Коментари - Лукашенко: Беларус е склонна да окаже допълнителна помощ на руските си братя | Днес.dir.bg

Лукашенко: Беларус е склонна да окаже допълнителна помощ на руските си братя

Москва не се нуждае от "никаква помощ" точно в този момент, но ако това се промени, Минск е в постоянна готовност, допълни беларуският държавен глава

Обратно в новината

Коментари - Лукашенко: Беларус е склонна да окаже допълнителна помощ на руските си братя | Днес.dir.bg

Коментари

Тоа миндил къде се бута и той. Да не влязат украинците за два дни в Минск

И кресливите хемороиди на Путин малко да млъкнат.

Бий укропитека докато мърда!

Въпреки санкциите. Ама кой ви обръща внимание на санкции в това време никои не ви бръсне за нищо.

Няма независим!?

СЛАМА НА РуСИЯ! ОУ КОЛКО СА БЛИЗКИ... КОЙ Е МЪЖА И КОЙ ЖИНАТА

Ми по-имената им ще разбереш!?

Ще правят 3-ка на Еленски :)

Пак започнаха с комунистическите простотии. Отиват в Африка с торба пари за някой местен глашатай и си купуват съюзници. После света не бил Европа, САЩ. Сега ще внесът и малко африкански студенти и дежаву! Върнаха се с 50 години назад. Нещастници!

Е па ти нъл си напреднал...със печките с твърдо гориво и с ръчно свитите цигари... И а агнешко веднъж годишно - на Гергьовден че е 30 лева килото. Скоро и кашкавала и сиренето ще станат и те веднъж годишно... Щастливецо!

Хе...И веднага сложи плюсче - ще изглеждаш по умен... Май освен щастлив си и комплексиран!?

Само лудия плешивец ще му помага ама яко е закъсал:)))

Как бе,и Павето от Северна Корея!!!

Нали трепе укросвине! Това е важното :)

ЦИТАТ : Лукашенко предложи също да продаде калиеви торове на Зимбабве и добави, че въпреки санкциите на Запада Беларус "е успяла да продаде големи количества калиеви торове. Има държави, готови да си сътрудничат с Беларус", каза той. мдааа , всеки закупен чувал със тор е прон във ковчега на Запада и заплюване на западните санкции. Десетки африкански държави подкрепят братята руснаци , особенно ако им помогнат със малко вагнеровци да си укрепят диктатурите. Ама това са диктатури на пролетариата да не си помислите друго , не ! :)))

Mи не...всеки чувал тор е работни места...тук чувал, там трактор или друго... А иначе приватизация, реституция, ликвидация и прочие евроценности... И накрая добичета на евронивата...при българите

И защо не искате да работите в русия или беларус? Или да получавате руски или беларуски заплати?

Папагал...мислиш руснаците хвърлят боб за тебе ли!? А ти им отказваш аристократично!? Ку-ку... Че кой ще те пусне тебе в Русия бе!? На кого си притрябвал като си мързелив, мрънкащ и с претенции!? Беше то едно време, по българо-съветската дружба...от немай къде пускаха руснаците и то в европейския Сибир (Коми) и из степите на Казахстан... Сега вече на евронивата - немските кланици, англииските ниви с ягоди, строежите в Андалусия и като момчета за всичко в Италия или овчари и слугини в Гърция... Явно и европейците на толкова те оценяват...Руснаците си имат таджики и тем подобни от Средна Азия за тая цел...Европа си има евротаджики...

Кви, квии :)

как са ми омръзнали смелите дежурни кравопитеци, дет та убеждават колко демократично било да плащаш четворни сметки за ток

В интерес наи стината тази годин плащам най-малките зимни сметки за ток от поне 5 години насам. Не струваш, като всички русоДЕБИЛи, не струваш нищо, даже в копейки :) хахахахахахаххха :)

Квази държава с поредния изкукуригал диктатор !

