Съдът окончателно остави ”Лукойл” да работи без лиценз

Върховният административен съд (ВАС) остави в сила решенията на административния съд в София, с които беше спряно отнемането на лиценза от митниците и бе дадена възможност на рафинерията и пристанището на "Лукойл" отново да заработят.

Обратно в новината

Коментари - Съдът окончателно остави ”Лукойл” да работи без лиценз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито това е държава, нито това е съд! Корупция и беззаконие!

Е затова, съдия ли е, бой и е..н! Докато спре да мърда!

Видя се кой управлява България.

kgb777kgb

Е сега , ако има гражданско общество , трябва да се съберем 10 000 човека , всеки с по един бидон 100-200 литра , да си заредим някъде гориво и на митницата да пробват да ни начислят акциз и ддс ! Да си стане един хубав панаир , бой и каквото си трябва ! Щом за един може без лиценз значи всички може да си внасяме каквото си искаме без лицензи !!!

Е, сега вече ще си раздадат и 15, че и 16 заплата за добре свършена работа. Думите "съд" и "съдия", в България, са символ на беззаконието, корупцията и върховенството на тарикатите!

Сега ако дойде един диктатор на власт нали знаете какво ще се случи с всички съдии? Подсказвам - нищо приятно.

"Прасета не може, а кучета и котки може!".

Смърт за съдиите-бандити !!!!!!

Bинаги съм знаел, че БГ е страната на неограничените възможности!

ЦИРК БУШ ПРОДЪЛЖАВА!!! В РОЛЯТА НА НЕПРИМИРИМИЯТ - БОКО ТИКВЕТОООО!!!!

Кои са съдиите от ВАС взели това решение? Защо не се изписват поименно? Гузниии!!! Много гузни!

Този съд май не разбра ,че Лукойл не плаща данъци на България. Същия съд, който бръкна в кацата и се облажи с 13 и14 заплата! Откъде пари бе ВАС?

ех, тия журналисти - докато не влезе в сила заповедта на директора на агенция митници, лукойл си имат лиценз! ако е било толкова важно за държавата отнемането на лиценза, защо не са го направили в края на миналата година, когато е изтекъл срокът за поставянето на проблемните уреди? досега заповедта щеше да е влязла в сила и лукойл щяха да са без лиценз. кому е нужен днес този цирк? тези гръмки заглавия? емоциите в къщи :)

САМО ДЕТО СЕ ИЗХВЪРЛЯХА ТУК РАЗНИ ГЕРБЕРЧЕТА НАЧЕЛО С БАТ СИ БОЙКО КОЛКО ВЕЛИКА И БЕЗКОМПРОМИСНА ПАРТИЯ СА.

Бойко я внимавай каква пара ще им дадеш на съда до година ???? Като са незавесеми да звъннат на Златев Смешна БГ с тоя уж не зависим съд .

хихихиии- смех. бат боико да си брои дните *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мноо готияно , на-аали ?

Никога повече няма да зареждаме на Лукойл-колонки !!!! Ако ще ВАС да ни заповяда.

А откъде мислиш че взимат горива Шел и ОМV?

ОТ БАЗИТЕ НА ЛУКОИЛ

ВАС - Висш административен съвет, в невежеството си финансист 1 улучи истината тези наистина са СЪВЕТ

Станахме държава със съдебно,не парламентарно,управление!Не е съдя,а е мъдя!

Ами какво да ви правим ( било то Луковомаслени и/или "правни" и/или депутатски отвъдчерноморско-канални глави ) като не разбирате от дума ?!

Всички малки вносители и търговци на горива да заведат колективен иск срещу държавата за дискриминация, тъй като фирми с най-малък дял във фиска са принудени да заделят средства за въпросните уреди, а фирмата уж с най-голям дял във фиска е оставена без надзор. Държавата "удави" конкуренцията прилагайки избирателно закона. Щом една фирма може без лиценз, значи и останалите трябва да могат.

Точно така - щом ЛУкойл могат без лиценз ,значи и за другите не е нужен !

Айде сега герберчетата да кажат пак какво прави ББ за България. Всичко от самото начало е прах в очите, театър да се дигне рейтинга малко. Много приказки, действие нула. Кога най-после българите ще се научат, че няма политик, който го е грижа за БГ? Всички са еднакви....

последният кос на червените боклуци е съдийте.......който по всички възможни начини се опитват да компрометират правителството АНАТЕМА ЧЕРВЕНИ ГАДОВЕ!!!

