Ренци предлага да се изградят бежански лагери в Африка

Италия предлага да се изградят бежански лагери в Нигер и Судан, за да се спре напливът на мигранти към Европа.

Обратно в новината

Коментари - Ренци предлага да се изградят бежански лагери в Африка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако всички мигранти знаят, че със сигурност ще бъдат върнати обратно, те никога няма да тръгват.

България на българите .всеки в държавата си.марш от тук .ние сме христиани.стават христиани свалят бурките.само две деца без помощи или обратно от където са

100 години от ГЕНОЦИДА срещу Арменците...амуджите що не си признават...мам.. Ка...им))

Освен отпечатъци и да ги копят тия...поне да знаем че няма да се завъдят в България....Бежанци-Манафии))

Пристига кораб с емигранти.Веднага се залавят капитана и екипажа и право в затвора.Koраба се конфискува и унищожава.Емигрантите се товарят на италиански кораб и се връщат там откъдето са дошли.Е това е решението!!!!Това трябва да правят и наште власти с турските кораб4ета с емигранти.

към Русия не бегат... Що така?! А тя има голема площ... и е демократична!..Нема обяснение това поведение на африканците.

Правилно. ДА им направят лагери в Африка и никакво припарване в Европа. А тукашните да ги върнат откъдето са дошли. Хем са нахални, хем с претенции за помощ, защото са необразовани.

И всички "роми" директно там !

Аз предлагам Европа и САЩ да спрат да унищожават всеки отпит на африканските и арабските държави за нормално съществуване посредством финансиране и създаване на терористични групировки или директна инвазия. От там точно идват бежанските войни от конфликтните зони причинени от НАТО.

88 ( нерегистриран ) 20.04.2015 15:21 > Съвсем скоро ще започнат да ги потъват наред :) Решението е с изграждане на големи бежански лагери в Северна Африка, устроени и поддръжани от ЕС. И всички - там. Получава се нещо като плащане на данък спокойствие, но за съжаление е единственото хуманно решение. В противен случай Европа ще бъде превзета. >

Хмммм, лагери на дъното на морето... заслужава си да се помисли над тази идея!

След 50 години в европа белите ще живеят в подобни лагери.

лaхерите дa ги изгрaдим във Флоридa ( СAЩ) Те дъздaдохa aрaбките пролети,зaпaлихa грaждaнски войни в Сирия,Либия...a сегa ние дa им теглим последствиятa нa тия изчaдия !

Стига вече с тази криворазбрана демокрация!Европа се превърна в бунище на Азия и Африка!Наскоро се завърнах от Лондон-че там гуиш представа в Европа ли си или в друг континент!И трябва да ги приемем с молитвените им килимчета, с бурките и всички останали техни традиции!А я ние да отидем в техните страни и жените да се опитат да се поразголят или мъжете да изпият по едно питие.Болна ни майка!А 8стига сме се правили на майка Тереза.

Браво Ренци, и ша пратим нашето мангал сичко там.

Ренци говори глупости. Няма как да намали потока от мигранти като прави бежански лагери в Африка. Хората които бягат, бягат именно от Африка, едва ли са навити да ги затворят в лагер в Африка. Може той да мисли тия хора за диваци, нот пък чак толкова глупави не са. Истината е проста - САЩ и лакеите им(вкл. и нас) трябва да спрът да налагат мнението си на останалия святи да оставят другите хора да живеят в собствените си държави както искат. Все пак това е техния дом, за дойде някой гост да им налага "демокрация". В това число трябва да усмирят малко лакомията си. Така ще намалее притока на бежанци и самоубиици. Но има и друга истина - масово назапад ако няма имигранти ще останат незапълнение множество нископлатени нежелани работни места от местните. В интерес на истината западния свят разчита на имигрантски поток, котролиран такъв, за да оцелеят. Ако той не достатъчен ще е силно застрашен "охолния" им начин на живот. А сега може платените драскачи да си изкривят душата и да ми нацъкат минуси, но това е голата истина, и тя не е очевадна само за който не е бил назапад.

Това са концлагери и всеки българин трябва да е против това решение защото е нечовешко. В тези концентрационни лагери могат да върлуват ебола и други такива гнусни болести пуснати умишлено или не. Това не е решение. Решението е тези хора по домовете си от където са,и яко пазене на границите на Европа без никакви американски НПО-та и еврейско-холандски милионери да се месят и заселват от свое има в Европа орки.