8 лв на човек зимата плащат за отопление освен ако не си сложиш газомер

Ами ходете там да плащате 8 лв. за отопление...

Лукашенко може да предложи бази и да осигури плацдарм да сложат ракети по -близко до Полската граница. В някакъв момент, ако се отвори Северен фротт, ще подсигуряват тила с гориво боеприпаси. Има с какво да помогне.

Близо до полската граница е опасно. Поляците мразят руснаците заради престъпленията извършени от руснаците срещу полския народ.

А не е ли време и Беларус да изпита "комфорта" на всички икономически санкции наложени на Русия от по-голямата част от света ? Нека техния "приятел" путин ги изхранва :)

Беларус беше като Мексико за САЩ. В минск ива програмисхи за Френски и други фирми. Заради евтината работна ръка привличаха фирми. Предполагам Лукашенко не го интересуват програмистите и евентуалните санкции. Досгатъчно е да имат горива, енергия и папане. Високите технологии не ги интересуват.

Тоя се изказва все едно има избор.

Покрай путкин намразих и путките

Всички мразят мъжки путки

От покорството на народите на русия и белорус пред техните диви диктатори може да се направи извода, че тези два народи са зомбирани и са в хипнотичен сън!

Не ви ли се повдига, като четете за путкин, лукавшченка, далаверов и компания?

обвиняват за агресията си тези, които помагат на жертвата им. Такава наглост не си е позволявал даже и Гитлер. Муджишка Русия отврати цивилизования свят, името и предизвиква гаденр и ярост.

погуби още един народ !

Слава на Русия !

Да каже човека

Мръсна токсична пропаганда…Умират невинни хора … СПРЕТЕ….

Кой го еве какво казал Лукашенко в Зимбабве,или Пакистан,или,Северозападна Гваделупс.Един ден беларусите ще го пратят при Садам.

Пича(Лукашенко) ме изкефи, че е може би единственият в Света, отрекъл Ковид-19. Т.е. не отрекъл, а не е влизал в крайности. И там има в пъти по-малко загинали от вируса, отколкото в БГ. Уникален!!!

Стъкмистика или Фокус мокус …

България не трябва да се срамува за нищо, така се е сручило да си основем държавата на входа на богатата и прогресивна Европа откъм дивата и войнствена Азия. 5 века робство сме изкарали, но сме запазили духовността, религията, културата, обимаите и писмеността си- с това трабва да се гордеем истински! Този повод за гордост 140г е омаловажаван от Русия, 7 поколения българи живеят с комплекса на благодарността за Освобождението ни и платихме цена по-висока от 5те века робство- загубихме идентичността си, гордостта че сме българи, силни и задружни! Това е по-жестоко от 5те века турско робство, руснаците ни разделиха, претопиха и обезличиха! Забраниха ни религията- виждаме резултата последните 50г- станахме диви и неориентирани скотове! Точно като руснаците които от 100г са ленински безверници- мързеливи и лъжливи пияндурници! Русия съсипа икономиката ни- 1940г сме били наравно с гърците, 1990г бяхме 10 пъти по бедни. Всичко добро, направено през соца се е случило преди 1980г, но направено от поколенията родени, учили и възпитавани по времето на царска България, и нищо не ни е било савано даром- нито АЕЦа, нито въоръжението, напротив- за всичко сме си плащали двойно и тройно! 50г години съветска окупация и сега 30г руски капитализъм- повечето едри бизнеси в България са с руски капитали и продължават да смъкват 9 кожи от гърбовете ни! Измамната и лукава Русия продължава да ни изсмуква до смърт, с Турция само си ни подхвърлят като пачавра! Не вярвайте на родостъпниците които ни влачат към Азия, нашето място е в Европа, дали сме много на европейската култура и имаме нашето достойно място там!

Абсолютно точно!

