Павлова: Европредседателството ни заслужи позитивни оценки

Европредседателството върви успешно. В пълен ход е. Върви изключително добре, оценките са позитивни, заяви министър Лиляна Павлова.

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Европредседателството ни заслужи позитивни оценки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те им казват, че нещата не са добре... от европата наште си мислят, че сме добре, защото е можело и по-зле да сме представили. На тая летвата и е много ниска.

И аз искам много неща Лили, но няма И е време много от вашата партия завинаги да им пожелаем приятно пътуване към земята на запада, там в Плантациите да се навеждат хиляди пъти на ден, па тогава Лили, заповядай след това да си поговорим, а и кантар да претеглим, как си станала на вейка, а не над 200 кила сега, лесно се командва, но трудно се работи на полето Лили, Много по умни от гербаджиите са на там, в кенефите навряни навсякъде, и искаме си парите за висше, уроци частни, и превод моля ви, нека знаят западняците, що за стока тук управници ни управляват

За 3 години като министър не направи нито един метър от Околовръстното на София ! Некадърна и некомпетентна ! Дано този Нанков поне да си остави името в историята !

за 3 годин Люлин - Бояна = 0 метъра

И сега, какво ще ги правим тези позитивни оценки, ще ги ядем ли, ще ги продаваме ли?

Когато видя скрит коментар отнасящ се до подобни същества от ГЕРБ,знам ,че съм съгласен с него и веднага му слагам ПЛЮС !!!!!!!!

Какво е Министър по Европредседателството??? Какво прави той, че чак трябва да е "министър"... Павлова е удобна на Бочко и очаквам да стана 'министър на трамваите', като свърши Левропредседателството, разбира се!

.... всичко е вярно, големи успехи вече има 7 таксита на акумулатор(е возят изпаднали пътници) 40 луксозни микробуса и 10-15 БМВ, да се возим ние организаторите.... да ви кажа хубава работа.... такива в Европа тук-там, а тук....представяте ли си като пътуваме по улиците простолюдието ще си строши вратовете да се обръща и да споделя с възторг.... Оценките са позитивни, ние не смеем да се върнем в България, все в Брюксел "работим" от сутрин до вечер.... А вечер претрепани от работа едва се дотътрим с БМВ тата до ситито да хапнем миди и пийнем биричка..... Да знаете и това се оценява положително.... дано стигне бюджета, че станахме много "организаторите", ама ша саа справим, няма да изложим родината я...

а темата за корупцията защо не се коментира по времето на европредседателството или тя е табу ?? мизерни смешници ,западните балкани им били големия зор, а местната кочинка???

За европредседателството не се и съмняваме че е "наред". В същност какъв е сценарият? За колко години българите трябва да изчезнем като нация?

Една голяма кръгла нула като теб е всичко това с европредседателството!Жалко за изхарчените милиони!Кога ще ти видим новата чантичка за 15 бона!!!

Успешно, успешно, колко да е успешно!

след края на европредседателството, а сега моме не впрягай каруцата пред коня, за да се не обърне!

И с какво може да заслужи позитивни оценки една чисто декоративна функция?

Може ли някой да обясни в какво точно се състои това европредседателство? Не се ли вземат решенията пак от брюкселското чиновничество? Само дето Тиква и калинки се скъсват да правят туризъм. Осбено тази Ангелкова. Холивуд, Москва и къде ли не.

НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА: УМРЯ ЦИГАНКАТА, КОЯТО ГИ ХВАЛЕШЕ, ТА ЛИЛЯНКА Я ЗАМЕСТВА. ЛИЛЯНО, КАТО ЦИГАНКА САМА СЕ ХВАЛИШ, НО НЕ Е ВАЖНО КАКВИ ХВАЛЕБСТВИЯ ТИ ИЗРИЧАШ, А НАРОДА КАКВО КАЗВА, КАКВО Е УСЕТИЛ ОТ ТОВА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ, А ТО Е КРЪГЛА НУЛА.

