Лекар потвърди екзекуцията на Кадафи, ООН иска разследване

Бюрото на Върховния комисар на ООН по правата на човека призова за пълно разследване на смъртта на Муамар Кадафи, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес. Същевременно либийски съдебен лекар заяви, че полковникът е бил екзекутиран след залавянето му.

Обратно в новината

Коментари - Лекар потвърди екзекуцията на Кадафи, ООН иска разследване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Екзекуция има след присъда - тук има убийство !

БЪДЕЩЕТО НА ЛИБИЯ СЛЕД КАДАФИ? Първо: край на безплатната вода. Второ: край на безплатния ток. Трето: край на безплатното образование. Четвърто: край на безплатния наем. Пето: край на безплатния бензин. Шесто: край на безплатното здравеопазване, край на всичко безплатно. Седмо: шариатът като държавен закон. Осмо: власт от талибански тип. Девето: власт на мъчителите на българските сестри. Десето: бунтовните днес либийски тълпи, чрез които Кадафи беше унищожен, след еуфорията на "Убий го!" ще леят кървави сълзи за времето на диктатора, но без полза. Остава само един странен въпрос: -Тези на Запад, които уреждат революциите на тълпите, не може да не са наясно какво следва след Саддам, Мубарак, Кадафи. И за малките деца вече е ясно, че следствието се нарича ИСЛЯМСКИ ФУНДАМЕНТАЛИЗЪМ. Тогава защо така упорито прилагат една и съща схема? Просветените християни знаят какво означава това: ПОДГОТВЯНЕ ИДВАНЕТО НА ФАЛШИВИЯ МЕСИЯ - АНТИХРИСТ!

Госпожо, Кадафи ли ви кара да правите това, което сте признали пред следовател в присъствието на представител на българското посолство?! Или ще кажете, че този документ, който либийците винаги сочеха, е фалшив?...Кучета са подобни като Вас, които приветстват убийството на вожда на либийците и гаврата с тленните му останки!!!Либийците обичат Кадафи и всички много добре знаят това!...Вие, г-жо обичате ли Гоце?!

Дори показанията и признанията им дадени в отделни стаи съвпадат.В никакъв случай не са заразили децата умишлено,но....Нашият доктор обаче е търгувал с кръвни продукти с израелски фирми,и е станал гафа,след като не са проверили кръвта.България плати за тази немърливост на медиците колосална сума,която е тайна.Откупи вината им.Кадафи можеше да ги убие след процес,но не го направи.

Като спомена, че в схемата са били израелски фирми, вече е съвсем ясно как е станал "гафа". Мосад е пипал там, а нашите бунаци просто са били "шабец-гоите", които са свършили мръсната работа.

всичко е порнография и ООН и ЕО и и тези,които го венчаеха - но едно е истина - никой няма да плаща, като него на народа си да учат младите. А колкото за нашите мъченици в Либия - не ми се говори те си знаят какво са дробили

А нашата мизерна медицинска сестра, която казва "куче като него трябва да умре като куче" е живяла и ще изживее целия си живот като помиярче и няма и да го осъзнае както много други хора. Поне погледнете историята и биографията на хора като като Кадафи. Не го оправдам, но като го сравнявам с нашите мизерни посредствени политици, поне е личност.

думата за сеееккксааа е забранена в тоя саит... ама за убииства не е и за боища мале малее кви долни юрналисти

ахаха на последната снимка труп на човек и някви деца около него на по 4-5 максссимум докато родителите се радват на убития че е мартав.. и после тия деца чакат да са добри.. ама ако някои си извади хуя и го покаж ян децата ще го убият че е мрасник.. ама за тях не е мраснишко да викат децата да стоят до убити хора и да гледат как се радват вазрастните на нечия смарт... не говоря в защита на тоя... а говоря като цяло как децата гледат убииства навсякаде, но им е забранен секс.. тва са ебахти долните хора.. заслуяват да са при тоя лгнали умрели заради това че викат децата да гледат убити хора

Сега пък ще го жалят.....Абе тия кво искат освен петрола? Инспирираха всичко това направо в своя угода, а сега се тръшкат като за пред хората от кумова срама и ще разследват. Какво? То вече всичко свършило, те се сетили да проявяват хуманизъм. А трябваше да го откарат цял-целеничък във Вашингтон и там да спретнат Международен трибунал както на Гьоринг, пък вътре - каквото стане.Така само му направиха услуга.Превърнаха го в нещо като нов Че Гевара и насетне може да стане символ като жертва на "империализма". Така от тиранин и откачалка се става кумир.

