Панов призова президента за спецкомисия по ЦУМ-гейт

Председателят на ВКС Лозан Панов призова президента да упражни правомощията си и да сформира комисия за разследване на срещата на главния прокурор с бизнесмени.

Обратно в новината

Коментари - Панов призова президента за спецкомисия по ЦУМ-гейт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Дефицит " си е чиста "липса". Що се отнася за " доверие " - то отдавна липсва ( " дефицитно" е) "Дефицитната " държава" е реално "липсваща държава"

ВИЖДАТЕ, ЧЕ ОТ ТОЗИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР НЕ СТАВА НИЩО. ВИЖДАТЕ ГО , ЧЕ С ПРЕСТЪПНАТА СИ БЕЗОДГОВОРНОСТ СЪСИПА КТБ , ЧЕ ПРЕД ПОГЛЕДА МУ БАНДИТИ КАТО МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ПРЕХВЪРЛИХА ОТ МАСАТА НА НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТТА НА БАНКАТА АКЦИИТЕ НА ВЪЗБРАНЕНИЯ ВИВАКОМ В РЪЦЕТЕ НА ЦАРСКИЯ ПРИЯТЕЛ спас Русев. Виждате го какви ги натвори като шеф на ОКРЪЖЕН САД ПЛОВДИВ когато благодарение на него бе допуснато Гергов с ДЕСЕТОКРАТНОТО УВЕЛИЧЕНИЕ НА АПОРТНАТА ВНОСКА на фирмите си свинаря да придобие контролния пакет от акциите на Международния панаир в Пловдив ВИЖДАТЕ ГО И ПАК ГО ИСКАТЕ ДА ВИ КЛАТИ С ДЪРЖАВНИ ЗАЕМИ КОИТО ДА ОТИВАТ ЗА ПЛАЩАНЕ НА МИЛИАРДИТЕ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ НА КТБ! ЕГАТИ И ПРОСТОТИЯТА! АКО ЦАЦАРОВ БЕШЕ В ТУРЦИЯ ПРОКУРОР ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА Е В ДИАРБЕКИРА!

Още една мисъл на великия алкохолик и копеле чърчил: ""Там дето почват да вонят кенефите--там почва юрисдикцията на пановци, калпаци, копърки и прочие ...":))) Ай чиърз, хлаэъаъц...;)))

Мафията си има съдя и той е именно Лозан. Този да не е гледал огледалото, докато е писал за главния прокурор. Соросоидните измикяри правят поредния опит за овладяване изцяло на съдебната система.

На призива на Лозан Панов към президента един трол на Пеевски без ник е написал четири коментара, свързани с Лозан Панов, с кой се срещал и кой искал да го издига за президент. Е да, ама това не е нито забранено, нито неморално, нито укоримо! Всеки би задал логичния въпрос, какво от това! Може ли един съдия да бъде предлаган за президент? Отговорът е категоричен, ДА! Ако е висш съдия, пак ДА! Може ли да бъде предлаган от обвиняеми, ДА! Може ли да бъде предлаган от политици или бизнесмени, ДА!

На Лозан Панов е да прави всичко, ние от "Отровено общество" и "Америка за България" стоим зад него !

Айде без блиЗаджийски фенове дето не им дават да защитават крачуна във форума си...

Аз все така не успявам да видя къде в цялата ситуация има престъпление? Че ако Оги беше отишъл в кабинета му в Прокуратурата на среща да иска помощ тогава какво? ОК ли щеше да е? Ако наистина му е поискан натиск а той е отказал престъпление има, но извършителя е друг.

Олеле, прочетох коментарите, "про Цацаровата" пропаганда яко си върши работата!!!! Скоро Панов ще бъде обвинен за подготовка на марсианско нападение /само идея давам!/.... Спокойно тролове, нищо няма да стане от исканията на Панов за проверки - този извод следва от поредица от ситуации на засвидетелстване на братско уважение между Цацаров и Борисов и третото прасенце. Държавата ни вече е разпределена на точното правосъдие и няма кой да я върне назад.

не преиграваш ли малко?

Какво точно питаш?

май не е само имиджова катастрофа, нещо по-сериозно се задава, щом толкова пощръкляха- то гонене от партията, цял конгрес, то подаване на информация към европейския парламент! Ама нейсе, ще видим какво ще се измъти!

Много на място гледна точка! Магистрата носи особенна отговорност пред обеществото за своето поведение!

