Председателят на ВАС лично ще председателства делото за КТБ

Председателят на Върховния административен съд (ВАС) Георги Колев ще председателства състава, който трябва да реши окончателно делото за отнетия лиценз на КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Председателят на ВАС лично ще председателства делото за КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за тебе не е тази лъжица момче. Там далаверите на бивши и настоящите управляващи са за милиарди и единственото което можеш да направиш е да напълниш гушата.

няма вяра на супер корумпираните съдии от ВАС-прогнили са за пари и съдят накриво-това не е съд

jorko

Сиата communistornot com цели изобличаването произхода на българските политици и тяхното минало. Вече 25 години гласуваме за хора тясно свързани с бившата комунистическа партия и 25 години положението ни се влошава. Техните синове и дъщери завършват западни университети, като доскоро родителите им ни внушаваха колко е прогнил запада и велик Съвесткия Съюз. Искате ли да продължавате да бъдете третирани, като трета ръка хора? Искате ли децата ви да бъдат роби на бившите комунисти и техните деца? Ако имате информация за обвързаността на публични личности с комунистичеката партия, моля помогнете ни, като я качите в сайта.!!!!!!

Написаното аз го превеждам така..... Председателят на ВАС лично ще получи "комисионната" за делото КТБ!!!!

Като утрепят някой Виивакомаджия или БеТеКарец , ще почерпя. А ако взривят или закрият фирмата на Цветтан Ваасилев- Вииваком, ще направим Банкет.

Председателят на ВАС /виден представител на "Магнаурската школа"/ е съдия по наказателни дела. Той никога не е разбирал нищо от гражданско и административно право. Чудя се кога е виждал закон за банковата несъстоятелност? Защо той? Защото идва скоро избор за нов председател на ВАС и той иска да повтори мандата, но дано Бог се смили над народа и не го видим повече, другаря милиционер!

Много точен коментар!!!Отлично. Само да допълня,че той не е докладчик по делото ,а влиза "като гарант" за правилното за властта решение:-)). Отделно председателя има и личен правен помощник,който никога не е писал дело през живота си:-))).И не е случаен младеж,той е син на видна спортна личност,може би това му е заслугата да е на тази позиция.

loyola

Първо да каже телефона му (и на семейството) на какъв абонаментен план е, каква кола кара и тогава да решим дали става за това дело...

Не ги слушайте- всикчи са корумпирани до мозъка на костите си.... колкото по-висок е поста на съдията , толков аповече подкупи е вземал.... няма ли най-накрая като в Румъния да ги вкарат в затвора един по един? У нас и един политик или съдия няма д аостане навън... те затов аи не желаят справедливост!!!

не съ бави съдат а мисли мисли мисли докът му съ плати дустатачно

Хубаво, ама той какво разбира ?! Така председателстваше и СГС, ...

Нови клоуни, общо взето, всичко общо е вече взето, няма какво да се краде вече.

Не ги слушайте- всикчи са корумпирани до мозъка на костите Цацаров и той взема по милион на месец за протакане на това дело... изобщо намесиха се когато всичко е разграбено... да се каже, че уж нещо са направили

Хайде бе Колев, докато се туткаш то нищо не остана от активите на КТБ. Този номер с протакането го прилагат нонстоп съдите. Сигурни има защо?!

Много важно кой ще председателства.. Телекома - продаден. Картините - изнесени. Виновниците - скрити на първия ред в Парламента.

P.S. Все пак, за да е пълна картинката, защо не назначат Пеевски за Прокурор по случая? Мисля, че още не си е изгубил правата за прокурор.