Лиляна Павлова реагира за Борисов, Боршош и НДК

След като премиерът реши Мирослав Боршош да бъде възстановен начело на НДК, както и той вече да не се управлява от Лиляна Павлова, тя реагира във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Лиляна Павлова реагира за Борисов, Боршош и НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мда-а-а интересна ситуация.Може да има много пластов прочит.Единия ,че Павлова е засегнала нечии интереси , което не е задължително да се е случило вчера , а може и преди няколко години.Нека не забравяме , че на Павлова дядото Георги Павлов е висш функционер на БКП (член на ЦК), министър на химическата промишленост и личен приятел на Тодор Живков, а баба й Лиляна (на която е кръстена министър Л.Павлова) дълги години е първи заместник завеждащ отдел Организационен на ЦК на БКП. Според спомени на съвременници, тя е била твърда привърженичка на Сталин и на неговите методи на управление.Може вече изнесени партийни досиета да не са вече актуални ,все пак те съдържат доста тайни и любопитни подробности

Издухват всички крави на Бойко. А бе той сляп ли е? И стига е ДАВАЛ! От глупаци никой нищо не очаква... освен корупция и БорКУР - т.е. Борко да ми яде Ка!

от 1989 насам ни управляват деца на бивши бкп величия и десе агенти, резултата се вижда ясно, питам докога? пребоядисани според които е на власт.

Тая снимка да я бяха добавили при новината за бременната Серина Уилямс.

предвид последните изнесени дани за този Борчо какво ще се окаже, че Лилянка може и да е права, че го е уволнила, какво обаче ще е положението на Борисов при все, че назначава един тип, уличен в нагласяне на поръчки и лошо финансово управление?

Ай Лили,ай Лили, айлооо, Свинеткана у доло!!!!

Лилянче, не се притеснявай, ще обясниш всичко на чичко прокурор и той ще те разбере по добре от нас

В крайна сметка: Лиляна Павлова получи един голям шамар от премиера, за което му благодари. Рядко се случват подобни неща.

Ето какво пише Мартин Карбовски: "...НДК е символ на волята за промяна, на видимите резултати, доказателство за принадлежността ни към споделените европейски ценности...." Доколкото те познавам, пич, ти просто се ебаваш и с Борисов и лозунгите и с всички които вярват че си новата Людмила Живкова. Което е разкошно. Вземи им парите с усмивка. Само не разбрах как имаше сили да обичаш цял министър:)) Е затва ме е яд. Аз не го мога това:))

еднократно не му пуснах на бокото, но разбрах грешката си

набиха и обръчите на стрина гина..на бъчва кво друго да му набиваш..

ТИ си нашия СОФОКЪЛ!

loyola

Калинката не се е усетила, Мирослав Боршош е бизнес партньор на Боко още откакто стана кмет на София. Просто е отстранила грешния човек. Не се е усетила, че Мирослав Боршош е невидим за съд и прокуратура ...

Мисля си, дебелото Лили да си вземе партакешите и да каже чаоо на власта!

Боршош много е крал от копанята

Целувай Лиляно жезъла, че ще ти пресъхне паницата!

Нещо много си надебеляла и нещо не си разбрала, сори.

Мъжка постъпка на Бойко Борисов. Да върне старото ръководство, което бе махнато от Павлова. Поздравления и на нея за извиненията, които поднесе. Така се прави. Като има още какво да се яде - бой през ръцете. Как някой ще пипа манджата на началника преди да се е наял. Първата серия на порно-сагата приключи. Очакваме продължение!!!

Човек без достойнство и доблест = Л. Павлова

Бате обича лоялността и за приятели всичко прави..., а Лили нещо е поела много от брюкселския въздух и й се е замаяла главата

Теб и още няколко, пишещи тук ви призовавам най-сериозно да не излизате по жегите, че ви се отразяват пагубно.

Тая приключи с политиката. Но много недоразумения, като нея остават.

с политиката се приключва лесно, с икономиката - през кумина на крематориума...

Червените кухи кратуни да не плачат на чужд гроб! Имате си недоклатени свинки Курнелки и Йотовици, занимавайте се с тях!

Ах ти гадино лицемерна!

Бойко отстрелва се дива животно а не питомно домашно животно. Ти си от село и ги знаеш тия работи. Още повече домашното животно ти си го хранил. Единствено се отстрелва когато посегне на стопанина си (така направи моя дядо когато петела мислеше че хората ще ....кокошките му) !

Вътрешно гербава борба за копанята!

Борша спаси кожата, щото явно е обещал да задели по-тлъсто парче от далаверата в НДК за партията и лично за Тиквоча. Свинетка ще свие перки и ще си затрае. Няма как!

Стог, но мъдър и справедлив, бееее;) На Боршош - копанята, на Лилету - копанята! Да не си бъркат по копанитье , дружно в общата копаня да внасят и "стабилността" Му да вардят! Ово е управленец!;)

Тиквата се чуди как да се отърве от тази партизанска внучка. Дори той с малкото си мозъче разбира, че Свинета му яде рейтинга (а то не остана много).

