Лондон обяви за живи Сергей и Юлия Скрипал

На двамата е предадено искането на Москва за среща на руски дипломати с тях, каза Лори Бристоу

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бягай Юлке, бягай. Ти и баща ти сте нужни на Тереза Мей само умрели. За да обвинява руснаците, че са убийци. Бягай с баща си. Спасявайте си живота!

Продължават с евтината западна пропаганда ...

Колко много идиоти има по света !

Живи след отравяне със силно смъртоносния Новичок?

След като британците не пускат Виктория при Юлка и баща и, значи те държат Юлка и баща и като затворници? Или като заложници? Или може би са ги отвлекли и ги изтезават на далечен остров? Или в Гуантанамо? Те имат такава практика!

Никой не се интересува, дали Скрипалите са отровени или не. Единственото, което интересува службите е, да измислят някоя мърсотия, за да натопят за пореден път Русия в някое пъклено злодейство!

Достатъчно е едно видео с "живите" и всички ще се уверят че е така !

А визи на близките за среща кога?

"Великобритания не е заинтересована от съвместно разследване с Русия..." Уаааай?

пореден провал за путев. За това хвърчаха глави на началници в руското ГРУ

Идиотите никога не свършват!

ДА БЕ!

Също каккто за "оръжията за масово поразяване" на Ирак.

Добре че не са го кремирали, след като "умря", че сега нямаше да могат да му предадат каквото и да било...

И аз мога да потвърдя, че Лори Бристоу е пе....аст! И сър Бристоу има право да не бъде пе...аст, ако желае. Всъщност изобщо не ни интересува дали сър Бристоу е пе...аст и дали ще се върне към общоприетите норми.

след дълго проточило се съвещание....

"Ние само искаме да ги черпиме по едно чайче, наистина!"

Интересно, това да не искат да контактуват с официалните руски власти - може да го приема, ама и с майка си и с роднините си ли бре чоджум? Нещо издиша тезата на ингилизите май.

До кога ще ни занимавате с тия ненормалници,докога ще се опитвате да ни втълпявате небивалиците и простотиите им,аман от Брекзит,аман от англичани и търтеи разни,

Шоу! :)

Ако някой голям шеф от руските служби се "самоубие" или отрови да знаете, че е наказание за нескопосаната операция в Лондон. Много взеха да се излагат подчинените на путин и той ще започне да ги подменя.

абе кво стана с онзи американо английскиот шпионин дека го арестуааа нищо ниса чуа

Ма тя бе ИСТИНСКА и новината, че здравето на Скрипал се е влошило... Дето ингилизките медии я пуснаха ПРЕДИ ДНИ.. И ни информираха дори, че това се е случило В ДОМА ИМ.. Ма щом гу'син посраника сега надлежно ни информира.. Да чакаме следващото усир... на МЕЙ по Брекзита.. Ша почакаме до края на деня.. Те ша си го кажат.

Започва нов сериал. ЗАВРЪЩАНЕ НА СКРИПАЛИТЕ ОТ ОТВЪДНОТО!!!!

да му имам аз търпението на путин .... досега да бях засилил всички английски дипломати към острова ...да се върнат кум овцевъдството и овцеонож...нето ама ...той си знае ...

Руска гражданка - Юлия отива на гости в чужбина при баща си. Английските власти обаче я задържат и не й позволяват да се върне в Русия. Нима това не е отвличане? Замесват я в мръсен скандал, създаден от английското контраразузнаване, и я затварят някъде, без руските власти да знаят къде е. Вероятно я обработват с лекарства и манипулации. Нима това не е тероризъм? Може би сега ще последват условия от страна на Англия към Русия. Ще иска откуп или политически отстъпки, за да освободи тази нещастна жена.

Не искат съвместно разследване с Русия, обаче приемат информация.

Тия тотално са изперкали,станаха не само банални,,смешни ,но са и жалки,те били по-прости и от нашите хубавци-управници..аман от боклуци ,бабички в деменция и дърти алкохолици дет не знаят вече къде се намират..

а,съм бил бойно отровно вещество !!! срамувам се !!!

само след час ще цъфне на екрана и наЩа Убавица да потвърди че са живи ... с мн голяма вероятност

"На 20 февруари тази година посолството на Русия в Лондон съобщи, че няма данни дали Сергей и Юлия Скрипал са живи и се оплака ,че не получава достъп до тях." ... за да си поправят недовършената работа.

