Коментари - Тръмп нарече ”жалки” думите на кмета на Лондон | Днес.dir.bg

Тръмп нарече ”жалки” думите на кмета на Лондон

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново разкритикува кмета на Лондон Садик Хан, като нарече изказванията му по повод атентата в събота "жалки".

Обратно в новината

Коментари - Тръмп нарече ”жалки” думите на кмета на Лондон | Днес.dir.bg

Коментари

И какво, накрая се стига до обобщение и перифраза на "древната" българска мъдрост" "Само мъртъв турчин не мрази българин", т.е "Само мъртво мюсли не мрази бял човек европеец, християнин". Оборете ме ако не е така, ама не можете, щото си е баш така.

Ми правилно е разбрал Трънпчо. "Ще има много полиция, нема страшно." Кмета иска да ги успокои, за да мине по-гладко следващата атака. Да има повече тупчета

доста пъсничък тоя кмет, изглежда е от тези с правата, пакистанските, но стигнал до лондон

Лондон отдавна е един жизнерадостен колониален маймунарник и само малоумието на т. нар. терористи, които са си живи циркаджии е причина да няма притеснения. На службите отдавна всичко е ясно и те си вършат задълженията по протокола, защото и те трябва да съществуват, а гладна мечка хоро не играе. Предстоят интересни месеци и събития.

Думите на кмета ми се видяха балансирани.не виждам причина да се всява паника.какво да каже?ужас,ужас?оранжевия да си гледа собствените изказвания,стана за посмешище пред света.като оставим настрана че праща туитове вместо да даде една пресконференция...

+1 Точно това си мислех и аз, на такъв пост, не може да говориш каквото ти скимне, със сигурност има поне 5-6 души които са му съставили текста.

Това че кмета на Лондон е пакистанец е огромна подигравка с великоБритания! Останалото е смрадта на една умряла империя!

както в америка на 9/11 се каза че няма да се страхуваме и че няма да се поддаваме на терора така е и сега скмета.според оранжевiят сигурно британците трябва да се панират и изпокрят.пфу.

англите от векове обикалят света и поробват народи, давали са жертви и бомбардировки яки са видели и преживели и сега това е само щипане, дърпане лъва за опашката ... но ще го събудят, ... !!

тука едно са обяснява цяла нощ

в случая е важен не тръмп а кмета на лондон в чиито думи не личи ясно разграничаване и разобличаване на тероризма и радикализма поне да беше си мълчал

той кметът на Лондон е длъжен ей сега лично и веднага да се обясни на всички такива нещастници като теб дето все нещо мрънкат, все нещо не са разбрали, все са големи специалисти и само да им дадат нещата в ръцете ще оправят начаса всичките проблеми. Ай сиктир от смешници дето си бъркат в носа и вадят от там разни купешки, философски мисли!

Единственият жалък нещастник в тази ситуация е оранжевият клоун с поредната си тотално неадекватна изцепка. Вместо да гледа собствената си къща, където поредният изперкал гринго - ненормалник е гръмнал няколко човека, перуката с деменцията раздава тъпи съвети на другите. Пълен олигофрен както винаги.

Добре де кога кмета на Дубай или Джелалабад ще се казва Питър или Джон? Ами никога щото диваците превземат европа..

ако трябва да се даде оценка на Тръмп лично моята е много висока - намеи се един да се опълчи на световните разбойници:) Въпросът в Европа не стои в мироглед , а в международната боза в която вереят обединените тарикати:)

И как се опълчи на световните разбойници - като им продава оръжие за над 100млрд ?

да но единствен тръмп изтъква факта че високопоставените представители на мюсулманската общтност не разобличават терора и открито злоратстват, което е недостойно

И защо точно той им продава оръжие тогава?

темата

Нормално все пак са им били колонии сумати време, а и сега в някаква степен.

Тръмп е жалък, защото до момента има точно НУЛА политически постижения. Изгори си капитала, точно в момента когато нови президенти са най-ефективни - той се оплете в туитове без реално значение и последствия. Оттеглянето от Парижкото споразумание май му е единствената "победа" но и тя май е под съмнение впредвид гратисния период

оттеглянето от парижкото споразумение, защото собствените му съграждани го бойкотират, правят инициативни комитети и ходят на крака при европейските лидери да им обясняват как американски компании, университети, градове и цели щатове ще работят с европейските правителства в изпълнение на споразумението, независимо от отказа на официалното правителство на САЩ. Както каза и Арнолд Шварценегер, Тръмп е безнадеждно изостанал и живее в миналото. А хора, които живеят в миналото нямат бъдеще. Да не отваряме тема за тъпите му изцепки и циркаджилъци.

Лондон е стигнал дъното на деградацията щом наглия му кмет се казва Садък Хан. И това рунтаво тъмно създание с неясен произход от дъждовната гора даже си позволява да дава оценки на перзидената на САЩ.

само хора с бяла кожа ли могат да критикуват великия Тръмп. Или само тези, с почетни имена, например, които се казват Джон Смит?

Англия е държава създадена от бели хора за бели хора.