ами нали това казва и колегата когото апострофираш. комунягата Милиционер Пожарникаров Режилентов действа като типичен комунист. това е нормално с оглед на факта, че е рожба на комуняги, беше охранител на Тато. затвор за всички комуняги и ДС агенти. в партия ГРОБ са май само такива

българските съдии преценяват ,че Лукойл щяла да генерира загуби , а държавата а данъкоплатците а бюджета а пенсионерите?Те са адвокати на престъпниците а не съдии.Защо ли всичките не последват своя ментор гоце и не отидат в пенсия пък ние да си потърсим други от някоя нормална независима от руската мафия държава.

Друга теза освен "театър" нямате ли, Кутевчета? Дъвчете я вече втора седмица, скучни сте вече. Някакви си 53% от хората одобряват това "театро", включително и от вашите. И не са Андрей Райчев, Кънчо Стойчев и Юрий Асланов, които направиха изследването, за ваше съжаление. Баси скучния занаят, да пишеш като обезумял постове по зададаена тема. Дано ви ги броят всичките, когато плащат.

Естествено че е театър, как така се затваря рафинерията точно когато е време за планов ремонт, след като една година е работила в разрез със наредбата.....някой ви лови за канарчета, но вие му вЕрвате за пореден път....уви, заслужавате си управниците, но защо ли трябва и нормалните да сме страдащи заради вас?!?!?!

Абе Мите. Къде го видя този планов ремонт бе? Кажи да го видим и ние. Хората 101 пъти казаха. Бил е миналата година и следващия по план е 2013. Ай стига сте сънували призраци...

изродите от вас пак си напълниха сметките.

още ли не ви е ясно, че руската мафия управлява балгария, чрез големия сирищнишки шлем и доносник агент гоце и мижитурките назначемни от него в садебната система.

Ясно ни е, emigrant ; Помогнете, ако обичате ! (, без Вас/вас българите зад граница -- няма да можем да оправим този Батак / Да, с главно Б ! / у нас . )

Кретените на Гоце и БСП,известни като ВАС,в съдружие с Б.Борисов,продължават да се гаврят с българите.Очевидно е ,че никой не изпълнява законите,всичко е позволено ,може да се краде на воля.

Елементарни глупости си писал! Как ти звучи: Герб отлично разигра предизборния театър за повишаване на рейтинг! Те видите отнели линценза на Лукойл докато си поставят измервателните уреди, и тоя услужлив(под огромен натиск!!!!съд потвърдил отнеманито му хаххаха Айде не нам тия! Допускам, че тъпанарите от Герб не са направили предварително консултации с юристи! Написал си простотии от нямане какво умно да кажеш...

Ти па какво умно каза?

Хабер си нямаш за какво става въпрос. Лукоил ощетява хазната с милиарди левове, като изнася и после внася същото гориво при много по-нисък акциз ползвайки друга държава от ЕС. И както казват иба...а страна сме ние българите, а такива като тебе ругаят правителството.

И как реши че тая далавера става без знанието на Боко Тиквата, при положение че са толкова близки приятели? И защо реши че нещо ще се промени след монтирането на тия уреди? За твое сведение, всички складове, на които не са монтирани такива уреди, са под непрекъснат, 24/7 контрол на митнически служители. Как става това ощетяване под носа на агенция митници, а една машина или измервателен уред, ще го спре? Просто не се усещате колко сте смешни със сляпата си вяра в тези мутро-палячовци....след време ще се осъзнаете, но може и да е късно....

Митко, ти наистина си Митко а не Димитър. Много опростяваш ситуацията през призмата на омразата. Като критикуваш ГЕРБ поне кажи на кого би повярвал - аз имам известни несъгласия с тях, но други по-свестни за сега не виждам. Ако симпатизираш на станишевци, догановци и компания мога само да те съжалявам.

С юристи сигурно се е консултирал, ама с продажните съдии явно не е!

ШУШУМИГО плевнелиев , КОГА ще наложиш милионни глоби на руската мафия от ЛУК ??? За година и половина РАБОТА без УРЕДИ и без да спазва Закона ?? КОГА шушумиго гербаджийска ?? Или Компирът не дава ??? След като ТЕ искат 70 млн .месечно , ти МОЖЕШ да им наложиш 10 млн.дневна глоба !!!!

Наздраве! И аз, майна, съм на парцуца, ама и замезвам...

