Нигер предаде Саади Кадафи на Либия

Синът на бившия либийски диктатор Муамар Кадафи Саади е бил екстрадиран от Нигер и веднага след пристигането си в Триполи е бил задържан и откаран в затвора.

Обратно в новината

Коментари - Нигер предаде Саади Кадафи на Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В управлението на Либия цари хаос. Често разговарям с роднини които не можаха да се приберат преди войната. Сега посолството ни макар, че има и посланик не оказва необходимото съдействие, В ЛИБИЯ цари беззаконие, управляват различни клановe. ТАМ Е ХАОС КАКТО ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА ПРЕЗ КОЯТО Е МИНАЛА ВОЙНАТА НА ВЕЛИКАТА АМЕРИКА. В Триполи либийците не работят но им дават заплати?

Ако не беше откраднал щях да го смятам за глупак.

За финансови злоупотреби да го пратят в България да го съдят, да види той тогава !

се появи на сцената. Има бонвивански вид.

Това е достоен човек, нещо като батето Славков, само със спорт и изкуства се е занимавал!

И същия крадец, Славков се отърва, но този няма!

Нещо не ме учудва тази новина. Навремето комунистите са разстреляли цялата фамилия Романови, заедно с децата и прислужниците. Сега как постъпват по-демократичните страни? Дали ще оставят някой наследник и евентуален претендент за властта жив? Ще видим...

Либия е от по-демократичните страни? Моля?

Накъде да съм споменал Либия? А демокрацията, най-голямата, всички я знаем къде е. А четенето е малко по-сложно, не е като писането.

Не виждам какво какво недемократично има в това да убиеш някой диктатор. Либийците просто си връщат държавата в собствените си ръце. Ама ако си толкова загрижен за тях, просто отиди там и ги спаси.