дребните са вредни

По-скоро САЩ са ударили дъното с този президент.

смрадлив балкански пор, че ще даваш оценки за столицата на Обединеното Кралство? Аре запаши си смъкнатите потури и бегай обратно в панелната дупка от която си изпълзял... и не забравяй да си прибереш и изутите миризливи цървули..."гражданино".

А, той пък Доналд-чо, защото пък пращи от адекватност...

Тръмп е мъжко момче на 70 години. Малко ме притеснява това, че не е твърде разумно главнокомандващият да стърчи на предната линия и лично да туитва насам-натам, но пък като го тегли битката ...

Досега не съм чул мюсулманин да се изкаже срещу джихада искрено.Тайно злорадстват и този Хан не е изключение.Тук Тръмп е прав.

Абсолютно вярно!

работих мн време доставчик за голям индииски ресторант,шефовете пакита милионери с несметни богатства с купища имоти,от малки са пристигнали в англия сираци без стотинка.англия им е дала всичко дет са вика но те мразят англичаните пред тях се преструват и им се чешят но като си говорим те казват че англичаните са ги крали векове сега е тяхно време вшичко се враща.и това е мисленето на богатите пакита в англия а представете си бедняшките чаавета как се чувстват

А нали си даваш сметка, че истинските шефове на джихадистите са собствениците на военните заводи в Русия, САЩ и Европа, включително и България

тук става вапрос за идеология а не за политика

А бе тоя "оранжевият" излезе по-голям кукундрел от оная изкуфялата със зяпналата уста ... Бахти и Великата страна на "Неограничените възможности" ... От 350 000 000 сбирщина от цял свят ,до тия двамата опряха да се драпат половин година за Президентския пост .

Жалки думи на жалко човече от още по-жалка партия! Същият този Кан, нарече предишния атентат "неприятен инцидент"

Черна гора официално стана 29-та членка на НАТО !!! Премиерът Душко Маркович каза, че днешният ден е велика дата за Черна гора "сто години, след като е била изтрита от политическата карта на Европа" !!!

Прав е Тръмп. Колкото и да се мъчи Гьобелсовата пропаганда по медиите.

Нимфо и >>> на барикадата, сега ще има яко простотии. Забавлявайте се!

тръмп получава познанията си за световната политика от предавания за теория на конспирацията гледах запис на тръмп как се обажда в такова шоу и то повече от веднъж пълен нещастник дано сащ се излекува бързо от този идиот

А такива като садик Кан няма да учудващо ако подкрепя неточните хора...Такива като тебе са предатели на цивилизацията и зомбирани промити мозъци.Тръмп е на място,а политияески коректните малоумници са отговорни за всичко гнусно,което се случва!

А не е ли казал: Не на страха?

А ако самият той подкрепя ситуациите със страх????? Не му личи да е трогнат особено...

Само дето кметът на Лондон друго каза или в друг конкест. Обаче Тръмп реагира преди да прочете, а камо ли да осмисли. Като повечето коментиращи тук в дир.

Гледам,че се скъсал кмета за се грижи за Британия...То наивността е хубаво нещо ама толкова розови мисли за Садик Кан си е жива простотия

прочети по нагоре да видиш един наивник се утрепа да го защитава

Тръмп явно ще се конфронтира с всеки, който може и от когото не е в състояние да изврънка поне няколко милиарда долара, но никога с Путин, краля на Саудитска Арабия, премиерът на Израел Натаняху и турския диктатор Ердоган. Очевидно, че поради липса на по-добра идея как да отклони вниманието от кризата и разследванията срещу него - хората му, това е тактиката му в състоянието на кризисен режим, в което се намира и той, и обкръжението му, които са се хванали за гласите и не знаят повече какво да говорят, как да обясняват благовидно и логично гафовете и изцепките му и какво да отговарят на въпросите, които вълнуват хората и журналистите ги питат.

точно така е тръмп се разбира с изродите това е най-лошата новина за света идваща от сащ от създаването на държавата

както го описваш си е типичен русофил, а от коя народност е без значение ..

Разбираемо е защо Путин сияе напоследък при всяка своя медийна изява. В белия дом има излъскан дядка-загубеняк който няма акъла дори да подбере в какви словесни битки да влиза, както в случая, просто става за посмешище за пореден път говорейки откровени глупости. Колко Путин е помогнал Тръмп да влезе в белия дом не знаем, може и никога да не узнаем, но във всеки случай да има там такъв загубеняк е огромна победа за него. И хич да не му е помогнал пак има от какво да е щастлив.

тръмп е арогантент тъпак това не е игра! този кмет може да прилича на мистър бийн но пак е нива над тръмп! поне не си е назначил дъщерята и зета на високи длъжности!

Тъпаци са тези,които наивно вярват,че един пакистанец ще даде и пукнат грош за британците и цивилизованото население

не е прав прости и ти си тъпак като него тва да не е някаква игра и тръмп да се подиграва на загубеняците???? тук става въпрос за човешки животи! става въпрос за посегателство над съвременния свят

този черен пенджабец пакистанец командва Лондон. Не се ли намират вече християни които да вземат града в свои ръце?