Ами г-жа Клинтън онзи ден издаде щатската заповед "да го види мъртъв". Сега ООН се прави на ощипана мома с номера за "човешките права". А нашите сестри могат пак да заминат на гурбет в Либия, имат опит с всички сестрински мурафети...

Тия натовски убийци направиха от престъпника герой! Честно ви казвам взех да го съжалявам, пък да не говорим за нещастните либийци!!!

Гадни снимки! Защо трябва да ги показват?!

Ми сига ко шъ прайм? Нашия чиляк гу грънаха и умря ни бизнеса! Да не тръгнат и нас да разследват от ООН ето, чи шъ гу вапцаме бая!

Не можаха да го хвърлят в морето навреме...

Да убиеш диктатор. - Трагедия Диктатор да убие десетки хиляди, какво е?

Много е лошо да не можеш да намериш в главата си и една собствена мисъл!

и ние зивахме в високоорганизирано обстество преди 22 години ама видяхме какво стана след идването на бизнесмените-демократи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе изобщо сега и убийците му не се различават много от него. Нали трябваше по демократически да го съдят и тогава каквото се реши. Ама така е като се бърка чужда държава в работите на чужда страна.

Какво ще кажете за това: България е продавала оръжие на Либия в нарушение на ембаргото Страната ни търгувала в нарушение на човешките права с Йемен и Египет България е продавала оръжие на Либия през последните пет години в нарушение на оръжейното ембарго. Това твърди в интервю за БНР Хелън Хюз, главен експерт по търговията с оръжие и човешките права към "Амнести интернешънъл". Според Хюз страната ни е търгувала с оръжие в нарушение на... 08:06 21.10.2011 2189 прочитания

Това просто не е вярно, през 2004 година след като оръжейното ембарго бе отменено американски фирми вече бяха откупили остатъчните количества от договорите сключени по времето на съветския съюз за доставка на боеприпаси и ЗИП ,български фирми са участвували само в транспортирането от порт Октябърск до Триполи. Между другото една от тия фирми е Вортекс шипинг собственик на кораба който бе задържан даедно с екипажа си в Гърция и за който случай външния ни министър се прави на глухо канарче.

Е, Хилъри Клинтън нали каза, че трябва да го убият !? ООН що се пъха носа където не трябва

ООН да внимават, да не им направят "хуманитарна операция" или "освободителна мисия от въздуха", щото ми се струва имат ТЕРОРИСТИЧНА РЕТОРИКА!!! Аферим................

"Демократите" са убили и сина му Мутасим с изстрел в тила "при опит за бягство".Сейф аз Ислам засега е пленен, но явно и него ще го гръмнат демократично без съд.Да живее демокрацията по американски!

Изтрещя светът като цяло! Свидетелствата са безчет...Сега ще проверяват уж дали е убит като куче! Ами за Осама що не провериха? А защо все пак не ги разпитаха в един международен съд, та да чуем с кого от борците за демокрация до вчера Осама и Кадафи са правили бизнес? А дали не са двойници убитите Саддам, Осама, този?... А какво ни чака с "нова" Либия?...

медицинските работници трябва да са му благодарни и сега да мълчат,като и--н г--,да си гледат живота и да са здрави.Аман от идиотщини

Горкия човек, онзи дето приличаше на мене го убиха като куче. Дадох му златния пищов и всички се вързаха ха ха ха. Сега ще им гледам тайно сеира и ще си харча милиардите......

аа момчета не сте чели последните новини искат да правят днк анализ :)

Да, ще правят ДНК анализ по новия революционен български метод, с който доказаха, че Лазар Колев е виновен.

Току-що прочетох, че Маккейн е казал, че Путин трябва да се поучи от съдбата на Кадафи. Жалко, че не стана президент. Сега скапаната му държавица вече нямаше да я има :)))

Прав си! САЩ щяха да съкратят щата с доста щати! :)

Да наречеш най-мощната икономически страна и една от свръхсилите е меко казано инфантилно!

