17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А няма ли да обяви, че агент на ЦРУ с двойно - беларуско и полско гражданство му е насрал гащите?

че сърбете САМИ предадоха милошевич на трибунала, след като ги стиснаха за макарите!

Абе, тия ако са си водили конферентни разговори по Зуум или Скайп, или са пълни идиоти, или тия, на които се пробутва видеото по презумция са считани за такива...

Според мен групата на метежниците е получила вече дачи, коли и други държавни стимули за блестящата си игра...

Видео с разговорите на заговорниците в Беларус, в което обсъждат как ще извършат метежа и ще убият Лукашенко. Било е предвидено преврата да бъде извършен през юни-юли, а не както пише в материала 9 май. Америкънтские еничери във форума да гледат внимателно и да е готвят да посрещнат съдбата си. https://www.youtube.com/watch?v=PpV9s6YIflo

Ако американците решат да убият някого те го правят и обявяват публично - справка: иранския генерал! Освен това американците убиват много президенти в това число и свои собствени, но НИКОГА не посягат на живота на децата им! Това е любим похват на руските болшевики и техните сегашни наследници - семейството Романови с всичките им деца, Скрипал и дъщеря му. Съшито е с бели конци - спасителят на бял кон пристига гол до кръста от Кремъл. Ердоган вече се хвана веднъж на тази въдица - трябваха му почти година за да се усети откъде му дойде удара.

Гледах въпросното видео и умрях от смях. Имаше едно време едно детско предаване, казваше се "Експедиция Следа 12". Там предаваха заснето как едни деца се загубват в планината, едно от тях разказва за изгубването зад кадър, а накрая хижарят бате Лъчко се появяваше с моторната шейна и ги намираше...Горе-долу същото се случва и на тия записи. Седят си метежниците кротко в кафенето, кроят пъклени заговори, а в това време камера на нивото на масата ги заснема разобличително...Толкова плоско нагласена работа, че чак дилетанска!

Ако все още не използвате CryptoTab Browser, то изпускате една добра възможност! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и да започнете да добивате Bitcoin, докато просто сърфирате в интернет, както и досега. Към момента Биткойн се търгува над 55 000$, а очакванията са да достигне над 200 000$ в близко бъдеще. Криптовалутите отдавна не са феерия и скептицизмът няма място при тях. Разгледайте https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 и опитайте. При редовното му използване ще сте благодарни за решението си! Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия! Не губите нищо да опитате, ако не ви хареса винаги може просто да спрете да го използвате.

ако щатите искат лукашенко мъртъв, то лукашенко вече да е при кесим солеймани!

Ti gi napravi izvanzemni teroristi

що пишеш на тая шльоковица, смотаняко прост?

Да и именно затова избират по трудния сценарии с революции, вълнения, масови безредици, санкции от тях и европейските им пудели. Още малко и ако бях на твоето умствено ниво можеше и да повярвам на подобна глупост. От козяк трябва да избират по-внимателно троловете, щото ако всичките са като горните, те повече ще вредят отколкото помагат.

тъпи, явно и ти като лукашенко не си спомняш какво се случи на несменяемите дрОгари чаушеско, саддам и кадафи!

Спомням си разбира се. САЩ нападнаха и окупираха Ирак и марионетното правителсвто установено от тях уби Садам. А поддръжници на Садам на времето когато водеше война с Иран бяха именно те. По подобен начин организираха ислямистко въстание и преврат в Либия, като подкупиха една част от хората от ръководството на страната. Когато Кадафи изпрати армията да се разоправи с метежа, САЩ активираха марионетките си от НАТО и заедно с тях от въздуха разгромиха армията му - това е акт на чиста агресия отнсно суверенна дръжава. Дотук имаме две агресии с потъпкване на междунаротното законодателство и норми, окупиране на съответните държави със собствена или проксиармии, разграбване на богатствата им, създавне на хаос, връщане на държавтите в развитието им с няколко десетилетия назад. Т.е. САЩ са най-големите международни престъпници след Хитлер, а такива като тебе са им съучастници и спомагатели в престъпленията. Чашеско беше убит от неустановени лица без съд и присъда, явно е обаче кой и защо стои зад тях и кой имаше полза от премахването му.

