Лидерите на ЕС и Западните Балкани обединени с декларация

Предвижда се споразумение за газопреносна връзка между България и Сърбия

Обратно в новината

Коментари - Лидерите на ЕС и Западните Балкани обединени с декларация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

EU moje da gi razmotava s desetiletia. Kato slojim predishnoto stoletie... Pomislete kolko pokolenia robi shte im triabvat na zapada. Inache vsichki some v Evropa, edni poveche drugi po-malko.

Аз

Ся... Някой знае/помни ли какво се е променило в България след Априлския пленум на БКП? Същото ще е и след тази среща.

Всъщност, след Априлския пленум са се променили много неща, питай някой историк да ти обясни.

В този костюм Мей прилича на Чарли Чапли с дълги крака. Иначе къстюмчето е същото.

И да резюмираме тези 17 точки : Трай коньо за зелена трева; Тати, ще ми купи колело, ама друг път; * Кой ял, кой спал, кака се ожени

Kalin

Първа точка според тия реално е -Да ама не в този век.Реално тях не им изнася целите балкани да са в съюза.Прекаленно са им взривоопасни и с това държание на Орбан и Ципрас става още по опасно.Ние сме послушковци но другите не.

Някой мислещ и разумен човек може ли да ми каже на практика какво свършиха тези изперкали политици?? Това с документите и подписите сме го гледали столетия!! ЕС е гола вода!! И след време" кал по гарбо".

Stopliha si racete ot rakostiskane I zatopliha mejdunacionalnoto razbitoto.

Razbiratelstvo*

Не знам кой ги пише тези текстове, но поне на български звучат абсолютно безсмислено- клишета, кухи заучени фрази, тежки многословни и претрупани конструкции...С две думи пълна боза и словоблудство! Само един пример- "тежка корупция", някой би ли ми обяснил какво точно е това и има ли лека корупция? И това постоянно повтарящо се "Западни Балкани"...в географията такова понятие няма. Има Балкански полуостров, със съответните му части...

Какво прави на срещата Сталинка ????

Какво лицемерие само? Тези запалиха 2 последни световти войни..бой, кръв и ебан и сегаа- се гункат и цункат? Нещооо1нямам им соверие!

Четат ли ви се ,,тезиси,, /а то са си тестиси/ на еди кой си конгрес на БКПето? Тези не знаят ли, че с такива,,дукименти,, сме си преживели живота и са ни досадни до ..втръсване?!

Аз съм живяла с приказки за Триглавата Ламя и за Седемте /колко бяха всъщност съм забравила/ лебеди, дето сестра им изплела ризка от коприва...не от спанак...абе - пусто - с тезиси или без тезиси - главно е да се борим срещу равитацията :-) гравитацията

Борбата е лесна- лягаш на дъното и ..гравитацее ..НЕМА!?

Kalin

ББ как се е надул като болон посредата;-)Само някой да го боцне и ще се превърне в това което е въздух под налягане с нулево съдържание.

декларацията е много добра, ако половината неща в нея се случат ще е добре, само това с изтичането ан мозъци не го разбрах? то има ли какво още да изтича....

Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път...

Точно така. А и защо да да им купува колела ? Сърбите, като се шляеха из Европа, да не би да им пукаше, че за българите няма колела, зад Желязната завеса ? Палачинката се обърна..Да духат супата.

Така беше - те, заедно с турците ЩЪКАХА по Европата - връщаха се с пари, стари мерцедеси /няма значение, все пак ние бяхме по-това време с Лади/ и с информация за развитото капиталистическо общество. Трябваше ли им ТОГАВА Европейския Съюз??????????? Сега Европейския съюз трябва на някои люберали, за да мият краката на измъчените хора от близкия изток...

