17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не бъдат толкоз тъпи, да се информират, че Бритаснската империя е единствяената държава в света, която от 500 г. няма загубена война...

Е, значи британската е единствената империя, разпаднала се без загубена война, само благодарение на своите глупави и продажни политици, така ли?! И това според теб повод за гордост ли е?

Ще пръснат на аятоласите на брадите!!!!

единствената империя разпаднала се без война е ссср, драги!

Нещо ингилизите почивайки на стари лаври още си вярват, че могат га си позволяват доста неща. Ако не беше техния упечител чичо Сам на когото ближат г...за отдавна никой не би ги взима на сериозно.

. Тези чалмати примати сами си търсят боя и накрая ще си го получат Преди години Аржентина беше тръгнала с голяма торба на бой но май им скъсаха дисагите за една седмица

Свободно корабоплаване в Персийският залив? А за свободно корабоплаване около Гибралтар ще се говори ли?

могат ..могат за съжаление

В Гибралтар може да задържат, а в Персийския ... -не! Че от къде накъде?

Демек са изхарчили крадените парички на Сирия и им трябват нови.

Лондон няма никакви шансове, освен бързо да сяда на масата на преговорите, отказвайки се от пиратските подходи. Не че не може да направи поредните си мръсни номера, но в такъв случай трябва да е наясно, че се намира в блато и ще затъва още повече. Няма нищо по-страшно от отмъщението на праведен фанатик. А иранците са такива, и плюс това те имат чувство за общочовешка реалност и следователно - за морал, стига да не използваш подлярски методи. Докато наглосаксите не помнят какво е това морал - всичкото им е цинизъм и лицемерие.

Тодоров, пак си подпийнал сабахлян рано. Точно обратно беше.

Сакън ! Пепел ти на устата. ..Още не се знае!?

Лондон не се ли усеща, че никой вече не го бръсне за пет пари. Тези живеят още в началото на миналия век, когато са били колонизатори в Близкия изток и са си разигравали коня. Явно в ЕС бяха смачкани, спретнаха си брекзит и сега искат да излязат на световната сцена, но тяхната няма да стане, безвъзвратно изпуснаха влака, големите вече си преразпределиха света.

Цялото персийско крайбрежие е бъкано с противокорабни ракетни комплекси на персите, упорито се говори, че даже и по-големичките им катери са носители на поне по две ракети ПКР Брамос. Срещу тези умни и много ракети нито един флот няма шанс в тясната акватория на ПЗ, дори и да правят някакви жалки опити да използват РЕБ. Трябва да се сменя не просто тактиката, а стратегията - и от силов натиск да се минава към смирение. Говоря за нанобритите и техните задокеански събратя.

Ама как "Кобра", ми те са лошите бе. ;-)))

Войната за независимост на Щатите.

Ама тия англетата ни правят на луди . Каква е логигта Иран да доставя петрол на Сирия през Гиблартар , Бога ми те имат обща граница ако искат могат тръба да им пуснат . Какво ще прави Ирански танкер с петрол преназначен за Сирия в Гиблартар???????

да повикат Кобрата и Фюри да им обяснят за ф-16 и какво се прави при извънредни ситуации

Любопитно сядаме да гледаме, с пуканките и бирата. Особено ще имаме предвид как ще се говори за коалиция и съюзници от американо-британска страна, и те ще са пак чалми от сунитския спектър. Демек, чалми, ама ваши кучи синове.

Нямат обща граница. Ирански танкери не минават през Суецкия канал, защото там контролът е по-строг. Ползва се танкери, защото е най-евтиният транспорт

Санкции срещу Иран няма! Има държавен рекет. Англия и САЩ все още си мислят, че са империя, че са пирати и разбойници, и че владеят целия свят и всички морета, и че техните престъпления ще останат безнаказани. Но това е само една халюцинация.

Ще пуснат Джеймс Бонд срещу иранците! Йее! Аа...те те го смениха с черна жена...еми, танкера си няма да го видят.

Как да нямат бе тъпунгер виж картата а пък и Сирия е бъкана с петрол. Все едно Бургазлии да си купуват морски пясък

Англичаните май май разбраха какво си мислят всички за тях. Сега ще го и усетят.

Умнико, а на югоизток с кого граничи Сирия?

Ирак

Ми с*А в гащите. Иран ги предупредиха за ответни мерки след арестуването на техния танкер. Какви мерки са очаквали ингилизите? Може би оплакване в оон? Факт е че саудитците и евреите оказват голям натиск на Тръмп и европа срещу Иран и накрая англичаните се вързаха. Франция и Германия обаче няма.

