”Лукойл” може да остане без ключов лиценз

Петролната рафинерия "Лукойл Нефтохим" може да остане без лиценза, който й позволява да работи като данъчен склад, съобщи директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов.

Обратно в новината

Коментари - ”Лукойл” може да остане без ключов лиценз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста бързо всички забравихте приказката за петролните шейхове. Задавате ли си въпроса къде са те сега и какво стана с тях... ...а какво стана с тези дето ги хванаха, обвиниха и пуснаха ...а с тези за които крадяха?!?

Абе вие от dir.bg да не би да спите следобеден сън. Това да не би да е някаква държавна интернет страница.

Еми какво още се разсъждава, нали е нарушен закона. Нали нарушението е отнемане на лиценза. Защо лиценза още не е отнет? Еми защото става въпрос за Златев който е пръв приятел на Борисов. Всички знаем че лиценза няма да бъде отнет, а на бабата на пазара ще и напишат акт за 20 лв. затова че е продала връзка магданоз.

Срокът е изтекъл Ние тепърва проверяваме!!! Ако аз не си платя тока в срок ми го изключват. Интересно защо на тия не им вземат лиценза ??????????????

По ясна демонстрация от това, че ще монтират измервателните уреди до края на годината, въпреки срока 30..6 няма. Лукойлд са господари в държавата. Защо ли?АЙко не е така да им се отнеме лиценза докато монтират съответните уреди.

Може, ама няма да остане, защото на Бойко не му стиска!!!

Танев, Танев, пак си подритваш трудовата книжка.... Ще плачеш скоро ( ако някой изобщо ти даде гласност ), че пак били спретнали "номер" на синковеца ти...

контрол над происводството с сигурност нема лъкои е дарява в дарявата,ако не сте сагласни кажете как се контролира *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лукойл може да остане без ключов лиценз" А да видим това коги шъ стане. Срока изтекъл, ама...нале..може и да стане. Евентуално. Пред закона всички са равни. Ама някои си остават по-лавни и това си е.

а вие замисляте ли се като се сложат измервателни уреди какво ще стане на практика ? Лукойл досега да речем е спестявял някой и друг милион неплатен акциз-нека е и милиони.като започнат да си плащат на държавата всичко,сега ще потърсят начин да компенсират загубите.всичко пак ще бъде на наш гръб-като ви дигнат и без това високите цени на горивата.

Повярвайте, много некадърни измамници, крадци и предатели - българи, работят в този завод и то на ключови постове. Те пият кръвта на сънародниците си без капка съвест и жал. Знаете ли, че преди повече от година имаше същата проверка, същите протоколи, който и сега щели да напишат... Резултат няма. Виновни също... Кражбите са с авто, жп цистерни и дори танкери. Гордей се Българино и продължавай да търпиш тези подигравки и смрад... докато дойде и до твоята глава някой ден.

Надай се, уйо, на пьени жени. Нито ще им вземат лиценза, нито ще ги глобят. Празни приказки за отвличане на вниманието на средностатистическият лумпенизиран избирател.

А дано..... Ама НАДАЛИ....

СЛЕД КАТО ПРОЧЕТОХ СТАТИЯТА И ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ, СМЯТАМ, ЧЕ ПО-ТОЧНО БИ БИЛО, ЗАГЛАВИЕТО НА ГОРНАТА СТАТИЯ ДА ИМАШЕ СЛЕДНИЯ ВИД: "ЛУКОЙЛ ЗАГУБВА КЛЮЧОВ ЛИЦЕНЗ" ДА, АМА НЕ, ТАНООООООВ, БОЙКООО, ГЕЕЕЕРБ, НДСВЕЕЕ, БСПEEE(БКП), СДСЕЕЕЕЕ??????!!!!!! Истината е, че наистина всички сте за изриване от мизерстващия БГ народ!

тебе ще те туриме начело. Само кажи от кои си,ббе БСП-ар?

Ако вземат този лиценз ще гласувам за настоящото правителство и за техните кметове. Тук става въпрос за много пари дами и господа. И защо струва ми се Аз, като гласоподавател ще си остана в къщи или в някой бар с бира(лимонада) в ръка и ще мисля за собственото си бъдеще а не за това на държавата. Защо..?...знаят всички. Нали така Г-н модератор? Ако в тази държава има спазващи се закони( :) )...то би било редно да са за всички. Но понеже законите и най вече тези, чиято работа е да ги съблюдават и изпълняват са се превърнали в основа на най-истинските вицове в света, мисля че времето изгубено в писане на тези думи е абсолютно необосновано изразходване на електрическа енергия и мисловен процес. Последното щеше да е по-добре да се концентрира в цветния образ на млада,красива и умна жена. Ако тогава се сгреши...поне ще намалим демографския срив. Някой да има реплика...?

може би нямат, ще проверим.. а ако имат и са имали и всичко това е биче говно?

