Рафинерията и пристанището на ”Лукойл” пак заработиха

В "Лукол Нефтохим Бургас" поетапно се възобновява нормалният технологичен режим на инсталациите. Вече се осъществява и експедиция на горива, съобщиха от пресслужбата на нефтокомбината.

Обратно в новината

Коментари - Рафинерията и пристанището на ”Лукойл” пак заработиха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЛАВА БОГУ! Всичката сме я втасали, та трябваше и да си затваряме един от последните големи индустриални обекти! На "голямата конспирация" (каквото и да се има предвид под това) явно й е малко онова, което сме съсипали за последните 20 г. под мъдрото ръководство на вътрешни и външни "експерт-консултанти"!!!!!

Поредна сцена от шоуто на Б.Б.

Точно, кратко и ясно казано!

Явно толкова си можем!

, което показва каква насрана държава сме.

Правешко и пернишко - две околии, една цел ... Няма ли вече да направят лунна пътека между Правец и Перник, за да се раздвижи морският транспорт ?

Сигурно ЕС не се е месил. Само дето някой по-умен Тиквата европеец го е посъветвал, че тази закачка с Лукойл е началото на неговия край. И за да спасят от резила, че пак са сгафили и след като усетиха че им припари отзад, павианите от ГЕРБ намериха вариант да се измъкнат от гюбрето, в което се набутаха до шия. Плоско, елементарно, прозрачно, но за нагли типигьози - ще свърши работа, независимо че за всеки разсъдлив човек - детински ясно. Като заловен Иванчо с цигара в устата казващ "ама съм не пуша".

ВЪЗМОЖЕН Е И ДРУГ СЦЕНАРИЙ: Затварянето на Лукоийл да е за парлама. Предварително се е знаело, че съдът няма как да не спре изпълнението на решенията на Агенция "Митници" (поради причини XYZ). Така или иначе е настипило пределното време да се монтират необходимите измервателни уреди. Що пък да не се спретне един цирк как ББ бие богатите/врага и прави изпълнения от типа "ние ги хващаме, те ги пускат". Златев ще симулира колко е онеправдан. Накрая двамцата ще седнат пак да пляскат карти. А цялата помия ще я отнесе Танов. Не си спомням Боко някога да е носел отговорност и да си понасял последствията. Все си измива ръцете с предишните, с другите, с министрите.

Абсолютно съгласен. ББ играе на два стана- американския и руския!

Да, нали е зодия Близнак! Също като политическия си "баща" Цар Симеон!

Къде се изпокриха като мушмуроци Дянков и Трайков. Много се репчеха преди да се наакат, а сега оставиха сам стария боец да поема техните негативи. Нали голям го вадеха, че няма да има криза с горивата, със или без рафинерията.

добре аз не мога да разбера вие (аз не живея бг) защо плащате данъци и защо гласувате изобщо? спрете да плащате данъци всички да видим какво ще стане

Това за неплащането на данъците го подкрепям, но за гласуването не, за да не ни управляват с гласове и хора от другите етноси.

"ЛУКОЙЛ" признал установление монопольно высоких цен на топливо РИА "Новости" 21:38:00 ЛУКОЙЛ признал факт установления монопольно высокой цены на топливо и намерен устранить нарушения, заявил заместитель руководителя ФАС России Анатолий Голомолзин. По его словам, уже назначено рассмотрение дела по ЛУКОЙЛу. "Сегодня пришло письменное обращение в ФАС по этому вопросу, где есть стремление компании по устранению нарушения и его последствий и по признанию, скажем, факта установления монопольно высокой цены", - сказал Голомолзин. Он не уточнил о каком периоде идет речь. "От "Роснефти" мы пока такого обращения не получили. Значит, будем рассматривать в общем порядке", - добавил заместитель руководителя ФАС.