Ама за оставка нищо не вика, щото парата е много сладка. Затуй ще понася всякакви унижения от краля Тиква и ще се прави че дъжд я вали, макар и водата да жълтее.

Внучката на ЦК на БКП, Свободен платен университет. Смачкаха я като фас а тя им благодари. Без грам достоинство и доблест. ГЕРБ ?

Да нема ГЕРП 2, начело с Лилка и Цецо Гуменката?

Изглежда, парите от "злоупотребите" в НДК отиват в касичката на ББ, а Лилето не е знаела този факт и си рита столчето.

Докога бе, Лиле...

Добре, че има Фейсбук-от там научаваме какво мислят министрите. За какво благодари на ББ не е ясно. Все за прозрачност говорят и все по-корумпета стават. Лиляна е за затвора, ама на кого му стиска всички като нея да бъдат разследвани? Гербаджиите направиха такива закони, че да се краде е законно.

като онзи алкохолик с ракията - Пия, но с отвращение!..

ще направи одит на нейните действия и бездействия? Само да копнат как и за колко пари правят санирането на грохнали блокчета, ще смърди така, че и ЕС ще се възмути.

Просто железна! Г-жа Павлова е навярно най-способният и честен министър в демокртичната история на България. Тя и първата дама Десислава са сред малкото политици, в които имам доверие.

аз имам доверие в билетчетата, които се трият със стотинки. Но обикновено не парадирам с това, щото некои може да се смеят...

КажИ верно!!! Ти бъзикаш ли се или наистина си го мислиш това? Ако е второто или жегата те мори сериозно, или имаш неотложна нужда от специализирана помощ.

Е, не е добавиля експертката в туризма, така че може и да си прави опит за майтап

лиле лиле не знаеш ли че си кукла тука става дума за пари какви одити какви загуби някакви 20 милиона загуба и печалба толкова ощо 30-40 милиона еми те парите заминават в една каса Е КАСИРА ДА СИ РИТНЕ ПРИХОДИТЕ ЛИ АААААА ДЪРЖАВАТА НАЛИ ПЛАЩА какво си се разпискала ехххх лиле къде си тръгна дълго няма да си на този пост или ще събираш за касиера или си ЧАО

абе посритали са я лилито отзад.. ама тя нали има голем буфер .. надали е заболяло много

За буфера съм напълно съгласен , ама той иска и сериозен инструмент .

Грух, грух, гурмииииииииииииииик...

"Благодаря на премиера Борисов, че не ме уволни!"

Тогава Павлова да уволни десетките служители и одитори направили проверките и докладите . Тя са я излъгали че има нарушения и злоупотреби ! Дали ?

Типичен като действия и тонаж представител на "лидерската" чикагска партия.

В нормална държава, Литето отдавна да си е подала оставката. Обаче в ОПГ Герб нещата са по друг начин, пък и тя като калена, партизанска внучка - гьонсурат благодари на Борисов че я е изложил и ще продължи да изкарва парички за нови чанти

Смешни сте .Сами се обърквате в лъжите си но не пропускате да благодарите на бащицата и като предпазни бушони да го оставите да свети.

освобождаването на Мирослав Боршош като изпълнителен директор на НДК, базирана на документи и констатации от предварителния одитен доклад и други проверки " Кой е нарушил закона , Одиторите ли лъжат или Борисов въпреки злоупотребите го оставя на поста и застава зад него !

благодари на началника си само клекнала.ама на него явно вече му е омръзнала.

1. Че тази е решила в типичен стил да сложи свой човек, за да има папане от обществените поръчки с излишни милиони за НДК - ясно и типично за България. 2. Че Борш има протекции от вън - по какви причини, може да се гадае - и това ясно. 3. Че от едно посолство, от което управляват дистанционно България, защото отдавна не сме независима държава, са изкомандвали да се върне борш - и това ясно - така вече 30 години ни командват 4. Едно само не ми е ясно. Как може в цялата тази ситуация да излезеш и да кажеш - благодаря. И след това да имаш поне капчица достойснство на човек, камо ли на министър. Сещате ли се щом един министър прави подобни упражнения, докъде са доведени всички служители на по-долните нива в държавата. Всеки да ближе усърдно и колкото може повече........на тези отгоре. А дали паботи, какво работи, може ли нещо, не може ли, има ли образование или е примат, честен или престъпник е и т.н. - няма никакво значение. Единствените критерии за работа в администрацията са това : - да ближеш добре - да си съгласен да поемеш ролята на бушон когато трябва И понеже това е доста солена цена, всеки гледа да осребри добре поста си, докато го заема. Гади ми се от тази държава и от средата, в която трябва да се работи.И да искаш нещо полезно да свършиш в тази обстановка. Каквото и да правиш - все си виновен. Единственото нещо, което се цени е това - ближи, поемай, ближи, поемай, и т.н.