А ти знаеш ли колко такива "концлагери" има по света? Знаеш ли как живеят сирийските бежанци в Ливан например? Тези, които достигат до Европа, имат пари да платят на канлджиите. С какво те заслужават по-добър живот от хората, затворени в лагерите около Сирия? И друго нещо... Огромната част от имигрантите са икономически имигранти. И това е нормално, при положение, че социалната помощ в Западна Европа е 10 до 20 пъти по-голяма от заплатите в африканските страни. Ако не се реши тои проблем, Европа ще продължи да бъде атакувана от всякакъв тип търсачи на щастие.

А минималните заплати в африканските държави са по-високи от минималната заплата в България.

Циганите са "петата колона" на бежанците в България. Циганките масово се женят за бежанци и вече са плъзнали и се разселват дори в най-чистобългарските региони. И там като няма хора - няма кой да протестира. Започват да вилнеят и да ликвидират България. Цигани + бежанци = жална ни майка българска.

са башибозук.Ние сме си виновни че ги развъждаме.Ако се вземе италианския опит ще си отидат на мястото, но БАТЕ БОЙКО е велик, и евр. около него и те ,те не са българи , тия дето са на власт!

Концлагери ли?

да не са в Европа,ако не се приеме, карабинерите ще ги потапят до Алжир.

Приветствам смелостта на Ренци да каже гласно истината - при това единствен от европейските лидери !!! Европа не може да поеме цялото североафриканско население, това е абсурд! Подпалвачите на войната в С. Африка да бръкнат дълбоко в джобовете си и с финансова "аргументация" да задържат мигрантите в Африка. Иначе Европа загива. Въпросът е: или ние, или те! Сега от думи - бързо да се мине към дела!!!

Докато генерирате идеи, негри и араби генерират трафик и деца на конвейер.

спрат ориза ще видим кво генерират!

Като им спрат ориза ще дойдат да ти седнат у вас нса масата.Какво ще направиш?

Сега ще напиша нещо на което половината от вас ще се смеят,а другата половина ще проклинат.Израел! Ето ви пример за "лагер".По същество така стартира-един етнос се настанява някъде на ново място.Израел автоматично прерастна в държава,но проблемите на новото място тежат вече 60 години.Нарочни лагери в отредена за това територия е грешна политика.А и питаме ли местните дали ги искат?

Европейците също не ги искаме, просто отиди до Брюксел, Антверпен, Шарлероа, Лиеж, Ротердам, Хага, Париж, Марсилия и т.н. и ще разбереш защо. Аз нямам расови предразсъдъци и контактувам с хора от целия свят. Но с ИНТЕЛИГЕНТНИ хора. От тези, които идват, не повече от 10-20% могат да се интегрират (основно иранците, те са доста по-интелигентна и образована нация, а и насила наложеният ислямски модел в държавата им е писнал).

Най-после едно разумно решение! Стоп на миграцията към Европа!!!

на черни и бели.Нищо не може да спре това .Тия евр.идеи за равенство просто не стават.Защо лагери? Нека ги спрат със сила и изолация,нека изгонят орките от Европа .Защо не искат вече 600 години да разберат че Балканите са Европа.Защо се конфронтират с руснаците - те са бели.Няма спасение от тая напаст, ако не ги спрат сега, ние вес едно не можем да ги спрем .

А стига бе! До там ли се докарахме? Какво стана с великите идеи? Аз имам друго предложение - направо да ги давят на африканския бряг. Чакам да видя кога ще се докарат до мойто предложение.

А стигнахте ли до моят опит! Аз също строях лагери за такива другарчета, ама си останах неразбран

са първо Великите англичани те започнаха този процес през 18 век.Виновни са Французите , коитонаправиха същото в по-ново време.Що ние да ходим на Марс-нека те да ходят. Ако сме спрели орките през 14 век и са ни газили 500 години, какво чака Европа сега? Да ги изгонят от Европа сега барабар с циганите. Да направят една желязна завеса откъм юг. Да приемат сърби, българи и румънци- това е съвременното решение -иначе историята ще се повтори.

ВИНОВНИ СА САЩ, защото те с войните си прогониха арабите от Д О М О В Е Т Е ИМ . Американската алчност да владее ресурсите на света като го ограбва и сега прехвърля проблемите на другите държави!

индийците в Европа?Кой докара арабите във Франция?Кой докара турците в Германия?