Лукайл, сравнено с КРЕМИКОВЦИ е едно голямо нищо! Кремиковци замина, РЕД е на ЛУКОЙЛ! ЕС ДА СЕ НАМЕСИ! Да махне тоя ТРОЯНСКИ ОЛИГАРХИЧЕН ТРОН/ЛУКОЙЛ в България, спиращ икономическото развитие на страната, спонсориращ олигархията и изборите, определящ братската руско/българска мафия! Айде ЧУПКАТА! Ходете, продавайте бензин на американците, за 5 ДОЛАРА ГАЛОНА, пазарна икономика, РЕКЕТЬОРИ! Същото е с АЕЦ, никой не го иска! "демократичен" ФАШИЗЪМ!

Още едно доказателство, че Бьлгарският сьд е в услуга на мафията.

А американския не е.... Не живея в БГ, но явно си нещастник. Айде плащай си китайския кредит.

--А ние простосмъртните Българи се оказмаме някакви донори ли...!? -Е нема такава Дължава-щом съда е в партия с мошенниците.... -Изкам международна правна защита на това, което е останало от Родината ми...Тука стана ясно , кой ,правлява държавата..

Ама толкова ме е яд. Как може да се излагаме така. За пореден път се видя как правителството не е подготвено. Защо преди да вършат нещо не го обмислят добре. Видя се, че Лукойл е монополист и без да не работи няма как да стане.

Въпросът е и там, че при нас горивото ни е от най - евтините в Европа, въпреки, че е скъпо за нас. Доста трудно изглежда някои от някъде да предложи по - добра цена. Трябва да има своя рафинерия в България евтина доставка по море на петрол и т.н. Така Лукойл си налага неоправдано високите цени.

Още едно докаъателство, че Бьлгарският сьд е в услуга на мафията.

Абе насрали са се управниците! Ама целата група митничари, министри и премиер ли са посерковци? Всички вкупом? Или има посерко(посерковци) с конкретни имена?! Чудим се!?!? от къде иде тая миризма!? как си ги избрахме тия образи !?!?

Бойко: - Ама другите ги пускат! Аз ги фащам, а другите ги пускат.

Американците провят този театър на гърба на народа, искат да заемат мястото на Русия. И правителството за пореден път показа, че е супер некадърна да вземе самостоятелно решение. Абе глупаци, на България не са нужни нито руските олигарси, нито американските, тя трябва сама да реши своята съдба! Така живеят вече 60 годили малки и големи народи в Европа, защо ние ад не можем да бъдат като тях. До кога това продажно мислене и безкрайно остаряло?!

Много добре казано. Просто това поведение все още носи доста приходи на управляващите от 20 г., а ние се превръщаме за сметка на това в роби. Ние сме си виновни, всеки един от нас, които не одобрява този сбъркан продължаващ цяла вечност преход към нещо по - добро.

Димитре, единствения начин е да сменим напълно статуквото -отгоре надолу, а не обратно. т.е тези партии и този елит който 22 години се натиска да стои в парламента и да държи "вся власт советов", трябва да бъде изкаран от там и повече да не припари. Ние предлагаме начини за това, прочети в нашия сайт. Поздрави

Така е, Бойко, който много говореше срещу съда защо този път не казва нищо? Ама толкова калпаво правителство до сега май не е имало съжалявам, че казвам мислех, че Бойко ще оправи нещата ама май ще бъде сценария, който беше при царя. Така, че оправия няма управляват ни другите държави. Америка, Русия и Германия, която е на ти с Лукойл.

Когато съдът не прави нищо го критикуваш, сега, когато прави пак. Ти изобщо знаеш ли какво искаш или просто си критикуваш за да се наслаждаваш сам на себе си? И би ли ни разтълкувал високоумний, къде видя тук Америка, след като временното затваряне на Лукойл е опит да бъде принуден един монополист да спазва данъчните закони на държавата, а решението на съда облагодетелства тази фирма и косвено Русия? За клакьорите няма да питам!

