17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига Вицове! Нямало да се произвеждат в Индия Ф16ТЪПАК70 ? - Сега ще искат да им платим и ремонтен завод в Щатите? - нали Пентагона каза, че тези самолети не стават и ликвидираха завода за производство? Или ще ги правят вместо или заедно с БОИНГ мах 7???

Къде точно са предначначени да се бият и да паднат геройски: В САЩ, Индия или България?

Ганьо от всичко разбира. Самолети,брексит, финанси, медицина,право,най-вече от политика. А Ганьо не вижда скъсаните си чорапи, черните си изпочупени нокти и миризливите си, закърпени потници. Ганьо е по-европеец от европейците, по- католик от папата и по-богат от арабите. А Ганьо не вижда упадъка, в който живее. Всеки друг е виновен, но не и Ганьо. Вари го, печи го, Ганьо си остава Ганьо!

И русоробското гоМно като тебе си остава русоробско миризливо гоМно

па па добре излезна че теа от Лохкийд Мартен казаà че те че прават самолето, оти аз моеше да кажем че язе че ги праим, и чех да турим цар Киро у малкио джеб, та да се късат пожарникаро и гуменката от яд….

Защо F16 ли? През 1982-ра се провежда най-големия въздушен бой след Корейската война. Израел си поставя за цел и успява да унищожи 29 от общо 30 разположени в Сирия съветски установки земя-въздух (тогавашните С300). Покрай тях фира дават и 82 руски изтребителя МИГ23 и СУ20. От своя страна Израел не губят нито един самолет! Руснаците (по-късно го признават) разбират, че това е краят на технологичната надпревара между Изтока и Запада

"Руснаците (по-късно го признават) разбират, че това е краят на технологичната надпревара между Изтока и Запа". Къде го признават бе мърляк, в дойче зеле , или в стършел? Щатите колко самолета губят във Виетнам??? Много сте тъпи тролчета бе!

Не се ядосвай, знаем че си с чугунена глава. Но фактите са си факти. Ако си грамотен ще разбереш къде са признали, не е нужно да ти смила храната и да ти я дава наготово, все пак си пораснал макар и не на акъл а на профанизъм.

вервайте ми

айде край на мача

Ще се правят Фки за индииците Това си е нормална практика като поръчваш яки броики да искаш част от производството да е при тебе

Още една опорка на Рублопитеците утече в канала Венсеремос ;)

Каракачанов трябва да кандидатствува в САЩ за "златен паспорт",в качеството си на сравнително солиден инвеститор.

ти шъ съ щатски с индийски крила ама карай...

поне няма да са руски

ф16 и МакДоналдс бургерите са най продавани, до момента има продадени милиард бургери и 4000 ф16 и 20 милиона фолксваген костенурка, дали пък да не си купи фолксваген костенурка с бургер, за 1.4 милиарда с отстъпка. Ще е геополитчески ход

Свръзвуковите изтребители никога не са били и няма да бъдат масово оръжие. Виж калашниците - да.

сам ли го измисли това?

макдоналдс е много скъп за руснаците. Един долар е 67 рубли...

Макбургерите са пълна скръб пред сандвичите на Тимоти.

едномоторен форд - таралясник

И с колко мотора са били изтребителите от гордите социалистически ВВС на Народна Република България, хм?

Ами тези, които имаме останали в момента (Миг-29), са двумоторни!

Когато е дошъл МиГ 29 соц-а е бил вече на системи. Искаш да кажеш че братушките преди 1985 са ни пробутвали само таралясници?

Нека бъдем обектвини цената от 1,6 не за комисионите а ключва логистика, правена е дестки години логистика сумати Български полтици си накупиха апартаменти, тази цена е включена в текущата сметка

Нека бъдем обектвини цената от 1,6 не самолетите, а е и за комисионите за ключва логистика, правена е дестки години логистика сумати Български полтици си накупиха апартаменти, тази цена е включена в текущата сметка

Кой колко е платил за F-16 Израел 75 000 000 лв./брой Бахрейн 119 000 000 лв./брой Полша 123 000 000 лв./брой Словакия 157 000 000 лв./брой Пакистан 148 000 000 лв./брой Индонезия 24 безплатни самолета Египет 16 безплатни изтребителя България 225 000 000 лв./брой

То няма сделка а вече сме платили. Ти си бил много умен.