С тъп ще се обръщаш към себеподобните си или към роднините си, от които явно не си паднал много по далече. Или пиши по същество с аргументи, или спри да дрищиш - това не ти е селски кенеф.

Расстрелять в коридоре!

Държавата-терорист - САЩ след поредния си терористичния акт с убийството на генерала Сулемайни за пореден път прекрачва всички човешки закони,организирайки убийство на Лукашенко (несъстояло си благодарение на ФСБ на Русия) и освен него и убийство на ДЕЦАТА му и цялото му семейство.Средновековието е с жестоко клане! Съвсем загубили човешкия облик и приличат на подивяло животно усетило кръв на раненото и безпомощно животно. Когато могат го довършват.Засега не се получи. Кога диваците с пещерни навици ще спрат да говорят за демокрация и хуманизъм? Кога овцете ще спрат да им вярват?

Ако Америка има реален интерес да махне Лукашенко, ще го направи, можеш да си сигурен. Но това изобщо не ги устройва, поне на този етап. Ще повиши твърде много риска от открит сблъсък между тях и руснаците, а никоя от двете страни не иска точно това сега. Американците правят онова, което знаят, че много често е сработвало в тяхна полза, именно, икономическото притискане и отслабване на конкуренцията. Нито те, нито Русия искат Трета световна война, нямат интерес от такава. Имат къде другаде да си пробват военните машини (Сирия, Ирак, Либия...) Така че с Беларус случаят е на поредната "малка" държава, която е пионка в игрите и надцакванията на великите сили.

Егати тъпите клишета ... Абе, от къде ги намират тези "творци"?

Лукашенко е еднакво удобен и за Русия, и за Запада. За Руснаците е нужен като буфер, който държи НАТО на разстояние от границите й, а Западът реално е по-заинтересован от продължаваща, но не разрешаваща се в "демократична" посока политическа нестабилност там, с която да дразни и изнервя допълнително руснаците. Така ги принуждава непрестанно да хабят всякакъв (икономически и политически) държавен ресурс в поддържането на Лукашенко, за да остане на всяка цена на власт.

За сравнение, с Украйна нещата не стояха така - по-важното й геостратегическо значение поради излаза й на Черно море доведе до активна намеса на Запада там, за да се редуцира поне отчасти руската морска хегемония. Това принуди Путин да реагира като ужилен с ответната анексация на Крим. Така че всичко е въпрос на политически приоритети...

За нема месец да ги "убеди". Не виждам как за такъв срок да се организира военен преврат. Това да не е квартална вечеринка.

Лукашенката си е съчинил този сценарий, за да потвърди с външни доводи налудната си теза, че протестите срещу него са следствие от западен заговор, а не резултат от естествени вътрешни, напрежения и недоволства. Набедил е няколко невинни, но удобни и подходящи персони, и контра-кондпирацията е готова! Който иска му вярва, в зависимост от симпатиите си.

Сега, че западните политически хиени се възползват от протестите в Беларус и искат да ги "яхнат" е друг въпрос...

Че Лукашенко не цвете за мирисане това е ясно, но ти си видя ли снимките от скрита камера в кафенето в Москва , където "пучистите" обсъждат своя план? А след това е арестуването им?Точно тези неща ли са инсценирани? Потърси ги в интернет и ще разбереш какви възможности дава съвременната техника за наблюдението.Ако след това ще кажеш, че не вярваш, значи така си решил и никой не може да ти помогне.

На комуниста все външния враг му е виновен.

