17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но преди това ще хариже Беларус на Путин,та да може Путин да го назначи за доживотен Губернатор на Беларус.

Ами нали ако бъде поделена Украйна,то ще е между неговия приятел Путин и НАТО.

Цялата Украйна ще си вземем Лукашенко!

Ай, ай, ай, старая стерва ЛукаВшенко.

Лукашенко с това изказване плаши гражданите на Беларус,че Полша или Запада ще го нападне да им вземат от територията която преди 1939 г. е била Полска.В същото време ги подготвя да се съгласят да се обединят с Русия,която е ядрена държава и ще ги пази.Очаквайте скоро подписване на договор за присъединяване на Беларус към Русия.

Калининград (старото му име е Кьонигсберг) влиза в състава на СССР, по-точно, на най-голямата съюзна република РСФСР, не в резултат на пакта "Молотов-Рибентроп", а след края на Втората световна война.

Плана е ако руснаците продължават да настъпват и след Донбас, това означава, че цяла Украйна може да падне, и единственото ‘спасение’ е Полша да влезе от Запад и да се надяват, че Русия ще спре защото Полша е НАТО.

Не показал доказателства? ... И очите ви да извади с тях няма да ги видите, разбира се! ... А специалния закон, който приеха Нацистите относно полски граждани, не е ли доказателство?

Ухаха. А преди войната Путьо ги беше събрал с Орбан и им обещаваше парчета от Украйна. А сега се обърна баницата. Да не почнат да делят Беларус само.

За да спаси въжето!

И тоя го хапе кучето...

Прав е...

Че ще оттърве обвиненията, затова, че предостави територията си на руските войски за нахлуването им в Украйна? И него го чака дабалия.....

!

Действията на зелената американска марионетка от последните дни и законите , които прие, показвт точно това - подготовка за даване на Лвов и областта на поляците. И преди съм псал, че в даден момент, както през ВСВ, на украинците ще м се наложи да воюват на два фроната - и с руснаците и с поляцте и накрая отново ще се "прегърнат" с руснацте за да оцелеят. Историята се повтаря, но няма кой да я чете.

Волин е белоруски! Слава на Белая Русь!

Нищо няма да получат поляците. Цяла Украйна е руска земя. Даже част от Западна Галиция около Краков не е освободена все още.

Юри, Крим беше с наши хора,които Сталин прати и образува Татаристан, Предател. Още малко светът ще кажеш,че е руски! Скоро Русия ще се разпадне!!

Бъркаш, нашите хора от Крим, нямат нищо общо с тия от Татарстан.

Е скоро скоро колко скоро. Това го слушаме 30 години. А тя става по-силна. Уточни колко скоро. След 500 години.

Още 500 укронациста свалиха гащите в Лиман. Побеждавайте тука с копи-пейста.

ВСЕКИ СЪДИ ЗА ДРУГИТЕ ПО СЕБЕ СИ!!! КАКВОТО Е В НЕГОВАТА ГЛАВА - ТОВА МИСЛИ И ЗА ДРУГИТЕ! ПОТРЕСАМАЩО СКЕ.ДО.УМИЕ И НАГЛОСТ!!

Заговорът е ясен. Половината за Русия, а другата за Полша и Лукашенко с пръст у г...

Значи ЕС и НАТО, които до момента похарчиха над 60 млрд. Евро за да помагат на Украйна във война започната от малоумника Жужин искат да я "разделят", твърди "хуманиста" Лукашенко- незаконен президент на Беларус, спечелил с фалшиви избори и репресии. От територията на Беларуската кочина всеки ден се изстрелват ракети Искандер с които се убиват деца и се сриват.цели градове и жилищни квартали с разрешението на същият този педал недоклатен, о тпчно този отпадък ще говори за разделяне от НАТО и ЕС на Украйна?!?! А за онова дребно, попикано гАвно даже няма да споменавам, дано да пукне в мъки!!!!гАвна смърделиви

140 народа са под руско иго. Кога Путин ще им върне свободата и земята.

Голяма статистика, официално регистрирани са 198 държави в света, бе ти реши, че 2/3 са под руско робство??? Откъде те изровиха такъв баламурек???

Ще се бута май стената на Полша с Белорус? На там отиват нещата. Полша са си фашисти по подразбиране. Там си трябва и денацификация и денатовизация. И май това им е мечта. Тия пейтриът тенджери дето са наредили са на нивото на ц300М. Редовно отстрелвани в Укрия. Та да видим.

Ами то такова животно "Беларус" - нема … Това са си територии на Жечпосполита - полско-литовски земи "Беларус" ще бъде поделен, ако не схващаш трол-русофилистичен

Ще. Ма да те светна НАТО курво, тва няма да е операция да пази мирното население. Ще е тотално сриване. И Полските фашисти тоя път ще отнесат хурката мощно.

Сънищата си ли описваш или бленувани мечти? То не, че има голяма разлика, но хайде светни ни и по този въпрос!

Ако се допусне такава грешка с разделяне на Украйна, тогава базите на НАТО ще граничат с Русия и то законно.

Ми той си е прав. На нсеки е ясно, че окрайна ако не престане да съществува, ще остане шепа пръст около Киев. И ако Полша анексира територии, то гя нява ли са бъде обявена за агресор? Или само Путин и Лукашенко са единствените злодеи?

Не мога да разбера защо дирниците пускат постоянно реклами на перални и тоалетни когато се пише за Украйна?

Се опита да кажеш. Ма само ти си знаеш какво е.

1932 година в Украйна Сталин причинява ГОЛОДОМОРА. 8 МИЛИОНА украинци умират. Сега ще се чудите ли защо са посрещали германците с надежди?

Правилно говори!!!

заговора е на путин, вече им е взел 3-4 района

Взел е това,което му се полага,а поляците ще си вземат Зап. Украйна. Това само потвърждава казаното от Лукашенко.

По твойта логика полага ли ни се македония била е наша

Тея комунистически чугунени глави така и не разбраха, че светът се променя и войните за територии са в миналото… Вече има сфери на влияния и само в кухите им изостанали кратуни все още има война и завземане на територии със военна сила. Много са изостанали горкит. Скоро ще се появи терминът северни африканци…

То хубаво ама и Евопейците как мислят да я караме мъже с мъже и жени с жени деца как ще се раждат

Кой я пита?

По-големи боклуци от руските биклуци са БЪЛГАРСКИТЕ БОКЛУЦИ!

И затова с милиционера "превантивно" нападнахте тази Украйна, нали? Логика та дрънка .. аграрна.

Този е луд! Русия граби територии от Украйна, а Лукашенко и помага в грабежа!

Простите укри щели да дават на шляхтата неограничени права в западна украйна ,накрая ще им лапнат лвов и галиция и ще трябва пак лошите московски солдати да им ги връщат ,като при богдан хмелницки!

jingiby

То според ЛукаВишенко Украйна е нападнала СССР-2...