17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Deus Vult

Ами малко вероятно е да е спонтанен този пожар.... последните няколко дни нито температурите бяха високи, нито беше сухо. Възможностите са две: недобре обезопасено/загасено огнище на къмпингуващи или някой дава старт на сезона на "неумишлените" пожари в горите

ямбол бакаджика бе тия там нямат ли си "патриотичен фронт" да им смени имената на топонимите бе?!!! веднага го кръщавайте далекогледие, и пожара сам ще си загасне!

"ликвидираха"

Пак ли строителната мафия си търси площи? В Гърция преди години направиха същото за да могат да строят. Е може и някой лифт за ски да направят пък и хотелчета им харесват, а може и брюкселските селяндури да са решили пътища да правят.

Господин Железаров (Сидеров), вместо да говориш за институциите, че не си вършат работата, запали моторетката и марш на пожара. Нали си депутат от Ямбол.

7 000 000 души. 0,0000 хеликоптера.

С тлкова цигани на борда вискоч ще гори - и зиме и лете...

Сега няма ли да прадат Хеликоптер я от Черна Гора я от Македония да ни помогнат както ние им помогнахме ? Едва ли - ни е Българите сме ларж и сме по даването , но на нас никой недава БЕЗПЛАТНО ! Та даже сме си дали на Американците безплатно и Военните Бази за едно потупване по рамото !! Уникални сме !!!

естествено че е умишлен пожара,при толкова валежи всеки ден...

Разбира се, че е умишлен. Докато няма осъдени, ще има и палежи!!!

така е.....шумкарите бяха , да прикрият следите от обира на мандрата

то шума не остана, ти шумкари търсиш. По добре се огледай за тъмнозелените братя, че тук в София осякоха целия Западен парк, по телевизията ги дадоха дори, ама имаме една учителка за кмет и са й избиратели, та нема как да им се опънат.