Не си съвсем прав. Технологията е вътрешен враг, след това външен враг и след това врагът с партиен билет. След това пак външен, който пък подкокоросва тоя с партиния билет. :))

Циркове за пред населението, тоя е по-зле от Путин.

То ако американците са го планирали, отдавна да си гушнал букета, сатрапе прорушняшки, боклук!

Батька, преди да избързаш с коментарите срещни се първо с Ердоган, той доста бързо се усети кой му спретна "преврата", кой го "спаси" от него и изобщо цялата технология! Интересно как така винаги в Москва ги разнищват тия опити за преврат, Майдани и тям подобни! Здравия разум показва само едно - толкова лесно се предотвратява само нещо, с което си запознат в детайли и сам си подготвил преди да се появиш триумфално на бял кон/може и гол до кръста- дребния обича торса си/ в качеството си на "спасител"! Който разбра- разбра! Другите са неспасяеми! Идейната немощ на КГБ-ешниците просто буди недоумение - от 20 години едно и също: Крим, Приднестровие, Нагорни Карабах, Ю.Осетия, Чечня, Абхазия, Донецк и Луганск - какво точно според вас ги обединява? Не си блъскайте мозъка - не е Русия. Обединява ги регламентът за приемане на нови страни-членки на НАТО! Той гласи, че не може да бъде страна членка държава, на територията на която има териториален спор с употреба на оръжие! Та за толкова години ФСБ не можа да измисли нещо друго освен етнически конфликти в области от тези държави с претекст "защита правата на рускоговорящи" за въвеждане там на войски на Русия и замразен териториален конфликт - нито един от тях не е разрешен вече толкова години - нали!

За Ердоган питай плащачите ти. Не заслужаваш центове за това "изхождане".

Възможно е, но виждам, че ти с удоволствие го кльопаш"! Всъщност кое точно от това не е вярно? Ердоган вече прогледна но му беше необходимо доста време! Някой задава ли си въпроса защо беше убит руският посланик в Турция и защо Русия прие толкова спокойно това? Това се случи няколко месеца след опита за преврат. Не ви ли се струва, че освен прекият изпълнител това беше акция за ликвидиране на неудобен свидетел -организатор на заговора.

"Т.нар." Парад на победата? Така нареченият? Намеквате, че и победа е нямало, и ВСВ, и фашизъм - затова няма какво да се празнува, така ли?

Поздрави от Венецуела! пп Бдим над резервния американски президент /Гуайдо/ ако нещо стане с Байдън!

А, да, Байдън е социалист... :)))))))))))) Сигурно ще ти увеличи данъците, защото изкарваш над 400 000 долара на година. :))))))))) Ужас, социализма победи! :)))

Не! Имаме си наш човек - Мъск, който ще прати американците на Маркс. Само да литне веднъж ... къде червената планета.

Беларус е същия кенеф като Русия.

Руското посолство направо затваря Браво на чехите, ама защо само те Цяла Европа трябва да върне представителите на руските орки обратно в страната на Ленин и Сталин Да се тровят там на спокойствие

Ти май искаш Европа да фалира и да стои на студено.

Не че сега не е

Обратното е също вярно, като няма кой да им плаща газа и те ще стоят на студено. Гъпак.

Преди изборите в Русия подкараха всички чуждестранни агенти и всякакви НПО, финансирани от щатски и псевдо европейски фондации. Организацийката на Навалний я подкара прокуратурата с обвинения "дейности за незаконна промяна на конституционния строй", за което наказанието е 10 години колония.

Един път Путин подцени ситуацията с Украйна, но втори път няма да стане. Всички опити за преврат в Беларус и Русия ще бъдат пресичани още в зародиш.

Между ЦРУ и Ал Кайда няма разлика и двете са терористични организации.

do proseskata toiaga e dokarana Bulgaristan a ne belarus i e dokarana s pomosta ot to se znae

Там кретените като тебе ги гледат като писани яйца

Не е ли по-лесно и удачно вие соросоидните продажници да отидете да миете чинии на запад а ние българите да си оправим държавата след 31г капиталистически кражби.