цената е указана вече бе изгризан мозъко от фъшкии

между BMW произведено 1983 година и BMW произведено 2019та?

те у краварско все фордове карат баровците за БМВ и дума да не става - смешник!

От 1983 година все модел 2019та купуват. Ама по-йофтинко. Боклук.

Точно 'у краварско', в Южна Каролина има огромен БМВ завод.

в офертата се включва оръжия, обучение, екплоатационни разходи и др.

Израелските F-16 без проблеми УНИЩОЖИХА ОЩЕ ДВА РУСКИ ПАНЦИРА, които са посмели да открият огън срещу тях. Всичко е заснето от камери на дроновете и ватенките умират от яд че не могат да отрекат и да излъжат както винаги. Израел БЕШЕ ПРЕДУПРЕДИЛ, ЧЕ ВСЕКИ КОЙТО СТРЕЛЯ ПО ТЕХНИ ЦЕЛИ – ВЕДНАГА ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕН. За това и ватните С-300/400 не смеят да стрелят, защото ще станат на метални отломки, и целият свят ще разбере за тяхната безполезност. Заради станалите за смях руски панцери Индия се е отказала да ги купува. Тя ще купи други по надеждни и модерни установки от Южна Корея.

не лъжи бе катил . 1 бр. панцир е поразен

един ти показаха на видео. Евреите, за разлика от руснаците, не много по хвалбите, а по действията..

Вятър и мъгли пишеш, но нали затова ти се плаща, та те разбираме. А тези които били унищожили два панцира накрая ще си намерят майстора така, че няма да смеят да шукнат.

Този сценарий в коя компютърна игра е?!

Израел или Русия

Руски лъжци и олигофрени, идете в Гугле и вижте кокло броя самолети Ф-16 са произведени и колко държави по света са купили този модел После съберете всички продадени руски буклуци по света - дори заедно с Миг и Су . И ще видите огромната разлика в много пъти в полза на Ф-16. Ф-16 се купува от развити, богати държави , които държат на качеството. Руския боклук се купува, ако ватенките успеят да излъжат някой. Като държави предимно от четвъртият свят - Алжир, Тамбукту, Венецуела, Никарагуа, Сев. Корея ...

Фактът, че над 700 самолета Ф-16 летят в държави, членки на НАТО, е достатъчен за неговата надеждност. Ф-16 Блок 70 ще е абсолютно съвместим с всичко, което е нужно, за да изпълни задача в НАТО. Kачествена експлоатация в следващите 40-50 години

Ами погледнах, и видях, че от натовските държави (освен САЩ) само Турция и Гърция са въоръжени основно с Ф-16! Полша и Румъния също са закупили няколко бройки, вероятно под американски натиск, както сега при Словакия и при нас! Иначе никоя страна в Западна Европа няма Ф-16 във въздушните си сили (ако изключим американските бази там)! Та според теб западноевропейците толкова ли са глупави, че не използват Ф-16 (който според теб бил най добрият!), а използват други видове самолети?! Между другото, ние нали сме в ЕС, защо да не закупим изтребители, произвеждани в общостта, ако те са достатъчно добри за западноевропейците?!

Холандия, Белгия, Дания, Норвегия...

Пропуснах Португалия

F- 16 V не е стар самолет – показан е за пръв път през 2012-та година. Самата му дезигнация дори се променя от Fighting Falcon към Viper. Използва AESA – APG-83 радар (същият, който се използва в F22 и F35) CPD и JHMCS II системи за интеракция (отново същите самолети използвани по-горе) и MMC единен бордови компютър, както и новата версия на силовата система.

Е, и?! Ако на един москвич (който между другото се появява като модел кола по същото време като Ф-16) му сложат съвременна електроника (GPS, музикална уредба и т.н.) това означава ли, че няма да е морално остарял, а ще се разглежда като нов модел?! Естествено, че не! Така е и с Ф-16, каквито и електроники да му слагат, не могат особено да прикрият факта, че е морално остарял модел, който има сериозни конструктивни недостатъци, и общо взето, трудно може да се мери с по новите модели изтребители!

и всички по-нови са все западни

Даже не си струва да ти разясняваме разликите. Не си толкова умен.

