Бареков се коалира с ”Лидер”, видя се премиер

Николай Бареков подписа коалиционно споразумение с партия "Лидер". Мисля, че след 5 октомври ще бъда министър-председател, заяви той.

Обратно в новината

Коментари - Бареков се коалира с ”Лидер”, видя се премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е с кого да се сноши, освен с робовладелеца Ковачки, да му харчи парите и да се забавлява, че миньорите озверели от глад се бият за парче хляб

Защо обръщаме внимание на бълнуването на един луд. Той не трябва да бъде в дневния ред на обществото. Нека не го забелязваме и да го подминаваме с насмешка и презрение.

Това лайно,Бареков не разбра ли ,че вече е свършил тотално,както и тия нищожества,които се овъртат в лайната му!

А бе дудук ,банката фалира и кебапчетата свършиха вече , мин.председател едва ли е имало даже малка надежда да станеш,ама за смях на целият народ си готов.

А ле ле.... Кои ли са тези 7777 безрасъдни души????

суеверието е признак на неувереност и плахост с една дума мишок!

Ако помислим малко, партия Капут няма финансиране( циганите няма как да се купят без пари) по разбираеми причини! И ето в резултат на проучвания и за застраховане, че ще влязат в парламента им трябва контролиран вот и ето Лидер, който беше за БСП влиза в играта, като се коалира с ББЦ! Въпросът е кой е "играча" който дърпа конците хем на БСП( няма как никоя неизвестната за БСП - Доротея да стане кандидат за евродепутат от БСП), хем на ББЦ( респективно Цв. Василев)! Цветан Василев го няма в България, но някой местен тук стои и диктува какво да става! А защо на БСП( или играча) му е ББЦ в парламента, причините са много! Първо езика, брутален всичко е позволено-всичко, второ ефективен инструмент за натиск, трето ако БСП е У лЕво то за тези нЕма значение къде са, четвърто.....Страшно е!

Не знам за кой ще гласевам ,но знам за кой няма да гласувам

ББЦ и БСП си беше проект, та дрънка! Но ДА ДПС и там да не се подценяват имат умни глави и най-вече информация! Защо ли падна това управление, а Капут разчекнат? И защо ей така един час преди да се регистрираш се коалира с Лидер, който игра с БСП?

Ето четете и си правете изводите: "Разломът в отношенията между Делян Пеевски и Цветан Василев е разлом в недрата на олигархията. За да излязат от тази ситуация, те тръгнаха в различни посоки и се стигна до цялата драма и падането на правителството. Нещата са взаимно обвързани. Не смятам да заема ничия страна. Първо беше Костинброд, след това дойде именно разрива, като едни си помислиха, че са по-умни от други!

Толкова си ошашавен, че за БСП нищо, а мекере долно! Ти затова се коалираш с Лидер! Правителството защо падна, а! Да не е заради тебе, смешник! Те ДПС пасти ядат!

Явно след Яне и Волен изгряват все-по луди звезди...... Как ли ще изглежда следващият след Бареков????

Този копелдак прогресивно полудява все повече и повече. Време е да бъде озаптен.

Този смешник да вземе да се нареди на колоната от чакащи на " 4- ти километър" заедно със СерГей и Болен!

щял бил дудука да работи за ковачки и за изкопаемите горива и да ръси пепел около Бобов дол щял бил дудука да да увеличава въглеродните емиси и глобалното затопляне щял бил дудука заедно с ковачки пак да окрадат и разорят БДЖ щял бил дудука да разбира от политика ама за сега е само чалгар и смешник-шут на ВИС и СИК и никога няма да стане политик ! това че си купи гласове за евродепутат не го прави политик

А на Македония кога ще станете, ако не стане тук в България ще се пробвате ли г-н Капут?

Тоя става за министър-председател на Столипиново. Той нали си е от там. Да се върне при корените.

Миньорите от Бобов дол бяха подложени на натиск от началниците си да подкрепят правителството като гласуват за БСП на изборите за Европейски парламент, показа разследване на Нова телевизия, която излъчи и запис от скандалния инструктаж. Тази подкрепа щяла да им гарантира работата, редовно превеждане на аванс и заплати, инвестиции в мината. "Ако не подкрепим "Коалиция за България", след това може да станем всичките в заеми", казва началникът. "25-и, неделя, ще има избори. Тази седмица ще се дават и заплати. Значи, това означава, че е добре да се работи с правителството, да кажем", се чува още от записа. Срещу миньорите дори беше проведена наказателна акция. Единственият магазин в Бобов дол (отново на Ковачки), от който те могат да пазаруват срещу ваучери (те получават част от заплатата си под формата на ваучери) бе опразнен. В гражданската платформа "За честни избори" бе описана и схемата: "При неподчинение на инструкциите за гласуване за правилната партия и резултат в общината, различен от "поръчания", магазините се опразват", написа подалият сигнала.

Въпрос за 500 лв: Колко па.ки може да налапа Бареков едновременно. А.На доган и Пеевски Б.На Доган ,Пеевски и Станишев В.На Доган ,Пеевски,Станишев и Василев С.Няма лимит.

Е нЕма такъв идиот!

Къде са парите бе Капут?

Ковачки не е мутра, а бе Капут!