Какво щастие е тази снимка! Колко ли от тези са погалили Тиквун по главата? Колко ли той се гордее с това? Глей му физономията на снимката...Вижте, по принцип бих приветствал такова събиране....дори не е важно дали са стиганли до някакво решение...просто това поставя България на картата и това не е зле като за пръв път. Но, нашата държава...нашият народ...е в много, много, много, много ама много тежко състояние. Няма смисъл да го описвам това състояние...вие сами го знаете....повече българи живеят и работят в чужбина от колкото в България! Само това е необходимо да знаете за да ви е ясно колко зле са нещата. Не обвинявам Тиквата за това...тези преди него свършиха много от мръсната работа. Вината на Тиквун е че продължава в същият дух като има и няколко допълнителни - той и неговият екип са прости и некадърни! Никога преди това БГ не имало толкова просто и некъдърно управление! Като метнеш вътре че са и продажни и безгръбначни (като предните)...и доказани мафиоти...и здраве му кажи! Всичко това убива всякакъв позитив което една такава среща може да донесе на България. "Елита" ни е прост, тъп, некъдърен, продажен, мафиотски и безгръбначен и заради това дори ВСИЧКИТЕ срещи на света да се провеждат в София, няма да ни направи народ и държава и ще продължаваме да потъваме и изчезваме.

не ме интересува колко са го погалили по главата. И колко любовно се гледат. Струва ми се обаче, че Бойко се е запуснал - прави шкембе ДОЛНОТО МУ КОПЧЕ НЕ Е ЗАКОПЧАНО и панталонът му е с гънки около...хм...по-надолу от шкембето...да се надявам ТОТАЛНО да не се е запуснал и акъла му да не е изсфирясал - т.е. да си е закпочал ДЮКЯНА :-)

Не може Западните Балкани да имат европейска перспектива, защото те са в Европа. Баце да помисли да им предложи някоя друга перспектива.

Така както са го написали все едно предстои всичко да стане цветя и рози! Ама дали? Е, блажени са вярващите!

След като си го написал - САМ си вярваш. Да, ама не!

Само да ми паднеш?!

разпасана комнда...и не само визуално: креизи юнкер до него непослушния орбан....до тях тереза дето да се чуди какъв го дири там въобще....меркел дистанцирана от макрон на прилично отстояние щото всеки в тоя съюз тегли към себе си..... наивен бойко с наивна задача

Съветофилите не се отказват от жалките си опити да оправдават ФАЛИТИТЕ при биесиепие..Що за ненормалници? Тъпи, но упорити. Без ЕС, още щяхте да се редите на опашки за хляб бе, кретеноиди..На кого ги разправяте тези ? 300% инфлация, бетер африканска държава, ошмулени банки и с два лева в държавната хазна. Че и седнали, цифри да размахват

Всичко в пожелателна форма за бъдещо не определено време.

тия чичковци първо се целуват и после се борят

на детето какво значи ЮДЕЙСКА целувка...

Започнаха с оплюването на Бойко,България и срещата на Европейските лидери в София!

Тези трябва да са водещите еврогейове и..лесбийки? А?

Явно, тази среща е "историческа", само в главите на Урко БорисOFF & co... ГЕРБ - к'во да ги правиш... Нищо де, нека се радват, сега им е паднало! ;-)

има само в забранените филми

на снимката: 5 към 36 съотношение жени : мъже

В ЕС понятието "мъже" е доста широко...

Тясно ли е?

Дати няма, освен че Хърватска ще е домакин на нещо. Резултата е ясен - отворете бузки за да ви потупаме по рамото.

Май за тая среща само тук се вдига пушилка. Сутринта слушах по една телевизия един бивш дипломат и той каза, че в западната преса почти нищо не е прочел да пише за срещата, определена от нашенските политици като "историческа".

Ала-бала, дъра-бъра... Хвалебствия, приветствия, пожелания и ...НИТО ЕДНО РЕШЕНИЕ, нито един конкретен ангажимент, нито един конкретен срок!!... Карай, важното е, че се разходиха хората, прекараха си добре, а сега аре, кой от къде е! Ееее, меее, т'ва е положението!

Браво ,Бойко, зелените джендъри на дълбоката и червените бастуни на лъжкинята могат само да си изядат цървулите от яд ! НЕГО ЦЯЛ ЕДИН НАРОД ГО ЛЮБИ,А НАРОДА СИ СТРАСТНО ТОЙ- НЕПОБЕДИМИЯ МИРОТВОРЕЦ!

Чакай, чакай, ама ти сериозно ли?... Не стана ли по-скоро - ЯНКИ, ГОУ ХОУМ!... Нещо си се объркал, май... или говориш за някоя друга среща?!... Или просто си дебил?!... Най-вероятно...

