Литва: ЕС да анулира всички визи, издадени на руснаци

Не трябва да могат да се наслаждават на европейския начин на живот, смята Габриелиус Ландсбергис

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците са Долна подчовешка сган!

Тия кога станаха калайджии кога им лъсна задника бати плюнките

Да не решат без визи да ги посетят тия олигофрени :)

не е редно да ги анулират! трябва да има реипрочност! примерно девет български гражданина, или латвийски да речем, са отили доаброволно да живеят в раистан! България, или латвия, да речем, да е длъжна да допусне девет расияни!

Те руснаците на гейски живот не се наслаждават.

oho..как се наслаждават само. ела да видиш как се мажат с лубрикант на Гръцкото бяло море

Веднъж бях на Крит, Георгиопулис. Съседният хотел беше пълен с обратни, само руснаци.

То Русия мъкна на гърба си 3 групи АБОРИГЕНИ: _ прибалтийските 3 броя = кавказките 3броя ÷ средноазиатски 3 броя. Стига !! Аман! Амин!

Ами защо ги завладя тогава, и ги хрантути 50 години? Нали са джуджета, аборигени, нямат ресурси, нямат нищо. Кажи де?

А кажи ни кои са колонизаторските държави и кои колонии им останаха. Шиши- отличник и по история

Това ми прилича на нацизъм. ДенаZификация!

Националсоциализма е най-великата човешка идеология, говедо нисшо!

Само така, скоро и други ще отрежат руските говеда.

Червейчето.

....и да въведе визи за всички литовци, но първо да ги изхвърли от ЕС :) По-жалки боклучари от балтийците няма ;)

Много знаем а? И кой си ти да определяш цели народи? И аз мога да кажа По-боклучави от руснаците няма, и няма да съм далече от истината.

Казвай си! Е, зе .., че ми спадна.

Литва, Латвия и Естония; държави-джуджета, които си мислят, че са някакъв фактор, а всъщност са най-обикновен слугинаж с който никой не се съобразява!

И да нямат право на съществуване и независима държава ли бе глупак? Явно защо си бил 500 години под турско, джудже просто.

Наркуманската тиритория литва? Ни тряа са пуфтаря грешката с вас след ВСВ.

Американците винаги използват "трябва да защитим нашия начин на живот", когато отиват да крадат петрол и природни ресурси, като нападат различни страни под фалшив предтекст. Ясно си личи, кой им е дал текста на мариотеките в Литва.

НЕ е Литва, а някакви продажници марионетки на колективния запад в Литва.

Да ви пикая на европейскив начин на живот.

Нямат работа в България руснаци Да си отиват

Кастинг за най-евтина краварска проститутка

Извинете литовци, вие наслаждавате ли се на европейския начин на живот ? Като ви кажат господарите да скочите, вие доброзорно да попитате колко високо ? Или идеята, че сега като сте слуги на друг съюз, вече на произведеното от вас ще има етикет - " Създадено от свободомисшещи роби ". Кервана и кучето, знаете.

свободомислещи БИО LGBT роби*

Бреееей, този надминава дори нашите по подмазване на американците и плюене по руснаците.

ей такива индивиди са на крачка от издигането на нови Аушвиц и Дахау

80% подкрепяли Путин. Значи сме в идеологически и цивилизационен конфликт не само с Путин, ами и с цяла Русия. Затова вън от Европа, както вън са северноорейците, Ислямска държава и прочие!

Защо се възприемаш като последна инстанция на цивилизационна висота и чистота на идеологическия си избор. Имаше една такава нация, която преди около 70 години се самоопределяше по същия начин и накрая и счупи главата...Нещо тотално си объркал рейса ...мееен

"руснаците щели да се наслаждават на европейския начин на живот, който според руските и беларуските власти трябва да бъде презиран" 1. никой в Русия не е говорил за европейския начин на живот и не е против него. Русия е против политиката на зап.държави. Това е съвсем друго. 2. ако новият европейския начин на живот включва да се къпеш за 30 секунди и да ползваш тоалетна хартия за многократна употреба, за да пестиш, това никой няма да му се наслаждава!

