Лондон е преговарял тайно с Москва за войната, Лавров нарече измама зърнената сделка

В продължение на 18 месеца на различни места са се провеждали секретни британско-руски срещи, съобщава Inews

Обратно в новината

Коментари - Лондон е преговарял тайно с Москва за войната, Лавров нарече измама зърнената сделка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Укронацистите трябва да бъдат занулени. И ще бъдат!

Нацизмът е отвратително явление историчрски погледнато. Когато през 2018 г. в Бундестага изнесоха доклад за украинските нацисти, които тогава натекоха фашисти, казаха, че фашизъм никога не си е отивал сам и че Германия трябва да вземебмерки за прекратяването му. Депутатите ръкопляскаха… Но не съобразиха, че не те и не народът, който ги е избирал, управляват Германия, а ниско интелигентни кукли на конци, които са подмолно и коруптивно назначени с натиск и мнгк платени пари от отвъд океана. Днес същият Бундестаг декларира, че в Украйна няма нацизъм, докато в Ютюб още стоят материалите с украински нацисти, които по всякакъв начин описват как имат паралелна държава в Украйна и са горди с това. Има и снимки на Найдън с техни лидери. Уреждани от сина му, за което се водят дела с САЩ. Днес имаме неофашизъм в САЩ. ЕС го вкарва в Европа и ни залива с огромна наглост чрез хора като Урсула, Шолц, Кирил Петков, Денков, военнив ни министър и т.н. купени васали не на народите ни, с на неофашистки някакви други господари. И има хора, но които това им харесва!!! Зоонежф не им харесва комунизъм, а ги плашат с комунизъм от Русия - там няма комунизъм и опасността за нападение от Русия сд състои е нейното затруднение да удържк две области в Украйна -! ето толкова е нападаъелното й желание, докато си спасява хората от изттребванр от нацисти в Украйна, което продължаваше 8 години!!!!!!! Всъщност Русия ще да сд д променила много, слад като моли Запада толкова години да си каже мнението за нацизма к избиването на дечица к жени в Европа………. Западе, до къде си стигнал?!!! Там нацисти изгаряха и пребиваха до смърт и българи!!! Кой българин забрави това?!!!!! Неофашизмът е поквара нечовешка.

Чакай да видиш, когато наистина започнат да се бият срещу вас 30 държави начело с Америка с 20 пъти по-голяма икономика от Русия.

Ма нещо не им стиска да почнат а? А хамериката ти пък от колко места ще яде ядрен лобут, поне от две, затова и няма да посмее.

Русия винаги е побеждавал. ТАКА ще бъде и сега!

Ако няма справедлива причина, няма да успее, но има справедлива причина и ще успее. При това Западът излитва огромна болка от лъжата, в която САЩ го набута, по-точно Байдън к още по-вярно едни сиви владетели на света с противочовешка концепция за йнищожаването на европейската култура, Понеже това там са едно разклонение на еврейството, укрепено зад Федералния резерв. Играе си със света с емитиране на долари без покритие (много опаана игра с икономиките на света) и с производство на оръжия за управлениф на света. Вече опитаха и как стават нещата с вируси! При това успяха да отровят хората с ваксини, от които вече загинаха толкова хора, колкото от вируса. При това вирусът вече се самомодифицира към обикновен, каквито винаги е ималл и ще има, но свръх смъртността във ваксинираните държави продължава да расте и е забранено официално да се изследва защо. В Шотландия узнаха защо смъртността при новородените е 200% и беше забранено да се публикуват резултатите!!! Писаха, че резултатите могат да засегнат психиката на майки, загубили бебетата си. Уникално ясен и щафящ майките отговор!! Ваксините убиват днес повече от вируса тогава. Става дума за милиони хора. Нс всяка жертва от войната в Украйна - хиляда жертви на ваксините, които след първите месеци даже не пазеха от вируса. Беше доказано с медицински проучвания, че вегетарианската диета пази повече от всксините, които днес убиват ваксинираните тогава. Тези медикаменти не бяха даже точно ваксини. Та това е вече парадигма на неофашизма. Взривяването на Северен поток е една от най-големите екологични катастрофи зз атмосферата и изобщо. Нали не се замисляте кой ги взриви? Понеже Байдън и още една от правиелството по-рано прдупредиха, че ще направят това зло. Какво съградиха тези “хора”?!

