Коментари - Обиски срещу Огнян Донев, Любомир Павлов пак на прокурор за Общинска банка | dnes.dir.bg
назад

Обиски срещу Огнян Донев, Любомир Павлов пак на прокурор за Общинска банка

МВР и прокуратурата са извършили в четвъртък обиски във фирми, свързани с бизнесмена Огнян Донев. Столичният общински съвет пък поиска от прокуратурата да възобнови делото срещу съдружника му Любомир Павлов за Общинска банка.

Обратно в новината

Коментари - Обиски срещу Огнян Донев, Любомир Павлов пак на прокурор за Общинска банка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ББ не иска пари имедии, иска цели бизнеси

При нивото на компетентност и професионализъм в прокуратурата, нщма да се изненадам, ако и ДДС са смятали върху сумите. Тия родни прокурори само високи заплати, вкл.13-та, бонуси и отпуски им дай, а работа ... все претоварени и грешки правели. И все нещо им пречи, но съвети раздават навсякъде и за всичко.

Само много шум за нищо са тези претърсвания и повторно повдигани обвинения. Ама нали целта на атаката е дискредитирането на Донев и Павлов, така че всичко си има мястото в пиеската...

На вниманието на градския и главния прокурор - направете проверка и обиск в ЦСМП София на директора милионер д-р Георги Гелев,дома му,вилата,лъскавия S класа мерцедес, сметките на близките и роднините му на които той е прехвърлил голяма част от откраднатото . Защо точно него. Защото през 2007 година именно прокуратурата обяви,че има злоупотреба с държавни средства в особено големи размери и защото той е голям приятел във всичко именно с Любо Пъпката. Кой даде стотици хиляди лева на Гелев за ремонт и обзавеждане на кабинета му в Бърза помощ,когата там нямаше медицинска апаратура и хората измираха. И срещу каква услуга-безплатни обеди няма. И не се оправдавайте след това,че не сте сезирани.

До From Germany, а ти имаш ли рога, та налиташ на червения цвят.

Прав се, сбърках. И пречупения кръст и полумесеца са на червени байраци...От един дол дренки сте.

Дано най после за тези двамата Европа ни похвали за действащо правосъдие!!!

...играта на котка и мишка продължава... и те така! За нас единствено остава заблудата, че нещо се променя.

Заблудените остават все по-малко... Да се надяваме, че след просветлението ще дойде и действието. Мъжете на България да се стягат да променят статуквото, защото герои като тези от горната снимка ограбиха националните активи и създаденото от няколко поколения българи. Съд, конфискация и НОВО НАЧАЛО е нужно на страната ни.

Приватизаторите-крадци са над държавата България. Те я притежават и докато ние, жителите, не дадем мандат на Правителството да стреля, оправия няма да има!

Въпрос: защо вратовръзките им са червени ? Има ли това нещо общо с "нас червено знаме роди ни" ?

а тях синьото знаме роди ги. Виж, техните родители ги е родило червеното знаме, а тия лапаха с честния Софиянски, Бакърджиев, Соколов и Костов.