Абе, теа с минусчетата :) Па напнете се па обяснете ми на менека къде греша ;) Или просто опрните Ви точки са таквиз :)

Много по достоверно щеше да е, бащата и дъщерята, да заявят поне във видеозапис своето желание/нежелание. Иначе сега няма нищо достоверно и възникват неблагоприятни за бритите версии, но много по верни, от изказаната.

Като са живи, нека ги покажат тъпите англосаксонци, ама май не са...

Георги Марков е убит в Лондон. Разследването е проведено от английската полиция. Съобщиха, че имат доказателства, но ги обявиха за секретни и не ги показаха на никого. Няма издаден смъртен акт. В азерватите на Скотланд Ярд, обаче, няма нито сачма, нито чадър. Тук се натрапва мисълта, че нещо се потулва. Най-вероятно, че самите англичани имат пръст в това подло убийство. Тази мостра на англичаните дословно се повтаря и при убийствата на около 17 руснака в Англия, включително и на Скрипалите, от 2000 г. насам. Винаги се прави разследване, винаги доказателствата се обявяват за секретни, не се показват на никого и се потулват, липсват смъртни актове. Предимството е, че англичаните правят разследванията на собствена територия и могат да си ги манипулират, както си искат. Ако британците биха извършили тези убийства извън Англия, щяха да ги хванат, че те са извършителите. А така, те убиват, те си правят разследванията, и те потулват всичко.

Прати сценария на Россфильм! Ще стане касов хит!!!

Топло, топло, топло ...

Лошо ,много лошо се пише за Англия,няма сделка, няма споразумение .Пуснати са по пързалката и търсят отвличане на проблемите си с театрални и постановки от типа руколи и картофи с моркови.На всичкото отгоре агенция Блумбърг съобщава че от ситито в Лондон вече са изтеглени близо 150 милиарда паунда прехвърлени в руски банки и фондове в Русия.Общо от Великобритания напусналите капитали надхвърлят 1 трилион паунда.

къде си ?!нещо заглъхна...….,що така?!цецо,давай нови опорни точки !!!

"обявиха" че са живи ли? А досега правиха разследване дали са живи ли ? Хайде Скрипала не искал да говори с руснаци, ама и с майка си ли не иска та досега не е обадил поне да каже , че е жив !?

”Сънди таймс”: Здравето на Сергей Скрипал се е влошило... Изданието, което се позовава на добре информиран източник от разузнаването, пише, че във връзка с влошеното здраве на Скрипал лекарите отказват медицинска помощ В ДОМА МУ, но уточнява, че състоянието му не е критично.

Информацията дето я "имате" се променя след всяко депутатско питане... щото излиза че или вашите специални служби не могат да свършат работа за два пенса или всичките британци замесени в случая "Скрипал" лъжат та се късат, та и затова вече не смеете да оповестите каквото и да било че пак ще станете за смях;)

Сериалът със Скрипалите ми напомня скеча на Монти Пейтънс за умрелия папагал. На един клиент му продават един умрял папагал, и когато той иска да го вънре, го убеждават, че папагалът не е умрял, а е заспал от умора, че се прави на умрял, и т.н.

Няма доказателства за отравяне,няма доказателства че са живи. Тия май съвсем се оплетоха и сега не знаят какво да правят. От цялата сага около Скрипал, разбрах че в Солзбъри има красива катедрала.

Интересно защо ингелизите отказват виза и организиране на среща на двамата отровени с майката на Скрипал и неговата племеница?Отказват дори телефонни разговори между роднините.

поговорка."Ти каза-аз повярвах.Ти повтори-аз се усъмних.Ти потрети-аз не ти вярвам".

Претоплете отдавна вкиснатата и замерисала манджа че колелата на БРЕКЗИТА СА ЗАТЪНАЛИ В ЛА......,....ТА КОИТО ЗМЕЯ ЗАБЪРКА И БОКСУВАТ ТА ПУШЕК СЕ ВДИГА!!!¡¡

предадохме искането, но те са живи и не желаят. дреме ми дали са живи, честно. писна ми от цялото им семейство, барабар с племенничката. има много по-важни неща.

Лондон преди седмица каза че скрипал е едва ли не на смъртно легло????? Сега приказва друго а утре ще каже че ''не са искали'' среща с руските дипломати ако немогат да ги обработят добре какво да приказват ако имат възможност да приказват...

В стаитята случайно или не е пропуснато, ч еоще двама човека пострадаха от отровното вещество. Единията пострадал - жена, почина.