ПОБЕДА ЗА РУСИЯ!! !

Нито Русия, нито усраина са в ЕС! За ФАЩ да не говорим! Ние кво се бутаме?

Англетата искат да самоубият Зеленку и да го менкат с Порошенко! Ма русите отказват :) И те така :)

Лавров да говори за хибридна война която водел западът срещу Русия и нов връх на наглостта, след всичко което лъсна по отношение на нещата, които прави Кремъл от десетилетия.

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснака!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

Ей тоя щом го пуснат значи нещата на зле отиват за западните смрадове. Барометър е. Дировете разбира се не го трият, блокират ай пи адресите на тези, които тук са против русофобската истерия. Жалка работа, наближава да сменят ориентацията.

Що не отидеш в на баща си торбите

275 000 досега...

басма ще цепят на укрите.

Войната свършва в момента, в който Русия спрат и се върнат обратно в техните си, международно признати граници

Очевидно в Лондон не смятат така. Е по-важното, очевидно и в Русия не смятат така, ха.ха

Май е очевидно само за теб!

Ами щом преговарят ... Защо мислиш преговарят тайно? Щото заПАДът се наака в гащите и не иска да размирисва. Тия индустрии "великите" като немската, прехвалената с енергия се поддържат Байчо, не със вятърни мелници и слънчасали панелчета. И с технологии ... Вие сте най-изключителните, само вие имате технологии, смешни сте. И жалки.

Пред българския народ стои най- важната задача - да бъдат изкарани от властта и от медиите всички центъджии, и да бъдат разследвани за центъджийството им.След това -това и в боен строй - при Бай Ставри. "Хорото" трябва да бъде поведено от Сулюйман Паситто- Безродник и българимразец. Само тогава ограбената ни и колонизирана Родина може да стъпи на крака и да излезе от помийната яма,в която за35г.васалство и грабеж ни вкараха продажните ни политици

Англо- саксовете са долна гад - терористи.На първо време решиха със своите събратя каравар- терористите да подпалят Русия и за това излязоха от ЕС. Изонасраха се що можаха и като видяха дебелия х..забит в г...а си, започнаха подмолна политика.Но руснаците не им се връзват на шмекериите,което е накарало шпионите от МИ-6 да заразят на срещата в Индия руската делегация с холера. Иначе няма друго обяснение как на такъв международен форум,където всичко е "под конец" и с мерки за сигурност може да се появи холера и точно в руската делегация.

Естествено,че ще преговаря тайно. Западняците лека-полека взеха да се примолват тайничко на Русия, да вдигат санкции, да не осъждат СВО, да спират помощите за укронацистите и да не им изкупуват зърното, смекчиха антируската реторика, понеже им е ясен резултатът от СВО и икономическата криза,в която се самонабутаха. Пък и си имат опит какво се случва, когато братушките потеглят на запад. Иначе нашите центаджийчета още чакат Русия да фалира, да изгуби специалната военна операция, или поне да се разпадне, ха.ха

Руски палячо, цяла Европа не ви смята за хора, защото сте подчовеци, хибриди!

Робите на запада така си мислят!

Да, точно заради това започна и СВО! Владимир Владимирович ясно каза, че помощта за Украйна не е продиктувана от морални съображения, а от вътрешна омраза към Русия и руския народ. Сега обаче резултатите от злобата и завистта на цяла Европа към Русия са налице. Пише ги още в заглавието, ха ха! Усоробите представяте ли си колко е унизително за цяла Европа да бъде поставена в положение да се принуди да преговаря с Русия! И то тайничко, за да не си личи позорът и да не ги скастрят америслямските им мастъри, ха ха ха!

Я ни разкажи малко,ти що за човек си или си полу-човек,както по всичко личи.

Киев ще привика английския посланик за обяснения за този шамар.

Нов скандал в крайна !!!! В танк леопард се намират войници от бундесвера !!!! НАТО на ли не воюваше а хохли???