расист си.насаждаш омраза. няма ли закон за такива като теб?

Радикалният ислям обяви война на света и ''политическа коректност'' като твоята е ненужна....Зомбита като тебе съсипаха света Правилното отношение е за правилните хора,а не за агресивни идиоти.Кан не дава и пукнат грош за Британците

омразата е съвсем нормално човешко чувство както и лиубовта. никои няма право да съди никого за това какво изпитва и/или го изразява публично, стига да не подстрекава към насилие.

"Изказването на Хан, че няма причини за тревога се отнасяше до съобщението му, че ще се засили полицейското присъствие в града, а не за терористичната заплаха." Четете преди да лаете.

интерено че ,,полицеиските,, меркки ограничават ,,свободата,, само на ,,свободните,, хора но не и на ,,джихадистите,,...!!! стига с тези ,,мантри,,...!!!

Много спокойно приема атентатите като да е подготвен...не се забелязва да се е трогнал особено.А ако Вие вярвате на този комунист пакистанец ,издигнат от Корбин,който не прикрива поддръжката си на ирландските бомбаджии от ИРА най-малко сте наивен ...

прочели сме но не ни удовлетворява

заколи ме ,,ага,, за да стана ,, мъченик,,...???-меи.

Айде тоя пак го изтърваха.

ЕДИН ПАКИСТАНЕЦ-МЮСЮЛМАНИН ,ИЗДИГНАТ ОТ КОРБИН И ЛЕЙБЪРИСТКАТА,ПРО-ТЕРОРИСТИЧНА И ПРО-МАРКСИСТКА ПАРТИЯ НЕ МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ НА ИЗИСКВАНИЯТА НА ЕДНА ЦИВИЛИЗОВАНА СТРАНА,КОЛКОТО И ДА СЕ ПРАВИ НА''БРИТАНЕЦ''.ТАКИВА КАТО НЕКО НОСЯТ ПРИКРИТАТА СИ ОМРАЗА КЪМ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА И САМО КАТО ГО ПОГЛЕДНЕ ЧОВЕК РАЗБИРА,ЧЕ ТОЗИ КМЕТ ТРЯБВА ДА СЕ МАХА ВЕДНАГА.

"Само като го погледне човек разбира" - за оплакване си щом по погледа правиш оценки. Делата гледай

Изкърти тъпомера, евала! То и Тръмп е як претендент за наградата на тъпомера. И тук се казва б.а.х. ти демокрацията и възможността да избираш лидери!

Започва да става ясно, че толерантните европейци, в частност и англичаните тотално грешат като се успокояват и нехаят за заплахата от терористите. Грубо казано, изпуснали са му края и са изтървали нещата от контрол. Тяхни хора ги удрят и те сега се чукнаха по кратуните че държавите им не са място, че силите им за префенция са спали и я карали ей така ,нямат право да ни тревожат ислямистите. Под носа им ходжите, джамиите, мюсюлманите си вършат мръсните дела, а те демократи. Продължавайте, но навярно ще ви дойде ума в главата какво да правите?

"...Управляващите глобалисти непрестанно убеждават гражданите, че няма защо да се страхуват от "бежанците" и че да се мисли различно е расизъм и ислямофобия. Вместо да признаят, че "бежанците" включват и голям брой привърженици на тероризма и че това е проблем, с който сме конфронтирани, глобалистите се опитват да нормализират тероризма. В Швеция, правителството цели да реабилитира и интегрира пристигналите бойци от ИДИЛ. Осигурява им жилища, работа, образование и финансови помощи, вместо да ги хвърли в затвора. И в Обединеното кралство, кметът на Лондон се опитва да убеди всички, че терористичните атаки са само една интегрираща част от живота в метрополисите...". Това е от статия от 14 май т.г. под заглавие "Европа: Картата, която медиите не искат да видите! Тя показва всички атаки и опити за терористични атаки след 2012..." ("Europe : La carte que les médias ne veulent pas que vous voyez ! Elle montre toutes les attaques ou tentatives d'attaque terroriste qui ont eu lieu depuis 2012, PAR THE WOLF LE 14/05/2017). Публикувана е картата и небезизвестната снимка на Меркел с ислямски терорист. "...Даеш разполага с истински военен трезор от $2млрда., огромни автономни приходи, несравними с онези, с които разполага Ал-Кайда. Даеш разполага с многобройно военно оборудване ... ние сме изправени пред истинска армия с професионални военни кадри. Кой е докторът Франкенщайн, който създаде това чудовище? Нека го заявим ясно, защото това си има последствия: това са САЩ..." Из аудиенцията на дивизионен генерал Венсен Депорт на 17 декември 2014г. пред Комисията по външните работи, отбраната и въоръжените сили към френския сенат по време на дебата за продължаване на операцията Шамал в Ирак, която се намира лесно на сайта на сената като се пейстне в гугл: l'opération Chammal en Irak - Audition du Général de division (r) Vincent Desportes

Проклети хора как леят кръв на своите, на туристи.