Да обобщим: както казваше един професор, "другото е едно" - него вече го няма на сцената и сега ще става каквото ще става. Не забелязахте ли какви символи има на новото знаме? Тепърва ще има икономически и всякаквми други сътресения, идещи оттам. Та това са хора-номади в 16 - 17-ти век още, каква демокрация, какви 5 лева? Ако го нямаше нефтът, никой не би се заинтересувал от тях. Сума сумарум, тръпнем в очакване.

Как се загрижили САЩ за клетия либийски народ.Блокирали авоарите на Кадафито в техните банки. Ами нали в обратния случай петродоларите щяха да отлетят в друга държава! Какви приятели на Либия са тияа братя американци. Аферим!

Мен ми е интересно сега какво ще правят САЩ?!? Спретнаха си цирк с Осама, за да може да се изтеглят от Афганистан. От Ирак започнаха вече да се изтеглят. В Либия приключиха с Кадафи. Асад като гледам мн не ги вълнува, защото той мачка демонстрантите по-хуманно и в съответствие с американската ценностна система. Остава да седнат да си ближат раните (т.е. да си закърпят малко бюджета), въпреки че военните и икономически лобита с кипите това едва ли ги устройва. А и по принцип шило в торба не стои ... Кой е следващият враг на демокрацията?

SIRYA I YEMEN не ги интересуват първо защото са бедни, второ защото там правителствата са про-американски...

Направиха герой един деспот. Как да им вярваш, че няма да направят герой следващ деспот.

имам предчуствие че ,нито бен ладен нито саддам нито кадафи са убити,това е някава голяма игра на големите сили.

Какво Чили те е патило? Като не познаваш историята и събитията не се обаждай. В случая Чили можеш да коментираш само намесата на САЩ!

Натовски боклуци. Убийци. Ако не бяха те, никога нямаше да хванат Кадафи (бомбардирали са колоната му, която е излизала от Сирт). Без съд и присъда. И не крият задоволството си. И ние сме съюзници на тея варвари...

Изгледах снимките. Никога истинската смърт не прилича на тая на филмите. Ужасно е! Никой живот не бива да бива отнемен по такъв начин. Все пок аз съм родила човек. Как бих могла да харесвам убийството!

Е да ама Хилари изпитва оргазъм от тия снимки!

Господ да благослови САЩ! Американската нация е най-великата. И ще бъде. А вас няма да ви има.

Така са говорили и египтяните, римляните, испанците, англичаните, германците и тнт и тнт - и от техните империи нищо не е останало

Хапчетата ! Веднага си изпий хапчетата ! Как те изпуснахме днес ...

Докторе, моля Те, затегнете реда, че Глобалист-а, КГБ-то и сие много често взеха да Ви се изплъзват!

..и помнете, има разлика между Википедия и Викиликс. В едното, ако знаете, какви хубави статии за 'ромската нация' има....

Чест му прави че не избяга.Мъжка постъпка.Иначе беше сатрап.

Наистина голяма "чест",да се скриеш в мръсния канал.

преди или след като те застрелят в главата?

а ако беше ти там сигурно щеше да се закопаеш като кртица

Нашите мед.сестри да не злорадстват толкова,защото ако не беше ги помилвал Каддафи,щяха да увиснат на бесилката.Тях ги съди не Каддафи,а либийският съд,чийто членове сега лидери на въоръжената тълпа.Не разбраха ли,че броженията срещу Каддафи започнаха когато ги освободиха и ги пуснаха да се връщат тук.Да се радваш на смъртта на човек,независимо кой е той,значи си злодей,канибал или американец.

е нареждал съдебната практика като диктатор,защото е екзекутирал всеки,който не се съобразява с неговата зелена книга или я критикува! Поне така пишат -и през годините е имало екзекутирани негови опоненти ,когато той нареждал .Има и много изчезнали чужди граждани напр италианци,които са развили петролния добив преди десетилетия при италианското ко-управление,което е известно време след османското присъствие в Либия/била е част,окупирана от Османската империя/

Не съди, за да не те съдят. Не можем дори да си представим през какво са минали сестрите ни.Ако си изживял нещо толкова ужасно сигурно разсъждаваш по друг начин.

...или българска мед. сестра!