Трол руски лъжлив

В телеграма идиот

https://politikus.info/events/155760-razvedchiki-vs-rf-soobschili-ria-novosti-ob-unichtozhenii-leopard-s-ekipazhem-iz-frg.html

Фактите са налице! Кой се оказа трол лъжлив сега, а, троле?! Цялата ви пасмина сте такива

Чиста фашиска подметка

На конярите не им увира акъла - минат се, не минат 70-80г и им се ходи все на Изток да им наритат грозните инцестни муцуни…

Немски наемници има в Украина. А най-логично е да воюват с немска техника. Така че няма място за изненади. Важно е тези наемници да бъдат избити, нищо друго.

Трябва да се строят бази на НАТО!!!

Да се гръмнеш ..мъчиш земята !!!!

Добре го нописа за себе си

Усоробите, като истински български предатели, си мечтаят България да бъде окупирана от войските на държава, изградена чрез геноцид и робовладетелство, с президент-корупционер, възпитал перящ пари и укриващ данъци син наркоман.

Май по-добре предприятия, пътища, ферми и училища ми се струва, а? Наведи гъза още по-ниско на господарите…

Горкия Зелю, никой не го бръсне за слива и напоследък вече го скастрят да млъкна и да почва да благодари.

1938 мюнхенското съглашение, запада пръв приятел с хитлер.

Коня си мисли че като каже че всички други лъжат,излиза че само той не лъже. Тъп,по тъп,най тъп,руски фашага

Даже черноработниците на ембАсито вече загряхте,че Русия контролира ЕС, ха ха!

Каква си гнида ти да се радваш среще своите и да се надяваш да паднем в робство на руснаците. Мръсна, долна твар

Само предателите, които си мечтаете на българска земя да се строят още оградени с огради и бодлива тел бази на американските окупатори, плюете как всички, които искаве да изкараме чуждите войски от нашата територия били "срещу своите".

Очевидно каквото каже, това става, щом като продължава да няма зърнена сделка въпреки врещенето от Давос и краварската кочина.

Тъп по тъп и некомпетентен от теб няма.

Във Виена са се срещали. Тука всеки би трябвало да може да върже 2 и 2, но за всеки случай ще поясня - това че не ни пускат, в Шенген е благодарение на дългата ръка на Москва

Даже черноработниците на ембАсито вече загряхте,че Русия контролира ЕС, ха ха!

Точно пък ти, с това мислене изобщо не си за шенген

Шенген?

Много ясно че е измама. Ердо уж ще пази корабите, а върна фашистите от Азовстал на Киев. Те по принцип не е трябвало да излизат живи от мазетата, по същия начин по който запалиха живи протестиращите в кметството в Одеса.

Точно така проукраински боклуци, запада загива и аз от началото на войната обърнах всичко в рубли. Съветвам всеки за предпазване от инфлация дългосрочно да спестява в рубли - рублата е гарантирана със злато, срещу долара няма нищо - само дългове. Сега някое проукраински миндилче, ще каже да ама един долар е два лева - така е ама с един долар сега мое си обършеш гъза, а преди десет години си можел примерно да си купиш една трета бургер. В момента долара леко се покачва заради голямото повишение на лихвите в САЩ само, че това е временно - до макс година лихвите там ще започнат да падат, ако не фалира САЩ още на 2 Октомври тази година.

Украинците излязоха най-големите глупаци на света а ние им станахме слуги.

Ама не само Лавров определя като измама зърнената сделка. И Орбан го каза същото онзи ден в прав текст. Затова има уважението и на руснаци и на британците и на американците. А нашите слагачи- ибрикчии, американски лакеи като Канадеца, Магаренко, Плъха и Асенка, никой не ги бръсне за сливи. Защото ги виждат какви са плазмодии и потънали в зависимости.

Като се изнесете от чуждата държава никой няма да воюва срещу вас докато сте там и анекисрсте окупирате ще става и по зле за вас. Трябва да си тотално луд за да не го проумяхте това до сега

Каква чужда страна? Украйна е част от Русия - свиквай, Тайван е китайски, Косово е на Сърбия, Южна Корея ще се върне към Северна Корея - запомни ги добре тези неща. За Македония ще видим.