Тъпи, тъпи европолитици не им пука изобщо за хората. Имам чувството че навсякъде в западните държави управляват случайни хора недотам образовани, цинични, подкупни и корумпирани каквито са и нашите.Гледат си дълбоките джобове и тези на господарите си и това е!

А добрутро! И ако преди подсмърчахме-"не мислят за народа,само за себе си, и стават по богати..." То сега не само че сме по-бедни,ами поставят на карта и съществуването ни като нации... Мулти-култи-дрън дрън ярина!Те са тук да воюват с нас-просто още не са набрали критична маса! Маса атентати какво ви говорят? Та те утре в покрайнините на Париж могат да сформират паравоенна бригада!!! И скивай кво става! Що не отиде европеец християнин ей така да се взриви в Близкия Изток?! Абе не ми се коментира повече!

Време е за по решителни водачи като президента на Щатите. Ако напиша в противен случай какво предстои модератора пак ще премахне коментара ми.

Аре клоуна да не се прави на интересен, и да не го превъзнасяте толкова, щот в неговата кочина има стрелби всяка седмица, с много жертви

Какви англичани какви 5 лева Там са само мюсюлмани и атеисти наглосаксонски. Едно време Сталин и Рузвелт разрушиха империята им Вече наближи времето за приказка с край и булгаританските роби обратно у дома. Англичанин в рашифровка е инглинг България в превод е ЕНГ ИА, ЛАТ ИА

Ислямска Държава е поела отговорността за вчерашните прегазвания с микробус. Извършителите са били обявени за "войници на Даеш" , а не за мъченици. Което означава, че са извършили атентата по свое усмотрение, откликвайки на призива за джихад и терор, без да имат пряка връзка с ИД, Което означава, че предстои интересно бъдеще за Европа.

Което означава, че поради многото акъл на управниците, предстои СМЪРТОНОСНО бъдеще за Европа!

И каква стана тя - повтаря се историята с Хитлер. Англичаните отхраниха това бясно куче за да го насъскат срещу Съветския Съюз. То се извърна и първо тях ухапа. Англичаните отхраниха всякакви талибани, муджахидини, джихадисти и пр. джелати, те взеха, че се извърнаха и ухапаха и тях. Смях!

А бе Путин колко пъти ги е таковал Клинтанката и Тръмпи. Ей да прелъстиш и изоставиш си е голям проблем за слабият пол.

В Лондон живее в разкошна къща с градина, отпусната му от лондонската община, охраняван от английски полицаи, с пари на английските данъкоплатци - Ахмед Закаев, главатар на чеченските главорези и "ръководител на "чеченското правителство в изгнание". Ръцете му са изцапани с кръвта на десетки собственоръчно заклани от него хора. Садък Хан се грижи добре за едноверците си терористи, факт.

А не трябва ли да си по загрижен за руските данъкоплатци? $30 милиарда истински пари струва годишната издръжка на Кадировия режим.

Трябва!!! Още повече, че на тоя, с ник Зелимхан Яндарбиев, му плащат точно от парите на руските данъкоплатци, но пък ако се загрижи публично за тях ще умре от глад. Такава е съдбата на продалите съвестта си на руските служби!

Кога в Лондон ще ходят хванати за ръце под водачеството на кмета и Т. Мей и ще скандират "Не на страха"? Нещо се бавят с инициативата.... Сега нещо сериозно, та дори либералите да ме обвинят , че съм фашист. Нали сте гледали филмът "Блокада" с Б. Уйлис? 1. Телена ограда на едно доволно широко място. И стадионите вършат работа също 2. Мангасаряните, т.е. "скъпата боя" без разлика на възраст, пол и занятие зад оградата или в стадиона. 3. На тия зад оградата чорбица по един път на ден с 300 грама хлебец. 4. По-честичко бой - три пъти дневно примерно, на мъжете във възрастовата група от 16 до 55 години и те сами ще си кажат кой е джихадист, кой пророк, кой кум, кой сват и кой на булката брат... 5. Като кажат кои са, съответно показаните се гръмват - може и в двете колена пред всички. И толкоз. Е, докато мингяните седят зад телта лондончани ще се наложи да се научат на някои по-непрестижни занятия, но си заслужава, все пак... Хем сейр, хем и чистота от тероризъм.....

Идеята е добра. Свалят се санкциите срещу Русия, Путин определя район в Сибир, където ще се заселват т.н. бежанци т.е. мигрантите, САЩ увеличават производството на презервативи и противозачатъчни, Холивуд пропагандира продуктите и абортите в Близкия Изток, паразитната популация намалява и световните проблеми са решени.

Недейте така ве . Сибир е прекрасно диво място, не е само скована тундра. Тия скакалци ще го пустинясат за нула време.

Ами начи пращаме ги всички на атола Бикини,уж да садат краставици-и след неколко дена сутринта да се зарадват за последно на"второто слънце"...

мамето ви проклето американско... как по времето на садам и кадафи имаше ред и никои не знаеше за терор в европа освен на острова дето репресираха ирландците ... сега си сърбаите попарата ... колко процентно са избили жени и деца да им се връща сега тъпкано ...

