Преходната власт обяви случая ”Локърби” за приключен

Случаят Локърби е приключен, обяви тази вечер де факто министърът на правосъдието в преходната либийска власт, цитиран от Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Преходната власт обяви случая ”Локърби” за приключен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря за думите ти!Ти си един от малкото,които мислят когато пишат!Нефт по света ,дал бог,не е проблем да се купи,проблем е да се продаде!Ненапразно цените падат-предлагането надвишава търсенето!Освен това в глобалната политика се мисли не за днес,не за утре,дори не и за вдруги ден!Бъдещето не е свързано с потреблението на нефт!Дори суровинният фактор ще намалява,а ще расте значението на човешкия фактор-труд,квалификация,образованост!

Нещата никога не са такива , каквито изглеждат, или ни ги представят... Най-мразим да мислим - е рекъл Шопа.

Стига сте го сънували този нефт!...Има много друг по-важни причини, поради които се случват днешните събития по света. Нефтът е само удобно медийно извинение, за да се държи природонаселението в неведение относно ставащото. Освен това Либия има нещо много по-ценно от нефта...и т.н.

Тия май още не схващат какъв чеп си вкарват с тия "демократи" в Либия! Май ламтежа за нефта на края ще им излезе през г...пардон, носа!

Либииците така или иначе не могат без днрани като Великобритания,защото не е късно бомбите да започнат да падат по тъпите им кратуни,а Кадаифа да се върне тържествено!Освен това няма кой друг да им изкупува петрола освен развитият западен свят!Те са дребен производител-чак 17-ти в света и Запада ще мине спокойно без техните доставки,така че да не се възгордяват!Но циганина си е циганин-мисли от днес за утре,а вдруги ден е далече!

Оппааа, средно пръстче към Запада, който пък си другаруваше с олигофрена Кадафи!...Отделен въпрос пък е това, за което вече един колега от форума намекна-този атентат, подобно на пробитите кули на Ню Йорк, дали арабчетата можеха сами да спретнат или малко им помогнаха (дори с бездействие) някои западни и израелски службички?...

Няма как да недоволстват жертвите на атентата, тъй като те според казаното са мъртви. Алооо, пишещите, моля за по-точни изказвания.

А на бас, че не е. Тези от преходния съвет все още не си дават сметка, че революцията убива децата си.

Има си хас ислямистите, които САЩ и Европа ги качиха на власт, да предадат другаря си на съда на "неверниците". Кадафито беше диктатор, но поне светски, въпреки опитите му да яхне ислямския джихад през 80-те.

случаят Локърби бе дело на моссад и определени кръгове от цру, гравитиращи около буш!

Това лично ти го съобщиха от Моссад и ЦРУ, нали? А, а, а не ти просто си много умен/а и просто и сам си се сетил/а.