Локомотив на пътнически влак се запали на гара Тулово (снимки)

Причината е повреда в помощния двигател, при инцидента няма пострадали

Обратно в новината

Коментари - Локомотив на пътнически влак се запали на гара Тулово (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като му гледам свежия външен вид трябва да е от локомотивите след скъпия основен ремонт в Словакия или Чехия... Явно не всичко е наред, освен външния вид..

Колко вагона са закачени, че два локомотива ги теглят?!?!

От снимките се вижда само едно - пълна мизерия. Съжалявам пожарникарите, които трябва да "берат" плодовете на безхаберието на държавата за толкова години. Но както казвам - винаги страда обикновения човечец. Тъжно, вече не сме държава от 3-тия свят, защото той в повечето си локации ни задмина.

Тези машини карат шесто десетилетие вече! Това са около 12 петилетки.

Вагоните са между 2 и 4, а другата шкода ще тегли изгорялата и двата вагона. Да се закрива тази мъка, релсите на скрап и гаси тока на територията.

Що са го спрели тоя влак точно под моста ? Пожарникарите отгоре ли са го поливали ?

Има ли друга държава в света, където е възможна подобна безстопанственост? Целия подвижен състав на БДЖ е надраскан и изрисуван с графити, като са платени милиони за охрана, как семействата на машинистите им позволява да се трудят в условия, несъвместими с живота?

Прав сте, Роки, за да се рисува по вагоните е необходимо време и то доста часове. Никой през това време от служебните лица назначени да осигуряват охраната в ж.п.депата не е направил дори един обход.

Файтонжии от нищо не се интересуват пълна безлтговорност

Изгоре още един музеен експонат, жалко

Нали Марула Габриел въведе страхотни иновации в техниките и технологиите?!

Б оже Д ано стигнем Ж иви

Ха сега се качете на моя

Всъщност вагоните не са толкова зле отвътре - лятото пътувах 6 или 7 пъти с БДЖ и нещата въобще не са толкова мизерни, колкото ги описват. Вагоните отвън изглеждат доста зле с тези графити, но Г. Оряховица до Трявна вагоните отвътре бяха (почти) нови. Веднъж се случи, личеше си, че са реновирани, но явно са возили фурболна агитка... бяха налепени със стикери и по тавана даже и изписани с дебели маркери отвърте...

Забелязали ли сте, че локомотивите винаги правят така, след като се изрепчим на Русия? Не дай Боже, знаете ли, какво би станало с МиГ-овете и вертолетите?

Затова всичко трябва да се разпродаде и приватизира. И държавната земя.

Няма да в изненада ако са го направили руснаците.

е само за пушачи.

Те орките винаги са избивали българи такава им е политиката. Стремежа на руснака е да заличи всички народи под тяхно иго. Като почнеш с Бурятите и стигнеш до Кавказ. Погледни в България колко промити мозъци се мислят за руснаци. А в живота си дори не са виждали руснак

БДЖ е изграден от Стамболов царска България. От там нататък 45 години комунизъм +30 години руски капитализъм = приватизирано БДЖ от някои бългрорускинолигарх например Пеевски.

Роитерс не са ли все още намерили добре информиран източник пожелал анонимност ,да каже, че това е акция на ГРУ, заради самолета на Лавров

Пич, много си в грешка. Пепейците отговарят за иновациите и се осраха.