Ей тъпунгер, къде е общата граница между Сирия и Иран? Комунягите сте много тъпи

SirBob

Точно. В това се състои големият проблем на британците, още живеят във времената на Британската империя. Ако не е помощта на другата задокеанска империя, да са взели-дали отдавна.

Кои бръсне тия наглетА за слива????

така е, нямат обща граница. На север Сирия граничи с Турция, на изток и югоизток - с Ирак, на юг - с Йордания. Територии на Ирак и Турция са между Сирия и Иран.

Могат, могат да си слагат вазелин да задниците, защото в Иран ги чакат надървени, и ще е добре да са прилично смазани, за не квичат от болката, пък ако си толкова сигурен, защо не отидеш с тях, ама без да си мажеш миризливия.

Това е Великобритания ...ъъъ този!Това не ти е някаква мафиотска структура завзела властта в разпадналата се империя и претендираща незаслужено за световна сила

шепа руски тролове не са ,,всички" и Иран ще си получи заслужрното както Путин си го получава още за Украина

Дали???? Къде е великата Британия???? В 18век !!! Събуди се в 21век живеем клоун!!!

А войната за независимост на Ирландия? Даже и филм има по въпроса с Лиам Нийсън - Майкъл Колниз.

Кубрат Пулев ще се отбие ли до Лондон да млесне една целувка на Тереза Мей?!

От русофилският трол по-елемнтарна частица нема!

абе,омръзна ми от малоумници, които ръсят простотии..... Прочети малко за Commonwealth of Nations и ще разбереш, че в сравнение с тях, Русия и САЩ са едни дребни беззъби джуджета, дето се насират в гащите.... Не случайно Путин им се обясняваше са Скрипал...

Иранският народ ще измете аятоласите от властта. От 1979 година Иран върви надолу. Страхотни съюзници има Путлер.

Да би мирно стояло неби чудо видяло. Сега като опънат бозавите джендъри в някой ирански затвор и повече Великобритания няма да посмее да пипне чужди кораби.

И хунтата на аржентинските оперетни генерали, когата нападна Фолклендските острови си получи заслуженото. Колкото и да е западнала, Британската империя ще удари аятоласите с подкрепата на САЩ и цивилизования свят. Възможни са положителни политически промени в Иран и отстраняване на чалмите от власт.

хахахахаха, с пръста ли ще ги удари :)))). Да ти напомним, че живееш в 21 век. И това, което е било преди 130 години го няма. Отдавна. И да ти напомним, че САЩ, значително по-големи по-сила и ресурс, не се осмеляват да нападнат Иран. Въпреки всякакви шантажи и провокации от страна на Израел. САЩ вече няма пари да води войни с други държави. Само да извърши нападение и да изстреля няколко стотин ракети. И това е. А Великобритания я видяхме в действие с Либия. Изстреляха няколко залпа ракети. И бяха до там. Ракетите свършиха, нямаше повече и полза и ресурс. А се освести малко. Това е известно на всички. Единственият рекет - това са санкциите, с които Иран живя десетки години. И най-важното, зад гърба на Иран са Русия и Китай. Особено Китай получава твърде много петрол от Иран. САЩ много искаха иранския петрол, за да могат по този начин да вдигнат цената и да шантажират Китай. Тъй че се съмнявам за някакъв резултат на Великобритания и САЩ, освен демонстрация на самочувствие.

И що от 1979г до днес, което е има няма 40 години "иранският народ", както на запад викат на техните НПО, все още не са "измели" айтоласите? Остави това, ами западните диктатури имат нулева популярност в Иран. Където добре знаят, че всички опира до заграбване на иранския петрол. И блабла демокрация, блабла свобода на "иранския народ", отдавна на тия фейкове никой не кълве.

В хотел "Гуантанамо" има свободни места. Очакват се резервации.

Кобра ..питон смок...отиде коня у ряката

Нещо бъркаш...да си водят сами войната...войнолюбието не е признак на цивилизованост...

Не преди 130години,както си написал, а през 1982 година. На 14 юни аржентинските сили капитулират, като над 11 000 души са пленени от британците. В резултат хунтата пада от власт. САЩ не са заинтересувани от високи цени на нефта, защото не са само производител, а и голям потребител. Чукча чети, мисли и тогава пиши.

Шепа... ама богатирска-)