Ким Чен Ун екзекутирал бившата си любовница и още 11 музиканти

Бившата приятелка на севернокорейския лидер Ким Чен Ун е била екзекутирана от стрелкови отряд за нарушаване на законите, забраняващи порнографията, съобщава британският вестник "Дейли Мирър".

Обратно в новината

Коментари - Ким Чен Ун екзекутирал бившата си любовница и още 11 музиканти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не стане пак като с чичо му, който го беше "застрелял" с гаубица, а той след време "възкръсна" и се появи? ;)

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун - е нужен на България само за 1 година и знаете ли колко прогресивни реформи ще извърши-- и с политиците ще се оправи и министрите ще вкара в затвора; ще забрани и политическите партии ; ще възстанови и производство и строителство; ще премахне и корупция и престъпност до 0 !!!

Семействата на убитите били изпратени в затворнически лагери въз основа на севернокорейския закон за вина по роднинска връзка. ---------------------------------------- И кво става безмислено от апартаменти,Тъщи,офшорки,имоти...

Стигас те дрънкали глупости,има няколко държави които се държат на ниво и със самочувствие.Северна Корея е една от тях,пукайте се близогъзци...........

Поне водят по kill count и продължителност на режиможивот.

Luna0102

Нашите червени баби от НДК за по кебапче, какво се бавят още , а не потеглят за там? Даже и на родата си ще намерят топло местенце в някой лагер.

ето един комунист, който действа с твърда ръка, не като нашите меки китки

Защо тогава САЩ не напада С.Корея, нали те са защитниците на демокрацията по света ...

Защото Северна Корея има атомна бомба и не цепи басма на чичо Сам.

Щото нямат нафта и петролопровода на газта ги заобикаля

Ще правят компания в лагерите, на роднините на футболистите, които паднаха на световното. Корейците са голямата работа. В по-малката и бедна на природни ресурси Ю.К. сътворяват истинско икономическо чудо, а на север истинско комунистическо "чудо".

КИМА, НЕ СИ ПРАВ, ПОНЯКОГА ЛЮБОВНИЦАТА Е ПО-ЦЕННА ОТ ЕДНА ЗМИЯ ДА ИМАШ В КЪЩИ.

Комунистите са по-големи престъпници и от нацистите!!!

Искам да имигрирам в северна корея, визи от къде се вадят?

Комунизмът е тежка болест. Идолът на Волен е луд като него Мания за величие на дужето - това е диагнозата

това да се приложи и у нас че имаме доста материал за действие!

Тука всичко останало е навързано като свински черва

ето повод да се нападне ц.кореа и да се демократизира. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да се демократизира насила ? Ами тогава по какво се отличава демокрацията от комунизма ?

"Вина по роднинска връзка"Близките на престъпниците в трудов лагер!Е това много ще ни движи прогреса в БГ-то!Вервайте ми!

Това, че ТИ си добитък е ясно от пръв поглед! Кога ки ще бъде заколението ти - това е въпросът. Защото когато и да е, все ще е късно!

Музикантите си го заслужиха. При свирене на Корейския нац. химн, изсвириха фалшиво пасаж от третия куплет.

Не е ли това целта на дявола? - да убеди всички в несъществуването си. Сега ти кво се опитваш да кажеш - че такова зло като КОМУНИЗЪМ няма и не е имало?

в Холивуд, като гледам как масово си мрат от свръхдоза или препиване (или в комбинация!), трудно ще ме убедиш за Мерилин.

Тея са просто уникални!

Монро я убиха по заповед на битово разложените (изразът е от соцепохата) братя Кенеди!

Така им се пада на курвите! Бой,стригане ,е..н,сръбска музика и нощни смени! До стенатаааааа! Еваларка на Кимича!

ЗА УРОДИТЕ КОМУНОХИЕНИ, ЧОВЕШКИ ЖИВОТ НЕЗНАЧИ НИЩО, ТАКА,ЧЕ НЕ СЕ ВПЕЧАТЛЯВАМ. В СИРИЯ ИЗБИВАТ ХИЛЯДИ, А РУСКИТЕ И КИТАЙСКИТЕ ХИЕНИ ЗАЩИТАВАТ И ДАВАТ ОРЪЖИЯ НА УБИЕЦА, ТАКА,ЧЕ НИЩО НОВО. ЛИПСВА ИМ ЦЯЛ КЛОН ОТ ГЕНЕТИКАТА, ОПРЕДЕЛЯЩ--- ЧОВЕКОЛЮБИЕ!!

СерГЕИ,не се помаиваи ами вземи челен опит от другарите.Азер Миленков и Вагинин да му мислят.

Каквито и глупусти да дрънкате....едно е ясно! Севернокорейците дълбоко съжаляват че USA не спечели корейската война :)

Еййй намерисе някой да цъкне минусче! Защо бе човек? Каде мислиш хората живеят по-добре в Северна или Южна Кореа?

А в България Моника Йосифова роди следващият председател на комунистическата партия и бъдещ министър председател на България от от 2040 до 2095 година! Да живеят всички комунисти по всички земни кълбета!!!!

