Лидерът на "Ислямска държава" е задържан при спецоперация в Истанбул

Абу Хасан ал Хашими ал Курайши е бил заловен в къща в мегаполиса и е отведен за разпити

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задържан бил. Друг път. Гледах го Кадиров на едно клипче от вчера. Той е въководителят на ислямската част от терористичната държава. А на нея шефа не е Кадиров въпреки, че може би и тя е по-скоро ислямска.

как се разкриват агентите на ЦРУ в US-посолствата в чужбина? Нито един от тайните шпиони няма профил във Фейсбук или в Туитър.

личи си американската намеса; само американците си мислят че като урепеш лидера на една група и тя престава да съществува... така е в америка, ама джихадските фанатици моментално слагат нов кретен начело и продължават.... та да бяха гръмнали групировйката после тоя нямаше да има на кого да е лидер...

Сега е ред на следващия терорист - травестита от Кремлин. Над 150 убити деца в Украйна. Бели, християнчета на съвестта на побъркания шизофреник. Дано скоро го обесят, че иначе лошо за целия свят.

Въпроса е, кога лидерът на "Путлеристанска държава" ще бъде задържан в бункера си в Сибир?

ше го поразпита почерпят с рахат локум и шербет и ще го пуснат

Ще го пратят командировка в Украйна .

Странно е, че много си въобразяват, че в мегаполис, като Истанбул можеш да имаш анонимност и да си инкогнито. Фатална грешка е била за ИД. Определено добра новина за света. Обаче за България следва е още и сигнал, ако въобще имаме някаква политика.

За тези които четат но не разбират прочетеното : "Абу Ибрахим ал Хашими ал Курайши в Сирия, той се е самовзривил, като при това са загинали и членове на неговото семейство. Терористичната група "Ислямска държава" потвърди смъртта на Абу Ибрахим месец по-късно, като обяви името на неговия заместник - Абу Хасан ал Хашими ал Курайши."

Според нашите путинисти били един същи човек.

"от лично началника..." Какво ще кажете за "лично от началника..." Дир-а кое е правилното построение. Въпросът е риторичен.

Та кои вярват на американците вече.Не един или два пъти казват за убийства на високопоставени престъпници а те ги вербуват да работят за ЦРУ.

А, бе, Глупчо Бездънски, ти можеш ли да четеш. Знаеш ли цялата азбука. А разбираш ли прочетеното. Става въпрос за двама души със сходни имена. Дали ме разбираш?

даеш поличи най - голямо разширение , когато беше най - много атакувана от фащ ... случайност ?

ИДИЛ ДАЕШ терористите СА ЖЕСТОКИ

Половината Арабски свят се е преселил в ИСТАНБУЛ Града е ПЪЛЕН със луксозни затворени комплекси басейни охрана с богати Ливанци ,сирийци,кувейтци,саудит и,иракчани,казахи и туркмени

По айфоня ли ти го съобщиха?

НЕ ве кухавела всяка седмица съм на шопинг в МОЛовете там имам поглед на обстановката

Ашколсун. Аркадашлър. Хванаха го както Левски. Ако му признаят ислямската държава, ще го тачат като герой! Може да има и отбор с негово име

Може да получа минуси, но си е истината. Просто гледната точка е обърната.

България е държава преди турското робство. Българите са народ преди християнството и не разчитат на религия да ги прави народ както ислямът обявява и на което стъпват идеолозите на ислямска държава. Правиш ли разлика или и да правиш са те инструктирали да не я показваш?

То нали го бяха убили преди известно време, но той се оказа жив. Да не е и сега така ?

Кой се оказа жив? И какво значи "дали и сега е така"? Ти прочете ли статията ? Къде пише че е убит ?

Не виждаш ли че чете само едрия шрифт, а и надали разбира написаното!