Лошо лошо ...назапад мнооооого одавна за миене на чинии използват машини. За 31 години поне това успяха да научат, че е по икономически ефективно да използваш машина вместо човешки труд за неквалифициран труд. Ама ти другарю и за още 31 няма да може да оправиш това което вече докара до тук.

Разликата между ЦРУ и КГБ и подобните на КГБ Български служби, е че ЦРУ работи в интерест на държавата си и гражданите,а Руските и Българските служби работят срещу своите граждани!

koi e ubieta sega moze li da pravite razlika a takiva slutai ima mnogo nai presen Turtia

Хахаха, в Беларус не минаха вероломните планове на ЦРУ.

Свършиха ли вече душевноболните проститутки в България Докога ще се влачиш немил и недраг по улиците

Толкова вероломни ,че пратили адвокат и политолог да правят преврат.Ха, Ха,Ха. С какво ще правят преврат, с писалки ли! -Смешницци. Лукашенко, се мъчи да си решава вътрешните проблеми с външни конпирации. Вие продължавайте да му вярвате.

Синът на лукашенко никога не е ходил на училище под собственото си име Толкова голяма е омразата към диктатора Сега учи в Русия и дори там е под чуждо име

Мустакатият плъх се побърка окончателно!

Унищожете тая Русия и без това тя е copy paste България !

Арестувал всичките си конкуренти Това шега ли е

Пропуснахте и американски шпиони или най-малко цветни революционери

Цял живот ли трябва да строим дворци на Путин С нашите пари

Нормален ли си?

Ердошенко...

Дето ги направи част от Русия и ги докара до просяшка тояга Смях в залата

Schilo

Добре, че си ти, да им кажеш!

Ти глей копейките!

се опита да го свали, понеже му е неудобен.

Светецът Путин извършил незаконни действия?! Как можа да го кажеш

Путин се опита да пробута за президент, човек на Газпром, но номера не мина.

Schilo

Кой е той? Всъщност, проблема беше за друго- беларусите купуват нехт от руснаците на много ниски цени. Уж за тяхна употреба, но го препродаваха. Това ядоса руснаците. И Лукашенко си седна на задника след два-три разговора. Никой не обича да го правят на будала.

Не е истина този колко е нагъл Като истински руснак впрочем

Schilo

Кой е по-нагъл- тези, които организират покушение срещу държавен глава или този, който го е осуетил?

А и този колхозник не е никакъв държавен глава, а обикновен измамник

Schilo

Ха, в качеството си на какъв го оценяваш? Не трябва ли това да го направят буларусите? И теб те управлява 12 години един тъпанар, ама едва ли си написал нещо срещу него. Тогава?

Трябва да има тука... Откровено лудите като КГБ трябва да се гонят или поне да има се купуват лекарства Момчето така си стои от години и все по лудо и тъпо става

Schilo

Що, ти нещо умно, написал ли си? Не си. Фиксирал си се върху един човек и давай!

Този КГБ не те ли дразни колко неадекватен и нагъл е Честно

Schilo

Много неща ме дразнят, ама...Хора всякакви.

Беларуския народ трябва да се гордее и радва, че има такъв ръководител като Лукашенко.

Schilo

Сали трябва да се гордеят или не, е техен проблем, ама много ми е смешно, ние, дето сме първи по бедност и по смъртност в целия ЕС , даваме акъл на тоя или оня.

когато вече го няма и им разграбят и разпилеят държавата. Когато ги вкарат в либералните рамни и им сложат маските.

Дето никога не е спал с жена се включи да защищава лукашенко, ясна е работата

който не клекна на СЗО и там владеят перфектно проблема с коронавируса. За справка - вижте официалните данни на СЗО за Беларус.