Тези песни си ги пей на сините камиларчета.Алелуя!

Ами, като са искали да въведат ред, да го направят най-сетне! Редът трябваше да започне преди 2 години с реформа на съдебната система. Но и на ГЕРБ не им харесва да има ред, та се занимават само с персонални замени и нефтени представления за пред хорските очи.

КАК ЕДИН ОТ ВАС НЕ НАПИСА ЧЕ ДДС И АКЦИЗА, КОЙТО "ВНАСЯ" ЛУКОЙЛ ГО ВЗЕМАТ ОТ НАС БЕ!!!!!! КАК НА ЕДИН НЕ МУ ПРОСВЕТНА ДА НАСТОЯВА ЗА ПЪЛНА ДАНЪЧНА РЕВИЗИЯ!!!! АМИ ЗАПОЧНАХТЕ С ПРОСТОТИИТЕ ЗА ЕВЕНТУАЛЕН АПОКАЛИПСИС ! Е И КАКВИ ДАНЪЦИ ПЛАЩАТ??????? КРАДАТ И С ГЪЗА СИ, ЗАТОВА ЗА ТЯХ НЯМА ЗАКОН И ТЕХНОЛОГИЯ! ДАЙТЕ ТЕЛЕФОНИТЕ И ПОЩИТЕ НА ТЕЗИ "ПРЕКРАСНИ" СЪДИИ, ЗА ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ ДАНАКОПЛАТЕЦА ЗА МЪДРОТО ИМ РЕШЕНИЕ!

Ваньо Танов ти ли се бе ... ? Вземи си хапченцето и се успокои малко... айде веднага

За хапче си ти, а не Танов. Ти си олигофрен, щом ти е беразлично кой как те краде. Той краде от децата ни, от пенсионерите ни, от нас... Що за изрод трябва да си, че да ти е безразлично? Прасе в кочина може би? И изобщо не си интересен, за съжаление си.

Ако по-голям брой българи вместо само да разпръскват слюнка и мятат лайна - задават въпроси, търсят отговори и се борят за правата си, може нещо и да се промени. Аз лично не вярвам, защото наистина сме тъпаци.

Абе кой ще протестира народа е гладен и го е страх да не остане и от трохите, които му сипват.

21:03 , ами как ще напишат бе брат. Ами те олигарсите на Лукой Овъргаз Батковци Костовци Станишевци Догановци и прочее държат тези медии. Те си подбират гам журналисти да им пишат по свой вкус... Надежда всяка остави. Българките медии са всички в ръцете на политическата мафия, която играе тази игра.

А сега де,държавата имала ЗЛАТНА АКЦИЯ значи има решаващ глас при вземането на решения за управлението на Нефтохим и сега да питам де спа държавния представител че не спазиха държавния закон , а и къде бля този преставител когато приемаха сроковете за изпълнение на закона та още тогава да ревне че необходимото на Лукойл време да се приведе в съответсвие със закона е много по-вече от предвиденото в закона. Ей тая акция май е златен медал за цирка дето ни го спретнаха.

Защо се нахвърляте на Русия. Колко то си спомням приказките на дядо ми, когато дошли руснаци през 44, се оказа че стотици хиляди българи се оказаха партизани, след това борци сръщу фашизма и капитализма, да не би това бяха руснаци, не не те а българи. Кой помогна на Ленин да направи революция по германски план, пак българи, доставяли оръжие на ленински бойни *терористични групи, пак българи и прибалтийци. Както се казва, да бе мирно сидяло, не бе чудо видяло. Дръжте се като мъже, не предавайте един друг, не спите с жените на приятелите си, и всичко ще се управи. Надявайте се само на свои сили. А ББ така и не предложи нещо за работа, значи създавайте сами работните си места, като организирате фирми големи и малки, и борете се за живота им и свой собственият.

пародията наречена българия.никаква принципност,законност и последователност.пълен хаос и бандитизъм от най-ниско до най-високо ниво....

