огромни кражби.

Излиза, че за две седмици без пломби можеш така да се налапаш, че ни съд да те лови ни дявол. Струва си риска. Тия вече се оправиха живота. Да идват следващите.

Агенция Митници не е ли в ресора на дЯнкофф?

Дянков им сложи чепаратката на Лукойл, с денонощната връзка с НАП, сега Дянков го няма и явно са усетили безвластие и са се опитали да заобиколят, но Ваньо Танов им е пратил проверка от София!

Стрелят с халосни патрони, а нарушителите са с бронежилетки... Битият-бит, ощетения -ощетен, а пари в хазната пак няма и така...

Е така ще е като не ми приеха предложението да се направи митническата служба, като наборната военна служба! Всеки български гражданин да бъде за две години митничар (от 18 г. до 20 г.) Е тогава няма криза да ни лови и станадарта в БГ ще е като в Кувейт.

Всичко си е в реда на нещата. Моят приятел започна да събира пари за спонсорство на компанията ми за изборите. Извинете, "компанията ми" ли казах? Исках да кажа "партията ми за европейското развитие на България", но се пообърках. Но няма нищо, то пък едно "европейско", едно "развитие"... Изобщо - изберете ме и обещавам, че момчетата от СИК ще ви "оправят"...както си знаят и ...както си заслужавате...

И ПАК ОЩЕ НЕЩО,ДРУГАРИ....МИТНИЧАРИ....Платените дипломи не Ви помагат...Олигофрен до олигофрен,мила моя майно ле....Колкото повече далеко от ИСТИНАТА,толкова по-богати....Пйлним хазната,а не знаем на какво небе се намираве....Е,БЪЛГАРИЙО,имаш си хака.....

Ако потребител на някое от енергоразпределителните дружества си свали пломбата на електромера, ще му бъдат начислени сметки равни на максимума, който може да черпи от мрежата. Разбира се за целия период, в който е бил без пломба. Редно би било и в тази ситуация да се изчислява по същия начин плюс глобата за фирмата и наказания за служителите, разбира се. Правилата са за това, да се спазват и който ги е нарушил не бива да се сърди на наложените санкции.

Интересно защо Сидеров не се е появил още в някоя телевизия да иска лиценца на Лукой и да ги национализира .Защо никога не повдига въпроса за горивата ,няма кола за да види цените или зарежда без пари . къде е Яне с неговите папки при прокурора за да повдигне обвинение,нещо се бавят тези герои за българска правда.

Не е Борисов начело и започнаха маймунджолъците.

Белотаджия: Стрелбата ще бъде на хаос!

КЪДЕ Е РУБЛАДЖИЯТА сидеров ДА ПРИВАТИЗИРА МОНОПОЛА ЛУКООЙЛ.ЗАЩО ЖУРНАЛИСТИТЕ НЕ МУ ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ ЗА ЛУКООЙЛ.

Грозно да се изписваш с главни букви,просто това е завишена вътршна самооценка,но....Смея да кажа и ПОДЧЕРТАЯ,че Агенция Митници работи нормално.../според капацитета и интелекта.../Една огромна СМЕШКА....и ЗНАЕТЕ ЛИ КЪДЕ Е . грешката...НЕ Е В КАДРИТЕ,НЕ Е В УПРАВЛЕНИЕТО....А,просто ,че не вдянаха ....не си направиха труда да разберат основното....Просто г-на искаше всичко да му е пред очите и да знае кое,къде отива....Ако бяхте се постари г-н,министре,всичко щеше да Ви е ясно,но за хора,които са "в гъбите"и само догатват,....Е,нема как да се случи....С любов и разбирателство към Вас....."Витаете някъде...."

И още нещо....преди да стреляте и изсрsляте последния коршум,не се ли запитвате дали правилно стряляте...Тя,цела е ясна,но кой богоизбран стои зад неяНе знаехте ли,че стреляте Котов??????????...Питайте,бе хора...с питане на моя мъж жена му....оправиха:)))))))))

И като да последно...БОЛЬШОЙ ЦИРК!!!!!!!!"

А главния т виновник - Лукойл какво ще отнесе?

Тлъста печалба

това с пломбите и далаверите е само метафора! ;-)

Винаги съм твърдял, че основен контрабандист с горива и нефт е Лукойл, начело с Валентин Златев.Докога ще ги търпим зависи от нас.дори в Русия гледат с пренебрежение на Лукойл и също ги смятат за търгаши.Преди слагането на контрол от страна на митниците, играеха с фиктивния износ на горива, а сега със фиктивните загуби при преработването на нефта.Там остават огромни излишъци, които незаконно се продават у нас.