Лъжеш, измет шорошка! За разлика от всички останали, Русия винаги ни е зачитала и докато бяхме се нея се нареждахме по множество показатели сред първите страни в света! Във френскоезичното издание на Atlas Économique от 1979 г. на цяла страница голям формат е поместена таблица под заглавието Показатели, по които България се нарежда сред първите 20 страни в света, където четем: Износ на вино – 5 място в света; Износ на вино в бутилки – 1 място в света; Износ на тютюн – 5 място в света; Износ на цигари – 6 място в света; .......... Производство на тютюн – 8 място в света; Производство на слънчоглед – 7 място в света; Производство на царевица – 20 място в света; Производство на домати – 12 място в света; Производство на краставици – 14 място в света; .................... Добив на олово – 8 място в света; .... Факт, че след т.нар. „демократични” промени сме в процес на тотална разруха и унищожение и се стопихме наполовина, така че не вървиш с лъжливата си шорошка пропаганда!

Айде сега...подигравате се на Зимбабве и Еритреа че били руски съюзници. Да ви напомня ли кои бяха съюзниците на САЩ които свириха за американската инвазия в Ирак??? Буркина Фасо, Тувулу и един остров с 5 хиляди население. Дори Уол Стрийт Журнал усмя американската администрация тогава!

Да праи човека?

Приятел в нужда се познава - народна поговорка.

За Беларус ясно, но България, с традиционно продажните си управници и за срам и позор на българския народ, за кой ли пореден път оказва помощ на собствените си врагове срещу Братска Русия, нашата Освободителка от петвековното турско робство, без която нямаше да бъдем държава, а само един турски вилает. Бах тая наша орисия!

Кое точно и е братското на Русия ахаха? Като ги пишете тия работи дали си вярвате или просто си повтаряте заучени фрази......

Наши Братя по език и православие, проляли кръвта си за да я има България бе, уруспио шорошка!

По нареждане на Русия комунистите са избили българската интелигенция, бе глупак И това е само едно от руските издевателства към България. Още Левски, Раковски Зах.Стоянов са предвидили че Русия ако ни освободи, ще ни пороби. Така и става -по-лошо от турското иго. Тъпи русофили!

Марш в ,,братска Русия,, бе кретен.Какъв го дъвчеш тук?

Влезе ли картофа ще яде полския кур чак до сливиците...на бойното поле разликата между полския и украинския е малка ...а и гърмежите едва ли ще чуеш кой ти пръска мозъка

Торба с картофи ще им прати?

И няма да осъмне

Жалки комунисти от миналия век.

Укропутеците вклязоха в сговор с Янките ,да ТРепят,руските ..,Затуй ще ги шибат 100 год ,,Якоо..

Това е Ала бала..Важното е да се ликвидира Укропутекъ..Псевдо държава ,сдякана ,с територията на 5 държави..

Лавров може да пробва да агитира и още по на юг... пингвините в Антарктида например.

Мястото на България е при тях. Бойко щеше отлично да изглежда в тази компания!

Досега на Беларус им се разминават и бомбардировките и всички неудобства, и страдания, дето ги изпитва Украйна. Но това може много бързо да се промени. Просто Беларус ще го отнесе заради руснаците. Не е честно, ама такъв е живота

Диктаторът - картоф на скоро презентира “беларуски” компютър с цели 8% компоненти местно производство, останалото от САЩ и Китай…Но обеща през следвашите две петилетки процента на беларуското участие в “изкуствения интелект” (,..реално таблет за петокласници) да се удвои. Да живее беларуската технология и братска Русия!!!

Най-близките приятели на Пут(к)ин - Зимбабве, Еритрея, Есватини, Северна Корея, Никарагуа ... Sic transit gloria mundi

е, то е хубаво да помагат на рассийските си брата, ама не бива да забравят, че рассия периодично напада братята си!

