ВАС отмени отнемането на лиценза на TV7

Петчленен състав на Върховният административен съд (ВАС) отмени спирането на ТВ7. Решението е от 7 август.

Обратно в новината

Коментари - ВАС отмени отнемането на лиценза на TV7 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля ви вьрнете каналите Тв7 Супер 7 нюз в пакета на Булсатком Моля ви те са прекрасни канали Благодаря ви

То затова хитреците от BiT не са българска телевизия както каза Диков, а телевизия регистрирана в USA която "само" се транслира в България, нещo като "National geographic" и не подлежи на контрол от СЕМ.

Абстрахирам се от това кой е собственик на ТВ7, но в държавата на цар Тиква, това може да се случи с всяка една частна фирма, предприятие или организация, които не са от тиквеното котило. И ако имаш нерви, кураж, здраве и пари и продължиш борбата до победа, то това ще е толкова безвъзвратно късно, че да не можеш вече да възстановиш бизнеса никога вече. А от там могат да ви кажат - господине, извинете че ви застреляхме!

Se taia

Цирка продължава. Само дето билетите ги плащаме ние и са доста скъпи :(

И сега кой ще плаща загубите от неправомерно отнетия лиценз??Отново НИЕ а виновника ще си прибере парите за изпълнената поръчка и ни лук ял ни лук мирисал и поръчителя и изпълнителя..Нещо си спомням че пак цацата се беше развихрил с ченгетата на цвъки там

Умрелият не е трябвало да умира, отивайте да го изравяте! Какви са тези решения след дъжд качулка и ако сега ТВ7 осъди държавата кой ще плаща? Аз лицензи не съм отнемал, а обратен иск към взелото решението лице няма.

Това щях да пиша - екипа им се разбяга по другите телевизии сега откъде ще намерят такъв без пари. Екипа се създава с години и имаше шанс да я спасят тази телевизия докато той още беше там.

TV7 и NEWS7 бяха еднинствените от малкото в свободния БГ ефир, които стават за гледане. Имаше непопулярни и интересни за гледане предавания като "Въпрос на гледна точка". А не само затъпяващи консуматорски предавания за бира и пукакнки.

Абсолютна гавра с бълхаристанци. Телевизията на свинеевски, финансирана с кражби и от крадци, си получава лиценза.

Шило

Ако не е направено съзнателно, юристите на СЕМ да си върнат дипломите. А ако е съзнателно- да ги уволняват.

Напълно съзнателно спрямо мангизите на ръка и ''несъзнателно'' от професионална гледна точка..НИщо няма да им се случи на поредните изпълнители на мутренски поръчки а ако собствениците на медията заведът дело за обезщетение и пропуснати ползи да ние яка гърбината за поредния мутренски товар

Шило

Прав си! Обезщетението ние ще го плащаме....

Поръчковият ВАС ще върне една телевизия, която е фалирала?! Защото чрез нея ще се пуска руска пропаганда, както преди. Да паднеш от смях и съжаление като ги гледаш какви са мизерници.

Шило

Айде стига глупости, а? Заради калпавите юристи, ВАС бил виновен.

Айде стига глупости, а? Мутрите с криви глави и още по-простите им мутреси били "юристи".. Нищо, че преди да си купят дипломи бяха сводници и проститутки.

Надявам се до един юристите на СЕМ са вече уволнени, а ревизия на харчовете им за външни юридически услуги е задължителна. После следва и членовете на СЕМ да ги държат отговорни и всеки да оттегли назначенията си там. Госпожата Чампоева, която много се ежи е добре да я потърсят за коментар, че нали се има за много компетентна.

Та на чампоевата нещо да направиха за поредната и издънка??та искате на другите да направят нещо.. Там е една скотовъдна за лапане и изпълнение на поръчки но не и за реална работа за която немалко им плащаме..

Ебати държавата, пардон , територията... Кмета дава, поляка не дава.... Абсолютна ПАРОДИЯ на съдебна власт...по-точно такава няма реално....

Еха-а-а! Баси и дървеното желязо: "неверни данни в декларациите...нищо че данните са били верни към момента на подаване"

а бе кой го боли уя за съсипаната дудукова телевизия

Сега, като почнеш да плащаш делата на дудука ще те заболи задника. Ще има пак реееввв мааа бедни смеее мааа пенсиии нямааа маааа заплати малкиии и ще има пак да псуваш държавата.

ще ги плащате вие с грантовете от козяк бе,нали бяхте аверчета с дудука и първи дружки, а сега го оставихте след като ви извади кирта от задниците миризливи

Тази ТВ изобщо няма шансове да излезе в ефир и да се задържи .Тя завлече и стъпка толкова кадърни ,но лековерни продуценти ,че едва ли някой ще прояви интерес към тази доказала се кабеларка като глупава и абсолютно негледаема

Не, че съм голям фен на барека и на наследниците му, но как телевизия, която е спряна 2 години и е без екип се връща автоматично в ефир? И пропуснатите ползи пак народа ли ще ги плаща? Вторият въпрос е риторичен.

Няма да се връщат въобще. Това им е достатъчно такива дела да дръпнат сега, че ще изкарат повече пари, отколкото ако бяха продължили. И няма да се учудя, ако умишлено по този член им е отнет лиценза, за да може после да вдигнат пачка от такова решение на ВАС. И да, парите ще им ги платим ПАК ние.