Застреляха шефa на Национална спортна база по време на лов

Двама ловци загинаха по време на лов в Плана планина. Единият от тях е Петър Божилов, изпълнителен директор на дружество Национална спортна база. Между двамата възникнал скандал, след което те извадили оръжията си и се застреляли един друг.

Обратно в новината

Коментари - Застреляха шефa на Национална спортна база по време на лов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 71 години пък неизвестен? И как разбраха, че е на 71 ?

Ми елементарно ... както в първите дни след като насраха от бой френските командоси край Коиловци - "предполага се че стрелялия по тях е полицай ... и е стрелял със законния си пистолет"!?!? За "законния" не се предполага, но за полицай се предполага?! Смеееех!

Хм това много прилича на екшът от филм, прекалено даже. Явно мутрата са го гръмнали с пушаката на дядката и после са гръмнали дядката с писторета на мутрата.... Аз бих заложил на тази версия....

Една мутра по -малко! Горкия старец.

И е успял да застреля човек от около 20м...Не че е много, но като се има на пред вид и другите обстоятелства или е трагично съвпадение или има нещо много странно. Странно е, че още не са обявили и журналистите не са намерили кой е другият убит.

Напълно възможно е, ако пръв е стрелял този с пистолета, и изстрела е засегнал жизнено важен орган, другият да е имал време да вдигне ловната пушка. още повече, че с нея няма как да не улучи.

Сега излезе по медиите, че бил съдружник в едно от дружествата си със Златко Баретата. Някой помни ли този Баретата с какво се занимаваше. Май беше нещо незаконно: наркотици ли? Карал се бил със стария човек, който твърдял, че нямат право да ловуват там.

Оказва се, че преди това бил шофьор и на Пашата, ама това последното не било много сигурно. Абе какви хора ни управляват?? Слугите на мутрите от 90-те ли??? Ние пищим през цялото време за ДС и агентите им, а в момента ни управлява някакъв крими контингент!

Искал да изгони местния ловец от ловната територия на селището,за да може мутрите да ловуват необезпокоявани.Да,ама...и пищова не те спасява.

Като откъснеш една мутра от пъна й поникват две...

двама глупаци по-малко

И, ко тана сига!?От играчка стана плачка!?От желание да си поиграеш и претрепеш някое невинно животинче, курбан замина хищника!?Едно е да убиваш животни , за да се прехраниш или да предпазиш хора или други животни от опасен хищник, а какво е да вземеш пушка с оптичен мерник и нищо неподозиращото животно да няма никакъв шанс за спасение!Всеки участващ в тези убийства си слага карма на поколението и по- рано или по-късно, нещастия застигат децата и внуците му!Нека сега примитивите да вият като побеснели кучета, че отнемането на невинен живот било тяхно право на радост и удоволствие, кармата на убийци, все ще ги стигне някога за убийствата им!

ДО ХА-ХА-ЕЙ СЕГА, НА ОБЯД ЩЕ КАЖАТ, ЧЕ Е КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН 71г. С МНОЖЕСТВО КРИМИ ДОСИЕ. "НАШТО" МОМЧЕ, Е ТИХО СКРОМНО НА МРАВКАТА ПЪТ ПРАВЕШЕ.ОХ, БЪЛГАРИО, ТИ СИ ЗЕМЕН РАЙ.

Кой бе 71-годишния нинджа ли? Той е още "неизвестен извършител", на който само възрастта му, по някакво стечение на обстоятелствата, е известно. Сега първо трябва да "разследват" да му подготвят близките, да не вземат да си отворят устата, че другия е наш човек. И как са се изпозастреляли и двамата е просто ...

като няма дивеч какво да ловуват хората

Мда... Защо това удивително ми напомня за убийството на Иво Карамански ?! - пиянска свада, ала бала... стареца явно не е уцелил от първия път, платил е за това с живота си ;)

Какъв лов, какви екстремни френски туристи? Пак ни взеха за мезе

"Лозенец 2000" изгуби окончателно битката за тенис базата си след конкурс, организиран от собственика на терена - Национална спортна база /НСБ/ ЕАД, предаде репортер на БГНЕС. Конкурсът бе нагласен и предрешен, твърдят собствениците на клуба Мирослав Гергов и Калоян Кирилов. Това е точно базата, която изградихме, наивно вярвайки в публично-частното партньорство, с което толкова обичат да парадират спортните управленци у нас, казват те. А двайсетина елитни тенисисти и няколко пъти по толкова деца и младежи, запалени по великата игра, ще трябва да търсят ново място, за да осъществят мечтите си. Конкурсът бе спечелен от слабо познатия тенис клуб "Плевен ПСК". Какво е общото между тенис клубовете "Лозенец 2000" и "Плевен ПСК"? По чисто спортни показатели двата клуба изобщо не могат да се сравняват: в клубното класиране по точки за 2010 г., направено от Българската федерация по тенис, "Лозенец 2000" е на престижното 7-мо място с 933 т., докато плевенският клуб е на 58-мо място със 164 т

Отиде си един истински ЧОВЕК Петьо. Поклон и мир на праха му. А на всички мишки и мижатурки дето са много велики пред клавиатурите мога да им кажа само едно: спете с майките си нещастници малоумни.