Къде е заводът за Ф 16 в САЩ, защото го търсих навсякъде и го няма ?

Тъпо руско педерасче, сигурно си търсил в сибирското блато. Базата е в Тексас, където са произвели над 4500 самолета Ф-16. Руски лъжци и олигофрени, идете в Гугле и вижте кокло броя самолети Ф-16 са произведени и колко държави по света са купили този модел После съберете всички продадени руски буклуци по света - дори заедно с Миг и Су . И ще видите огромната разлика в много пъти в полза на Ф-16.

'защото го търсих навсякъде и го няма ' В Грийнвил, Южна Каролина. Други въпроси?

Ф16 не се прави в 'един завод' а има 450 доставчика в 42 Щата .

Базата в Тексас не съществува вече бе козяшка мозъчна спермо

'Базата в Тексас не съществува' Грешиш г-н Педал, Не само че съществува, но и произвежда F35, за който има дълга опашка (като в магазин от щастливото ти социалистическо детство).

Тук от втората минута подробно е обяснено за новата модификация на F-16 V-Block70: https://www.youtube.com/watch?v=R1cOXyjraig Гледайте тъпи руски мърши и пълнете памперсите.

Ега ти и таралясниците!!!!! Този тип самолети се "произвежда" от 28-35 год.!? Дори сегашните МиГ-29 са ПО-съвремени от F-16-V!!!!Простотията на "правителството" е продажна , това НЕ е в интерес на България!!"Грипен" се произвежда в ЕС и е отговаря на ВСИЧКИ изисквания за съвместимост със стандартите на НАТО!!! И още нещо-разплащането МОЖЕ да се извърши в ЕВРО!!!! ЗАЩО ДА ПЪЛНИМ ПРОДРАНИЯТ ДЖОБ НА КРАВАРИТЕ?

за да се ядосваш

казал един безказармен идиот

не позна.

Затова цялата русофилистична измет е проттив Ф-16. Защото са недосегаеми за руските боклуци! Мръсна сган.....да си против интересите на собствената си страна. Няма по-уродливо племе от русофилистиците. Изроди мръсни! 1. Тъпи ватни тролчета, не се хабете. Нема смисъл. Ще бъдат купени Ф-16 и вие ще пикаете газ. Аз не разбирам защо на такива безполезни боклуци като вас кремъл плаща., И запомнете старите руски щайги като Миг-29 всеки ден падат в Педеруската помийна чяма. Хайде прочетете кога е създаден боклука ви Миг-29. Разработен е през 1970-те години от конструкторското бюро Микоян, приет е на въоръжение в Съветските ВВС през 1983 - я сега сметни глупак от 1970 г до сега -са ТЕХНОЛОГИЯ 57 ГОДИНИ 2. Ф-16 Блок е рзработен миналата година. Ф-16 Блок 70 предлага най-добрите опции пред България и българските ВВС. Говорим за напреднала технология, пълна свързаност с другите членове на НАТО, както и подхода за пълен пакет. Защото предложението, чрез правителството на САЩ, включва осем изтребителя Ф-16, оборудвани със снайперно насочване, въоръжение "Въздух-Въздух" и "Въздух-Земя", вече казах, резервни части, подкрепа в поддръжката, логистична подкрепа, обучение за пилотите и техническия състав, както и други неща. За самолетите Ф-16 Блок 70 трябва да се знае, че, когато те пристигнат в България, българските ВВС няма да се налага да се обръщат към никоя трета страна, за да ги използват. Те просто започват да ги използват. Многоцелевият изтребител Ф-16 Блок 70, който предлагаме, означава, че той може да изпълнява всяка възможна мисия, за която се сетите в обхвата на НАТО. Когато самолетът пристигне в България, ще е готов да изпълнява мисия по наблюдение във въздушното пространство, ще е готов да носи бомби и ракети, ще е във вид, напълно пригоден да се използва на 100%. Пилотите на Ф-16 ще са готови да влязат в битка, да стигнат до мястото, да пуснат ракетите и да напуснат зоната. Ето това е истински многоцелеви изтребител. Ще се върна и на новия радар, който може да прави наблюдение и за "Въздух-Въздух", и за "Въздух-Земя". И заедно с тези елементи има и снайпер насочване по тези цели - били те във въздуха, или на Земята. И е важно да се спомене, че всичко това е включено в цената.