"В него няма дата за потенциалното следващо разширяване на ЕС със страни от региона, но е изразена недвусмислена подкрепа за европейската перспектива за Западните Балкани." ЕС шъ ви купи колело, ама друг път!;) Още ближат рани, горките, от нашето присъединяване! Не съм фен на горския цар, но съм му благодарна, че успя да ни "напъха" там където, като чета сега "опорните точки" с изискванията и препоръките, изобщо не ни е мястото!;)

"Не съм фен на горския цар, но съм му благодарна, че успя да ни "напъха" там където, като чета сега "опорните точки" с изискванията и препоръките, изобщо не ни е мястото!;)" УСПЯЛ БИЛ ? Успя - да, да заблуди некави си дърти, които не простиха на комунистите за идеята - знаете я. Някои си получиха обратно собствеността /което беше и ЦЕЛТА на горското джудже/, а други той ги оправи за 900 дни - еххх.

ЕДИНСТВЕНОТО, за което изпитвам добри чувства към него е именно това - че ни напъха в ЕС! Това е мое лично мнение и никого не ангажирам с него - за мен е по-добре да сме в ЕС, отколкото извън него! Давам си сметка за минусите, но за мен плюсовете са повече! И не търся вина в ЕС, а в продажността и безгръбначието на собствените ни политици!

Очакваното...Което е и най- реалистично. ЕС ще помага, ама членство ще има в далечно, далечно бъдеще..Слава Богу, че с Румъния успяхме се класираме..На косъм беше да останем извън..В лапите на Очвовци, Виденовци, Гечевци, които щяха да ни съдерат от фалити

Фалити с образовани личности и "напредък" с хора без никаква подготовка. Как да не се смее човек!

1 долар = 3000 лева при Гечев, 5 долара средна заплата, 3 долара пенсия. Най-скъпия природен газ в цяла Европа след новия договор на Овчаров с Газпром, Белене... Много са образовани, да знаеш.

Виденов бил ЧЕСТЕН, макар и наивен. По него време ни приеха в Европейския съюз - след години къртовски труд...да се харесаме!

Мда, с Румъния се класирахме заради ПРОДАЖНОСТТА НИ. Добре, че попадна в лапите на Костов. На мене едва ли ще повярваш, но повярвай на Пасито: Паси: Влязохме в ЕС заради царя, АЕЦ "Козлодуй" и операцията в Косово "България имаше Симеон Сакскобургготски, отказа се от старите блокове на АЕЦ "Козлодуй" и подкрепи ударите срещу Югославия." Така бившият външен министър Соломон Паси, който заемаше поста към момента на подписването на договора с ЕС, обясни причините, поради които страната е била приета в съюза. Паси призна, че е имало моменти, в които нашето членство е било под риск, защото първончално ЕС е бил определил бюджет за 10 нови страни членки, което означава отлагане за България и Румъния. През 1999 г. обаче тогавашният премиер на Великобритания Тони Блеър лично се е ангажирал с членството на България заради подкрепата ни в операцията в Косово срещу Слободан Милошевич (по времето на кабинета "Костов" - б.р.) "Показахме, че сме част от Запада", обобщи Паси. Той обаче добави, че дори подкрепата на Блеър е щяла да бъде недостатъчна, ако България беше отказала да затвори глава "Енергетика" и да се откаже от старите блокове на АЕЦ "Козлодуй". Паси допълни, че решението за това е било взето на "инфрактно заседание" на правителството през 2002 г. Няколко седмици след това сме получили 2007 г. като дата за влизане в ЕС. "На мен ми беше много лесно да водя преговорите, имах прекрасен екип, включително европейския министър г-жа Кунева. Имахме над себе си царя. Можехме да му се обадим на него да удари един телефон на който и да е държавен глава. Какво са дипломатите - честни хора, които лъжат по света за благото на собствената си държава", каза още Паси."