Подлите укронацисти ще бъдат ебани много жестоко, това е неминуемо. И повечето укропедали тук, но за тях това е щастие така че ще измислим друго наказание, например набиране на кол.

Руските военни унищожиха Леопард с екипаж от Бундесвера в зоната на Северния военен окръг. Водачът на танка беше смъртоносно ранен, а останалите загинаха. Раненият на няколко пъти каза, че не е наемник, а служител на Бундесвера. Разузнавачът уточни, че докато е оказвал първа помощ на германският войник, той е назовал бригадата си и местоположението й. Преди да почине от тежка рана, той каза, че „много обича детето и съпругата си и съжалява, че се съгласи да дойде тук“.

Ииииииаааааа прр пррр пррррр .. Джоооаарт пръдна лавров тююю найсра сай

Защи се сърдя, че предлагам да спестяват в рубли?!?! Мислех, че така е правилно! Сега правилно ли е, или не е? Западат нали загива?!?!:))))

аз пък не мога да разбера що трябва да спестяваме в нещо друго освен левове, тук е България и се работи с левове. Не щем да въвеждаме еврото, щото запада запАда. Сега разбра ли ?

Не успяха ! Сега ще си платят

Не ние с тях! Те бяха предупредени!

Ти запада ли си бе, цървул?

Всички знаят, че жужето и коня винаги говорят само истината и нищо друго.

До сега от ъях чух само потвърдени факти. Западът потъва в лъжи и се дави вече в тях

Зеленски ми е странен. Вместо да обяви война на Русия и да принуди САЩ, Великобритания и Франция да пратят войски да го пазят, той праща на заколение собствения си народ. Един ден ще се чуди защо му търсят сметка.

Уникслнс мисъл! Руски тролчо

Е как ще ги принуди бе тъпанар? Те го подлъгаха, сложиха го на престола да им дава достъп до крим и украински пазари, вкараха сина на Байдън да става енергетик в Украйна, а сега Зелю е на топа на устата. Няма да я бъде украйна. И БГ трябва да внимава как и на къде се подмята. Крим е Руски!

Спестявайте в рубли:))))

Един русофилистик вече сложи минус, а аз си мислех, че те искат да спестяват в рубли!? Дебели! Може ли да ги разбере човек..

Страни индивиди!

Не го слушайте, харчете в рубли.

"Избран ли е Зеленски в Конгреса? Той ли е нашият президент? Не мисля, че трябва да се ангажирам (с Украйна) с каквото и да било. И мисля, че имам въпроси към него (Зеленски). Къде е отчетът за парите, които вече сме похарчили (за Украйна)", каза доста рязко Маккарти

Хихихииии.. Рашистите загиват

22.01.22 г. Русия никога не е заплашвала украинския народ, заяви Сергей Лавров след срещата си с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен. „Русия никога не е заплашвала Украйна чрез свои официални представители. Русия няма намерение да напада Украйна“. 28.01.22 г. Hямa дa имa вoйнa, дoĸoлĸoтo тoвa зaвиcи oт Pycĸaтa фeдepaция, ниe нe иcĸaмe вoйнa. 04.02.22г. Руският външен министър Сергей Лавров: Четох, гледах в интернет някакви изявления на Държавния департамент на САЩ, че Русия уж готвела фейк видеа с атака на украински военнослужещи срещу Донбас. Подобни измишльотини са бълнуване, с всеки изминал ден те стават все повече и това е очевидно на всеки що-годе опитен политолог. Русия няма никакви намерения да воюва с Украйна. Това са лъжи. 15.02.22 г. Само луди хора, лишени от морал, могат да допуснат, че Русия има намерение да нападне Украйна. Русия размества войски на собствената си територия. Това са думите на Сергей Лавров, на когото все още някои вярват. Истината: На 24 февруари 2022 година Русия надапна Украйна. Оттогава около 200-хилядна руска армия води война на територията на Украйна. Лавров се оказа лъжец.