Внучка на партизанин. Започва работната си кариера, като мениджър... Как няма да се шашнат, от малка записана в номенклатурата.

Тъпанарката сама се хвалию

Е чак толку ли немахте пари за една циганка да ви пофали бе?

Неприлично е сама да се хвали,нека народът да си каже думата,а тя надали ще положителна,заради разходите!

Оценявам те високо на 180 оки (230 кг и 400 грам) ж.м., 20 см гръбна сланина и 20 тенекии мас!!! Честито!!!

Европрицедателството върви супер, никой още не е разбрал, че България го оглавява в момента. За добре свършената работа и отличните резултати, постигнати от екипа на Боко Тъпото, всички заслужават специален поздрав - три пръста, с преобладаващ среден.

Пиша го със съжаление: позитивно бе досега и ще бъда още малко само софрата. Хайде някой да каже, кои и колко от набелязаните задачи имаха успех. Направо си ни отрязаха еврогейците и всичко беше оставено да се разглежда или да стане в..бъдещето.Така че, хайде да не се хвалим, то се вижда от всички и само се излага Лилито.

ох, на деди внучката.

ама ТОТАЛНА ЦЕНЗУРА. Правителството Ке падне.

И аз искам Лили, много неща , но няма

Моят баща ( бог да го прости) казваше: Винаги трябва да бъдеш сериозен и хората ще повярват на това, което ти говориш". Какви Западни Балкани , да припомним ли едно име от миналото ОРИЕНТА. Или както пише американският журналист и доброволец в националноосвободителните войни Артър Смит за София през 1907 г., макар градът да е "загубил живописност" с появата на електричеството и трамваите, "...София не е толкова цивилизована, че да загуби чара на стария свят, пикантния аромат на Изтока. Лустрото на цивилизацията е засегнало повърхностно само някои страни, а в други не е извършило забележими промени. Когато излезеш от коридора на вагона и стъпиш на чистата жълта софийска гара, инстинктивно чувстваш, че Европа е зад теб и ти стоиш в сянката на Ориента."

Офф, дори не се налага да чета - всичко е 6, нали?

Тази особа наистина се взима много насериозно.

Тая е фабрика за колбаси.

Това НДК-то на културата, какво ще го правите след туй? Ако може да си затварям там овцете?

Шъ го праим луксозен пандиз за отбрани персони.

Добре, че сама си се хвали! Че иначе - лошо! Така и ще си останем без "Конгратулейшън!"

Тая върти едно и също изречение в 58 варианта. Липсва само един - в стил Йода.

Европредседателството ни е равно на нула. Само плескане по тиквата, ядене и пиене, конграчулейшънс и нула практически изгоди за България!

ааа и екскурзийки има....

да ама само за министъра на туризма

Лиленце,ми то блатодарение на теб.Ако не беше ти нямяше да се състои.Какво ли правиш там и на какво си министър и ти незваеш.Боже пази

Забравих оня американецът от Аскьой.

Мъжкият екип пък е> Цецо физкултурника, Мин фина от Свищов, учителят от В. Търново, Красен свинята, Веждиту алкохолика и.н. Коалиционните партньори> Оня от Океански риболов, Сидеров крадеца на фотоапарати, Каракачанов лицевата опора, Марешки хапчето и т.н. Опозицията> Кака Кури приватизаторката, Жаблянов жабата, Оня дето го оставаи жена му за президента...и целите им роди...Няма ли някой умен в таз държава бе?( За главатаря няма да говорим)

Ама с такъв Министър и Лидер-международник,как да не върви по мед и масло!? Пък и масрафът е блажен,луди пари похарчихте,при това безотчетно. Лилла,кво шъ тъ праим от 1.юли,душа?Като ПреЦедателство няма да има???

мис Пиги с всеки изминат ден става все по-досадна...

е не само досадна, но и супер нагла и противна.

Да ве я и лицемерите!Кво ме интересуват позитивните ви орташки оценки,като пенсията не мърда?Пфу-у-у-у