Коментари - Тръмп нарече ”жалки” думите на кмета на Лондон | Днес.dir.bg

Тръмп нарече ”жалки” думите на кмета на Лондон

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново разкритикува кмета на Лондон Садик Хан, като нарече изказванията му по повод атентата в събота "жалки".

Обратно в новината

Коментари - Тръмп нарече ”жалки” думите на кмета на Лондон | Днес.dir.bg

Коментари

И какво, накрая се стига до обобщение и перифраза на "древната" българска мъдрост" "Само мъртъв турчин не мрази българин", т.е "Само мъртво мюсли не мрази бял човек европеец, християнин". Оборете ме ако не е така, ама не можете, щото си е баш така.

Ми правилно е разбрал Трънпчо. "Ще има много полиция, нема страшно." Кмета иска да ги успокои, за да мине по-гладко следващата атака. Да има повече тупчета

доста пъсничък тоя кмет, изглежда е от тези с правата, пакистанските, но стигнал до лондон

Лондон отдавна е един жизнерадостен колониален маймунарник и само малоумието на т. нар. терористи, които са си живи циркаджии е причина да няма притеснения. На службите отдавна всичко е ясно и те си вършат задълженията по протокола, защото и те трябва да съществуват, а гладна мечка хоро не играе. Предстоят интересни месеци и събития.

Думите на кмета ми се видяха балансирани.не виждам причина да се всява паника.какво да каже?ужас,ужас?оранжевия да си гледа собствените изказвания,стана за посмешище пред света.като оставим настрана че праща туитове вместо да даде една пресконференция...

+1 Точно това си мислех и аз, на такъв пост, не може да говориш каквото ти скимне, със сигурност има поне 5-6 души които са му съставили текста.

Това че кмета на Лондон е пакистанец е огромна подигравка с великоБритания! Останалото е смрадта на една умряла империя!

както в америка на 9/11 се каза че няма да се страхуваме и че няма да се поддаваме на терора така е и сега скмета.според оранжевiят сигурно британците трябва да се панират и изпокрят.пфу.

англите от векове обикалят света и поробват народи, давали са жертви и бомбардировки яки са видели и преживели и сега това е само щипане, дърпане лъва за опашката ... но ще го събудят, ... !!

тука едно са обяснява цяла нощ

в случая е важен не тръмп а кмета на лондон в чиито думи не личи ясно разграничаване и разобличаване на тероризма и радикализма поне да беше си мълчал

той кметът на Лондон е длъжен ей сега лично и веднага да се обясни на всички такива нещастници като теб дето все нещо мрънкат, все нещо не са разбрали, все са големи специалисти и само да им дадат нещата в ръцете ще оправят начаса всичките проблеми. Ай сиктир от смешници дето си бъркат в носа и вадят от там разни купешки, философски мисли!

Единственият жалък нещастник в тази ситуация е оранжевият клоун с поредната си тотално неадекватна изцепка. Вместо да гледа собствената си къща, където поредният изперкал гринго - ненормалник е гръмнал няколко човека, перуката с деменцията раздава тъпи съвети на другите. Пълен олигофрен както винаги.

Добре де кога кмета на Дубай или Джелалабад ще се казва Питър или Джон? Ами никога щото диваците превземат европа..

ако трябва да се даде оценка на Тръмп лично моята е много висока - намеи се един да се опълчи на световните разбойници:) Въпросът в Европа не стои в мироглед , а в международната боза в която вереят обединените тарикати:)

И как се опълчи на световните разбойници - като им продава оръжие за над 100млрд ?

да но единствен тръмп изтъква факта че високопоставените представители на мюсулманската общтност не разобличават терора и открито злоратстват, което е недостойно

И защо точно той им продава оръжие тогава?

темата

Нормално все пак са им били колонии сумати време, а и сега в някаква степен.

Тръмп е жалък, защото до момента има точно НУЛА политически постижения. Изгори си капитала, точно в момента когато нови президенти са най-ефективни - той се оплете в туитове без реално значение и последствия. Оттеглянето от Парижкото споразумание май му е единствената "победа" но и тя май е под съмнение впредвид гратисния период

оттеглянето от парижкото споразумение, защото собствените му съграждани го бойкотират, правят инициативни комитети и ходят на крака при европейските лидери да им обясняват как американски компании, университети, градове и цели щатове ще работят с европейските правителства в изпълнение на споразумението, независимо от отказа на официалното правителство на САЩ. Както каза и Арнолд Шварценегер, Тръмп е безнадеждно изостанал и живее в миналото. А хора, които живеят в миналото нямат бъдеще. Да не отваряме тема за тъпите му изцепки и циркаджилъци.

Лондон е стигнал дъното на деградацията щом наглия му кмет се казва Садък Хан. И това рунтаво тъмно създание с неясен произход от дъждовната гора даже си позволява да дава оценки на перзидената на САЩ.

само хора с бяла кожа ли могат да критикуват великия Тръмп. Или само тези, с почетни имена, например, които се казват Джон Смит?

Англия е държава създадена от бели хора за бели хора.