Американците винаги използват "трябва да защитим нашия начин на живот", когато отиват да крадат петрол и природни ресурси, като нападат различни страни под фалшив предтекст. Ясно си личи, кой им е дал текста на мариотеките в Литва.

недоубити нацисти...като ви бият руснаците плачете.

Кой е па тоя пос..ко??????????????

Прав е човека. имаме си достатъчно комунисти за изчистване от парламента. Още не ни трябват.

Националсоциализма е най-великата човешка идеология бе отрепки подчовешки! Как д а ви го набия в шибаните кратуни?

ама верно ли?

Удивително е какви олигофрени живеят у нас, видно от коментарите. Граждани на ЕС, които имат всички възможности, които предоставя Европа - работа, пътуване, бизнес и пр., които симпатизират на държава от Третия свят с 30 млн. външни тоалетни и средна работна заплата, която е по-ниска от минималната у нас. Малък и горд, но за сметка на това изключително просто народ.

първо прочети къде има най-много външни тоалетни и след това пиши, или са ти дали да копираш нещо и да го пуснеш, за да си получиш възнаграждението от великите американци.

Роден съм в СССР, там започнах училище, там завърших и основното си образование. Руски говоря по същия начин, както и български. А ти най-вероятно нито си бил в Русия, нито познаваш руснаци, нито говориш езика им. Типичен олигофрен, на когото са виновни някакви американци. Глупак

Странно ,в какво ли забутано село там сте живели,учили и завършили?! В България много по-селско изглеждаше през онези години..

Фашистите от Литва естествено подкрепят укрофашистите !!

Бой по чугунените кратуни.

Трябва да вземат и гражданството на всички каПутници и всичко ще си дойде на мястото.

Ще заменят Европа със Северна Корея, Миамар и Еритрея. Пак ще им е по - хубаво отколкото в Русия.:)

Аз съм канадец. Мене ще ме гонят ли вече или сам да си бегам наобратно?

господин от снимката е сякаш току що излязъл от снимачна площадка само с мъже

те са си такива. при тях жените са им по мъжествени.

Травестита путкин къде е

Това ще бъде най големият подарък който Путин някога е получавал. Логиката на такива смешници като този педал на снимката е желязна...не на руснаци, да милиони диви ислямисти които ръгат хората с ножеве по улиците на европейски държави. Много късно България влезе в ЕС...точно към краят когато вече оглупяват.

Браво на Литва.. а ние кога ще изгоним всички с руски паспорти или да чакаме орките нашественици да си направят руска народна република на българска територия?

Когато ви разрешим.

Ясно. И Литва ще дзиндзирика от студ тая зима.

Sofiaone

Надали, и без жалкия изнудвач Путин Европа ще се оправи, руснаците обаче летят с 200 към каменната ера.

Имаше една басня: Моська лает на слона!

Гнусно е да си руснак. Отвсякъде те гонят.

Заслужено, при това.

Изкуствено заселените руснаци в балтийските държави отдавна са критична маса и трябва да се внимава.

"Не трябва да могат да се наслаждават на европейския начин на живот" Тея наистина са откачили. "Да се наслаждават на европейския начин на живот" Какво означава това? Имаше 2 вида визи, туристически и такива за постояно пребиваване. При туристическите...не ми е ясно какво общо има "европейския начин на живот"?! Хората ходят по Мароко, Бали и други места на туризъм за да починат на море, да видят джунгли и сгради а не да се "насладят" не мароканският начин на живот...това са все бедни мета! За постояно пребиваване, често има семейни причини като смесени бракове. Много искам да видя как точно ще изгонят съпругата с руско гражданство на един немски приятел който живее с нея в Румъния понеже там го е пратила фирмата за която работи. Такива като този, и по главата да го риташ ще му е малко!

Чети бе чукча писател.

Кво точно да чета? Тебе май вече са те ритали по главата! Не знаш какво пишеш...Много рано си започнат с ракията.

Чукча писател, пише си за кои визи иде реч.

Пише ама ракията не ти прощава....може пък и да не знаш което буди въпроса защо коментираш тогава.