По ниски даже от руските А статистиката - КГБ я пише

Германците и французите, като са затворени като кучета, месеци наред. Вчера, приятел от Германия ми прати сникма т табела пред магазин: "влизане само с отрицателен PCR".

Наведнъж Най-големия брой кагебейци, изритван наведнъж от втората световна война в Европа Обяви за издирване двамата путинови отровители боширов и Петров Мръсната Русия я бият по всички фронтове

Schilo

Чехия, не Полша. Сега руснаците и те ще изгонят 18 и на практика чехите няма да имат посолство.

И за какво им е посолство Цяла Европа трябва да ги изгони и да им каже да не се връщат, докато не изгонят Путин

Schilo

Ха, ба си тъпия въпрос...Наясно ли си, с какво се занимават посолствата? И консулските служби? Най-малкото, ще се наложи на някой чех помощ, щото си е изгубил паспорта, например...От къде ще получи?

Какъв срам причинява на беларус Съшия, като Путин на Русия Най-бедните и жалки страни в Европа с най-Наглите и крадливи ,,лидери”

Schilo

Со да е срам, щото не иска да играе по нечия свирка?

Затова са по бедни даже от Русия

Schilo

Забрави да напишеш "Вчера се върнах от...." Какво иска беларуския народ, питал ли си го? Или само това, което казва оная Тихаронска ли беше, ква беше?

Жалко, че и ние в България нямаме такъв ръководител като Лукашенко, сега нямаше за сме тоалетната на ЕС, според чехите.

В Русия и Беларус живеят хлебарки

взаимни постановки за сюжети на книги и филми си правят Русия и САЩ.

Не вярвате, че тайните служби на Щатите се занимават с такива "мръсотии", нали? Не е възможно службите на "световният стожер на демокрацията" да се занимават с такива нещица. По времето на президентстването на пияндето Елцин - приятелчето на Запада и когато Русия бе в руини и заплатите се изплащаха в тенджери и легени, излезе и на български език книгата "Победата" от Питър Суайцър. Със снимката на Рейгън на корицата, победоносно вдигнал ръка със свит юмрук. Разгромил СССР и победил. Доста интересно четиво, което в момента сигурно е иззето и забранено за преиздаване. Ако можете да я намерите - прочетете си я. Та, в нея се разкриват действията на ЦРУ срещу СССР и соцблока в няколко направления. - създаването на тежка икономическа криза в Полша в началото на 80-те, фалирането на икономиката на страната и забраната за отпускането на кредити на всички западни банки. С цел СССР да се намеси и да излива милиарди в Полша, което така и става. В същото време тайно подпомагане на Солидарност в Полша, като през Швеция чрез подкупени от ЦРУ митничари се внасят в сандъци от селскостопанска техника печатарски машини, радиостанции, копирни машини, раздават се и милиони долари. А обявеното от Ярузелски извънредно положение по тази причина, Щатите веднага дамгосват като антидемократично и т.н и налагат още санкции заради това. - всякакви спънки за строежа на газопровода от СССР към Западна Европа. Тоест точно както и днес. - подхвърляне на СССР на нарочно грешни и вредни разработени уж нови технологии, които е трудно да се разбере, че са такива. Благодарение на тази диверсия, неназован химически завод в СССР бил гръмнал. - снабдяване на муджахидините в Афганистан с с АК-47 от Египет през Пакистан, също така и с ракети Стингър за да свалят съветските самолети и хеликоптери. Обучението е проведено в Пакистан от ЦРУ, раздадени са и видеокамери за да снимат муджахидините попаденията на стингърите. При първото сваляне на кацаш руски транспортен самолет, видеооператорът - муджахидин толкова се израдвал, че камерата се лашкала само нагоре надолу и нищо не се виждало на кадрите. Е, какво ще кажете? На Лукашенко не могат да му спретнат това, нали така?