дребните са вредни

По-скоро САЩ са ударили дъното с този президент.

смрадлив балкански пор, че ще даваш оценки за столицата на Обединеното Кралство? Аре запаши си смъкнатите потури и бегай обратно в панелната дупка от която си изпълзял... и не забравяй да си прибереш и изутите миризливи цървули..."гражданино".

А, той пък Доналд-чо, защото пък пращи от адекватност...

Тръмп е мъжко момче на 70 години. Малко ме притеснява това, че не е твърде разумно главнокомандващият да стърчи на предната линия и лично да туитва насам-натам, но пък като го тегли битката ...

Досега не съм чул мюсулманин да се изкаже срещу джихада искрено.Тайно злорадстват и този Хан не е изключение.Тук Тръмп е прав.

Абсолютно вярно!

работих мн време доставчик за голям индииски ресторант,шефовете пакита милионери с несметни богатства с купища имоти,от малки са пристигнали в англия сираци без стотинка.англия им е дала всичко дет са вика но те мразят англичаните пред тях се преструват и им се чешят но като си говорим те казват че англичаните са ги крали векове сега е тяхно време вшичко се враща.и това е мисленето на богатите пакита в англия а представете си бедняшките чаавета как се чувстват

А нали си даваш сметка, че истинските шефове на джихадистите са собствениците на военните заводи в Русия, САЩ и Европа, включително и България

тук става вапрос за идеология а не за политика

А бе тоя "оранжевият" излезе по-голям кукундрел от оная изкуфялата със зяпналата уста ... Бахти и Великата страна на "Неограничените възможности" ... От 350 000 000 сбирщина от цял свят ,до тия двамата опряха да се драпат половин година за Президентския пост .

Жалки думи на жалко човече от още по-жалка партия! Същият този Кан, нарече предишния атентат "неприятен инцидент"

Черна гора официално стана 29-та членка на НАТО !!! Премиерът Душко Маркович каза, че днешният ден е велика дата за Черна гора "сто години, след като е била изтрита от политическата карта на Европа" !!!

Прав е Тръмп. Колкото и да се мъчи Гьобелсовата пропаганда по медиите.

Нимфо и >>> на барикадата, сега ще има яко простотии. Забавлявайте се!

тръмп получава познанията си за световната политика от предавания за теория на конспирацията гледах запис на тръмп как се обажда в такова шоу и то повече от веднъж пълен нещастник дано сащ се излекува бързо от този идиот

А такива като садик Кан няма да учудващо ако подкрепя неточните хора...Такива като тебе са предатели на цивилизацията и зомбирани промити мозъци.Тръмп е на място,а политияески коректните малоумници са отговорни за всичко гнусно,което се случва!

А не е ли казал: Не на страха?

А ако самият той подкрепя ситуациите със страх????? Не му личи да е трогнат особено...

Само дето кметът на Лондон друго каза или в друг конкест. Обаче Тръмп реагира преди да прочете, а камо ли да осмисли. Като повечето коментиращи тук в дир.

Гледам,че се скъсал кмета за се грижи за Британия...То наивността е хубаво нещо ама толкова розови мисли за Садик Кан си е жива простотия

прочети по нагоре да видиш един наивник се утрепа да го защитава

Тръмп явно ще се конфронтира с всеки, който може и от когото не е в състояние да изврънка поне няколко милиарда долара, но никога с Путин, краля на Саудитска Арабия, премиерът на Израел Натаняху и турския диктатор Ердоган. Очевидно, че поради липса на по-добра идея как да отклони вниманието от кризата и разследванията срещу него - хората му, това е тактиката му в състоянието на кризисен режим, в което се намира и той, и обкръжението му, които са се хванали за гласите и не знаят повече какво да говорят, как да обясняват благовидно и логично гафовете и изцепките му и какво да отговарят на въпросите, които вълнуват хората и журналистите ги питат.

точно така е тръмп се разбира с изродите това е най-лошата новина за света идваща от сащ от създаването на държавата

както го описваш си е типичен русофил, а от коя народност е без значение ..

Разбираемо е защо Путин сияе напоследък при всяка своя медийна изява. В белия дом има излъскан дядка-загубеняк който няма акъла дори да подбере в какви словесни битки да влиза, както в случая, просто става за посмешище за пореден път говорейки откровени глупости. Колко Путин е помогнал Тръмп да влезе в белия дом не знаем, може и никога да не узнаем, но във всеки случай да има там такъв загубеняк е огромна победа за него. И хич да не му е помогнал пак има от какво да е щастлив.

тръмп е арогантент тъпак това не е игра! този кмет може да прилича на мистър бийн но пак е нива над тръмп! поне не си е назначил дъщерята и зета на високи длъжности!

Тъпаци са тези,които наивно вярват,че един пакистанец ще даде и пукнат грош за британците и цивилизованото население

не е прав прости и ти си тъпак като него тва да не е някаква игра и тръмп да се подиграва на загубеняците???? тук става въпрос за човешки животи! става въпрос за посегателство над съвременния свят

този черен пенджабец пакистанец командва Лондон. Не се ли намират вече християни които да вземат града в свои ръце?