Проблемите и разрухата на Либия, ако остане Либия тепърва започва. Само, че вече няма да има обективни новини от там. Само ще се говори как се демократизира. Големите корпорации ще крадът либийския нефт и ВОДА, а народа около 100 племена ще се самоизбиват и гладуват. Щом либийците си избраха това тяхна работа. Да си сърбат попарата. Кадафи лош или добър бе създал система която да обединява либийците и те да благоденстват.Още една независима държава по-малко

Как Да Си човек, като си КДС? А да за взема ти дам нещичко за размисъл, ако въобще ползваш главата си за подобна цел? Ето: Прочети за Либия в уикипедията и статистиката -държавата ,към която 98% от постъпленията в бюджета са от петрол,който е намалял 12 пъти от максимума когато Кадафи е дошъл на власт,е била спонсор на множество терористични и репресивни режими напр набавяне толкова пластични... още експлозиви ,колкото за 20 войни като Виетнам, доставяне експлозиви за Ира -хиляди жертви през годините с инвалидност и липсващи части от тялото вкл череп ,които си стоят вкъщи заради тежка инвалидност ,убити -при бомбардирането на самолети,бар в Берлин,убити либийци -онези несъгласни с методите и стратегиите му,или искащи демокрация -равенство и по задължения за равенство по права,давал е милион и повече за екзекуции на либийци в чужбина например разследващи журналисти и мн. други ...

Спри се малко, поеми си въздух! Започна да пелтечиш от злоба.... И не цитирай уикипедия. След 5 мин, ако искам, ще има съвсем различна статия за Либия. Май забравяш как се пише в уикипедия.

Само не разбрах с какво Кадафи се различава от САЩ Русия Франция Англия и компания. Колко ли терориста са обучени в военни академии в САЩ за да могат да колят в Латинска Америка а колко ли са тренирани в СССР Кадафи ряпа да яде.

експлозивите не са толкова важни. Виж американците как си гръмнаха пентагона, при това без изобщо да ползуват взривни вещества!

изби, изтрови и тн, за него не квичите, сложете му там в борисовата на кадафи един паметник и ривете колко ви глас държи, седнали да съдят варварите, че си убили вожда

Путин бледнее и чезне пред касапите от Пентагона и Белия Дом. Дори само заради Ирак.

Радвам се, че този човек е умрял, така става като искаш комунизъм, нека всеки комунист да разбере, че място за такива хора няма, няма място за никакъв си ,,Варшавски договор'', няма място за идиоти като този и всякакви други червени.Да знаете днеска превзехме Либия, утре ще превземем всеки, който се опълчи и заговори за социалистически режим!!!

Много вратовръзки има да ядете!

Еее, пак ли си избягал от психиатрията???

Ти изглезда съвсем си се улял!Спри за малко и виз дали си извън лудницата.

...а може и да е ЦЦ!!! Просташкият му изказ, ниската му култура и ограничените му познания по всичко го издават.

Аз залагам на Веселин Маринов....:)

Отдавна не се бях смял така!!!!

СС, може да си напълно прав!

Към КГБ: няма ли да престанеш с малоумните си изказвания!!! На всяка манджа - мерудия! От къде се пръкна толкова изучен? Всъщност не си изучен. Пееш една и съща песен : СССР,КГБ, Чечня, Грузия.....Смени малко плочата!!! Смешен и досаден си, жалък ревльо!Точно като ББ!

Много сте "умни" това червените кратуни. Като партийни секретари. Или като червени професори. Дето пишат "Збогом" със "З". Червената кратуна е особено образувание. Хем чугунена хем тъпа. И зада влезе нещо в нея трябва да се блъска с боен чук. Белким се появи нещо като гънка в онова сивотро, дето в главите на нормалните люде се нарича мозък. "Повторението е майка на знанието" - затова на БСП-то трябва да им се повтаря. Белким научат нещо. Някой може да ме репликира че повторението е и баща на затъпяването. Спокойно, другари - по-тъпи от това дето сте няма да станете.

Познаваш твърде добре старите си бойни другари. Не разбирам, обаче, защо по стар партиен принцип плюеш на 'класов враг' всеки, който има наглостта да е на различно от вашето и на ръководството, другарю комисар KGB, мнение.