защо трябва да се измисля топлата и студената вода като най демократичната и най великата нация нагледно ни показва с четириметровата си стена по границата с Мексико какво трябва да се прави Е не да стреляме по нещастниците като тях но по един шут в г-за и там откъдето са дошли

Да, и аз не разбирам ако бъдат върнати по родните се места,и границата се пази с всички средства,и САШ и запада престанат да се месят в Близкия изток какъв е проблема?

Тава е проблема мой човек, ако янките не контролират Европа те са нищо.Това правиха 50-60 години. На руснаците им омръзна тая игра и сега няма друго решение. Ако ги притиснат в америка ще се преселят другаде, но винаги в империята. Персия,Турция, Испания, Франция/революцията/ Германия,Русия/рев./ и сега САЩ.

"великата нация нагледно ни показва с четириметровата си стена по границата с Мексико какво трябва да се прави ". Но тази сутрин в Народното събрание " великият" председатал на БСП, М. Миков каза, че изграждането на стена на турската граница било грешка, разваляща отношенията ни с " комшиите". Жалко за БСП и за нейните "Уж" защитаващи България идеи!

Да не говорим пък за още по-по-най-демократичната държава в Близкия Изток (дето цял свят й е длъжен)... Там каква стена са избарали...

Австралийците имат опит и си решиха проблема... двуличници са като Хамериканците и британците, сега поне няма да опяват прекалено много ако и ние направим нещо подобно по сухопътните си граници :) Ако не направи, всичко това ще се изсипва в най-разградената държава БГ...

Тези хора, които бягат от Африка и Азия са мюсюлмани - не бягат към Сауди Араби, Емиратите, Кувейт - все държави богати, с петрол, джамиии, свети за тях места, а бягат към Европа при християните! След като стигнат в обаче Европа се изолират, не искат да се интегрират - реват за шериат, джамии и прочие права, които християните не разбират. Значи - тук има нещо гнило - някой ги подкокоросва за унищожаване на Европа и християнските ценности! Познайте кой - не са ли уса и израел - като отмъщение за гоненията на евреите през втората св. война! Но ние българите нямаме вина за това! Нито сме имали колонии в Африка, нито сме избивали евреи!!

Не е за отмъщение,а за да могат да държат Европа дори когато отслабнат чрез хаос. Така християните в Европа винаги ще бъдат насъсквани срещу врага орки,но истинския враг ще бъдат престъпниците,които държа САЩ.

трябваше.

ако бяхме избивали евреи нямаше да го има бахур бахар известен на гоите като боико борисов - българоубиец !

Изобщо не приемам решението "лагери".В какво ще се превърнат тези лагери?В концентрирани точки на недоволства(вкл.към заселилите ги!),развъдници на епидемии; среда за реваншизъм ,екстремизъм,тероризъм... Дори да оставим че лагер означава конц. такъв!Проблемите трябва по места да се решават и всеки в собствената си страна да живее.С бежанците в момента какво да се прави?В съседните страни-те са най-близо и географски и като манталитет-да се финансират тези страни които да дадат подслон.ВРЕМЕНЕН./Това което съм написал по-долу е невинна закачка към моите приятели от Русия списващи тук/

Това е западния начин да заметат проблемите,които създадоха като хвърлят орките в чужди държави и се направят,е този проблем го няма,и те не са го причинили. Това концентрационен лагер ли ще бъде в Судан? Кои изроди вързаха БГ с тези деградирали западни лицемери?! Нмаме нищо общо с тези проблеми,а ще пострадаме най-много защото сме колония.

Австралийският премиер Тони Абът пък препоръча на ЕС да последва примера на страната му и да отпраща всички мигранти, пристигнали по море, за да избегне трагедии като последната. Едно умно предложение, но не разбирам само тези идиоти от Брюксел, какво още обсъждат, и защо се туткат.За какви права на човека говорят, като вече се издавиха няколко хиляди души, а Европа не може повече да си позволи великото преселение от Африка и Азия.

Австралия : Малко след идването си на власт през сеп. 2013 г. консервативното правителство стартира с помощта на армията операция "Суверенни граници", чиято цел е да откаже бежанците да пристигат по море. Мигранти пристигаха почти всеки ден при управлението на предишното лейбъристко правителство. Политиката е двойна. Корабите на военноморския флот прехващат корабите, превозващи емигранти и ги отпращат към транзитния им пункт, който често е Индонезия.