Мдаа, признавам - прав си. През 2007 година формално вече влязохме в ЕС...заради това, което си насписал с няколко думи /по-важните опорни точки от разните там документи :-“/. Пита се сега обаче - дали да не се отпишем - формално...след като и Кипър се е предлагало да влиза в ЕС /а пък Гърция си е била отдавна там...и видяхме сега какво става и ТОВА ли искаме да стане с нас?/, защо да не се присъединим към Вишеградската четворка ? Мониторинг на правосъдната система? ЪЪЪ, там нещо се мъти, що Полша се дърпа?...а пък честно казано шоуто да продължава и в съда - кой има интерес? Ще кажете - демократичното общество?...Кое общество? Не е ли крайно време да почнем да мислим?

Демек, нищо за хората от западните Балкани, само сочене с пръст и "Слушай, балканецо! Нищо не правим за тебе, само взимаме и последното дето имаш, пък де[ата и бcдещето ти, вълци ги яли!" Приличат ми на ленивите придворни на Луй 16ти, само, че с по-големи, празнословни, ГМО перуки. А бре ще дойде Видов ден и някой ще бъде сритан в задника, но кага ли?!

Ще ги колонизират, казваш. Ха, ха, ха. Глупак.

Колко много думи за едно голямо нищо! Колко лицемерие! Колко приказки, неангажиращи никого с нищо! Колко много моркови и тояги!

Селянката от село Крушовица е в потрес от вниманието което лидерите на ЕС и Балканите оказват на България и нейното правителство начело с Борисов. Как да му иска оставката, няма какво да каже, мълчи и беснее от яд.

И каква е разликата между Крушовица и някакво село край Банкя? Тя поне е красива и представителна жена, а и е юрист и владее официалния български език. За мен лично много по-представително щеше да е участието на президента на тази среща, освен това той нямаше да има закачени слушалки на главата, а щеше да разбира и говори на общоприетия английски език. И в никакъв случай нямаше да направи гафа да избута президента на Сърбия, за да нареди пред него герберската еврокомисарка с небългарска фамилия.

личи си, че си от ПРОТОКОЛА.. ...МОЛЯ - да не се записва!

Бла Бла! Да живее комунистическия евросъюз, облечен в сини абай!

Всичко е ясно на тази среща ! Само Сталинка не знам какво прави тук , нито е в ЕК, ЕС нито е нещо в Управлението на България ????

И аз не я харесвам, но нещо не си баш в час - реално сега Сталинка командори и БГ, и ЕС, и ЕК, щото е в Световната банка и дава заемите, демек паретата. За съжалени.е..

мучат грозно, зловещо, но за сметка на това ядно и безсилно.

Те "другарите" засега си мълчат...!!! А грозна и зловеща ще почувствате ответната реакция на мат'риала към вас мутромилиционерогерберасти...!!! Дааа...!!!

Начешахте си езиците и други работи. Резултат = 0 Айде разотивайте се вече, че само задръстване правите в София и отрудените софиянци не могат да се приберат до 20.00 ч.

Снимката да се закачи на стената на позора

приветства ангажимента :-) и до там браво боко поне искай да си платят престоя и вечерата

Гости и ги нахраниш, караш ли ги да си платят вечерята? За хотелите не бери грижа, плащат си ги с командировъчните.

Като ми дойдат гости ГИ храня и поя от СОБСТВЕНИЯ СИ джоб а не от този дето нито ги е канил нито го вълнуват...

Бла, бла, бла...!!! :::))) Комунистическият манифест на времето е имал по-голяма тежест, и по реално е въздействал на света от тази "Хубава фантастична детска приказка"...!!! Дааа...!!!

Бля бля бля само и само да кажат че нещо са ''свършили'' Първото което е НЕ всички лидери на страните членки присъстваха което значи че няма и как да има някакво обединение.. На страните от Западните балкани ще кажа по малко да вярват на приказки повече да гледат действията, да не се съгласяват срещу загуба на суверинитет да изпълняват изискванията им защото обещанията им ще си останат там където са ги казали.. Два пъти слушайте и гледайте и един път се съгласявайте ако е изгодно на вас а не на еврогейския който до 2025 година няма да е същия и лидерите дето сега се перчат ще да са в трета глуха

Дрън-дрън та пляс и накрая нищо. ТИПИЧНО за ЕС!

ЕС бе аланкооолу...вие май забраихте кой е европредседателстващ!!! малее ше се гътне светинп Му като чуе ,че не е споменат.