Лиляна Павлова става шеф на Глобален център за партньорство с Китай

Борисов и Ли Къцян изразиха удовлетворение от форума 16+1 в разговор преди отпътуването на китайската делегация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че тя и министър на туризма може да стане, а и главен световен координатор, нали така? Кой има съмнения?!

Първата голяма инвестиция на Китай в България е факт.Инвестираха 4млн.$ в цска-Литекс като купиха Каранга.Жалко,че доларите ще потънат в бездънните джобове на селският тарикат ганчев.

Та са решили да сложат лелята на пост съответстващ с роднинските връзки.

НЯКАКЪВ ( КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КАКЪВ !) ГЛОБАЛЕН ЦЕНТЪР, ТА ДА НАДСКОЧИ ПРЕЗИДЕНТА !!! ГЛОБАЛЕН ПРЕМИЕР !!!! КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ !

Как ли ще работи Лилитууу... с тия гадни китайски комунисти? Да не вземе да заслабне горката?

държавна длъжност няма ли да измислят? Може и цяла глобална периферия да прикрепят към нея. Бойко, крайно време е да обясниш на материала, защо в момента държавната администрация е с 20 000 повече от 1989г, при положение, че тогава сме били близо 9млн. граждани и не е имало компютри? Нищо, че на материала не му е работа да знае тези неща (според Валерката). И защо няма работеща икномика, а повечето фирмички са на роднини на хора от ДА, регистрирани с цел да печелят държавни поръчки, раздавани от роднините?

Тази ще е ВТОРА!!!

Браво още нищо не работи , но пък си имаме щеф с подобаваща заплата и бонуси!. ГЕРБ ето за това хората ви мразят!

Лилето - пилето е толкоз "талантливо и надарено", че очаквам следващия пост да бъде - ШЕФ на Глобален център за партньорство с ... Извънземни! Ми има си жената /и то, в изобилие/, с кво да "стресне, трогне, очарова", според поета!

И Свинетка я нагласиха.

А защо отношенията - чисто търговски с Китай , трябва да минават през центъра на дебелото лили ????? Сега вместо да бъркам в Алибаба, ще трябва да бъркам в Лили баба

Пореден резил...

Тази Маца се мести от синекурна длъжност на синекурна такава. Дано някога си го намери. Сине-кура.

Не маца, а МЕЦА :-)

Я, приятелю, анализирай, дали пък вече не си го е намерила!?

Където и да се появи ЛИЛИТО изчезват огромни ресурси - то саниране, магистралки, председателствуване, ремотни НДК. Теглят заеми и ги крадат за измислени дейности

Където и да се появи ЛИЛИТО изчезват огромни ресурси - то саниране, магистралки, председателствуване, ремотни НДК. Теглят заеми и ги крадат за измислени дейности

Тази си харчи изтеглените от наше име заеми за каквото и се прииска- чанти и костюмчета за по 5-6 бонки, удоволствия и пътувания.

Свинетка ще продава китайски чанти ментета на Европейски брандове. Май парите от председателствуването и санирането намаляха и решиха с Боко да намерят нови водопади за крадене.

Глобална поредна дришня

Защо никой никъде не дава отчет за изхарчените от нас - данъкоплатците пари?

Център за партньорство - иди, дойди, ама защо глобален ? Колко земни кълбета ще обхваща ?

В момента, чичо, има две пищни "земни" кълбета и едно оооще по-голямо и добре закръглено кълбе! За какво са ти повече, приятелю!? Повече от тази Глобалност, здраве!

Айде, пак, търси се не човек за поста, а пост за човека. Спомнятели ли си как по времето на СДС или на Царя измислиха поста "министър без портфейл". Явно в един момент хората, които трябваше да станат министри се оказаха с един повече от министерствата. Сега и Лилето ще стане основател и организатор на един център, който ще координира взаимоотношенията с Китай. А ако работата случайно потръгне, всеки, който иска да си има работа с китайците ще трябва да хиди в "Центъра на Лилето" (с кошничка със сладки, разбира се). А с каквото почерпят Лилето, тя ще си вземе малко и ще почерпи нататък. А ако пък не потръгне, то Китай ей го къде е - след Айтос, в дясно. Ще ходи един-два пъти месечно да крепи "българо-китайската дружба" на държавни разноски и с държавна заплата. Пожелавам й успех, и да въведе винетки и в Китай. А като ги въведе, после да ги вдигне. Резко!

Е,нема начин да не уредим Лилито,зер без нея накъде...кат "ша " потъваме -да си е дружно,а и старата любов -ръжда не хваща !

глобалната Лила

Не ли време вече за всички високопоставени длъжности в държавата да се провеждат прозрачни конкурси?

луд ли си ще земе някой като Меркел да се промъкне във влатта

Да се смее ли човек да плаче ли. На тази госпожа се предлага каква ли не работа само да е на държавна хранилка.И тя е все по горда от себе си.

ГолЕм смЕх.... .. Що не създадете за нея Министерство на международното положение?????? (а... и заплатата да бъде международна..)