СерГей с гаранция съжелява че не е на мястото на Ким Чен Ун.И без това политиката му е подобна,само властта не е абсолютна.Само че Вагинин в случая е на далавера,спаси се от екзекуция,даже и министър го направиха.

А това за Вигенин от къде го измислихте? За Сергей явно от името.

Сети се сам!

Абсурд е все още някой да вярва и да се позовава на информации на Дейли мирър.. Обвинени за порнография и осъдени ....като дисиденти завади..... открити библии. Екзекутирани с ...картечници...Явно редакторът е бил много пиян / надрусан или просто не знае какво е картечница.... Дейли мирър често помества напълно абсурдни информации за България, така тази корейска партенка не е изключение на английската скапана жълта преса...

Прав си, че информацията е безумна, за да е истина, но виж антикомундетата във форума как се кефят...Рано е още за протестите и имат време да пишат простотии..

Айде сега се цуните...

Другарю, за другото може и да си прав, но за "абсурдите в България" бъди по-внимателен, щото има и такива, дето четем западната преса, но и тук живеем. И сме свидетели на абсурдите всеки ден и не са ни виновни репортерите от нормалния свят, затова, че са отрзили каквото са видели...

Хайде, хайде, в западните медии каква манипулация се води по разни събития - абсолютно целенасочено. Нашата е пъти по-добра от тяхната в това отношение. Това може да е, като с опита за покушение на папата, в който уж ние сме участвали. Просто Студена война. Редовно пускане на оплюване.

Социализмът изисква твърда ръка, другари! Дано Партията се поучи от водещия опит на корейските другари и протестите у нас значително ще намалеят. Като бройка!

В такива моменти червената мъзга много ясно се откроява. :D Как само един през друг ляво-ориентираните се надпреварват да изказват съпричастност (или поне скептицизъм според случая) към диктаторите от всякаква порода - в Корея, Венецуела, Русия, Сирия, Иран... :D

Защо забравяш България!?

Дори САЩ не са наричали Венецуела диктатура, откъде ти хрумна, че е диктатура? .

Вземи прочети някоя статийка за Хюго Чавез и за това колко от икономиката на страната е контролирал. Това ако не е диктатура, то значението на думата се е променило явно.

Моника какво чака, Серги и изневерчява всеки ден с Доган и Сидеров. Да го екзекутираме...

Да засенчи факта, че бунтовниците са изтровили децата в Сирия.

Напълно изключваш възможността един самовлюбен диктатор да е направил това?????!

обаче не изключваме възможността да си ужасно тъп

Чyryниц

Не изключвам нищо, обаче, когато ми се казва, че някакви хем правели групов секс и продавали записите, хем били религиозни хора с библии /като, пхристиянството никога не е било традиционна религия в Корея!/ ми става 99% вероятност ясно, че имаме фабрикувана новина за либералски изтрещелници.

Да... и бунтовниците изгониха милиони хора от домовете им!?!?

Значи така правят комунистите....ми той ако вземе и нашия червен лидер така да прай.....тц,тц,тц....за Елена не се притеснявяам, за друг се тревожа....

Падаме от Марс и зелените човечета щъкат по площадите - никой в България след 9 септ. не остана със собственост - земя, магазини, фабрики, апартаменти, авоари, пенсионни фондове всичко се иззе от комунистите! А убийствата нямаха край!

Младото поколение не знае, но по-възрастните имат памет за подобни гаври и у нас преди 1989 г. Тогава за един виц срещу др. Тодор Живков отиваш в Белене, а там пък, през 60-те години на миналия век, комунистическите милиции те даваха на прасетата или просто те убиваха с колове. Да не говорим за т.нар. Народен Съд, който прати в гробищата цвета на българската интелигенция след червения преврат 1944 г.

е било точно така както казваш? И аз съм живял тогава и съм разказвал вицове пък не съм арестуван. А ако в лагерите са давали на прасетата и са убивали с колове как ти си жив и разказваш? как всички "лагерници" сте по здрави от нормалните хора, които не са преживели лагер? Колко човека въобще са минали през лагер и колко от тях не са живи можеш ли да кажеш? А коко са си чисти криминални елементи ,а?

Оцелели казваш лагерниците...по-здрави били от останалите....всички лагерници ли имаш предвид че са оцелели ? Щото оцелели има и от аушвиц...то по твойта логика сигурно и там са ги пращали на почивка....странно, но дядо ми след като по чудо оцеля в концлагера, след това не беше в цветущо здраве. До 10.11.1989 мълчеше и не казваше къде е бил, защото се притесняваше за роднините си да не се разприказват пред някой, щото ДС имаше копои навсякъде. Взе да говори, когато режима падна. НЕ знам ти откъде черпиш информация, че в концлагерите в Ловеч и Белене са галели с перце политическите затворници, но моята информация е от 1-ва ръка. Освен това за зверствата има доста доказателста като общите гробове ! Ако ти харесва комунизма изчезвай при онва дебело прасе в Северна Корея и се радвай на режима там !