"Според анализатори ако малобройната и неопитна армия на Беларус ..." 70 000 -на армия с възможност за още 300 000 запас, защото там има задължителна военна служба със срок 18 месеца било слаба армия! Към 200 бойни самолета , 1000 танка + бронирани машини и няколко стотин тежки оръдейни системи с калибър 152 мм, плюс зенитни ракети С-400 и С-300...

някой анализатор трябва да ти съобщи, че не воюват пушките и танковете! воюват хората, а даже сатрапи като путин и лукашенко не могат да мотивират народите си да се бият в чужда държава!

тъпунгер, 2/3 от европа няма толкова армия и техника. я посмятай малко.

Всички православни обединение !!!

православието е чума от 1300 години ....невежество,мизерия и слугинаж на власта

В Русия православните са само 47%.Останалото мюслита и малко дръпнати на Изток.Че с кого ще се обединяваш?

Руси и беларуси срещу укри.

Поредният идиот!!! Този пък от страх, че ще го свитнат и него след Путин и свирки е готов да прави!

Малката държава Беларус ще оказва помощ на "великата" русия. След Иран и С.Корея, които явно вече замаляха. На мястото на руските цървули щях да съм в депресия. РУСИЯ СВЪРШИ, МАЙМУИИИИ РУСКИ!!!

Играта скоро ще свърши, за този момент!

Мустакатата хлебарка знае, че а опукат Путин, неговият ред настъпва на секундата. Доколкото в Русия вече започват малки безредици в големите градове - митинги против войната, въпрос на време е да се набере критична маса. А щом руснаците подивеят срещу Путин, беларусците хич няма да цепят басмата на този олигофрен. Така че, както е казал Остап Бендер - делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се.

Доста развити и напреднали държави ама и там не им вярват.

Много вълнуващо! Иран, Беларус, Русия, Северна Корея, Зимбабве, Еритреа ... райски кътчета! Богато, уредено, щастливо, дълголетно!

Да се чудя в коя от всичките да емигрирам. Все пак моите вещи съграждани ми казаха, че българия е еврогейска дупка.

Една свира да му направиш и после гъз му дай !

Коментари - Лукашенко: Беларус е склонна да окаже допълнителна помощ на руските си братя | Днес.dir.bg

Лукашенко: Беларус е склонна да окаже допълнителна помощ на руските си братя

Москва не се нуждае от "никаква помощ" точно в този момент, но ако това се промени, Минск е в постоянна готовност, допълни беларуският държавен глава

Обратно в новината

Коментари - Лукашенко: Беларус е склонна да окаже допълнителна помощ на руските си братя | Днес.dir.bg

Коментари

Тоа миндил къде се бута и той. Да не влязат украинците за два дни в Минск

И кресливите хемороиди на Путин малко да млъкнат.

Бий укропитека докато мърда!

Въпреки санкциите. Ама кой ви обръща внимание на санкции в това време никои не ви бръсне за нищо.

Няма независим!?

СЛАМА НА РуСИЯ! ОУ КОЛКО СА БЛИЗКИ... КОЙ Е МЪЖА И КОЙ ЖИНАТА

Ми по-имената им ще разбереш!?

Ще правят 3-ка на Еленски :)

Пак започнаха с комунистическите простотии. Отиват в Африка с торба пари за някой местен глашатай и си купуват съюзници. После света не бил Европа, САЩ. Сега ще внесът и малко африкански студенти и дежаву! Върнаха се с 50 години назад. Нещастници!

Е па ти нъл си напреднал...със печките с твърдо гориво и с ръчно свитите цигари... И а агнешко веднъж годишно - на Гергьовден че е 30 лева килото. Скоро и кашкавала и сиренето ще станат и те веднъж годишно... Щастливецо!

Хе...И веднага сложи плюсче - ще изглеждаш по умен... Май освен щастлив си и комплексиран!?

Само лудия плешивец ще му помага ама яко е закъсал:)))

Как бе,и Павето от Северна Корея!!!