Sofiaone

Какво не разбираш - може целокупният руски народ (с малки изключения) да плюе върху европейските ценности, порядък и общество, но идеално ги устройва да живеят в най-хубавите градове в Европа и да си харчат крадените пари там. Масово руснаците покрепят убиецът Путин и изобщо не ги притеснява избиването на невинни хора, деца, опустошения живот на толкова семейства и съсипаната държава на украинците. Напротив, смятат, че агресията трябва да продължи и ако им стигне силата да окупират и други европейски държави. Ето затова нямат място в Европа, да си живеят в магарешкия рай от 19 век и да ходят на екскурзии в Сибир и Камчатка, за разнообразие Сирия, Китай и Индия.

Може може..много хора в България плюят по НАТО, ЕС и други неща ама не са ни изхвърлили от там...нали така професоре?

Sofiaone

Така е, но не сме си избрали ненормалник който да атакува примерно Македония с военна сила, като обяснява, че това е исконна българска територия, с поглед в проекция към Сърбия, Гърция и Румъния и българите да го подкрепят с безумно мнозинство. Във всяко стадо има мърша, при нас също. При руснаците цялото стадо е мърша, обитаващо огромна държава с приказни природни ресурси - вместо да са номер едно световна сила и икономика са жалка опиянчена сган, която нищо не произвежда, живее от продажба на ресурси и алчнее за нови територии, които да смуче.

Германеца се е прекарал с рускинята Ти не прави тази грешка

Наслаждава значи руснака да ползва хубави западни коли телевизори джиесеми перални хладилници хубави сгради инфраструктура евра хубава храна образование медицина демокрация разбра ли бе боклук рсуски отивай в Русия да мезелстваш и гладуваш шибан прост комунист

Добре, че не са те кръстили мотика или лопата. Селтащината ти личи.

Значи те се борят с “затънала “Европа но всичко живо дето има пари се изнася за постоянно или временно в тая гнусна Европа и децата им учат и живеят тука - ама чакай нали Путин е алтернатива и там властва по добрия ред ? Тогава що не си седят там ? Защото са имперски надменни шизофреници и предлагат едно нищо на хората …

Още един се намери да ми казва какво трябва, много кресливи пекинези ве

Виж се тебе си колко си креслив.

"Литовското" правителство да вземат по една пушка и да се гръмнат. Показно пред американското посолство!

Що?

кое ще бъде анулирано първо-визите за руснаци или Литва като държава?;)

Визите за руснаци. После русия.

колко си готов да загубиш?

И България доста беше потънала. 340 хиляди руснаци-колонизатори се бяха довлекли тук. Русия директно си беше казала - БЪЛГАРИЯ Е ИЗКУПУВАМЕ ЦЯЛАТА. Дано да успяхме да спрем тоя процес.

Внимание, фашизмът в Европа, се разпространява с много бързи темпове ! В Европейски съюз, застават ръководители, които използват фашистки митоди! Дано не се налага, Русия да освобождава Европа за втори път от фашизма,че ще бъде страшно!!

Викаш, ако не искаш нагъл руснак да се разпорежда в дома ти, значи си фашист. Странно.

Сатър за арките. Да си кютат в Сибир.

80-те години Литва е гонила 4 000 000 население, сега са 2 500 000 пряко сили. Толкова за тая скапана държавица и другите и два комплексирани съседа.

Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак. Стават смешни и жалки, ще се усетят ли да спрат?

тия си дърпат дяволчето за опашката

Що? Прави са си хората. Не щат миризливи руснаци в дома си.

То понеже някой се е засилил да ходи в Литва, те литовците бягат оттам :)

хвани едните, остави другите, едно и също са, какви литовци, чисти руснаци са си

Е, никой не ходи в Литва, така че могат да предложат поредната евроатлантическа полюция. Интересно какво ще кажат такива туристически страни като Италия, Гърция, Хърватска, Испания. Ние, естествено, сме ЗА, щом идва от Европата...

Аз даже не мога да намеря Литва на картата. Всъщност като се замисля доскоро мислех, че е някаква марка презервативи.

Абе прост налъм, Става въпрос за многократни визи. Влез-излез, алъш-вериш, градинарство-шпионство.