Защо F16 ли? През 1982-ра се провежда най-големия въздушен бой след Корейската война. Израел си поставя за цел и успява да унищожи 29 от общо 30 разположени в Сирия съветски установки земя-въздух (тогавашните С300). Покрай тях фира дават и 82 руски изтребителя МИГ23 и СУ20. От своя страна Израел не губят нито един самолет! Руснаците (по-късно го признават) разбират, че това е краят на технологичната надпревара между Изтока и Запада.

Ами има голямо значение кой оперира с техниката, например през Виетнамската война за сваляне на един американски самолет (било Ф4 Фантом 2, А4 Скайхоук, А-3, А-1, А7 Корсейър, Ф8 Крусейдър) виетнамците изразходват по 80 ракети земя-въздух, след намесата на руските инструктори го правят средно с 3 ракети. Показателен е случая със сирийските ВВС, когато една седмица тъпите пилоти летят с заводските транспортни пломби!

Разкажи и за 'подвизите' на руските инструктори в Същата Сирия, Долината Бекаа през 1982. Или ти само Виетнамската помниш..

Самолета ще се произвежда в САЩ, само крилата ще бъдат произведени в Индия, нали?

ноо важно

Крилата ще ги правят на Бузлуджа, а електрониката в Правец. :D

още ли се карате? направете хартиени да си ги пускаме при хубаво време

F-16 е модел реализиран през 1974 година!! Това е положението! Въведен е на въоръжение и експлоатация във ВВС на САЩ, през далечната 1978 година. Каквито и доработки и модернизации да са му правени, той си остава морално остарял изтребител от миналия век... Точно, като МиГ-29. Сами си направете изводите!

Аналог на последните модификации F16 блок 70/72 е не МиГ29 а още не постъпилия на въоръжение МиГ35. И заради калпавия си радар Жук (каменна ера в сравнение AESAта на F16) Мигът категорично губи.

Излагаш се, бабиното! Откровените ти глупости, предизвикват само пренебрежителна усмивка и съжаление...

миг 29 е бракма, сравнена с ф16 70, факт!

Усмихвай се пренебрежително и съжалявай колкото си щеш, но ако понамалиш ТВ Звездата и пр пропаганден боклук и почнеш да четеш достверни източници (дори руски) ще почнеш да добиваш реална представа за нещата. И ще ти стане ясно защо руски самолети никой вече не купува.

Бреиии народите се бият за да купят този изстребител , трябва да се чака с години. Опашката е голяма. Що ли ? В същото време вече никои не иска да купува самолетните боклуци на ватенките. А тези които са допуснали тази грешка , дълбоко съжаляват. От Су-57 и МиГ-29К - клиент Индия се отказался… От Су-30МКМ.- клиент Индонезии отказался… От Ka-52- клиент Египет отказался… От СуперДжет100 куча клиентов отказались Вот ето прорыв... уже страны зомби, как Зимбабве, Венесуэла, Тамбукту ... не будет покупать российский хлам. Страны, которые совершают большую ошибку, покупая российский мусор, потом глубоко сожалеют.

В Ирак и Сирия Америка няма загубен НИТО ЕДИН САМОЛЕТ, А НА АЛКАШИТЕ НАДХВЪРЛИХА 25 БРОЯ. Ето това е реклама. Фактите сочат категорично: 1. Държавите - Балъци желаещи да купят руски самолети-боклуци и без необходимата база за поддръжка тотално намаляха... 2. В същото време нормалните разумни държави, които искат качествени самолети се редят на опашки за американското производство, с върхови технологии. Купуват като топъл хляб дори и скъпите Ф-35.