Нали трепе укросвине! Това е важното :)

ЦИТАТ : Лукашенко предложи също да продаде калиеви торове на Зимбабве и добави, че въпреки санкциите на Запада Беларус "е успяла да продаде големи количества калиеви торове. Има държави, готови да си сътрудничат с Беларус", каза той. мдааа , всеки закупен чувал със тор е прон във ковчега на Запада и заплюване на западните санкции. Десетки африкански държави подкрепят братята руснаци , особенно ако им помогнат със малко вагнеровци да си укрепят диктатурите. Ама това са диктатури на пролетариата да не си помислите друго , не ! :)))

Mи не...всеки чувал тор е работни места...тук чувал, там трактор или друго... А иначе приватизация, реституция, ликвидация и прочие евроценности... И накрая добичета на евронивата...при българите

И защо не искате да работите в русия или беларус? Или да получавате руски или беларуски заплати?

Папагал...мислиш руснаците хвърлят боб за тебе ли!? А ти им отказваш аристократично!? Ку-ку... Че кой ще те пусне тебе в Русия бе!? На кого си притрябвал като си мързелив, мрънкащ и с претенции!? Беше то едно време, по българо-съветската дружба...от немай къде пускаха руснаците и то в европейския Сибир (Коми) и из степите на Казахстан... Сега вече на евронивата - немските кланици, англииските ниви с ягоди, строежите в Андалусия и като момчета за всичко в Италия или овчари и слугини в Гърция... Явно и европейците на толкова те оценяват...Руснаците си имат таджики и тем подобни от Средна Азия за тая цел...Европа си има евротаджики...

Кви, квии :)

как са ми омръзнали смелите дежурни кравопитеци, дет та убеждават колко демократично било да плащаш четворни сметки за ток

В интерес наи стината тази годин плащам най-малките зимни сметки за ток от поне 5 години насам. Не струваш, като всички русоДЕБИЛи, не струваш нищо, даже в копейки :) хахахахахахаххха :)

Квази държава с поредния изкукуригал диктатор !

8 лв на човек зимата плащат за отопление освен ако не си сложиш газомер

Ами ходете там да плащате 8 лв. за отопление...

Лукашенко може да предложи бази и да осигури плацдарм да сложат ракети по -близко до Полската граница. В някакъв момент, ако се отвори Северен фротт, ще подсигуряват тила с гориво боеприпаси. Има с какво да помогне.

Близо до полската граница е опасно. Поляците мразят руснаците заради престъпленията извършени от руснаците срещу полския народ.

А не е ли време и Беларус да изпита "комфорта" на всички икономически санкции наложени на Русия от по-голямата част от света ? Нека техния "приятел" путин ги изхранва :)

Беларус беше като Мексико за САЩ. В минск ива програмисхи за Френски и други фирми. Заради евтината работна ръка привличаха фирми. Предполагам Лукашенко не го интересуват програмистите и евентуалните санкции. Досгатъчно е да имат горива, енергия и папане. Високите технологии не ги интересуват.

Тоя се изказва все едно има избор.

Покрай путкин намразих и путките

Всички мразят мъжки путки

От покорството на народите на русия и белорус пред техните диви диктатори може да се направи извода, че тези два народи са зомбирани и са в хипнотичен сън!

Не ви ли се повдига, като четете за путкин, лукавшченка, далаверов и компания?

обвиняват за агресията си тези, които помагат на жертвата им. Такава наглост не си е позволявал даже и Гитлер. Муджишка Русия отврати цивилизования свят, името и предизвиква гаденр и ярост.

погуби още един народ !

Слава на Русия !

Да каже човека

Мръсна токсична пропаганда…Умират невинни хора … СПРЕТЕ….

Кой го еве какво казал Лукашенко в Зимбабве,или Пакистан,или,Северозападна Гваделупс.Един ден беларусите ще го пратят при Садам.

Пича(Лукашенко) ме изкефи, че е може би единственият в Света, отрекъл Ковид-19. Т.е. не отрекъл, а не е влизал в крайности. И там има в пъти по-малко загинали от вируса, отколкото в БГ. Уникален!!!

