Пускат още пет спецекипа срещу бракониери

Пет нови екипа към Изпълнителната агенция по горите ще гонят бракониерите, предупреди министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов на демонстрация по безопасен лов в Държавно ловно стопанство "Витиня".

Обратно в новината

Коментари - Пускат още пет спецекипа срещу бракониери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се направи килото месо -300лв!

Българска ловна сентенция: - Всичко в този живот е - късмет! Или ти ще удариш, или теб ще те ударят!

Каква е ползата от лесовъд, който ще засади едно дърво и ще отсече пет? И защо трябва да ни пука колко пари е платил за брадва, разрешително, транспорт или галоши?

В Стара планина браконерите са по-вече от дивеча.По-често можеш бракониер да срещнеш отколкото дивеч.Дивеча намаля рязко безконтролното изсичане на горите също помогна.Дивеча няма къде да се укрива.Загива най-ценото което имаме-природата.Нито едно правителство не е направило до сега нещо за опазването.В Стара планина се изсякоха вековни дървета някой видове над 150 години.Пресъхнаха изворни чешми които се помнят от възрастни хора.С една дума нищо радостно.

От кога влизането в ловна дружинка е свободно? Не трябваше ли да се чака да умре някой за да му вземеш мястото? Предлагали са ми да ме уредят с връзки, но отказах. А за хранилките и бла-бла, не ме разсмивай... Едно време когато не е имало ловци и хранилки дивечът е бил много повече. Като са такива мераклии - да си гледат зайци в къщите, пък после да ги пукат. Кеф им в клетките, кеф им на полето. Може да си гледат и сърни и глигани. Истинските любители на природата се грижат за нея от любов, а не за да вземат след това възнаграждение за грижите си във вид на ловен трофей. Защо не се грижат за всички животни тези хора, а само за тези, които са обект на лов?

Мдааааа! Има предложение господин министъра да демонстрира лов на пъдпъдъци без съчми, а да речеме с Макаров! Явно такава е идеята! Щом не може със съчми ще трябва с куршуми! А дали те не са по - опасни за хората е друг въпрос! Важно е да сме хуманни към пъдпъдъците и гургулиците! ГОСПОДИН МИНИСТЪР ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА ЗАБРАНИТЕ ЛОВА В БЪЛГАРИЯ?!?!

Уточнявам, че "ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ" , а не че "ИМА ПРЕДЛОЖЕНИЕ"! Грешка при писането!

Трябва да бъде забранен въобще лова! Да се стреля по животни без причина е ПРОСТОТИЯ и задоволяване на животински нагони. Утре примерно на мен може да ми се прииска да си хвана ловец,да му се утепам.

Бракониерството е масово явление.Сърни и там кадето не са разрешени се бият постоянно.Затова са на изчезване.Проверкси се правят само на откриването на лова и един път най много през останалата част на сезона Така е поне в Старозагорско.Зная това като ловец до тази година.Така че не ни залъгвайте.Най-жестоки бракониери са шефовете на ЛЗС от всеки етаж.Г-н Найденов нима не знаете това?

rado_7_6@

Добре де, не можеше ли поне за снимката да се викне профи дюд - там нещо с шинели, ерудиции, мощен мирикански матор, но иначе пламен 'социалист'. И после да разкаже спомени от казармата. Да покаже реална класа. Стига с тез гербави аматьори!

Тъпееш...

rado_7_6@

Кхъ, кхъ, кхъ, кхъъмм... Къщата си е ваша. окей.

И "богоизбраните" и "Боби от Баните" са все един дол дренки боклуци и плачат за отстрел.

ловджия = комплексар рибарите са още по-зле... ауу обидих ли ви? Мизахапете куката, или направо си пръснете мозъка с бринике... Големите мъже, да убиват безашитни животни... кви сте ми жалки боклуци... Дано да има повече смъртни случаи между ловците...

Дано минеш между двете дружинки когато стрелят.Ще те изпишат като вреден дивеч.

Бих ти казал да ходиш да си е..ш п......а майчина, ама не искам да те обиждам! Ти риба ядеш ли? Месо ядеш ли? Мизахапеш мойта кука!

А за "рибарите"-токажии нищо ли няма да се направи?!

какви проверки бе! Нищо не проверяват! Горските си ходят на лов, и си взимат извънредния труд! Проверили! Бабини трънкини! Проверете проверяващите!!!!!!!

Нека ловуват щом им е хоби но да направят пунктове и да мерят месото. После да си го плащат "ловците" по 25лв живо тегло пък да видим дали ще им е толкова голям кефа. Или ако искат да са ловци да вземат по един нож и да ловуват като мъже. То с пушка и баба знае... Дришльовци!

Колега лова е за истински мъже.Месото струва много повече от 25 лв за килограм но едва ли посрю като тебе може да го разбере....

Ами аз като не съм авджия , значи ли това че съм ...?

Аз от мноооого години държа оръжие и доста добре боравя с него , но не съм ловджия и не мисля че съм посрю или нещо там. А че си истински мъж,.... не знам.Бъди здрав.

Виж кво, който има пари да се занимава с лов, да плати 25 лв за килограм му е последната грижа. Това да ти е ясно....

Страхотно хоби и спорт е да убиваш невинни животни. Малко унищожаваме природата по един или друг начин, а така го правим и за кеф. Представяте ли си колко сърни, глигани, зайци, птици унищожават годишно тези 26,000 ловци?!?! Тези хора трябва да се поставят извън закона. Природата , част от която е и дивечът, принадлежи на всички нас и ня може шепа "богоизбрани" да я унищожават за собствено удоволствие.

Направо съм се спекъл от тез проверки! Вече не смея и по врабче да гръмна, камо ли да помисля за архари, бели тигри и подобни....

Всички авджии да се разделят на две дружинки и да се ловуват взаимно!

С тази ли надцевка стреля на 300м ????????????????????

Ти недей да мериш хората по твоите възможности! Това е министър на другаря Борисов ! Те могат къде по-невъзможни за нас неща!