Коментари - Лондон предупреди за руска хакерска група, взела на прицел политици и служители от отбраната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

руски хакер ми звучи като руски рокер, руски каубой..ха.ха ама тия аналоговите дали са виждали компютър

Не бе, тези на Запад като видят руски ИП адрес и си мислят , че са ги атакували руснаци. Така ги учат в училище - като не знаят какво да правят , обръщат се към всевластния Владимир Владимирович с обвинителен акт и алиби пред местните граждани....

Много детско порно се гледа от извратеният елит ,там ги стяга чепика,че ще се разчуе

Защото GCHQ са светци. Ама те са от нашите. Спомням си преди години пишеха реклами и по плочките на тротоара, че наемат всякакви включително и хакери.

Британското разузнаване ще остане без работа, ако ги няма руските хакери.

То и сега толкова работи!

Чудят се как отново с Русия да си забършат действията по самоизбиване между властващите си политици. Предостатъчни сте си сами да свършите тази си дейност.....

В Лондон изгоря църква, почти напълно. възможно е че беше подпалена. За това не предупредиха ли от Лондон?

Когато и да го издухат англетата все е късно....

Допуснал си техническа грешка, правилното е ватниците...

ㅤ

Това, което аз знам за компютърните вируси е, че компанията за антивирусни продукти, която първа излезе с решение или пусне "кръпка" още преди някой да е пропищял от нов вирус, е отговорна и за създаването му. Същото важи и за всяка друга сфера: фармация, законодателство, разузнаване...

В какви сайтове влизат тези политици?!

осраха се наглосаксите да се вайкат и да обвиняват някого за собственните си Престьпления!!!

Лондон последните неколко месеца има такова разузнаване че руснаците се скапаха от шеги....

А дано ги махалата ,че да им държи врага на фъфлещите англоизчекнатиняци !

Руснаците ги подържат 2/3 от светът ! Така че Британците да му мислят ! Ние Българите сме винаги с Руснаците и винаги с каквото можем ще им помагаме ! Двама , трима Соросоида не са проблема в България ! Ние Българите и Руснаците сме по умни от Англо-Саксонците , но продажни Политици ни предават от Сътворението на България !

Бий руснака по главата, бий, бий, бий! :D

Ти вярваш ли си, като пишеш такива дивотии. Надявам се да ти плащат, щото ако го правиш безплатно си много зле :)

Баце, те тия Руснаци от няколко месеца отпраха кво къде има държавни администрации в Европата. Най-смешното е, че англосаксонските великани не са наясно, че реално си съжителстват от години във виртуалното пространство сичките службици. Имаше едни израелци дето перкаха айфони на кило, официално спонсорирани от държавата. Въобще секюрити няма. А с идването на "модерните" клауд технологи и контейнери хептен няма. Искате секюрити? Хартия и химикалчици. И пак не е ясно:)

И баба Меркел им ги каза - готвихме ги ... И Столтенберг им го каза - каквото и да стане няма да се месим, освен с оръжие ... Дори Бий им Дън им каза - давам ви 33 танка и 30 стотинки, и няма да воювам с Русия! А Тръмп си беше най-откровен! И те така :)

Лично Путкин е писал кодовете за ДОС атаките ;)

Корупмпираните европийски политици..вади им кирливите ризи за педофилия и содомия

А руските, с мед да ги намажеш :DDDD

На война, като на война, какво друго може да се очаква.

либерало-джендерските главици! Ха-ха-ха!

Да им резнат глобално нета на крепостните колхозници и да си хакерстват у рушлямската кочина!!!

резнете кабела под атлантика и готово.само идиот като тебе изродче може да мисли такива неща

Си имат свой и са по целия свят, да не са като бедняците без икономики, където стигнаха да ядат червей от овча преданост.

икелефенченит педали като тебе нямат думата

лпндонът няма ли да предупреди, че демокрацията, европата и натуту са взели на прицел всички туземци от територията българия, че утрепаха 3 милиона и че в следващите години ще утрепат още 3 милиоина? или туземците не са важи? важни са ония от британията?

Ах тези лоши руснаци.

Тия ги почнаха.

Защото Руснаците и въобще Славяните са Умни повече от Англо-Саксите ! Сега си измислят всякакви Бели и сиви Хакери ! Не вярвайте хора на тези Имишльотини , вредни са за Българите и точка ! Онзи Мангал Джонсон ходи при еврея в Киев и сега му подражава и Лъже !

Ти дори не знаеш, кой е първи министър на Англия в момента. Ама седнал панелният ганьовец да се изкаже..карай си таксито и не мисли много.

Абе Педал , аз не съм писъл че е Премиер мангала джонсън ! ДЕПМ и мръсен мангал !

Като отваря пресата от Турция единствено от Европа и САЩ се четат негативни новини. Останалата част от света си живее живота.

Още с първото изречение ме загубиха ! Британска .... ! Всички знаем колко могат тези агенции ! Те ни убедиха колко много химически оръжие имам Садам ! Нема нужда повече от тяхната "полезна" "разузнавателна" информация ! Да сия запазят за себе си !

На война като на война. Свободния свят трябва да се защити от наглосаксонските варвари и техните господари отвъд океана

На обикновените хора вече взе да им писва от всякакви политици и от платени проститудки

Много кофти, хакерите им хакват незаконните сметки и им вадят на показ любовниците и джендър курвите им.

“Английското разузнаване…” - като ракетите, санкциите…;-), требе да се дърпа вниманието на паплачта от стачките и надутите разходи за живот - нЕма начин…;-).