Стъкмистика или Фокус мокус …

България не трябва да се срамува за нищо, така се е сручило да си основем държавата на входа на богатата и прогресивна Европа откъм дивата и войнствена Азия. 5 века робство сме изкарали, но сме запазили духовността, религията, културата, обимаите и писмеността си- с това трабва да се гордеем истински! Този повод за гордост 140г е омаловажаван от Русия, 7 поколения българи живеят с комплекса на благодарността за Освобождението ни и платихме цена по-висока от 5те века робство- загубихме идентичността си, гордостта че сме българи, силни и задружни! Това е по-жестоко от 5те века турско робство, руснаците ни разделиха, претопиха и обезличиха! Забраниха ни религията- виждаме резултата последните 50г- станахме диви и неориентирани скотове! Точно като руснаците които от 100г са ленински безверници- мързеливи и лъжливи пияндурници! Русия съсипа икономиката ни- 1940г сме били наравно с гърците, 1990г бяхме 10 пъти по бедни. Всичко добро, направено през соца се е случило преди 1980г, но направено от поколенията родени, учили и възпитавани по времето на царска България, и нищо не ни е било савано даром- нито АЕЦа, нито въоръжението, напротив- за всичко сме си плащали двойно и тройно! 50г години съветска окупация и сега 30г руски капитализъм- повечето едри бизнеси в България са с руски капитали и продължават да смъкват 9 кожи от гърбовете ни! Измамната и лукава Русия продължава да ни изсмуква до смърт, с Турция само си ни подхвърлят като пачавра! Не вярвайте на родостъпниците които ни влачат към Азия, нашето място е в Европа, дали сме много на европейската култура и имаме нашето достойно място там!

Абсолютно точно!

Лъжеш, измет шорошка! За разлика от всички останали, Русия винаги ни е зачитала и докато бяхме се нея се нареждахме по множество показатели сред първите страни в света! Във френскоезичното издание на Atlas Économique от 1979 г. на цяла страница голям формат е поместена таблица под заглавието Показатели, по които България се нарежда сред първите 20 страни в света, където четем: Износ на вино – 5 място в света; Износ на вино в бутилки – 1 място в света; Износ на тютюн – 5 място в света; Износ на цигари – 6 място в света; .......... Производство на тютюн – 8 място в света; Производство на слънчоглед – 7 място в света; Производство на царевица – 20 място в света; Производство на домати – 12 място в света; Производство на краставици – 14 място в света; .................... Добив на олово – 8 място в света; .... Факт, че след т.нар. „демократични” промени сме в процес на тотална разруха и унищожение и се стопихме наполовина, така че не вървиш с лъжливата си шорошка пропаганда!

Айде сега...подигравате се на Зимбабве и Еритреа че били руски съюзници. Да ви напомня ли кои бяха съюзниците на САЩ които свириха за американската инвазия в Ирак??? Буркина Фасо, Тувулу и един остров с 5 хиляди население. Дори Уол Стрийт Журнал усмя американската администрация тогава!

Да праи човека?

Приятел в нужда се познава - народна поговорка.

За Беларус ясно, но България, с традиционно продажните си управници и за срам и позор на българския народ, за кой ли пореден път оказва помощ на собствените си врагове срещу Братска Русия, нашата Освободителка от петвековното турско робство, без която нямаше да бъдем държава, а само един турски вилает. Бах тая наша орисия!

Кое точно и е братското на Русия ахаха? Като ги пишете тия работи дали си вярвате или просто си повтаряте заучени фрази......

Наши Братя по език и православие, проляли кръвта си за да я има България бе, уруспио шорошка!

По нареждане на Русия комунистите са избили българската интелигенция, бе глупак И това е само едно от руските издевателства към България. Още Левски, Раковски Зах.Стоянов са предвидили че Русия ако ни освободи, ще ни пороби. Така и става -по-лошо от турското иго. Тъпи русофили!

