Лукашенко ще се кандидатира за седми президентски мандат

"Никой отговорен президент не би изоставил народа си, който го е последвал в битката", каза най-близкият съюзник на Путин

Обратно в новината

Коментари - Лукашенко ще се кандидатира за седми президентски мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този екземпляр на снимката е част от така наречения "руски свят", тоест част от блатото, от кенефа на днешната човешка цивилизация.

Горките хора, никакъв шанс за демокрацие и нашите ценности.

"В устата му глупости, в очите му злоба. Той тая власт ще я стиска до гроба," Слави Трифонов

път на младите и можещите… друг път.

Всеки народ си заслужава управниците. Белорусите Лукашенка, ние шиши и пинчера му боци.

Абе тия мандати защо не ги направят 20год. ...тоя човек се е разболял от болеста на тиквата , имайки се за свещенни крави и обществото трябва да ги боготвори и търпи , нищо че незаконно по шумкарски са опасли градината на комшията . След два мандата психиката на човек подложена на /ако наистина е съвестен / стрес се изхабява , и му е необходима почивка ...но такива са клиенти на д-р Михайлов .На всички е известно че една ново назначена сервитьорка след втората седмица работа е в "кириза" и вече се е научила от къде и как може да щипне , а тия са във власта от двайсет години ?!

Латиноамериканското явление Ел Президенте отдавна е намерило почва и в Източна Европа.

Беларусите не са руснаци, а Лукашенко не е Путин. За който не знае т. нар. Литовска държава от преди 500 години може и да се казва литовска ама е на 90 процента населена с беларуси. Та беларусите по-скоро са като украинците, няма да търпят московския ботуш още дълго. Той и на руснаците московския ботуш им е омръзнал де. Московията е изостанала кочина, която съществува за сметка на нечовешка експлоатация на собствения си народ. Понеже този народ е много зле откъм технологии му остава да мре на талази като пушечно месо. Това и виждаме в Украйна.

Избори с повече от един кандидат са пълна обърквация.

Ако искат промяна, могат да сложат мен.

вярно, на вид е същия, може да се ротират

Диктаторите са доживотни, е ако не им спретнат преврат.

Българина не може да оправи собствената си държава, но дава акъли как да се оправят чуждите. Престанете да гледате чуждите държави и се огледайте ние в каква кочина живеем и какво ни очаква.

А защо да е кочина? Всичко си имаме.

Какво имаш? 15-20 кредита ли? Това имат 90% от българите. Няма никаква сигурност, няма ред, няма справедливост. Няма ден в който няма убит на пътя, няма ден в който нашите баби и дядовци по селата биват ограбвани и се гаврат със тях, няма села, няма образование, няма здравеопазване, няма общество , няма енергетика, няма икономика. Мога да ти изброявам до утре с факти, но не виждам смисъл, щом задаваш такъв т.п въпрос.

а защо пък да не гледаме какво става в другите държави ? Кой си ти че ще казваш на хората какво да гледат и какво да не гледат ? Мойсей ли си ? Или Исус Христос или пророка Мохамет ? Купи си едно стадо овце и им казвай къде да гледат и къде да не гледат

От един загубен комуноид какво да очакваш

И както всеки диктатор, вече 6 мандата громи "ВрагЪ" и още саааааааааааамо един мандат остава до окончателната победа над злите сили и след това ще настъпи Рая!

что се срамиш да се нареччеш пожизнене диктатор президент... хем плюе по Запада, че му се бъркали на изборите... била собствената му старна и албала... ми кат си толкова самостоятелен и независим - що се лензиш с избори бе путлерстки слуга... ставаш пожизнен и толкова.. бъди мъж като мъж като се правиш...

Защо да се срами - на едно интервю той директно си каза че е по добре да си диктатор отколкото обратен. А иначе Лукашенко е пич, защото той единствен от цяла източна Европа си запази всичко останло от СССР и го разви.

Как го разви?

Както можа - прави си камиони, трактори, сглобява китайски коли и мотоциклети... Здравеопазването оше е държавано и има 2 пъти повече медици на човек он населението откокото у нас... Колхозите оше си работят и произвеждат читава храна... АЕЦ направи.... Другите само разпродаваха каквото имаше от СССР...

Направо да се обяви за "цар-самодържец" и готово......Кви "избори" кви 5 лева........45 години го играхпе това........