Всеки истински човек трябва да може да ходи с пушка по Плана В НЕДЕЛЯ, да се разминава там с туристите, с льохманите и с майките с деца, и да е шеф на национална спортна база.

Въх жалко, герой беше... Долен мошеник, по-скоро.

Ако двама гладни просяци са се избили за един хляб-щях да ги съжалявам.Но тези двамата ловци-не!Да се види какви са висшите чиновници,толкова ли няма пари да си купи една мръвка,ами хем да убива животно,хем друг човек.Накрая и той се затрил заради скандал.Просто нямам думи!

Този твой "истински ЧОВЕК" е стрелял в друг човек и го е убил. И ти имаш майка, нали? - Дерзай!

Отиде си една истинска МУТРА ! Следващите 10 чакат с нетърпение ;)

Никога не съжалявам, когато ловци се изпозастрелят... тръгнали са на нож, тръгнали са на смърт да убиват животни за удоволствие...

Евала ! Напълно си прав !

"Който пушка извади, от пушка умира"

dreadman

Хе хе, почнаха мишките зад клавиатурите да коментират с генерални заключения неща, които силно не разбират (лов например) - то в този контекст и на мен няма да ми липсвате, като се гътнете утре и вие - ще намалее спама из форумите в интернет и глупостта човешка!

Неустановена самоличност на втория ловец, ама знаят че е 71-годишен ???????

A, то от МВР на 3-тия ден след обира на някакви заплати откриха, че колата, с която бил извършен грабежа не е личната на някой от обирджиите, не е рент-а-кар, а е крадена! Представяш ли си какъв невероятен факт??

Това е намек, че извършителят е неизвестен, и делото е прекратено. Всъщност е имало трети стрелец, защото не е възможно тия двамата едновременно да са се застреляли - или единият другия или обратно. Вероятно първо е застреляна мутрата, а някой от приятелите му е възпитал дъртака.

А най-вероятно мутрата е гръмната от трети стрелец, а дъртакът дори не е разбрал какво става - гръмнали са го ужким че той е стрелял - заради весниците.

И как още не са изнесли "информацията", че 71 годишния Е КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН... :)

ще си вкарат автогол,че дават оръжие на криминални :д

Това е възможво само в дивия американски запад.

мутрата на ББ е застрелял хладнокръвно стареца, вероятно защото стареца е извадил пушката да ги заплашва да се махнат. Тогава боковата мутра е извадил пистолета и хладнокръвно е застрелял стареца-така де-как така ще протестира-те са отишли там по работа-я някое теренче, я някоя мутренска сбирка-какъв лов какви пет лева-нещо мутренско са правили и стареца ги е видял и е почнал да протестира

А вече сме само шест милиона и ... Кому лека пръст, кому - лек път и приятен полет, кому - друго ... Но то пък какво ли друго ... Под ГЕРБа на България ...

Aбе, по времето на тройната коалиция един виден ДПС-арин се самозастреля, сега пък се позастрелват малце - нещо разлики не виждам :)

оня беше мъжка секретарка :д

МЕЧТАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ

Абе....въпреки приказката за мъртвите и говоренето по техен адрес, няма как да не направи впечатление "богатата" биография на шефа на спортната база.....Всъщност ако този човек на беше загинал толкова трагично и нелепо, една шепа хора щяха да знаят чутовното му минало и то при положение, че е бил назначен на висша държавна длъжност??!!.....А нали уж щяхме да въвеждаме нови правила, нови начала, безкрайни резервни скамейки....

Кога най-сетне в ТАЗИ държава, лицата преди да бъдат назначавани на отговорни държавни длъжности ще представят експертиза от психодиспансер!!!!!! "Вълшебната ми думичка е- веднага!"

А къде са организациите за защита на животните? Защо все още е позволено да се убиват животни за удоволствие?

Плана планина беше любимо място на онези, които закопаваха там този-онзи, та после Цецо ходеше с багерчето да разкопава закопаните. И с тази информация банкянският зевзек се представи с голям ганювски успех пред европейските ръководители ... И положи основен камък на поредицата подобни свои европейски успехи ... И ето я отново Плана планина ...