Грешката ти е,че не осъзнаваш,че идола ти Борисов също е дълбоко свързан с червената мафия и повтаряш едно исъщо във всяка тема. Защо аджеба няма един министър в правителството на ГЕРБ който да не е свързан с БКП номенклатурата те питам? Защо човек който не е от червената номенклатура не може да се дореди на такъв пост и при ГЕРБ? Даже и новото попълнение министър Лиляна Павлова се оказа внучка на член на ЦК на БКП и министър по онова време.

като прочета някъде - белким, чунким, сантим - мога да си представя що за образувание си ти. Скрий се и не се показвай повече, нищо, че ти плащат!

ЦРУ стига си цвърчал като настъпана червена мишка! Твоите и на съидейниците ти писания и "мисли", се въртят като стари плочи вече 67 години! Скрий се бързо в дупката, оствил съм ти малко сиренце останало от трапезата на Бузлуджа!

Ето го разковничето: "оствил съм ти малко сиренце останало от трапезата на Бузлуджа! "! Значи ти си бил там и си си взел за спомен( за да се гордееш с червената книжка), но сега вече си станал "демократ" и "борец срещу СССР и БСП". Честито!!! Гордеем се с хора като теб!

вапроса е :кой е следвашят?

Всички държавни мъже прегръщаха Кадафито до преди година като пръв приятел. Сега всички те го обявиха за зъл диктатор и убиец. Защо чак сега го разбраха или бизнесът беше по-важен. Че да не му "счупят хътъра" му пуснаха й атентатора под предлог че е болен от рак и ще умре след 3 седмици, а той след 3 години си цъфти от здраве.

Колега, не знам за кво са ти платили, но виж хубаво, тоя козел с черна брада е още по-черна грива, дето ни го представят за Кадафи, да не е некое чучело, да се порадват тинейджърите-бунтовници. Нека си поиграят, от утре тръгват да учат в Кембридж, Харвард и Ийел. Новата демокрация се нуждае от доподготвени кадри. До тук добре се представиха, но трябва им още малко доошлайфане.

Най-добрият комунист е мъртвия ! Има още няколко, дето се мотаят из царевичака, но балтията и тях ги чака. Пътуват с бронирани влакове, бронежилетки и помпозни военни паради.Те, окичените с ордени до колената и шарени лампази им се броят дните !!!

На чукундурите мястото им е на село. Не се обаждай, че ме хваща срам като гледам писаниците на такива като теб. Аман от двойкаджии!

наште брантии да не си отварят мръсната уста дето и за к р не става

С първите обаче са построени държавите, които сега вторите искат да сринат напълно. До "Нов световен ред" на звездата си. По плана на янките и "европейските" им съюзници не трябва да остане социална държава, работеща, независима. Трябва им разделен на племена и религии свят, в да бачка на 6 основното им средство за производство - производстнвото на войни. А те да го управляват и да произнасят присъди.

Когато 'новопостроеното' започне бързо да руши, даже преди построеното по-рано, следва да се помисли какво е постороено. Тези, които изброяваш, са изостанали и бедни държави, но по-лошото е, че са и без перспективи, защото са умовете на хората там руинирани за десетилетия напред. Умният може да различи бутафория от реалност, както и пропаганда от истина. Простият лесно се подвежда по убеждение в неистини, няма око за бутафориите. Ти от кои си?

Разбира се, че е екзекутиран и това бе наредено от Хилъри Клинтън. Откакто Моника пое пурата, Хилари е много жестока!

...., като ранена в сърцето блондинка-стръвница .. ! РS. Няма рима, но си е вярно, нали?

Кадафи и диктатурата му свършиха, но ние, червените малоумници сме тук, за да докажем защо България е най-тъжната и бедна страна в Европа. Ура!

Щото и нас ни "демократизираха" същите тия. Поне ни боцнаха само с морков отзад, не с тояга.

ей го на либийското правосъдие... дано не ги полазят сега разни ислиамисти и да ги върнат няколко стотин години назад.

ти мани да не върнат тях назад, да не почнат сега да тормозят нас :) до 5-6 години пак ще има война, този пат уса ще се бори с тези които подпомогна сега - сценарий познат от афганистан. ще ги "освобождават" до изчерпване на природните богатства :)

Либия не произвежда наркотик и по тази причина аналогията ти с Афганистан е некоректна.