Да го направят както по заведенията.Влизат данъчни,засичат за една нощ колко оборот правят и после средно им вземат данъци ( акциз ) за 10 години.После им вземат лиценза и всичко е ок. Толкова ли е трудно ?

Ами когато премиера на държавата преспива в хотел, собственост на шефа на тази фирма - естествено, че е трудно :)

То и Мишо Бирата остана без лиценз, но си работеше, а когато го изловиха, Боко разгони хората на В.Танев. Пък на съдебното дело за лиценза финансовото ведомство и митниците "забравиха" да се явят и да пратят представител и естествено лицензът беше върнат. Та и с "Нефтохим" ще стане същото. При това 90 на сто от горивата на рафинерията се продават от дистрибуторските фирми на "Лукойл", които никой не гони и проверява, нито ровичка по складовете им. Купуват голивата под себестойност и затова рафинерията е на загуба - единствен случай в света. Въобще евтина предизборна демагогия с адресат вътре и вън от страната.

танов,даваш ключа на бойко и всичко е оправено.

Това да го видя няма да го повярвам. Само си дрънкатеееее, никой и с пръст не може да докосне Лукойл. Господин Танов ще си замине като овца без история, само се тръбят глупостиииииии. Като е толкова сериозен защо до сега нищо не е нсправил. Да имат да вземат че срока е до 26 юли. Срока изтече преди половин година. За това не ни правете на будали. Както е казал Бай Ганьо Всички сте маскари.

Мислех че в бсп има хора които искрено обичат Русия , а то се оказва силен смразяващ страх.

To от поне 10-12 години все някой казва че ще затвори лукойл заради неизмерваното гориво което изнасят ама на никой не е успял ... защо ли ?

Сега очакваме дебеловратия ни премиер, с тъмно минало да плесне Танов зад врата с думите "Чшшшш Танов, ти не знаеш ли, че Златев е наше момче? Я веднага да си изтеглиш екипите от "Лукойл", че аз не съм като предишните само да обещавам".

Бензина се пълни вцистерни вагони и авто на кантара тегли се и заминава Поле се продава на литър Там става далаверата Танов трудно еда ги хванеш да не кажа невъможно

Глупости.

Едно време имаше една реклама " Да, да Данчо и деца !?!?! " и тук така, те имали разбираш ли проблеми щото не си били монтирали "водомери" и ние ще ги спираме къде беее , Бойко дето си порка сека вече с оня Златев ли ? Аре не на нас тия. Аман от глупави ПР-чета "Тате ще ми купи колело ама друг път "

Лукойл са спонсори на МВР, така че никой няма за ги закачи!

УВАЖАЕМИ, ПОНЕЖЕ МИТНИЦТЕ НЕ СЪМ КЪ МВР, А КЪМ ДЯНКОВ, КОМЕНТАРА ТИ Е НИКАКЪВ! КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕШ?! В ГЕРБ, СЛЕДВАЩИТЕ ПО-МАЛКО ОТ 2 ГОДИНИ ЩЕ ЗАПОЧНЕ БОРБАТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ, И ЩЕ ЛЪСНАТ ВСИЧКИ С ИСТИНСКИТЕ СИ ЛИЦА, НО ВЕЧЕ "ОСВЕТЕНИ" ТОЧНО ОТ МЕДИИТЕ, КОИТО УСЕЩАТ ВЯТЪРА ОТ ДАЛЕЧЕ! ДОРИ И БАРЕКОВ ЩЕ ОБЪРНЕ ПАЛАЧИНКАТА ТОГАВА И ЩЕ ЗАПЕЕ НОВА ПЕСЕН....! ТАКА, ЧЕ СЕ СКРИЙ ДО СЛ. ПАРЛАМЕНТАРНИ!

Дано, дано, ама надали...

Няма,няма.......

Дянков,Дянков, нещастието на българите е, че те изритаха от Световната банка и си намери работица тук защото в царството на слепците едноокия е цар. А ти все пак си разнасял пици в Америка... Откъде да знаеш,че не са само Лукойл,но и EVN,EON, ЧЕЗ, Топлофикациийки, М-Тел,Гаранционния фонд и т.н. Там са парите, а ти си тръгнал да събираш стотинките т.е. на босия цървулите.Или може би сте тъпи и комплексирани и не можете да се справите с големите далавераджии?....

еми колко са спестени от данаци ли в момента се преасфалтира целия парви частен град в бг правец с наще парички на простолудието ше доиде деня в които ще ви го варнем

..ако ГЕРБ са първите, които ще им сложат уреди - чудесно! Ако не - значи са поредните измамници! Искам да чуя другаря Станишев и лекето Костов какво ще кажат - защо досега Лукойл е правил каквото си иска?! Продажници!

Герб-Борисов не искаш ли да чуеш ,къде бяха 2 Две години ?? Лукойл е най-Големия Клиент на Б.Борисовият ИПОН !!! Ама това няма нищо общо,нали !