пипалата на руската мафя се командуват от "посрано"20 и "дундурков"2. двете глави на рускя змеи в балгаря са гоце и гея сатанишев, ташаците са гумен путков и гумен овчаров, а за задници претендират стотици знаини и незнаини партиини апарацхици. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Забрави Софийският съд, където от соц. времената, работят червени агенти уж независими, а сега и потомството им.

Както казваше бащата на Димо Гяуров-безпартийния комунист,псевдоседесар,член на съвета на директорите на БМФ-стария Гяуров:"за тези хора държавата е харчила пари и трябва да се реализират"!Те така с комунягите!

С 1000000 комунисти и техните семейства стават 4000000!Най-изучените и най-способните!От времето на Димитров ,Костов,царя,Бойко-винаги начело на властта са комунисти!Не се ли пусне кръв,няма управия!И като знам,че това няма да се случи,направо сме за мустака!

МАЛИИЙ - ТОЯ СЪВСЕМ ИЗПЕРКАЛ.

Аврам -- моля Ви да ме извините, но Аврамов Дом с кръв не става . ... Мъдрост и Разум, и здрава десница за истинно прилагане на взети решения, ако позволите .

Нали Вальо Златев каза че пускането след като спря мощностите щяло да отнеме седмица и 6-7 милиона??? Или мощностите никога не са спирали, или някой пак на маймунки ни направи. Едно е сигурно - Бойко клекна на Вальо! Станишев изглежда е прав като ги квалифицира като циркаджии - на толкова циркови фокуси се нагледах, че даже не ми е смешно вече.

Никога не са спирали

Комедия ! Божествената, разбира се !!! ... И нейното последно действие ( Кръг най-вече ! ) ...

НИКОГА , ама никога не прави компромис с руската мафия ::)) ЗА ДВЕ години- НУЛА ЛЕВА ..Нула- за платен корпоративен /печалба/ данък ::)) НУЛА лева..Били на загуба ..:)))))

BIG AL :::)))) Alooooo, Позитано 20 и руското посолство, а и слугите на ЛУК-старите чанти дамянови и волската мутра от Правец , никога от американците НЕ сме били загробвани::)Загробиха ни болшевиките и съветските агенти -не САМО 45 години , но и СЕГА .. За руската КГБ мафия не трябва ли да има Закони в Балхарийй??::)) А базата е тази на КГБ- на р.Камчия- за жълти стотинки-стотици декари, като прибавим и плевеките навсякъде в България..:)) От тях трябва да се оттървем.. АМИН , дай БОЖЕ да се махне руската МАФИЯ и слугите и , от България !! ДАЙ БОЖЕ !!!

BIG AL ::)))) Който НЕ се е оттървал от Империята на ЗЛОТО не е видял БЯЛ ДЕН !! Който иска волските мутри от Правец да го управляват , си е крепостен селянин,роб , по наследство ::))) Тюрмата на народите- и преди , и сега ТОВА е русия ..:)))

А бре хора,пишещи по тези форуми,какво е това плюене по всички,които мислят различно от вас.Един псува Герб,друг кълне Станишев,трети яха руската мечка,четвърти го набива на американците.Защо не помислите да впрегнете тази енергия,която използвате да изливате помия срещу всеки в нещо позитивно.Усмихнете се на околните ви,изслушвайте опонентите си,дайте си мнението разумно и обосновано.....и светът ще стане малко по добър.....поне около вас.Мамка му и народ сме....май си заслужаваме съдбата!

В специални войскови подразделения опит нямам, но в "деминиране" от отвъдчерноморско-канални отлагания имам систематично признанието не-само от Арни .