Възникват следните въпроси: 1)Какво прави в Истанбул 2)Как е влязал в Турция 3)Защо не е хванат на влизане 4)Защо ли си мисля че както може да е приказвал с американците така може и с руснаците. 5)Отговора на четвъртия въпрос ще разреши много загадки.Дали Турция пречи на Русия или на САЩ?

Турция нервира американците, ама много. И точно те създадоха Идил, у сега пак задкълисно ги използват. Обаче... Ердоган играе по свои си правила вече.

Идил се формира от генералите на Саддам след неговото сваляне. Явно е трябвало американците да ги изтрепят и тях до крак, ама много квичене имаше и тогава от Кремъл.

Преди време се самовзривил, сега го арестуват... Доста му се е насъбрало, следващата седмица очаквам да го засекат да разпуска в някое казино в Лас Вегас

Де, да беше и прочел, че става дума за друг човек....

Аз не съм читател, а писател!

и какво прави тоз чиляк в Истанбул?

Чул, че има хубави козички на чаршията.

Какво е правил в Истанбул. На инструктаж в Американското Посолство сигурно

Даа.. то вече винаги на място трябва да се ходи ауди и видео конф разговори не се провеждат Дтеба в конспираторчето русофилистично

Упрекваш конспираторите, но не се замисляш... Защо според теб наемен убиец или папарак ползва няколко телефона и сим-карти... Защо след успешна операция телефонът картата и оръжието се заличават. За да не те проследят.... Ако ти е трудно мисленето. Защо е по-удобно пътуването лице-лице? Защото ти си под контрол в ситуацията. Какво става на границата? Как минаваш без документи? Както всеки бежанец. През техники за отвличане на внимание и тн. Мислиш, че само във филмите става? Не. Добре дошъл на планетата земя. Не всичко е рози + ерген.

Не е бил на инструктаж. Ходил е да си вземе заплатата.

Тероризма вече не е актуален, манипулираха ни 20 години с него, сега е епохата на пЛандемиите.

Да видим сега Кадиров ще тръгне ли да освобождава адаша си или ще се спаружи като рязан уй.

Объркаха работата на големия брат,

Следващия.Този няма да каже нищо

което куче ни е залаяло , накрая пада в капана ! чаршафосаните терорета са рожби на СССР и сега на рФ

Пор ,ти ли пак се обаждаш там от коневръза. Млъкни де, или повикай дежурния психиатър !

не ми се обяснявай бе другарю , а си върши съвестно и качественно работата на околовръстното , работи предимно без ръце и си слагай отзад по малко масълце

Хехехе хохохо. Още ли вярвате на пропагандите на запада?

Вярваме само на руската. Какво казва тя по въпроса?

Самоубилият се е арестуван? What about that?

Само в Русия президент и Путин са синоними. Лидерите на ИД ги убиват и идва нов.

Самоубилият се е е един, а арестувания е друг. Прочети пак статията но бавно, като за бавноразвиващ. Аман от нискочели урунгели попиващи руска пропаганда като вода от плесенясала гъба за миене на съдове.

При съременното разделение на Запада и Русия, Турция събира все повече козове. Ще и се подмазват и двете страни, защото е съюзник в НАТО само на хартия.

Започвам с отрязване на двете му ръце и слагам пред него децата му. Ще пее като песнопоен славей.

Е лидер на терористи които промиват мозъците на малки деца

БРАВО НА ТУРЦИТЕ И НА СПЕЦАЛНИТЕ ВОЕННИ СИЛИ !

Машаала!

И на Путкин ще му дойде времето.

Да ама на Путкин ден Знаеш ли кога е

Не знам кога е но идва със страшна сила

Абе не усещаш ли колко си ограничен - да не си болен ?!

те не го ли задържаха вече 5-6 пъти??

Не му завиждам. В турция няма еврогейове, там всички са любители на гъзове.

Подкупи целия затвор и като ти заплаши семейството ходи го еви

Представям си какви ще са разпитите…

Си мислите че няма да има отговор.Ще ги побъркат от атентати заради това