Според мен щата Калифорния е най-подходящ - голям е, топъл е, има и проблеми с водата и орките ще решат,че са в пустинята. САЩ са видни борци за човешки права и едва ли ще имат нещо против да помогнат на горките хорица от арабските страни.

Цяла Африка е хукнала да се преселва в Европа, което е истинско бедствие за нас. В Африка населението е почти двойно повече от европейското, и лесно може да потопи ЕС. Бялата раса е само 23% от световното население, т.е. ние сме малцинство и сме на изчезване. Ако не се вземат спешни мерки да се спре емиграцията и да се изхвърлят негрите и мангалите от Европа, то ние ще бъдем ликвидирани като раса, за радост на чифутите.

Ше одим в русия май, те в Сибир не виреят :)

Запада и САЩ да си прибират орките, да си ги хранят и това. Не е ли по-правилно да престанете да съсипвате и кладете държавите на тези хора, да престанете да поддържате удобни за вас марионетки там като крадете каквото има? Питахте ли африканските държави като ще им стоварите това чудо на земята, гнусни западни боклуци?!

Къде им отиде ромската идея - в Африка. Аме те и в Судан не са толко прости.Кво стана с интеграцията, нещо се объркаха.

Такива центрове трябва да се изградят и в Турция, защото вълната от Азия не е по малка от африканската.

Брей, най-сетне нещо различно от лозунга 'Сичкото негър у Европата'. Но ще бъде ли чут ?

А ние предлагаме да се направят такива в сащ и израел -основните виновници за кризата в Близкия Изток и Африка!

Всички европейци би трябвало да подкрепят това предложение, защото е единственият ефективен изход от създалото се положение. Не бъде ли спрян, напливът ще става все по-активен и замисляйки се какви са последствията, всеки би се ужасил. Това са живи хора, които идват в Европа, подлъгани от очаквания за блестящ живот. Когато видят, че са се излъгали, някои от тях ще станат агресивни с всички последствия от това. Войните в арабския свят трябва да спрат, защото мирът е по-важен от нефта. Така хората ще живеят там, където им е мястото.

Ако ще се правят изселвания и заселвания,единственото подходящо място е Русия.По две причини: първо при тях и без това си е боза от етноси и новите по-лесно ще се впишат и второ-това е единствената страна със свободни територии в Европа.Когато тази страна се дефрагментира,трябва да сме готови за такива ходове.Мисли се отсега.Пък и това време е съвсем близо.

Мечтай си глупако.

По-добре ще е в америка, там е демокрацията! Там да ги изпратим. При това янките са виновно за бедственото положение на всички тези страни.

Прав е Ренци. Хич не му пука, че някои "толерантни", в т.ч. бг политици ще го обвинят в расизъм и безчовечност. Щом нито границите, нито морето не са пречка за нелегалните, единственият начин да се спрат е да им се построят лагери у тях си.

Наистина това е най-правилното решение. И незабавното екстрадиране на бежанците от България. Защото 1 200 лева издръжка за един бежанец осигурява кражбите на политиците и то законно, при 1 млн. бедни в нашата страна. Браво на Ренци!

Не ми стана ясно от бреговете на Италия ли ще ги транспортират до лагерите в Нигер и Судан ли беще?И на какво основание. До обяснят технологично, юридически и логистично как ще действат тези бежански ценрове.

Покрай тая работа с геноцида, нека ЕС натисне Турция да направи такива лагери близко да нашата граница вместо ние да ги събираме! Нали сме съюзници и България го показа като уби всички Руски проекти и застана на 100% на страната на ЕС! Имам подозренията обаче че това е едностранно...очаква се само ние да даваме без да взимаме..после СССР бил лош...те поне даваха по некой танкер или танкове на вересия...Те се оказаха по дяволи и от Дявола :(

Това е решението

По-скоро е половинчато решение - а цялостното е всичките "бежанци", които ни натресоха, да бъдат изпратени от България в тези лагери?

Браво на Ренци!Един да извика най-после, че царят е гол!!!Чужда е средата европейска за африканците и арабите и затова не привикват към нея, а живеят в затворени общества-от една страна. От друга Европа нито може да приеме цяла Африка и Азия в своите граници,нито да изхрани всички желаещи да дойдат и станат европейци.Това беше един хамерикански план за дестабилизиране на ЕС-демографски,политически и икономически,който за наш късмет италианските управници най-после прозряха!Браво,браво,браво!!!

Само това е спасението.