Линейка с биологични отпадъци, объркани със зелки, шокира социалната мрежа

Специализираният автомобил е на столичната Спешна помощ и се ползва само за превоз на чувалите с биологични отпадъци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре бе може ли от всяка снимка, направена от всякакви глупаци, да става новина официално.

Не е хубаво да се наднича в чужди коли. От друга гледна точка мога да си разнасям каквото си искам. Мога да си туря 4 голи спътнички.

Едно алуминиево фолио да бяха залепили с тиксо сега нямаше да минавате в режим на обяснение.

Има си фирми, специализирани в извозването на такъв вид отпадъци. Как така с линейката? И защо, който снима, преди да пише глупости, не провери нещата?!?

турски филми, индийски подоби1 и фейсбук слугуване - до това водят! Затъпяване! Бързо! Сигурно!

"Транспортират се по специален начин"-специалния начин е в специална линейка, със специални жълти чували... ЩЕ падна, и това са биологични и медицивски отпадъци...ужас държава

Автомобилът (линейката) не е лицензирана от РИОСВ за превоз на опасни медицински отпадъци. Отделно, отпадъците не се превозват по този начин ей така намятани, както са в чувалите. Чувалите трябва да се поставят в контейнери, а кантейнерите - в превозното средство. По този начин се продотвратяват течове на биологичен материал върху пътното платно, замърсявания с биологичен материал при птп, риск от наранявания и т.н. Така е по закон и в нормалните държави. Тука е Булгар. Чувалите - директно в бракуваната линейка, пълна до тавана и тръгваме по софийските улици.

Линейка с биологични отподъци?! Ами те могат да превозват и опасни отпадъци! Ами утре това возило ще вози болни хора бе!!! За това в нормалните държави се използват специални камиони, на сметища, екарисажи и др. Да бяха оставили да си мислим че пренасят зелки, вместо да ни казват за тези биологични отподъци!!

НЕ МАНИПУЛИРАЙ. ТОВА СА ЗЕЛКИ.

тъпанарка, дето го е писала, но пък с линейка да се карат отпадъци......... и то биологични .

Чл. 20. (1) Опасните отпадъци се предават за транспортиране и третиране в затворени вторични опаковки, съобразени с метода за третиране на отпадъка. (2) Вторичните опаковки (стационарни и/или превозими съдове/контейнери) са изработени от твърд непропусклив материал, непозволяващ пробиване, отговарят на изискванията на Наредба № 40 от 2004 г. за условията и реда за извършване на автомобилен превоз на опасни товари (ДВ, бр. 15 от 2004 г.) и са обозначени с международния символ за опасни отпадъци съгласно приложение № 3. (3) Вторичните опаковки се осигуряват на заведенията по чл. 1, ал. 1 от лицата по чл. 2, извършващи третиране и/или транспортиране на отпадъци.

На една зелка и се привидели себеподобни!

та това не е ли зелуе!

аха

Така става, когато всеки се прави на журналист и после качва постове по-социалните мрежи. Кьорав карти не играе.

ЗЕЛЕ Е ГОСПОДА ТРОЛОВЕ.

Я ПА ВИДЯХ ЕДНА ОГРОМНА КОВИТттттъпа ВКИСНАТА НАМРЪЩЕНА НАМУТРЕНА ЗЕЛКА КОЯТО СИ ДЖЪТКАШЕ СЪС ТОЙОТА ЛАНДКРУИЗЪР...

Ковит тая зелка от ЛуКовит ли е.

Сготвиха и спешното, като по учебник на КГБ. От както тази малоумна партия управлява клетата ни държавица,тези айдуци са срам и позор за нацията.

Всеки гледа работата на другия и никога своята! Разбира или не,снима,поства,коментира и умнее!!!

Monika , mnogo si tapa

Биологични отпадъци с линейка... Малоумна държава, калинка до калинката...

Пълни глупости! Биологичен отпадък друг път. Много добре зная как изглеждат биологичните отпадъци от болниците. Зелки са и нарочно са сложили печат на една, защото и от самолет се вижда какво прекарват, а същевременно болни чакат с часове.

Малоумник,погледни ,че тези"зелки"трябва да са по 50 килограма бройката!

Точно така изглеждат! Жълти чували с биологичен отпадък се връзват, слага им се жълт етикет, и се изхвърлят в определени за целта контейнери! Аман от разбирачи...

Линейка съа бииологични ОТПАДЪЦИ????????ПАНДЕМИЯ???? УЕЛКЪМ ИНН БЪЛгерия.........?????

Едно време обикаляха да разкарват зелето с камиони по кварталите , и винаги имаше един отгоре който викаше : " Ай ЗЕЛЯРОоооо " , а сега ги разкарват със светлини и сирени - Това си е прогрес !!!

Добре че не е тръгнала да си "бере" зелки от линейката :D

Като и гледам посланието под снимката на авторката, в главата и друго освен зелки едва ли има!!!!

зависи... устата и брои ли се за част от главата? щото може и да има нещо там...

Да, то оригиналност, то правопис... .

ама може и главички да са...

И какво налага да се ползва линейка за това ? Един обикновен товарен бус , надлежно маркиран няма ли да върши работа?

А стара линейка какво е по различна от товарен бус?

Не става нито линейка, нито бус. По закон е разрешено единствено със специализиран транспорт, одобрен от РИОСВ, в който отпадъците не са в чували, а в контейнери. Двойка на Катя Сунгурска дето и знае устата и солена глоба за Спешна помощ.