1. Тъпи ватни тролчета, не се хабете. Нема смисъл. Ще бъдат купени Ф-16 и вие ще пикаете газ. Аз не разбирам защо на такива безполезни боклуци като вас кремъл плаща., И запомнете старите руски щайги като Миг-29 всеки ден падат в Педеруската помийна чяма. Хайде прочетете кога е създаден боклука ви Миг-29. Разработен е през 1970-те години от конструкторското бюро Микоян, приет е на въоръжение в Съветските ВВС през 1983 - я сега сметни глупак от 1970 г до сега -са ТЕХНОЛОГИЯ 57 ГОДИНИ 2. Ф-16 Блок е рзработен миналата година. Ф-16 Блок 70 предлага най-добрите опции пред България и българските ВВС. Говорим за напреднала технология, пълна свързаност с другите членове на НАТО, както и подхода за пълен пакет. Защото предложението, чрез правителството на САЩ, включва осем изтребителя Ф-16, оборудвани със снайперно насочване, въоръжение "Въздух-Въздух" и "Въздух-Земя", вече казах, резервни части, подкрепа в поддръжката, логистична подкрепа, обучение за пилотите и техническия състав, както и други неща. За самолетите Ф-16 Блок 70 трябва да се знае, че, когато те пристигнат в България, българските ВВС няма да се налага да се обръщат към никоя трета страна, за да ги използват. Те просто започват да ги използват. Многоцелевият изтребител Ф-16 Блок 70, който предлагаме, означава, че той може да изпълнява всяка възможна мисия, за която се сетите в обхвата на НАТО. Когато самолетът пристигне в България, ще е готов да изпълнява мисия по наблюдение във въздушното пространство, ще е готов да носи бомби и ракети, ще е във вид, напълно пригоден да се използва на 100%. Пилотите на Ф-16 ще са готови да влязат в битка, да стигнат до мястото, да пуснат ракетите и да напуснат зоната. Ето това е истински многоцелеви изтребител. Ще се върна и на новия радар, който може да прави наблюдение и за "Въздух-Въздух", и за "Въздух-Земя". И заедно с тези елементи има и снайпер насочване по тези цели - били те във въздуха, или на Земята. И е важно да се спомене, че всичко това е включено в цената.

Комсомолския секретар, Не ти ли омръзна или имаш таргет за глупости?

Се бори за нещо, изглежда че е нещо за лично ползване! Човече, ще се харчат парите на народа и той ще обеднява и задлъжнява повече. Мислиш ли за това, или не те интересува какво ще става с хората?

F-16 е модел реализиран през 1974 година!! Това е положението! Въведен е на въоръжение и експлоатация във ВВС на САЩ, през далечната 1978 година... Миналия век. Междувременно и МиГ-29 е претърпял многобройни модификации през годините оттогава! Та, къде викаш е разликата?!

'МиГ-29 е претърпял многобройни модификации' друг път, Една основна - МиГ35 и още не е готова..

Откъс от Георги Марков. И си е точно по темата... "Така че всяко решение, което те взимат, всяко мнение, което те изразяват, няма нищо общо с истината, правдата, борбата за доброто и съвършенството на човека, любовта, красотата. Не! Никаква друга кауза, освен своята проста и ясна кауза – да си циментираш положението и да не си създаваш неприятности." "Когато пристигнах тук, на Запад, бях много изненадан да открия, че почти всички хора, които срещнах, и тукашни, и емигранти всъщност се бореха и мечтаеха да получат в живота нещо, което аз бях захвърлил в България – пари, гарантирано положение, слава. Почти всички и англичани, и германци смятаха, че аз съм бил луд и че е абсолютно морално да лежиш на гърба на цял народ и да си живееш като привилегирована гадина. Този морал така ме порази, че тогава разбрах, че обществената съвест на Запад е или мръсна политическа игра на деня, или куп лайна, че тя не е искрен отклик на нищо, защото малцината честни и искрени донкихотовци, които милеят за човешкото достойнство, нямат достъп нито до радио, нито до телевизия, нито до вестници. Ако търговските интереси на Запад повеляват, те са в състояние да започнат да свирят съветския химн редом със собствените си национални диарии. За мой и твой ужас, това е действителността. Това е все същият конфликт между партията и отделните творци. Ако комунизмът някога дойде на Запад, уверявам те, че техните диктатури ще бъдат далеч по-отвратителни от нашите – източните. Но ако не дойде, причината за това ще бъде, че техните обществени форми са по-съвършено неморални и по-солидни укрепления за посредствеността и бездарието, основите на несправедливостта са много по-дълбоки и парфюмът на демагогията (за да прикрие миризмата на лайната) – много по-силен."