Това за вицовете е бял кахър, но за вицове можеше да се отиде в Белене. Но по-гнусното беше, че на тези, които не си дадоха доброволно имотите за ТКЗС-то се гледаше като на втора ръка хора. И техните деца по-късно не ги приемаха в университети. Младите хора бяха задължени да работят през ваканциите - да събират селскостопанска продукция, да строят пътища, градове.....почти без пари.... То затова след 89-та имаше толкова много за крадене. Не защото комунистите го бяха построили, а защото хората (баламите) работеха за без пари. И после пишат разни чекиджии как имало портокали и баннани....дайба ваща мама манафи!

Ти да не си бил надзорник в Белене, бе ДАЛИ! Най-обичам върколаци да ми разправят колко хубаво било при социализма, дето и аз съм го живял. Хубаво беше за активните борци. На "Толбухин" 10 живееше сестрата на Цола Драгойчева, Всеки ден идваше кола и носеха храна в сеферчета, плодове целогодишно, по два хляба. А отсреща в къщата на "Трон" живееше Антон Югов, той се беше отказал от привилегиите на активен борец и всички комунисти в махлата го мразеха.

Комунистическа му работа....

Още малко ще го търпят в Северна Корея. Само от запада да доставят качествени лекарства. Ще го друсат ежедневно, ще му пускат по някоя курва и лека полека ще започнат Перестройката. Както стана в една друга държава...

Чукал е - грънци! Най-вероятно само е лазил по нея. И ако сега тя е споделила височайшите си преживявания...

Все пак такива новини трябва да се потвърждават. Може в момента да водят Студена война срещу Северна Корея. То ест пропаганда в действие. Може да е и истина, но изкривена. Все пак звучи странно. Но в тези региони, не само за убийства, се издават смъртни присъди. Нали някакви българи, в този регион (не помня държавата), бяха осъдили на смърт за наркотици, но вече не се прилагали смъртни присъди.

Вземете например, че (уж) бил убил любовницата си. Тук дават на листата, снимка на жена, но както си проличава тук, тя всъщност е жена му, а не тъй наречената любовница. Имаше си едно време оплюване, както на запада, така и на комунизма. Тепърва след обединението на Германия например, са обяснявали на тези от западна, как въобще не е бил толкова лош комунизма. Колкото и странно да звучи, много немци са намирали обединението за много лошо. Което е кофти от национална гледна точка. Така че може да е пропаганда. Както например, че българите са направили покушението срещу папата. Просто не трябва да се изключва като възможност. Най-странно е това за роднините и за Библията. Другото е просто тежест на наказанието.

кой не може да прави секс, го мрази... и преследва майсторите...

Таз не му ли беше жена?

Сигурно,наследственият КИМ,е получил" убедителни доказателства"от ЦРУ или др.партньорска служба.Този КИМ Трети,е опасно луд.Пък и системата на див комунизъм в КНДР е не по-малко луда.За всички фенове на тамошната диктатура,що се не запитате,каква е разликата между корейският народ,разделен от Силите,на Север и Юг?Никаква,освен че едните са преобладаващо Ким-ове,а южняците-Парк-ове.И очевадната разлика,какво е постигнал Югът,сравнение с северните,побъркани комунисти.

Ако е от ЦРУ новината, това е някакъв довод в подкрепа, ЦРУ са спецове по лъжене с кървави последици.

Музикантите допуснаха непростима грешка. Те изсвириха фалшиво националния химн.

Ако тая новина е вярна, то значи тия направо си плачат за чичо Сам и неговата демокрация..еле и ядрено оръжие имат..

.. а после ще направят трети етаж на мавзолея и ще водят дечица да му слагат цветя... Знаете ли - "аватар" - от индийския епос е обект с "външно" управление... вид полева телепортация на душа... Мумия в Египет, зомби в африка, вампир в Европа... Само комунистите го правят още

Ако сравняваш мумия и вампир с аватар, то познанията си черпиш от "Здрач", явно.

Тази новина е половинчата, не казват, че после са я сготвили и Унчо я е хапнал с висши партийни кадри на официален обяд.:))) Това е поредната новина за захранка на загнилите и болни мозъци антикомунисти. Само забележете името на групата Wangjaesan Light, нещо не ви ли смущава, една английска думичка??? В тази антиамериканска държава, доста спорно вече, използват английски думи в имената на сътавите си. :))) Ех, пак ви нахраниха болните мозъчета, а вие като гладни патки се наглифахте набързо.:))))

Ако това е вярно, американците да нападат северна Корея а не Сирия

Знаеш ли какви хвалебни думи е казал Дейвид Рокфелер за комунистическия режим на Мао, избил повече от 40 милиона китайци?!

А ако не е вярно, виновните да платят глоба на Ким Чен Ун за черен ПР. Но впрочем... Кои са виновните? Един вестник... Цитира друг вестник... Който цитира "запознат източник"... Който не може да бъде разкрит. УДОБНО. Виновни няма, ние сме едни бедни честни журналисти дето просто преповтарят едни новини дето ни ги казаха другите.

Има време, една по една ... първо Сирия, после и севернокорейците, ако дотогава не са умрели от глад ...

първосигнални хора