ами специализирания превоз си е специализиран превоз. Нали тови ти казва служителката - че това МПС прави само това. Кво, пак ли ще се учим на български?

абе чак да пускат сините буркани за да превозват отпадъци ми се струва прекалено... Жълтата сигнализация е далеч по уместна.

Моника Лещарска е неграмотна както по-голяма част от младежите. Пише се ковиД, а не ковиТ. Зле е

И с пунктуацията не е много на "ти".

Именно! Точно затова не съм регистриран във Фейсбук. Това е клоака на простотията. Няма как да е другояче при положение, че индивидите като Лещарска са мнозинство там......

Поне разбрахме, че Моника Лещарска е доста неграмотна.

Поне има какво да предъвквате, докато чакате ден да мине, друг да дойде. То и затова положението ви е такова, защото по цял ден се занимавате с глупости, вместо да свършите нещо полезно. Акъла ви само за това стига, да разтягате локуми и да клюкарствате.

"Има светлинна и звукова сигнализация, за да може шофьорът да алармира останалите участници в движението." И нашите коли имат СВЕТЛИНИ И ЗВУКОВА СИГНАЛИЗАЦИЯ :))))))))

и ти светиш и звучиш,,,

Не те разбрах!? Индиректно се опитваш да кажеш, че това не са зелки ли???

Биологичния отпадък се превозва със специални автомобили. тУЙ са си чисти ЗЕЛКИ, а за нас остава т'УЙ. хехехехе не сме тъпи, просто сме късо вързани бря.

тУЙ са си ЗЕЛКИ бря. :))) Къв биологичен отпадък бря? https://bnt.bg/bg/a/pa-tyat-na-biologichnite-otpada-tsi

„Всеки народ има правителството, което заслужава.'' - Жозе дьо Местр „Всеки народ си заслужава управниците.'' – Хегел „Всеки народ заслужава съдбата си.“ - Шарл Монтескьо Или преведено на опростен български език: „Не може една тиква сама да стане премиер, трябва други тикви и кратуни да я изберат.“

Кой чака от теб писмо

Как е във махалата, берете ли джилезо?

Берат, берат, оди и ти, ако не те научат на български, барем занаят изучиш В махалата.

аман от либерални селянки с жи-ес-ем и с претенции в социалните мрежи!

И аз това казвам! Една жена каза...

Сензация, шок... са си такова таковата... Зелки, мелки, лудница... ааа, не издържам.

Е те на това му се казва фейсбук-зомбита. Пусни им някоя тъпотия и гледай сеир - като мухи н мед. Ама така е като 90% от ползващите активно ФейКбук са неграмотни.

БАШ СА СИ ЗЕЛКИ!!!

Зелка е онова което стои на врата ти.

Тая от РЗИ ни взема нас, за зелки.

Нали си зелка

Не са зелки, жълти чували са, вързани и с биологичен отпадък! Вгледайте се по-добре, ще видите ясно възела.

Въпрос: Има ли зелки сред електората български / потребителите на Фейсбук? Отговор: Да, поне 80%. Източник: Проф. Иво Христов, социолог

Зелевият сок е лекарство против коронавирус.Най-вероятно карат зелките в мазето на някоя болница да ги слагат в бидони.Ако пък не помогне за коронавируса докторите ,които обичат чашката ще им помогне да влязат в кондиция преди смяна

Как още не се сетиха да ги лекуват хората със зелев сок..

ПСИХОПАТИ. Ако не са станали ще станат ! Неизбежно е ! Залагам дипломите на Юинг и Фройд !

Редно ли е линейка да пренася биологични отпадъци?

Не може да мислиш, не ти се отдава.

Споко, ще отиде някой с бавареца да ги пренесе...

От повече от месец нямам Фейсбук! Не чета лъжи, сплетни и глупости на разни тъпанари! Чувствам се чудесно! Пробвайте! Не си губете времето! Четете книги, гледайте филми, спорт. Разхождайте се, обърнете внимание на децата си! Това е!

Ако можеш и дир-а да спреш, още по-добре!

И след това директно при доктор Толев в Раднево на отчет как си е починал през отпуската :)

Прав си, аз спрях ФБ, опитвам да намаля новините на максимум (запълвам изгубеното време в интернет с четене на книги), но да му се види все ме блазни да погледна по 2 пъти на ден новините - сутрин и преди лягане - и попадам на такива глупости. Даже коментар се хващам да пиша :(

Не е линейка, а бракувана такава. В никоя линейка не се карат отпадъци. Аман от глупаи журналисти. Трябва да ви съдят.

Сигурно си е купил,тази бракувана линейка

Идиотите от социалните мрежи! Един дебил напише една лъжа и след него няколко хиляди му харесват тъпотията! Това е Фейсбук!

Аман от тъпи парчета!!!

Важното е скандал да има, където да се хейти. Като хладилника за ваксините в Бургас... Пъвро всеки да погледне гредата в своето око...

хахаха - кефят ме по фейса. Като ми се скапе настроенито, влизам да си го оправя с подобни тъпи парчета. Поне г-жа Лещарска и нейния гусин получиха своите 3 минути слава. наистина трябва да си мноо тъпо парче, че да пуснеш подобно нещо във фейса, особено при факта, че се вижда знака за биологичен отпадък.

Поредните тъпи фотографчии.Дай на селяка камера и му гледай сеира.