Марш в ,,братска Русия,, бе кретен.Какъв го дъвчеш тук?

Влезе ли картофа ще яде полския кур чак до сливиците...на бойното поле разликата между полския и украинския е малка ...а и гърмежите едва ли ще чуеш кой ти пръска мозъка

Торба с картофи ще им прати?

И няма да осъмне

Жалки комунисти от миналия век.

Укропутеците вклязоха в сговор с Янките ,да ТРепят,руските ..,Затуй ще ги шибат 100 год ,,Якоо..

Това е Ала бала..Важното е да се ликвидира Укропутекъ..Псевдо държава ,сдякана ,с територията на 5 държави..

Лавров може да пробва да агитира и още по на юг... пингвините в Антарктида например.

Мястото на България е при тях. Бойко щеше отлично да изглежда в тази компания!

Досега на Беларус им се разминават и бомбардировките и всички неудобства, и страдания, дето ги изпитва Украйна. Но това може много бързо да се промени. Просто Беларус ще го отнесе заради руснаците. Не е честно, ама такъв е живота

Диктаторът - картоф на скоро презентира “беларуски” компютър с цели 8% компоненти местно производство, останалото от САЩ и Китай…Но обеща през следвашите две петилетки процента на беларуското участие в “изкуствения интелект” (,..реално таблет за петокласници) да се удвои. Да живее беларуската технология и братска Русия!!!

Най-близките приятели на Пут(к)ин - Зимбабве, Еритрея, Есватини, Северна Корея, Никарагуа ... Sic transit gloria mundi

е, то е хубаво да помагат на рассийските си брата, ама не бива да забравят, че рассия периодично напада братята си!

"Според анализатори ако малобройната и неопитна армия на Беларус ..." 70 000 -на армия с възможност за още 300 000 запас, защото там има задължителна военна служба със срок 18 месеца било слаба армия! Към 200 бойни самолета , 1000 танка + бронирани машини и няколко стотин тежки оръдейни системи с калибър 152 мм, плюс зенитни ракети С-400 и С-300...

някой анализатор трябва да ти съобщи, че не воюват пушките и танковете! воюват хората, а даже сатрапи като путин и лукашенко не могат да мотивират народите си да се бият в чужда държава!

тъпунгер, 2/3 от европа няма толкова армия и техника. я посмятай малко.

Всички православни обединение !!!

православието е чума от 1300 години ....невежество,мизерия и слугинаж на власта

В Русия православните са само 47%.Останалото мюслита и малко дръпнати на Изток.Че с кого ще се обединяваш?

Руси и беларуси срещу укри.

Поредният идиот!!! Този пък от страх, че ще го свитнат и него след Путин и свирки е готов да прави!

Малката държава Беларус ще оказва помощ на "великата" русия. След Иран и С.Корея, които явно вече замаляха. На мястото на руските цървули щях да съм в депресия. РУСИЯ СВЪРШИ, МАЙМУИИИИ РУСКИ!!!

Играта скоро ще свърши, за този момент!

Мустакатата хлебарка знае, че а опукат Путин, неговият ред настъпва на секундата. Доколкото в Русия вече започват малки безредици в големите градове - митинги против войната, въпрос на време е да се набере критична маса. А щом руснаците подивеят срещу Путин, беларусците хич няма да цепят басмата на този олигофрен. Така че, както е казал Остап Бендер - делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се.

Доста развити и напреднали държави ама и там не им вярват.

Много вълнуващо! Иран, Беларус, Русия, Северна Корея, Зимбабве, Еритреа ... райски кътчета! Богато, уредено, щастливо, дълголетно!

Да се чудя в коя от всичките да емигрирам. Все пак моите вещи съграждани ми казаха, че българия е еврогейска дупка.

Една свира да му направиш и после гъз му дай !