1. В началото на 2016 година в медиите бяха разпространени снимки, на които се вижда посещението на Лозан Панов в кантората на адвокат Иван Тодоров в гр. София, както и разменена между тях SMS кореспонденция, от кояго става ясно, че двамата са изключително близки и поддържат редовни контакти. При положение, че кантора Георгиев, Тодоров и Ко" е от водещите адвокатски кантори в страната, с множество съдебни дела с голям материален интерес, включително във ВКС, подобни действия на Панов пораждат основателно съмнение за наличие на конфликт на интереси. 2. Отново през 2016 година станаха публично известни снимки, на които се вижда как Лозан Панов празнува в компанията на адв. Божидар Банков. Банков е участвал в множество фирми, свързани с обвиняемия от прокуратурата бивш собственик на КТБ Цветан Василев /като например "Шийлдс инвестмънт", НУРТС и Тауърком", кредитирани с десетки милиони лева от банката/ и се смята, че е от приближените му юристи. Същевременно Банков е съдружник в обща адвокатска кантора с Ирина Репуц, която е председател на Християндемократическата партия, участвала заедно с Реформаторския блок на предходните парламентарни избори. Твърди се също, че Божидар Банков и брат му Веселин Банков, който е дългогодишен синдик, са изключително близки с бившата съдийка Румяна Ченалова, която е подсъдима за извършено престъпление и дисциплинарно уволнена от ВСС. Тези контакти не бяха коментирани, нито опровергани по никакъв начин от Лозан Панов, въпреки засиления обществен интерес и многократно поставяните му въпроси, което води до извод за тяхната истинност и същевременно с това изключително много компрометира, както честта, така и доброто име на Панов.

. В изтеклите през м. април 2017г. в медиите стенограми /т. нар. АРГО-гейт/ от проведени срещи между обвиняемия от прокуратурата Иво Прокопиев с представители и лидери на политически партии, неправителствени организации, финансирани от чуждестранни фондации /"Америка за България" и ..Отворено общество"/, социолози, политолози и бизнесмени, като Христо Иванов, Радан Кънев, Трайчо Трайков, Мартин Димитров, Антоанета Цонева, Николай Стайков, Стояна Георгиева, Иван Бедров, Теодор Захов, Евгений Дайнов и други, става ясно, че Лозан Панов /посочен с инициалите си ,ЛП"/, е бил обсъждан като възможен кандидат на този кръг за президент. В стенограмата /истинността на която не се оспорва от участвалите на срещите лица и беше изрично потвърдена от Иво Прокопиев/ е посочено от Христо Иванов - председател към настоящия момент на партия Да, България", че кандидатурата на Панов е неподходяща, очевидно поради проблеми в биографията на съпругата на Панов, определена от него като черен лебед".

В последващи публикации в медиите е посочено, че съпругата на Панов - Елисавета Панова вероятно има криминална регистрация, макар да не е осъждана, което вероятно е дало основание на Христо Иванов за тази негова реплика. Посоченото разкрива пълната зависимост на Лозан Панов от политически лица и партии, както и от обвиняеми от прокуратурата бизнесмени /Иво Прокопиев/, което е напълно несъвместимо със заемания от него пост. Нещо повече, тази стенограма очевидно разкрива и продължителни контакти между Лозан Панов и посочените лица, включително Христо Иванов, при които са споделяни от Панов дори дълбоко лични факти за лица от неговото семейството. /Възможно е и друго тълкуване - че именно с подобна информация Лозан Панов е бил поставен в зависимост от този кръг лица, което е също толкова скандално и абсолютно недопустимо/. Към настоящия момент липсва всякакъв коментар, както от страна на Лозан Панов, така и от участвалите в разговора лица, относно тези факти и обстоятелства, което потвърждава достоверността им.

Кой иска да чете жълтини ще влезне в блиЗ няма нужда да ни пишете какво там изс,,т за Панов от бая време..Това че не ви позволяват да си проявите защитата на блиЗ и оплюването на Панов не ви дава право да цапате други форуми където все пак има мислещи хора..

Само да попитам, защо още не се появил "инфо", как така атаката по всички фронтове започна без него?

Атаката по всички фронтове започна. Да очакваме в скоро време "Америка за България" да призове за намеса и на НАТО.

Покрай тези Крупни бизнесмени с Крупни интереси ,,,,и прокурора, да не излезе някой Крупен мафиот на свобода,,,,,Има вече индикации

Ако това събитие бъде оставено без правни последици, това би довело до дълбоко накърняване на доверието на гражданите в съдебната система, а навън, пред нашите партньори в ЕС, страната ни е заплашена от имиджова катастрофа с дългосрочни последици". E, що се касае до "доверието на гражданите" - колко да пострада - от 6% доверие ще падне до 1% - ма к'во им пука на магистратите - те нали си вЕрват, пък и роднините им им вЕрват, пък и бандитите, с които си имат стоково-финансово вземане-даване - и те им вЕрват... А що се отнася до "европейските ни партньори" - и те им вЕрват - пишат си хората един и същ доклад вече 10 г., ма к'во от това. Че щели да отделят Румъния от България - ми голям праз за родните магистрати - парите им вървят, взятките - също! Какво им дреме - "имидж имот и кола не купува"!

ок,отивам за пуканки !