Путин ви каза - ако Усрайна продължава с геноцида ще ги приключим като държава - и ги приключи, какво неясно има тук? Няма да ги напада при определени условия, които укропите се спазиха

Само кръгъл идиот миже да каже както го прави Рашистсн, при това на държавно ниво!

Изненадани)?

Не отива на добре работата. Само това ще ви кажа.

Да не чакат!!! Сега курсът е много изгоден! Щъ напраят сделката на мизерия си животец:)))

ТРАВЕСТИТ ЛИ СИ ГЬЛТАЧ КОЗЯШКИ?

Просто пидираст

Явно ти си такъв, щото ми цъкаш минусчета, а аз нищо лошо не казвам:))) Що не спестяваш в рубли, мозъчко?

Да обясни и Бъдапещенското споразумение между Украйна, Русия, Великобритания и САЩ, където Украйна се съгласява да унищожи ядрените си оръжия, а другите три държави СТАВАТ ГАРАНТ ЗА ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА УКРАЙНА!!! НАГЛИ РУСКИ БЛЯДОВЕ!

Нещо конят!!! По темата, а не да ръси простотии...

Защо трябва да доказваш постоянно, че си тъпак??? Украйна никога не е имала собствени ядрени оръжия, а намиращите се на твриторията и бяха добственост на Съветската армия чийто законен приемник е Русия. И САЩ бяха които настояваха Русия да си ги прибере за да не попаднат в терористи.В допълнение кодовете за задействане на ядрените глави винаги са били достъпни само за най верните на Москва огицери от рускибпроизход. А отделно да добавиш нещо за предисловуето на договора от Будапеща, където е упоменато, че Украйна срещу гарантирането на границите и сигурността и от САЩ, Русия и Франция се задължава да не влиза във военни съюзи?

Само това, което му изнася

Никой не им е обещавал на укрите , че им гарантира свободен избор на фашистко държавно устройство.

Пичелим ли войната. На Натото?

Аз съм руски троли правя свирки на Путлерчо с малката пи_ка, а той ми плаща в рубли, ма за ги обръщам в евро;)

Русийка не е Сссре. Разберете го русофилистини малоумници. Украйна ще си върне всичко. Тъка е решил богатият Запад. По гледайте в нета как украинците издумкаха щаба на ЧФ в Севастопол. С ракети брит производство. Процеса на разпад на русийка е стартиран. Тя ще последва предшественика си.

500 хиляди укротъпака вече ги няма - ша си върне Украйна мадури. Бахмутя поне наближихте ли го - то ясно, че няма да го вземете?

Кажи колко алхопрасета отидоха при Кобзон?

Нещо около 11/9 и пентагона а...? Ако признаеш че са терористи.. срам. Ако признаеш, че си беше вътрешна работа на военните пак срам. Та за един празен монумент вече драматизация в Севастопол.. Рано или късно дори и вие дървени глави ще стоплите, че Украйна свърши като това което беше. Колкото до "разпада", той не стана при Елцин, камо ли сега баш..

Без да искам да плаша рашките тролчета,ама Россия пошла накъм кораба "Масква".

За фалшът и користността на Западът. Джендъристите требе да се поограмотят поне с романите на Джоузеф Хелър, например "Параграф 22". Тогаз, чрез таз сатира, ще проумеят за кво иде реч в безкрайните войни на Запада.

Притопляне:)))))

Че рашка е помийна яма заедно с тъпите и поддръжници. Ма що не се пренесеш там да живееш в руския мир?

Фашистите мразят геювете не по-малко, отколкото мразят евреите или комунистите.

Поддръжници на просия са прости говедаааа

Кон на свобода сие голяма беля,трябва да се озапти или застреля

По рашка говняшка, санкции до пълното сриване на таз кочина тъпа проста.

Е колкото повече санкции, все по-зле става в Европа.. Що тъй..? Нали за две години щяха да се самоизядат, пък те си имат всичко, че и на това отгоре газта, тока и горивото им евтини..

Пияните не могат да живеят богато и в охолство и искат да съсипят целия свят защото ще се на се рат от яд че са бедти кат въшки

Пригъзин жив ли е?