расист си.насаждаш омраза. няма ли закон за такива като теб?

Радикалният ислям обяви война на света и ''политическа коректност'' като твоята е ненужна....Зомбита като тебе съсипаха света Правилното отношение е за правилните хора,а не за агресивни идиоти.Кан не дава и пукнат грош за Британците

омразата е съвсем нормално човешко чувство както и лиубовта. никои няма право да съди никого за това какво изпитва и/или го изразява публично, стига да не подстрекава към насилие.

"Изказването на Хан, че няма причини за тревога се отнасяше до съобщението му, че ще се засили полицейското присъствие в града, а не за терористичната заплаха." Четете преди да лаете.

интерено че ,,полицеиските,, меркки ограничават ,,свободата,, само на ,,свободните,, хора но не и на ,,джихадистите,,...!!! стига с тези ,,мантри,,...!!!

Много спокойно приема атентатите като да е подготвен...не се забелязва да се е трогнал особено.А ако Вие вярвате на този комунист пакистанец ,издигнат от Корбин,който не прикрива поддръжката си на ирландските бомбаджии от ИРА най-малко сте наивен ...

прочели сме но не ни удовлетворява

заколи ме ,,ага,, за да стана ,, мъченик,,...???-меи.

Айде тоя пак го изтърваха.

ЕДИН ПАКИСТАНЕЦ-МЮСЮЛМАНИН ,ИЗДИГНАТ ОТ КОРБИН И ЛЕЙБЪРИСТКАТА,ПРО-ТЕРОРИСТИЧНА И ПРО-МАРКСИСТКА ПАРТИЯ НЕ МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ НА ИЗИСКВАНИЯТА НА ЕДНА ЦИВИЛИЗОВАНА СТРАНА,КОЛКОТО И ДА СЕ ПРАВИ НА''БРИТАНЕЦ''.ТАКИВА КАТО НЕКО НОСЯТ ПРИКРИТАТА СИ ОМРАЗА КЪМ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА И САМО КАТО ГО ПОГЛЕДНЕ ЧОВЕК РАЗБИРА,ЧЕ ТОЗИ КМЕТ ТРЯБВА ДА СЕ МАХА ВЕДНАГА.

"Само като го погледне човек разбира" - за оплакване си щом по погледа правиш оценки. Делата гледай

Изкърти тъпомера, евала! То и Тръмп е як претендент за наградата на тъпомера. И тук се казва б.а.х. ти демокрацията и възможността да избираш лидери!

Започва да става ясно, че толерантните европейци, в частност и англичаните тотално грешат като се успокояват и нехаят за заплахата от терористите. Грубо казано, изпуснали са му края и са изтървали нещата от контрол. Тяхни хора ги удрят и те сега се чукнаха по кратуните че държавите им не са място, че силите им за префенция са спали и я карали ей така ,нямат право да ни тревожат ислямистите. Под носа им ходжите, джамиите, мюсюлманите си вършат мръсните дела, а те демократи. Продължавайте, но навярно ще ви дойде ума в главата какво да правите?

"...Управляващите глобалисти непрестанно убеждават гражданите, че няма защо да се страхуват от "бежанците" и че да се мисли различно е расизъм и ислямофобия. Вместо да признаят, че "бежанците" включват и голям брой привърженици на тероризма и че това е проблем, с който сме конфронтирани, глобалистите се опитват да нормализират тероризма. В Швеция, правителството цели да реабилитира и интегрира пристигналите бойци от ИДИЛ. Осигурява им жилища, работа, образование и финансови помощи, вместо да ги хвърли в затвора. И в Обединеното кралство, кметът на Лондон се опитва да убеди всички, че терористичните атаки са само една интегрираща част от живота в метрополисите...". Това е от статия от 14 май т.г. под заглавие "Европа: Картата, която медиите не искат да видите! Тя показва всички атаки и опити за терористични атаки след 2012..." ("Europe : La carte que les médias ne veulent pas que vous voyez ! Elle montre toutes les attaques ou tentatives d'attaque terroriste qui ont eu lieu depuis 2012, PAR THE WOLF LE 14/05/2017). Публикувана е картата и небезизвестната снимка на Меркел с ислямски терорист. "...Даеш разполага с истински военен трезор от $2млрда., огромни автономни приходи, несравними с онези, с които разполага Ал-Кайда. Даеш разполага с многобройно военно оборудване ... ние сме изправени пред истинска армия с професионални военни кадри. Кой е докторът Франкенщайн, който създаде това чудовище? Нека го заявим ясно, защото това си има последствия: това са САЩ..." Из аудиенцията на дивизионен генерал Венсен Депорт на 17 декември 2014г. пред Комисията по външните работи, отбраната и въоръжените сили към френския сенат по време на дебата за продължаване на операцията Шамал в Ирак, която се намира лесно на сайта на сената като се пейстне в гугл: l'opération Chammal en Irak - Audition du Général de division (r) Vincent Desportes

Проклети хора как леят кръв на своите, на туристи.