СМЪРТ ЗА ПРЕСТЪПНИЯ СЪД

Лукойл ще работи,докато държавата намери начин да го замени като доставчик на самолетно гориво.После съдът може да му отнеме лиценза,но дори и да не стане така,доставчиците ще са вече двама...

Та значи като ще си правя петролна рафинерия, да не избързвам с разни дебитомери и акцизни складове. И ако някой ме погледне накриво - на български съд! Да му дойде акъла в главата. Очевидно "разделената" законодателна, изпълнителна и съдебна власт в тази географска област не различава плюнки от дъжд...

наистина,всичко се оказа жалка картинка+невероятен театър...не знам кой ще го направи,но е време за де закрие тази държава

Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Всичко само се изменя и нищо не се губи. На бедните хора не им достига много, на алчните - всичко. Каквото не знаем, не го и желаем. Няма значение кой за какво Ви говори, накрая винаги става въпрос само за ПАРИ! Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги. Луд умора няма! Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава! Има избори, от Вас се изисква само едно - ДАЙТЕ БАНИЦАТА! Един човек не е човек. Навикът и обичаят имат силата на закон. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб. Всичко зависи от ВАС, но нищо не зависи от ТЕБ! Променете СИСТЕМАТА сега, защото утре тя ще промени ВАС!

70 000 000 млн. обезщетение за месец.По добре правителството да им връща лиценза,че току виж за две години ще трябва да им платим 1,6млрд.Златев и Боко си изиграха картите по най-добрия начин и ни ограбиха до шушка за пореден път.

За баба Гицка на пазара касов апарат задължително За Лукойл не е задължително?

"От друга страна са налице достатъчно доказателства, обуславящи извода, че то ще причини на "Лукойл" значителна или трудно поправима вреда", мотивират се от ВАС. А бе тия "магистрати нормални ли са? Те говорят като адвокати на обвиняемите! Значи, аз няма да си сложа уредите, защото никой няма да ме спре, за да не понеса загуби!

До кога България ще се управлява от руско- правешката МАФИЯ????? 20 години след 1989 год. и вече ЧЛЕН на ЕС ??? Докога Рапони - начело на държавата ??

След като генерират загуби за 70 000 000 на месец, това означава, че годишната им печалба е 850 000 000. А защо тогава ни лъжат, че са на загуба?

Пита се: Българските съдилища чии интереси защитават и кои закони прилагат? Познайте от три пъти! Въпросът е с "повишена" трудност!

Съд за Неграмотните съдии,които скапаха държавата ни! Назовете имената им ,а не да се крият за абривиатурата ВАС

Всичко е договорка на високо ниво.

аз си спомням, че преди няколко месеца, когато цените на горивата подскачаха само нагоре единствено лукойл по искане на правителството закова цената на бензина и дизела за един месец. Да не си мислите, че има нещо случайно в тази постъпка на рафинерията!? А митниците като всяка държавна институция постоянно се хвалят с какво ли не. Отнемането на лиценза е дейност, която може и във всички случаи ще мине през съда, който единствен може да каже правилно ли е отнет. А що се отнася до предварителното изпълнение на решението за отнемане на лиценза, което беше отменено от съда не се учудвам, че не беше представено коректно на гражданите. Журналистите, както и всемогъщия Танов търсят представянето на сензацията, а не реалността - уви!

След дипломатите, лустрация и за съдиите!!!

Кастрация е думата !

НИТО един ГЛАС на нормален ГРАЖДАНИН - за слугите на Русия- ГЕРБ и БСП !!!

И сега за кого да гласувам тогава?

ВСЕКИ нормален българин , който НЕ иска с АЕЦ-а и сЛУК- да го изнудват и потапят в блатото трябва да се бори и да НЕ гласува за герб и бкп-бсп !!! ТОВА са истинските десноцентристи !!!Не искаме руска МАФИЯ в НОВА БЪлгария !!! :x :x :x

За руската мафия и нейните агенти в България НЯМА закони..Нито преди , нито сега ..А театърът на Рапона е елементарен . Рапоне , как е голф клуба на потомствения свинар златев ?? А колко милиона ти плаща годишно , за да го охраняваш- него и ЛУК ?? България се управлява от МАФИЯТА- тази мафия , на бухалкаджиите от герб ..Това е положението. ШУШУМИГО плевнелиев , КОГА ще наложиш милионни глоби на руската мафия от ЛУК ??? За година и половина РАБОТА без УРЕДИ и без да спазва Закона ?? КОГА шушумиго гербаджийска ?? Или Компирът не дава ???