Фактите сочат категорично: 1. Държавите - Балъци желаещи да купят руски самолети-боклуци и без необходимата база за поддръжка тотално намаляха... 2. В същото време нормалните разумни държави, които искат качествени самолети се редят на опашки за американското производство, с върхови технологии. Купуват като топъл хляб дори и скъпите Ф-35. Това са фактите миризливи ватни тролчета. Велика Америка отне 99% от оръжейната търговия от мурзилките. Един пример само: Напоследък Съединените щати подписаха споразумение за доставката на оръжия на стойност 100 млрд. Долара със Саудитска Арабия. Това е единствената сделка с една държава - 100 милиарда, равна на 7-годишния продукт (СЕДЕМ) на целия военно-промишлен комплекс на Руската федерация. Сега недоразвитите ВАТЕНКИ трябва да изнасят своите оръжия в продължение на 7 години, за да достигнат САМО тази сума по една сделка с една държава.. Пияните ватенки пикаят кръв от завист. Плешивият пигмей путкин си скубе голото теме в истерия, че не може да се докопа и да открадне част от тези долари.

Изпий си хапчетата и се скрий в дупката си. Вече на никой не му минават тея плоски тъпотии и жалка пропаганда, за малоумни идиоти!

"...ще бъдат произведени в..., където ще бъдат построени и самолетите за Бахрейн и Словакия", заявяват от компанията производител.." С кравешки фъшкиии ще ги построят!!!

За нас е важното да си платим няколко милиарда. А самолетите нека се строят в САЩ. Дори нека и след това да си останат там. Да си ги ползват американците. На нас не ни трябват. Нашето задължение е да плащаме!

Да се монтират микровълнови печки на покрива на всеки жилищен блок и къща за около 500 млн.лева

би следвало да се подхожда бакалски. прагматично.

за няколко самолета прахосахте стотоци часове депутатско време, д/ейба вашта м/ама, д/ейба и депутета д/ейба! Изедници народни сте! Обогатявате се за сметка на народеца. Сума ти от вас са милионери, как така от къде! Как дацата ви са милионери, а! Имате си банки, нали, с парите от народа! А болни деца мрат за лекарства, за спешни операции! Трябва да просят от богаташите, а за вашите деца има пари да учат и живеят в чужбина, мизерници ниедни!

Червената партия също е върхушка от милионери/милиардери, и децата им не учат в "братската" страна - "освободителка"....

А каква е разликата?

а пък аз съм на аванта. супер евтин.

ей ме на - от страницата на Соломон Паси клуба - за обема. повече е, ама керосинът е с пари, като сиренето. "Ф-16 блок 70/72 е с по-мощен двигател, притежава по-висока скороподемност, по-голямо ускорение и е с 1.9 пъти по-голям обем гориво във вътрешните резервоари в сравнение с Грипен C/D, което му осигурява по-малка зависимост от въздушно дозареждане с гориво."

не съм фен на трабантиста - лобист, това да го знаете.

По-добре в Индия да се произвеждат от индийци отколкото в САЩ от мексиканци.

то не било тема за самолет, ами за политика... колкото да напиша нещо е лафът.

Че то си е политика. Даже тиквата и пъпеша така казаха.

точно така. не сакам волво, а ролс-ройс.

Ало, чичо, обажда се Пепо! Онези неща, дето ми даде пари да ги купя не били пепелянки. Чичо, защо кашляш? Ама чичо, те били кобри. Чичо, защо не кашляш?

Щом ще стваме европейци, каквито явно още не сме, трябваше да направим така, че да си купим самолетите от европейски производител, това е! хубаво-лошо, това е залог. Иначе преди бяхме "задунайска губерния", сега изглеждаме на "задатлантическа еврейдия"

Трябваше, но не дават... :)

Стига с тези еврогейци бе! Виж ги че приемат истанбулската конвенция!

добре, какви да сме? азиатци ли? ами да вземем да се обрязваме тогава, барабар с жените .... хай да е/ба таз политика, да е/ба!

Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

Защо винаги слагате под един и същ знаменател хората, които са против главорезите в Сирия, против Мигрантите в Европа, против закупуване на самолети без спазване на правилата и държащи на назионалните интереси на България, като ги наричате винаги с обидни етикети и без изключение им лепвате "Русофил"?