половината Китай ще паднат, а другата половина ще се чудят къде се намират, явно "специалистката" е особено голяма, то не бе магистрали, не бе европредседателство и сега Китай, да се стяга Индия,щото всичко е сколасала да оправи нашата другарка

Измислиха и цял център за безсмислени дела и активно усвояване на пари на дебелата свини@

"глобально партньорство" със саудитите, то не бяха танци, прегръдки и Симеон за съпровод... ама никой не иска да има нещо сериозно с хората без характер, чест и твърда дума. Светът се смее на този български цирк.

"глобален център"??!! Няма къде да хвърляте на вятъра нашите пари? Па нали все ги нямате за болни и пенсионери, ама за тази на пожатникаря все се намира огромната заплата!!! Ай сиктър!

Китай не знае Лиляна Павлова да е "шеф на център за глобално партньорство". Няма значение, тук може да си я нарекат и шеф на междугалактическото партньорство.

да седи сега ? Една заплатка от 800-900 лева няма да и дойде зле ! Толкова са блъска с това саниране на НДК-то.

Нули към тези 800-900. Така парашутистите - дъщерите, любовниците на партийните величия и всякакви подобни калинки , които ги нареждат, без опит, без способностите в големи фирми с големи заплати, все ги правят "главни експерти". А таз поне е на боко едикваси, та тя е "глобална"... баси и ебавката с народа и парите му.

си я правете каквото си искате, но ако може, скрийте я някъде и не я показвайте на нас, това е само молба.

....началник...

Иначе казано, шеф на водопад на пресъхнала река.

С тази глобална визия определено пасва за глобален център.

Боко щял да я предлага, ама дали ще бъде одобрена ... по-добре да я направят шеф на глобален център за партньорство с арабите - те много ще й се израдват на телесата. А Боко като сдаде мандата наесен може да го предложим за постоянен представител и пожизнен председател на Вселенския център за партньорство с Марс. Мъск да го товари на ракетата и да го праща там.

Има ли другаде посвета такъв център или това е българско ноу хау?

Не, НямаНикъде таквоз жувотну. Не - НЕ е българско ноу-хау, а Е ВсеСъщото ТроянскоКонно "ноу-хау" на Вси"наште".

Курц - Рече : - РеалноПартниране с Китай ! , т.е. Недопустимости-катоДосега - Ниц ! ...и Вси"наште" понеже Си виждат Края - Флюп !, решиха да приложат оня-там прийом Защита-Атака ... НО ! - на Австрия - Отдавна й Е Писнало от ТроянскоКонието на Вси"наште" .

"Лапането" няма край

Хохот.

Е как иначе - "На всяка калинка - министерство", "До всеки дом - магистрала" ! Само напред и нагоре с герП ха ха Да сме живи и здрави ние работещите 20%, за да хрантутиме останалите 80% администрация, която ни трови !

Майката си ебало хъб.

Малаткаста-серпастический. Доителен. НО ! - Триадите - Си знаят Работата.

Hey dirnici. Za6to triete komentarite komunisti skapani?

Какви ли не врътки не направиха, само и само да намерят работа на тази мис Пиги !!!

Унука. ...на Доказан "наш" задунайц.

лиляна има двойна брадичка събира мазнинка .това е козметичен дефект.фотошопа се е опитал да я заличи .лиле .направи си лифтинг и сваляй килограми.приличаш на руска мамашка.питай китайците и с игли става.

свинетка га научи китайски? или само пози??

Научи най-важното - как е свирка на китйски "цункай хуй" ...

Ха, ха! Изкефи ме дупликата! Туй е, да знаеш най-важното!

Китайците са в пат. В България ,,Глобален център",а какво стана с ,,Глобалния хъб" или с историческото Европредседателство ? Някой да има информация за огромните залежи на газ и нефт по Черноморието, открити с патос предизборно от Бойко Борисов ? Манипулациите ,лъжите и простотиите на управляващите пораждат само смях и недоверие в институциите.

Номерът на Китайката. ...ерго Изчакват, Събират ВсичкиНеобходими Доказателства... И ! - Фрас !!! (то тез ГрейтУолщинки и камионо"внос" - Няма да им се Разминат на Вси"наште")

Уф, олекна ми !!! Беше ми на премисъл Гуцето шо ше чини след 30.06. ! Сега китайците, като видат как дават 2 милиарда и от тях остават 100 хиляди, ще врътнат кранчето и нашта ше я праат директор на Боянския водопад !

Не бъркай Китайците с Европейците. Счетводителите им са много стриктни, а калкулаторите с по 12 патрона и един в цевта...

Бойко измисли за Лилянка Павлова нова високо платена синекурна длъжноста,а българина овчедушно гледа и се радва с3- 5 лв.увеличен стандарт. Бюджетната дупка расте и доенето на стадото почва сега и веднага.

Да. ...хазната Е очевидноПразна.

За внуците на ЦК на БКП ,ГЕРБ всичко ще направи!

...защото у Нас - Е ВсеСъщата дунайскогубернистическа Воня.