който яде баницата, а който му я дава

не ги пипай беее. Аз съм обещал на Златев да не го пипам, а той ми привежда редовно парите - хайде оставяй го на спокойствие, че иначе няма парички за изборита

Всичко си е в реда на нещата. Моят приятел започна да събира пари за спонсорство на компанията ми за изборите. Извинете, "компанията ми" ли казах? Исках да кажа "партията ми за европейското развитие на България", но се пообърках. Но няма нищо, то пък едно "европейско", едно "развитие"... Изобщо - изберете ме и обещавам, че момчетата от СИК ще ви "оправят"...както си знаят и ...както си заслужавате...

Я по кротко! В предизборен месец се намираме! На ген. Буда и на физк. Цвинокио им трябват много милиончета! Че то ако не додрапаме до парламента, в панделата ли да ходим???

Трябва да избираш - или ще лъжеш, че на Борисов му трябват милиончета, или ще лъжеш, че крадат от нарова чрез субсидията. Не можеш да лъжеш едновременно за две ПРОТИВОРЕЧАЩИ СИ НЕЩА!

Не стигат бе приятел, не стигат! А от друга страна апетита идва с яденето.

милиЦИонера - потърси моля дали няма някъде "висяща диплома"? То в НСА не се учи "писане", ама то пък вече, чак пък толкоз, хептен хайде моля ти се, хич така бива ли?

Хайде сега по 20 лв. глоба да знаят друг път !

Митническите мобилни групи в Бургас и Варна ги отстраниха умишлено за да могат да си правят далаверите.Какво стана бе мишоци балона нещо се спука!Отстраниха ги тихомълком и така се работеше 15 месеца.И до ден днешен няма такива групи.Тези измамници шефовете на митниците в Бургас,Варна и Агенция Митници София са вече милионери и им е все тая дали ще ги уволнят.

Това е престъпление по служба! Питайте Началника на Митница Бургас В.Стефанов защо поиска от Танов да уволни сужителите от Мобилните митнически групи?Всички виждаме за какво са му пречели.Сега Стефанов,динев и компания трябва да отговарят за умишленото престъпление което са извършили.Уволнение е най малкото което трябва да се случи.Всички знаят че Черния/В.Стефанов/ е солташак на Танов.

За наказания - да ги пратят с правителствения самолет да ритат топка с Бате Бойко и с Емо Фаса. Ама май няма да стане, защото Емо забегна в чужбина, че нещо сата опасно за децата му в България ...

Ето това е контрабанда в особено големи размери. Доколкото, обаче, не може да се докаже, че изобщо е имало контрабанда, то нито може да се предприемат някакви действия срещу Лукойл, нито може да се търси наказателна отговорност от митничарите. Ако бъде потърсена такава отговорност, ще се окаже, че няма доказателства за причинена вреда за държавата и съдът няма да ги осъди. Най-много да им наложат някакво административно наказание, даже няма да могат и да ги уволнят, тъй като ще се окаже, че преди не са имали други наказания (и съдът би ги възстановил на работа, тъй като не може при първо провинение директно да ги уволняват). Тъжна работа.

Да ги накажат с един месец отпуска :)

Кой е монополист- защо протестиращите не повдигнаха въпроса за горивата..? Кой управлява медиите и държавата..?Кой поведе протестиращите..БСП!!!

Дали БСП, СТАВА ДУМА ЗА ЛУКОЙЛ?

Нефтохим Бургас е приватизиран през 2001. Шефът му се казва Валентин Златев - син на бивш партиен другар и кмет на Правец по времето на Тато! Така че, топлата връзка на Лукойл с партията -кърмилница е факт. Но понеже парите не миришат и нямат цвят, лицето Златев добре се "разбира" с всичките ни държавни мъже през годините.

Да не забравите да проверите и сметки/те на техническите лица в митницата. И дали не са скрили някой лев от декларациите си! И произхода на парите!

Просто е - от Лукойл са дали подкуп на митничарите

Накажете дисциплинарно и н-к М-ца Русе Весо Сопола ,за безстопанственост и образуваното дело с/у него !Знаещия пет езика ама само цифрите и те до десет.ха ха ха!

деер

И нулите знае!

Компания в съда на н-ка на Митница Бургас Стефанов трябва да му прави и н-ка на Митница Русе Весо рушвета.И двамата са милионери и така са се ояли че не им пука.За този Стефанов знам от колеги от Бургас че е много алчен.Кой не знае че са солташаците на Танов и той да не се прави че не се е облажил.ГЕРБ прикриваха всичко но балона се спука.Има господ и той гледа.

деер

Защо ги наказвате хората, то правителственият хеликоптер освобождава задържана стока !! Вие се излагате!!!