В Ловната дружинка на с. Железница се пие преди лов, по време на лов, а след лов се напиват до безпаметност. Там всички гости са все баровци, ловното им снаряжение и джиповете с които идват, са за няколкостотин хиляди евро. Тия са от хората които закона на ги лови. Виждал съм депутати, магистрати, полицай, шефоев по комисии, въобще всякаква измет. Затова като няма други закони, започва да действа закона на джунглата. Най лесно е да видиш сметката на някой по време на лов. Винаги такова нещо в гората, излиза по непредпазливост и се разминават с условна присъда. Не е първия, няма да е и последния с който са разчистени сметки, по време на лов.

около София. В нашта дружинка на 50 км. от нея стават страшни работи, като се напият мутрите. Лично съм виждал как със заредено оръжие, пиян, си настройва бързомера по цел познайте каква. Местен дядо на съседна от него пусия. При направена му забележка, въпросното мутре каза, че и да очисти стареца, ще бъде случаен ловен инцидент.

Прав си ! И моите наблюдения са такива. Кмета на селото - Дойчин Сремкин е "първа пушка" там - пият и стрелят на поразия! А колко гора се краде - не е истина. Полицайчетата Иван Славчев и Станимир Славчев водят групите....

Ами да направят график за ловуване около Панчаревското езеро, в шубраците над Княжево, в Ловния парк и в Южния парк. Какво чакат - имат необходимите професионалисти.

тъпанари!!!

felix_ch@

кой нормален човек убива за удоволствие? ловци...всичко се връща

за сведение на тапата полюция: на лов не се ходи с пистолет, на лов не ходят само двама души, много малко вероятно е двама души да се застрелят едновременно, откога започнаха да наричат мутрите "ловци". изглежда това е третото им преваплащение: бяха борци, после бизнесмени, сега ловци.

Помислил е министьра и за семейство гребци на които е дал да продават пуканките в Арена-армеец,пьк за 4-5000 лв.на ден не е нужно да се издава касов бон.

Неточна информация за случая. Петър Божилов е ловеца, а дядото няма нищо общо с ловната дружинка. Случайно минаващ през ловното поле на дружинката. ПЕТЪР БОЖИЛОВ е много свестен човек и не заслужава такива коментари.

Гледам, че рано си станал. Все пак не е ли странно, че един "много свестен" човек и един съвсем случайно преминаващ дядка са се изпозастреляли? Не ти ли намирисва малко? На мен направо ми смърди този случай!!!

тази мутра (поялника-гребец) падна, друга мутра ще я смени и толкоз. какво тук значи някаква си мутра. жалкото е не, че мутрите са намаляли с една, а че мутри ни управляват. защо не се саобщава кои е извадил пистолета? за да се покрие факта, че мутрата е имала пистолет ли? аман от гребци, борци, щангисти и футболисти, бивши дс агенти и настоящи престапници.

Мутpи

балллл сам ги нека такива мътри да си се чистят сами *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много е важно кой първи стрелял за да оневиним другия. Все пак втория е било при самозащита. Това за протокола...

Викаш = когато Боко и Трактора бяха съдружници е много важно кой е бил първи с бухалките и рекета - другият го е следвал при самозащита, а?

Ясно кой първи - къде е единият и къде - другият. Боливар не може да носи двама ...

С лекота коментирате смъртта на двама,за които повечето не знаете абсолютно нищо!Как ги преценихте,че са най-черните хора на тая земя?От една новина и няколко недомислени коментара по-долу?Що за глупости пишете?Как ще се почувствате на мястото на техните роднини?

Борци, ловци, натаралянкани - еми то като ги събереш нещата и е предпоставка за трагедия

в борбата с престъпността някой се загуби

в борбата с престъпността някой се загуби

Така трябва ,да се трепят Болкуците иначе невинни страдат.

как са разбрали че е на 71 години , а не е идентифициран

Мир на праха им и съболезнования за родители, съпруги и децата им. И дано не се случи, някой от тях да прочете злобните коментари!

Вестникарски тест за журналистическа интелигентност и професионален хъс: "ЕДИНИЯТ от простреляните ловци е Петър Божилов изпълнителен директор на дружество Национална спортна база. ДРУГИЯТ е 71-годишен мъж, чиято самоличност все още е неизвестна. Според полицията ЕДИНИЯТ мъж е стрелял с ЛОВНА ПУШКА, а ДРУГИЯТ - с ПИСТОЛЕТ, предадоха БНР, bTV и Дарик радио". Пита се в задачката: Как се казват бабите на съответните главни редактори? Защото при тази недомаслена информация какъв друг въпрос?

Абе само на мен ли ми се вижда плитко скроена тази работа? Двама души на лов. От които единият на лов с пистолет. И единият дядо ан 71 години, а вторият борец. И двамата се застрелват в една и съща част от секундата, при това смъртоносно. Да не излезе, че единият от тях се и самонамушкал 5 пъти с нож в гърба?

всички да се застрелят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И защо им е било нужно това?? Защото:Къде са те сега??

Да изчакаме Цветанов - той ще каже ясно, тълковно и отговорно ... Щото така ... Само хабим патроните ...