Всичко смърди в тая държава,отгоре до долу!Писна ми от простаци и простащина!Скоро ще линчуваме на площада,ей не се издържа!

С кого предлагаш да започнем ?

..с тези, дето ги избират?

Ни лук, ни ойл! Шайка мародери командват и определят икономиката, после защо няма пари за нищо.

Чудя се за двайсе години, тези дали не са се изкушили да си измислят някои и идруги цифрички? Не, предполагам че са били абсолютно честни.

Герб 2 години Режат: -от Здравеопазване ? -Образование 40% Неграмотни? -Пенсий-не ги увеличават ежегодно,по Конституция ? -Миним. Заплати ? .....Режат живо месо от народа !! И Вече 2 Години един Най-Големите Пройзводители и Търговци на горива в Югоизточна Европа Лукойл, плаща толкова Акциз колкото Си Иска !!!??? :0 Върху МИЛИАРДИ Оборот ,Акциза е Милиарди Годишно !!!! Ноо, ГЕРБ-Боико Борисов НЕ Знаят за Това ?!! Българите са докарани до Ръба на Оцеляването си от Рязането, а държавата "Незнае" ,че Губи Милиарди Годишно от Лукойл !! Гласувайте Срещу ГЕРБ,дайте си шанс за Бъдеще !!

не 2 а 20 години. а сега герб ще ги вурят кум данучните за да влиза и в касата нещо

ами дал сам си шанс ,като избягах в чужбина---много здраве на всички

Какво щеше да стане ако това нарушение беше на някоя друга фирма а не на ЛУКОЙЛ? Тук е проблема.

Танов , може , ако ., ще проверим ..:)))като приключим проверката ..:)))) ЗАКОНЪТ е за ВСИЧКИ , Танооооов, и за руските агенти , и за руската мафия , и за приятелите на рапона , и за кримитата- от руски произход, а НЕ САМО за българските граждани ::)))) :D :D :D A и избори идват ,Танооов и трябва да ни побудалкате= поне до изборите..:))))

алчо, законЪт би трябвало да важи за всички, а не само коато русофобите и хейтърите кажат.

Какъв огромен брой уреди? На колко места мислите, че се пълнят жп и автоцистерни?

слаба ти е фантазията, щом си я докарал до жп и автоцистерни

ахахаха колко сте смешни герберчета. кого ще заблуждавате предизборно. натиснете леко и ТИМ да вземем да ви повярваме.

даваш им идеи как да са по-успешни предизборно :д

А де, a да видим, ако Б.Б. почне да се репчи на своя приятел В. Златев, туко виж вотът на недоверие минал в Парламента и ГЕРБ ще увиснат.

тия ни взеха за съвсем зелени марули. На това му се вика:-"Мижи да те лажем."Нищо, ама с нищичко не е заплашен Лукойл.Просто му се заканват с пръст."Хей палавнико?". А верващия овценарод вика "ДУуу", "Браво". "Видиш ли Бат Бойко на никого не цепи басма".Такиви ми ти работи.

А случайно ли са спали до сега митническите ръководители? Не заслужават ли съответното наказание за съзнателното си бездействие?

може да..е ключова дума

Танов, бъди готов! Ще получиш обаждане от... ти си знаеш от кого. Това с измервателните уреди сигурно е от вчера, ама 1995-та година. А за лиценза всички знаем как ще бъде отнет - сега теоретично, медийно и предизборно, а следизборно никак, тоест продължаваме си по старо му.

С поставянето на тези уреди в Лукойл ще се затвори най-големия канал за горива без акциз и ДДС.Ако им сложат уреди и на входа където разтоварват петрола ще лъснат милиони литри неотчетени.

Милиони литри ли? Милиони кубици!

На теория може би да, но на практика това няма да се случи никоа.

После защо имало билбордове "Боко уволнен си".

Както е тръгнало, ще има и борд "Бойко, гръмнат си!'. Дали народът ни ще се усети, че Бойко е опитал да го спаси от болшевишката кал, в която гние?

Чудя се на тия от Правителството до кога ще ги търпят.Да не би да са сдва х.. тия от ЛУКОЙЛ.Затварят ги и толкова.да му мислят бензинаджиите,спира им далаверата.

Не само бензинджиите, държавата ще се наложи да затворят, без горива.

Защо не попиташ кой и защо продаде на чужденци, ключово за Националната сигурност предприятие, като Нефтохим Бургас?

XXL май те е изненадал отзад та пишеш глупости. Първо на първо, по-скоро Танов ще уволнят отколкото на Златев и косъм от главата да падне. Второ на второ, всичко е кьофишек - демек, видите ли, при нас няма чадър над никой.

Може би, ама надали !

яжте, пийте кръвта на народа! как може най голямата фирма за горива да няма контрол какво произвежда. сложете си лого: ОТ ОЛИГОФРЕНИ ЗА ОЛИГОФРЕНИ. има ли Господ