Тъпи, тъпи европолитици не им пука изобщо за хората. Имам чувството че навсякъде в западните държави управляват случайни хора недотам образовани, цинични, подкупни и корумпирани каквито са и нашите.Гледат си дълбоките джобове и тези на господарите си и това е!

А добрутро! И ако преди подсмърчахме-"не мислят за народа,само за себе си, и стават по богати..." То сега не само че сме по-бедни,ами поставят на карта и съществуването ни като нации... Мулти-култи-дрън дрън ярина!Те са тук да воюват с нас-просто още не са набрали критична маса! Маса атентати какво ви говорят? Та те утре в покрайнините на Париж могат да сформират паравоенна бригада!!! И скивай кво става! Що не отиде европеец християнин ей така да се взриви в Близкия Изток?! Абе не ми се коментира повече!

Време е за по решителни водачи като президента на Щатите. Ако напиша в противен случай какво предстои модератора пак ще премахне коментара ми.

Аре клоуна да не се прави на интересен, и да не го превъзнасяте толкова, щот в неговата кочина има стрелби всяка седмица, с много жертви

Какви англичани какви 5 лева Там са само мюсюлмани и атеисти наглосаксонски. Едно време Сталин и Рузвелт разрушиха империята им Вече наближи времето за приказка с край и булгаританските роби обратно у дома. Англичанин в рашифровка е инглинг България в превод е ЕНГ ИА, ЛАТ ИА

Ислямска Държава е поела отговорността за вчерашните прегазвания с микробус. Извършителите са били обявени за "войници на Даеш" , а не за мъченици. Което означава, че са извършили атентата по свое усмотрение, откликвайки на призива за джихад и терор, без да имат пряка връзка с ИД, Което означава, че предстои интересно бъдеще за Европа.

Което означава, че поради многото акъл на управниците, предстои СМЪРТОНОСНО бъдеще за Европа!

И каква стана тя - повтаря се историята с Хитлер. Англичаните отхраниха това бясно куче за да го насъскат срещу Съветския Съюз. То се извърна и първо тях ухапа. Англичаните отхраниха всякакви талибани, муджахидини, джихадисти и пр. джелати, те взеха, че се извърнаха и ухапаха и тях. Смях!

А бе Путин колко пъти ги е таковал Клинтанката и Тръмпи. Ей да прелъстиш и изоставиш си е голям проблем за слабият пол.

В Лондон живее в разкошна къща с градина, отпусната му от лондонската община, охраняван от английски полицаи, с пари на английските данъкоплатци - Ахмед Закаев, главатар на чеченските главорези и "ръководител на "чеченското правителство в изгнание". Ръцете му са изцапани с кръвта на десетки собственоръчно заклани от него хора. Садък Хан се грижи добре за едноверците си терористи, факт.

А не трябва ли да си по загрижен за руските данъкоплатци? $30 милиарда истински пари струва годишната издръжка на Кадировия режим.

Трябва!!! Още повече, че на тоя, с ник Зелимхан Яндарбиев, му плащат точно от парите на руските данъкоплатци, но пък ако се загрижи публично за тях ще умре от глад. Такава е съдбата на продалите съвестта си на руските служби!

Кога в Лондон ще ходят хванати за ръце под водачеството на кмета и Т. Мей и ще скандират "Не на страха"? Нещо се бавят с инициативата.... Сега нещо сериозно, та дори либералите да ме обвинят , че съм фашист. Нали сте гледали филмът "Блокада" с Б. Уйлис? 1. Телена ограда на едно доволно широко място. И стадионите вършат работа също 2. Мангасаряните, т.е. "скъпата боя" без разлика на възраст, пол и занятие зад оградата или в стадиона. 3. На тия зад оградата чорбица по един път на ден с 300 грама хлебец. 4. По-честичко бой - три пъти дневно примерно, на мъжете във възрастовата група от 16 до 55 години и те сами ще си кажат кой е джихадист, кой пророк, кой кум, кой сват и кой на булката брат... 5. Като кажат кои са, съответно показаните се гръмват - може и в двете колена пред всички. И толкоз. Е, докато мингяните седят зад телта лондончани ще се наложи да се научат на някои по-непрестижни занятия, но си заслужава, все пак... Хем сейр, хем и чистота от тероризъм.....

Идеята е добра. Свалят се санкциите срещу Русия, Путин определя район в Сибир, където ще се заселват т.н. бежанци т.е. мигрантите, САЩ увеличават производството на презервативи и противозачатъчни, Холивуд пропагандира продуктите и абортите в Близкия Изток, паразитната популация намалява и световните проблеми са решени.

Недейте така ве . Сибир е прекрасно диво място, не е само скована тундра. Тия скакалци ще го пустинясат за нула време.

Ами начи пращаме ги всички на атола Бикини,уж да садат краставици-и след неколко дена сутринта да се зарадват за последно на"второто слънце"...

мамето ви проклето американско... как по времето на садам и кадафи имаше ред и никои не знаеше за терор в европа освен на острова дето репресираха ирландците ... сега си сърбаите попарата ... колко процентно са избили жени и деца да им се връща сега тъпкано ...