че хората все още са отрицателно настроени към руснаците... и някак си са пропуснали че вече има многогодишна база за сравнение;)

ОБСЛУЖВА САМО ЦВИНОКИО и КРАДЛИВАТА ШАЙКА.

Мно-о-у ясно, русофилията е заболяване, а педерастията не. Мен ми е много любпоитно как най-изостаналата държава в света, според теб е избрала президента на по-по-по-най държавата в всяко отношение. Е т'ва като ми го обясни нЕкой национален предател, че го признаем поне за интелигентен.

Към по=долу писалия. Ти напушил ли си се? Руските излизали милиони. Ами нормално е. Всеки час полет и обслужване се заплащат. Да не мислиш, че F16 лети без пари и обслужване? 12000 часа на планера ( евентуално) За друго нищо не се споменава. А това с резервоарите.... Нямам думи, колко е безгранична душевната пустота... "Комунистическа наглост (нерегистриран) рУСКИ ТЪП ТРОЛ тОЗИ мИГ-29 е на поколения назад от съвременния модел на Ф-16. То бива простотия, ама вашата зашкалва. Поддръжката на старите - МиГ-29 и Су-25, не ни излиза по-евтино, уточни бившият служебен министър на отбраната. Той посочи, че даваме милиони евро за тази цел, а от това самолетите не стават модерни и ефективни. Руските стари боклуци имат „живот“ 3000часа. Американският Ф-16 има 12 000 часа. Какво сравнение може да става. F-16 Block 70 разполага с модерна авионика, доказан активен радар с електронно сканиране на антенната решетка – (такъв какъвто е монтиран на най-съвременния Ф-35), модернизиран кокпит, усъвършенствани оръжия, конфортни резервоари за гориво, автоматична система за избягване на сблъсъци, усъвършенстван двигател и водещ в индустрията удължен срок на живот от 12 000 часа."

1. ТЪПО РУСКО ПЕДЕРАСЧЕ, хайде прочети кога е създаден боклука ти Миф-29. Разработен е през 1970-те години от конструкторското бюро Микоян, приет е на въоръжение в Съветските ВВС през 1983 - я сега сметни глупак от 1970 г до сега -са ТЕХНОЛОГИЯ 57 ГОДИНИ 2. Ф-16 Блок е рзработен миналата година. Ф-16 Блок 70 предлага най-добрите опции пред България и българските ВВС. Говорим за напреднала технология, пълна свързаност с другите членове на НАТО, както и подхода за пълен пакет. Защото предложението, чрез правителството на САЩ, включва осем изтребителя Ф-16, оборудвани със снайперно насочване, въоръжение "Въздух-Въздух" и "Въздух-Земя", вече казах, резервни части, подкрепа в поддръжката, логистична подкрепа, обучение за пилотите и техническия състав, както и други неща. За самолетите Ф-16 Блок 70 трябва да се знае, че, когато те пристигнат в България, българските ВВС няма да се налага да се обръщат към никоя трета страна, за да ги използват. Те просто започват да ги използват. Многоцелевият изтребител Ф-16 Блок 70, който предлагаме, означава, че той може да изпълнява всяка възможна мисия, за която се сетите в обхвата на НАТО. Когато самолетът пристигне в България, ще е готов да изпълнява мисия по наблюдение във въздушното пространство, ще е готов да носи бомби и ракети, ще е във вид, напълно пригоден да се използва на 100%. Пилотите на Ф-16 ще са готови да влязат в битка, да стигнат до мястото, да пуснат ракетите и да напуснат зоната. Ето това е истински многоцелеви изтребител. Ще се върна и на новия радар, който може да прави наблюдение и за "Въздух-Въздух", и за "Въздух-Земя". И заедно с тези елементи има и снайпер насочване по тези цели - били те във въздуха, или на Земята. И е важно да се спомене, че всичко това е включено в цената.

много си пекан, ве, д/ейба твойта м/ама д/ейба! Много ги разбираш тез работи!

Абе платен боклук. Осъзнаваш ли какви глупости пишеш. То освен да четеш от лиШчето друго можеш ли? А да.. Да лижеш задници .... Това го можеш най-добре. Я пак си прегледай глупостите, които си написал.