Нещо не ви ли се вижда странно поведението на премиера? Само шум и голи закани. Не свърши нито една работа която обеща и за която беше избран. Първо някоя изцепка ( Лукоил, Масларова, къщите на незаконно забогателите и т.н. и т.н.) после притихване и всичко по старо. Нещо ситуацията ми прилича на тази с Царя-да отвлече вниманието и недоволството от предишните, а като отплата да си получи имотите. В сегашния случай да си получи далаверата от магистралите. Основната роля която му е отредена от кукловодите е на професионален откривач (резач на ленти). Иначе пълен въздух!

Съдът се произнесе "Рафинерията може да не плаща данъци и укрива акциз както преди!!!!!!!!". А то ние народът защо пък да плащаме данъци???

БРАВО ВЗЕХА ПАРИТЕ НАИ НАКРАЯ,ПОНЕ И НИЕ ХОРАТА ДА ОСЕТИМ НЕЩО НО МАИ НИЕ ПАК ЩЕ ЛАПАМЕ ХУЯ БОРИСОВ

сеико или сергеико-тхат ис тхе яуестион?на този вапрос има един отговор -партниорство и точни договорни отношеня,а не както преди когато в мосва праднат в софя се насират.маи панаира продалява-лихуи народе!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Българския съд трябва да бъде съден и осъден!!!

Ще бъде .

цирк "герборисов" изигра по наи слабя и неубедителен начин наи пошлата си постановка "ние-руските слуги срещу руската мафя". докато народат балгарски не се вдигне и не изтрепа всички мутрокомуняги и руски слуги, нияма да има зивот в балгаря. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

цирк "герборисов" изигра по наи слабя и неубедителен начин наи пошлата си постановка "ние-руските слуги срещу руската мафя". *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Драги съотечественици,театрото храбрия Борисов срещу злите руснаци приключи! Сега на всички наивници би трябвало да им стане ясно,че никога и никой от ГЕРБ не се е канил да прави нищо,както по този въпрос,така и по всички останали,заради което мнозина от вас си дадоха гласовете. За ГЕРБ и неговото управление може да се каже - Много шум за нищо! Само дето ни върнаха 20 г.надолу и се пооблажиха с каквото остана от управлявалите преди тях!

Плюс 10. Много точен коментар.

Браво Петров, точен си и никога вече Герб!

точен коментар, браво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вярна констатация . ... Хайде да приключваме с летния среднощен сън -- съгласни ли сте ?

Ти помниш ли какво беше 20 г. назад? А помниш ли какво беше 2 години назад? Май в главата ти е хаос. Преди 20 г. бяхме едни оглозгани бедняци. Преди 2 бяхме надхитрени хитреци, защото икономиката ни беше поставена на системи от приходи с известен край. Краят беше известен на всички, само не и на БСП, защото те, едва ли не твърдяха, че ще им асъите приходи в бюджета, ако са те на власт. А то не може да има, защото строителството падна, а то правеше 60%! от приходите на това правителство. Т.е. тези маскарлъци ги сравняваш с политикат на Борисов да изчисти Бългаиря от тези гниди, който ни лъготят и крадат? Сравнение няма, другарю. А, и като сложат измерващи уреди на Лукойл, какво ли още ще изхрачиш срещу най-свястното правителство на България от 75 години насам? На теб май ти харесва червената воняща тиня, в която на клетъчно ниво се чувстваш като у дома си? Посетил ли си нормална държава в живота си, или си пропит с воня то живота, който си живял в комунизъм?

А ти помниш ли БСП като слезе от власт преди 2 г. колко млрд лв. остави резерв .. и колко са сега. АКо не помниш ще ти припомня: 8,5 млрд лв... останаха 4 млрд. Помним какво беше преди 2 години, но ти май не.

"Преди 20 г. бяхме едни оглозгани бедняци" Ха-ха-ха! Такава пошла лъжа и манипулация може само гербер да измисли. Бойко, да не си ти?

уууууууу - за съдиите уууууууу - за митничарите уууууууу - за данучните уууууууу - за политиците уууууууууууу - и за нас - щото сме ги избрали .