Vasquez

Нещо не разбирам: Как един евродепутат, който трябва да е в Европарламента, си стои в България и тръби, че ще става министър-председател? Позволяват ли в Европарламента гласуване с чужди карти и някой да не ходи на работа, а да получава заплата? Да направим официално запитване, а? И как като одобрява закриването на НДСВ призовава за нейното вливане в някакъв блок - или е за нейното разпускане, или за нейното запазване? И ВМРО да не е куц кон, че прави сравнение с контузен /неможещ да играе футбол/ футболист - нали доскоро са галопирали заедно! Да не би ББЦ да планира въвеждането на еднопартийна система, при която няма други партии освен ББЦ - да не би да планират безцензурна диктатура начело с Бареков? Очаквайте смехотерапия на макс - фантастичната петорка клоуни /лидерите на четирите сегашни партии в парламента плюс Бареков/ ще ни пръсне от смях? Ако не беше трагично, щеше да е комично...

Коджа бюлетините от Бобов дол , ще се пренасочат към капутков .

Предпазител, роднина, предпазител, роднина, предпазител, предпазител ......

Пълен червей е този Бареков.

Лидер стана спонсор на лидера по извъртането и празното говорене.

Към днешна дата няма нито една антикомунистическа партия. Всичките са корозирали изчадидя от кораба майка, надлежно обучени да саботират всяка демократична инициатива с мечтата, че ще върнат комунистическия режим. Всички от бившия соц вървят напред, а нашите още вярват в соц-а, който погуби милиони хора и накрая ги прати в невъобразимата мизерия, докато децата на убийците заграбваха имоти и богатства. Това е българската действителност и друга няма да бъде.

Тука ще те направим каквото поискаш, министър председател, президент, Цар... ако щеш и Властелина на Вселената!

За нищо не ставаш, само една дарба имаш - да сервилничиш и да се отъркваш о мутри и олигарси, а виж до къде стигна! Къде по-талантливи хора от тебе едвам свързват двата края, а повечето (кадърни) емигрираха дори. Други се справят добре и тук, но никога не са и помирисвали кьорсофра - а само с труд, а виж се ти...

дудук, ащо трябва да се задоволяваш само с министър ппредседател, направо да те правим император на галактическата империя. тоя до време беше смешен, сега вече е жалък

След някой и друг ден вече ще е и ОПАСЕН !!!

ХАХАХАХА вече никой не използва "лъжливото овчарче", вече се казва "лъжливото барече"!

Най-добрия номер - тъпа офца облечена в кожа на лъв на кредит!

Министър-председател на психо- диспансера може и да станеш бе Бюреков!!!

"след 5 октомври ще бъда министър-председател" - хаааа-хахахаха! Не, не, не, не, чакайте, чакайте.... МУААХАХАХАХАХАХАХАХАХУАХАХАХАХУАХАХА!!!!!!!!!!

Спря му кранчето от КТБ, сега от този олигарх потече.

След 5.10. пак ще вършиш работата, с която си свикнал-ще надуваш кавала!

Вече го търсим помогнете да го приберем

и мишките в главите на родните политице се разшетаха... Засега обаче само глупости. Естествено. До края на септември има още много време. Моля, следващия...

Сега разбрахте ли, драги сънародници, защо най-силните години на БГ са били при забранени партии-управлението на Борис 3-ти и управлението на Т. Живков? Не сме дорасли за демокрация, драги сънародници, но не си го признаваме. Икономическите тигри на Азия Тайланд, Сингапур , Виетнам отдавна са го осъзнали, затова още дълго ще им дишаме прахта. Там Боко най-много да стигне до шеф на районната пожарна , а Бареков най-вероятно ще върти таксито.

В Сингапур има партии. Тайланд е със скромна икономика, доста под България. Преди да ни препоръчваш фашизъм, прочети малко.

"Мисля, че след 5 октомври ще бъда министър-председател" Бареков, един лумпен, ББ, ни стига

дудука намери чий чужди пари да краде и харчи за купуване на гласове

Отсекъде си лидер,щом си с ''Лидер'' майна,повервай ми.Изтепа рибата направо.

И за двете партии мога да кажа : търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.

На 5 ако всички не гласувате, този може и да стане премиер. Затова гласувайте и мислете, мислете и гласувайте. Който не гласува е дудук.

Абе няма чак толкова много ненормалници, че Дудука да стане премиер. Те ДПС са повече.

Този се прави на велик ,вече без пари, продължава золумите ,зевзекчилъците и циркаджилъците в нашата политика!?

Защо скрихте коментара ми? Беше съвсем по темата. В момента 3 ГЕРБерски трола са на работа и пишат срещу Дудука - минуси, плюсове, коментари. ГЕРБерюнген е мобилизиран! Полицейската система на ГЕРБ е пусната в действие. Както малоумниците, дето лежаха цяла седмица за да регистрират ГЕРБ първи. Да покажат, че ГЕРБ са организирана партийна група /ОПГ/. Матриялът много да мисли когато гласува, дали иска да живее в ГЕРБерски концлагер!

Ти остави герберския, ама в маймунарника на тоя лешпер да видим кой ще остане да живее. Те със Волен се надпреварват кой ще излезе по-луд.

Който смята, че Бареков е луд е гербер така ли? Пък според мен, който смята, че Бареков е луд, а тия дето гласуват за него два пъти повече са напълно прави. Пък нека си подкрепят, който искат, в случая казват истината.

Разплаках се, гласувай си за Капута! Нещо лошо да съм казал за Капута!