Лидерът на ДПС и водач на листата няма да стане евродепутат

Жителите на малките градове не са в Европа на почивка, а на гурбет, трябва ни програма за ускорено догонващо развитие, заяви Карадайъ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си е явна измама на избирателите! Не може часове след изборите да размислиш и да се откажеш от доверието, което си искал от тях. Трябва този мандат да се отнеме от ДПС и да се даде я на Воля, я на Иванчева.

Мустафито,къкав европарламент-отиваш да учиш български ,моето момче ! Не мога да те гледам така да сричаш !

Arcadium

То на тая рязана карабина, ако и английският му е като български я, голям зор ще видят в ЕС.

Тук, със сигурност, далаверата им е по- голяма, та да се откажат от ЕП и 18 000 € основна заплата!

Защо не публикувате биографиите на избраните евродупетати? Защото ще лъснат неприятни неща ли?

Ами човека не е подсъдим, не е и осъден, не е и затворник за да бяга в Брюксел и да се крие зад имунитет, като Йончева и Иванчева, отвратително е, че закона разрешава това в мутренската държава.

Пеевски - президент!

ДС инвестира парите си в "турска" партия. Само в Чикаго оперира фирмата на ДПС Amerifreght със стотици камиони. Говорил съм с дилър на камиони за тях и дори дилърите говорят за фирмата....извадила наведнъж $5 млн. и придплатила 100 камиона наведнъж. От печалбата на тази фирма е яхтата на Доган за $40 млн. Официалните "собственици" са помаците братя Вълневи, нямащи никакво образование а интелекта им е на чалга-кръчмари. Колко още такива фирми има в САЩ, ЕС и останалия свят. Особенно меката на соцюпитата като Луканов и Огнян Дойнов - Виена.

Абе нема ли некой пехливанин с неработещ газов пистолет та да направи един атентат на карайдъто ?

Браво ДПС - нахранихте циганите в жк Дружба.Халал да са ви подобни гласоподаватели.Срам за тази държава.Мога да изкарам резултатите на една от секциите/ съвсем пресни/ от 89соу., но няма смисъл. С търпението си народа удари дъното.

разбрахме те,"за да може нашите деца и внуци, които са в Европа на гурбет.. да се върнат в България," за да може да минете към турция после, защото немците откриват у нас заводи само за вас, а българите без работа заминават за европа, една обезбългарена България е лесна плячка за вас с балканите към албания и се вижда че европа си осигурява спокойствието за наша сметка така както 500г за сметка на православните Балкани.

Безродни изроди като неговорещата на български чужденка МГ, хазарският съсел от Украйна и свинята, за която родината е ДПС и парите, ще защитават българския интерес?!?!

През деовия ми е като не ще да стане хората са го избрале, значи ги е излъгал. Това е първата лажа за деня, устава да чуем следващата като курнелия или бойко подали оставка. Колко ли пари ще вземат за пуснат глас?!?

И от какъв зор остана първи в списъка,след като не иска там?А и втория нещо го няма?То кого ще пратят "избирателите"?Смешници,а направиха народа на парцал!

Тоя още не е научил български и все прави ненормални паузи между изреченията. За какви национални интереси а говорим?

Да ходи в турция да става депутат