Амиго, ако човек иска да бъде чут...и запомнен, трябва да каже нещо оригинално - а ти говориш баналности. Какъв Хърсев, какви зелени банкноти и институти по свободно пазарно стопанство и демокрация и пр. петна по звездата Сириус B?... Този селски водевил, който гледаме вече толкова години е достоен за Гинес - обаче онзи другия...

ДО ВСИЧКИ ФОРУМЦИ ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ДРЪНКАТЕ ВСИЧКО Е ЕДИН ГОЛЯМ ЦИРК. ПРЕСТАНЕТЕ И НЕ ПЛАЩАЙТЕ НИКАКВИ ДАНЪЦИ

Ти пък! Че кой в България плаща данъци?! Само балъците, дето и да искат не могат да ги спестят, защото работодателя им ги отчита. Това е лицемерието - само искаме от държавата, ама нищо не даваме, на туй отгоре се кефим като мафията я тъпче.

Прав си баце нека мафията да си плати данаците и тогава хората с по 120 евро заплата да плащат, щото тъкава заплата няма у цела европа , а се къндитираме за равноправни членове на ЕС.

Аз не ви ли казах , че всичкото това е театро и Боко Рапона и Златев си въртят далаверките , а простите хора -наивници герберски им се връзват ... Нсичко е режисура и главен патент на герб преди изборите ... Но 90 процента от хората вече не се връзват на простотиите на Тиквата ...Само най- големите баламурници и платените им клакьори и облагодетелствалите се от сегашната власт все оше възхваляват герберската пасмина .. Но те вече са под 10 процента .

Какъв речник на представител на идея за България... Остава фактът обаче, че както и да наричат ББ, той е постигнал много повече от тях в политиката. Направи партия и спечели избори, а те завалийките все се присламчват към разни коалицийки и не могат да стигнат и десета от процента.

Да , постигнал е много , ама за себе си , за си банк ,за най- мафиотската групировка- тим ... И вообще за мафията ,която той представлява и е извършвал престъпления заедно и в съдружие с приятелите си мутри- маджо , пашата , алексей петров , мишо бирата, валентин златев и пр ...

Бат бойко го изяде и сега мълчи. Това не е като да прелива с менчето поредната копка на некой селски кенеф.

Аз зареждам на Ромпетрол! Руските мафиози и бензиностанциите им ги заобикалям като дявол тамян!

хахахах, ти си голям баламурник бе, ромпетрол е собственост на казмунайгаз, а то пък е собственост на руснаците с малко казахски олигархчета вътре:))))))))))

Единадесет години беззаконие и фалшива отчетност! Единадесет години грабеж от бедните българи! Ако беше само Лукойл с "мед и масло да го мажеш"?! Милата България, милите българи! Жалко за жертвите минали и бъдещи!!!

Хей,я да млъкнете и да не плюете Русия! Мързи ви да работите, а само лаете! Такива бих ви запалил с Руски нефт, не да умрете, не, само да се уплашите и млъкнете! Прощавай Дир. Бг. и на теб няма да ти хареса моето писане, но това е!!

Като начало - чупарата в Русия щом ти толкова харесва, а това кой колко работи и колко "лае" не го коментирай много много, защото не си запознат на всички тук с живота! А, и щях да забравя - не се пъни толкоз да палиш с Руски нефт, да не те ти се напълни Д-то с българско олово някъде!

много по-здрави от А.Х.

гоем си ама си много проз

колега русофил предлагам да те сложим на мястото на звездата на бившия партиен дом а като ти омръзне там да те наденем на останкино

Владе, наборе ! Ха засрами се поне !

Не ви ли прави хич впечатление, че точно СЕГА т.нар. микро- и макроикономисти тактично си мълчат? Къде ги господата Хърсев, Пасев, Карабашев и компания да коментират? Просто не смеят, че още хапват мек бял хлебец на наш гръб с фондовете и фиктивните бонове.

2 години Герб на власт, 2 години цирк :)