И още нещо... Защо по изказване, плам и въобще държане ми напомняш на комсомолски секретар от едно време? Как пък не се затрихте бе. Като хлебарките сте.

1. Лобист, регистриран в Щатите 2. Пилот на военен самолет 3. Активист на ГЕРБ 4. Читател на списание Криле И защо сте се кръстили комунистическа наглост?

Брей-брей, виж ти. Аз пък се чудех, защо точно "Блок" купуваме. Пък то щото бил нов. За разлика от F 16 "къща", дето не си знае годините. Блок, блок, дано поне да е с централно парно. Ама се съмнявам, щото в Индия не знаят какво е това.

Мног по-добре е Ф16 правен в Индия, отколкото МиГ-35 сделан в Раша !!!

Не е ли най=добре да си поддържаме двадесетте МИГ29 и към 15 СУ25 и да си закъпим ПВО? Пък с остатъка да направим някой друг кръжок?

Основният недостатък на Грипен е, че не е произведен от САЩ или поне от страна, членка на НАТО. Казаха ви го в прав текст, без заобиколки: При закупуването на въоръжение водещият, базовият фактор е геополитичският! Техническите параметри са фактор с по-малка тежест!

ни принуждават да харчим пари за въоръжаване? Защото от разтреперани те панталони на управляващите си личи, че някой дори ни заплашва да си даваме парите за изтребители!

На основание премълчаване. "Той е кучи син, но наш кучи син"...

Ф-16 има 108 доказани победи срещу ватни таралясници. И нито една загуба!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХА Я ПОСОЧИ ТРИ!

1- срещу зелените дракони 2- срещу белите гъби 3 - червените летящи крокодили 4...няма - белото свърши .

Войната между Израел и Сирия 1982 г мисля че беше... 72 руски мига капут без нито една Ф-ка да е свалена, и за капак от всичките ПВО системи на Сирия само 1 бр е оцеляла. Ето ти 72 от мен. Доказано... Ако имаш питане пиши в чичко Гугъл. Той ще те образова за нула време. Все пак трябва да можеш да четеш, това е условието...

кой вярва на американския евреиден сайт?! кажи! май само ти/////....

От всичко най обичам да дразня чугунените глави...

Да, в Афганистан Ф-16 има 108 доказани победи срещу кози и катъри.

Наскоро Ф-16 на няколко пъти разказва играта на "сирийската"/руската ПВО С-300 и унищожават военни складове на Иран, някои дори на централното летище в Дамаск... ТОЗИ ЗМЕРИКАНСКИ СКРАБ - ВСЕКИДНЕВНО унищожава "модерните" без аналоглайна на ватенките и сирииците. Вчера още два Панцира бяха унищожени барабар с ихтамнетите вътре. И всичко е документирано на видео, за да не могат такива червени педерасчета като теб да лъжат. Много смешни опорки са ви спуснали от Позитано, не вършат и за 1 копейка работа.

ХАХАХАХАХААХАХАХХАХАХАХАХА

Предлагам да поискаме произведени в Япония F-16 наречени F-2. Mitsubishi Heavy Industries съвместно с Lockheed Martin произведе за японските ВВС 100 броя. Първият в света изтребител с радар с активната фазирана антенна решетка в оперативна готовност. В момента японците модернизират радара и го въоръжават със свръхзвукова противокорабна ракета собствено производство XASM-3. Ако отстъпва в нещо на F-16 Блок70/72 Мицубиши и Локхийд ще го модернизират леко. Щe имаме самолети с японско качество способни да използват цялото американско въоръжение. По-нататък ще можем да ги заменим с новият японски стелт изтребител Mitsubishi X-2 или с американски F-35.

д/ейба вашта мама д/ейба, много ги знайте тез работи, ве!

Какво да се прави, не може всички да сме тъпи, прости и ограничени като Вас.

Кое точно от изискването "натовска държава" не ти стана ясно?

Пияни ватни клакьори, цитирайте някой руски боклук да е закупен от 28 държави по света. И В МОМЕНТА ДА ЛЕТЯТ 3000!!! САМОЛЕТА от този вид. Няма и всички мълчите като женски полов орган.

Нито баща ми е комунист! Но това не ми пречи да не искам покупката на тези изтребители. Смятам, че това е далавера и бъдеща кражба от българите.