През Литовските пристанища най-вече Клапейда ,почти няма беларуски товари.Вече всичко минава през Уст-Луга и Ленинград Според тях морският терминал при всички случаи получава плащане за договорения обем товари, дори Минск да изпрати по-малък обем. „За Беларус е изгодно не само да предоставя посочените обеми, но и да ги надвишава - това носи допълнителна печалба, като същевременно намалява транспортните разходи“, отбелязва Артьом Деев. Освен това Русия е осигурила на Беларус по-благоприятни логистични условия в сравнение с балтийските пристанища, плюс „дъщерята“ на руските железници - „Федерална товарна компания“ - гарантира надеждността на доставките, коментира доцент Олег Каленов от Катедрата по индустриална икономика на РЕУ “Плеханов”. „Вече не е създадена само верига за износ в рамките на Съюзната държава, а всъщност е създаден нов международен транспортен коридор“, заяви руският премиер Михаил Мишустин. Според плана белорусите ще транспортират близо 10 милиона тона бензин, мазут и газьол до Европа в рамките на три години. Съдейки обаче по първите месеци на работа, в действителност обемите може да се окажат много по-големи. Страната, която губи, несъмнено е Литва. Преди това тя вече беше загубила руските товари, а сега губи и белоруските. Пристанището в Клайпеда и литовската железница може и да не оцелеят. „За литовските пристанища загубата на товарите от Беларус е осезаем удар, особено като се има предвид системното намаляване на товарите от Русия през последните години“, казва Деев.

Е, това няма да нито първият ,нито последният опит са атентат срущу чуждестранен полиник ,от страна на ЦРУ или друга служба

Выйду ночью в поле с конём, Ночкой тёмной тихо пойдём. Мы пойдём с конём по полю вдвоём, Мы пойдём с конём по полю вдвоём. Ночью в поле звёзд благодать... В поле никого не видать. Только мы с конём по полю идём, Только мы с конём по полю идём. Сяду я верхом на коня, Ты неси по полю меня. По бескрайнему полю моему, По бескрайнему полю моему. Дай-ка я разок посмотрю – Где рождает поле зарю. Аль брусничный цвет, алый да рассвет, Али есть то место, али его нет. Полюшко моё, родники, Дальних деревень огоньки, Золотая рожь да кудрявый лён – Я влюблён в тебя, Россия, влюблён. Будет добрым год-хлебород, Было всяко, всяко пройдёт. Пой, златая рожь, пой кудрявый лён, Пой о том, как я в Россию влюблён! Пой, златая рожь, пой кудрявый лён... Мы идем с конем по полю вдвоем... https://www.youtube.com/watch?v=7UmIRBaR6bI&list=RD7UmIRBaR6bI&index=5

Ех, че е хубаво .Не разбирам от поезия ,но за сърцето хваща

нищо ново, американските агресори с пореден опит за цветна революция и преврат, ама вече всички им разбраха тактиката и ги хващат много рано

Боклук

Никой не вярва на политици вече!!

Приказки от 1001 нощ. Политолог ще осъществява преврат и ще убеждава генерали и то точно на 9 май да стане. Слаб ви е сценарият, вкарате крупен бизнесмен с много пари, така звучи по-правдоподобно или Илон Мъск, че ще насочи сателитите и ще извади от строй електронната система на белиярус. Иначе няма как без Полша и Украйна, някак си звучи супер заплашително. Външен и голям враг. Ако беше Молдова и Унгария, някак си нямаше да е достатъчно страшно.

сигурно и в Украйна беше "слаб сценарий"? или пък в Хонг Конг, Венецуела все такива "слаби сценарии"

По данни на белоруското контраразузнаване е разбита група в Русия която е подготвяла атентат срещу Лукашенко по поръчка от Вашингтон. Групата е разбита по поръчка на Москва. Ако някой има право да сформира група за покушение срещу Лукашенко това е Путин но той никога не прави това защото е истински демократ. Заяви говорителят на Путин.