Ислямска държава загуби териториите си в Либия

Либийската национална армия освободи страната изцяло от „Ислямска държава“, съобщиха местни медии.

Обратно в новината

Коментари - Ислямска държава загуби териториите си в Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путкин Акбар !

Тия ИД още ли мърдат? Загубиха териториите си в Либия, в Ирак, май и в Сирия окончателно. Останаха ли им още територии, или вече са просто най-обикновени криещи се престъпници? Не знам кой ги е създал и как, но колкото по- скоро ги няма, толкова по-добре.

гениалните рожби на мосадцрупентагона-хазарскатамафия

Ами разбира се, че са им останали още територии. Цяла Европа!

За съжаление, май не ми остава нищо друго освен да ти сложа и от мен един плюс.

Либийците нямаше да се справят, ако руснаците не бяха наритали игилците в Сирия.

Лъжеш комунистическа отрепко. Напротив, избягалите от Ирак и Сирия игиловци подсилиха тези в Либия. И въпреки това армията се справи с тях.

Русия подкрепя армията на Хафтар с оръжие и военни съветници, която контролира петролните кладенци, рафинерии и пристанищни терминали в района на Бенгази, където руските военни кораби в Средиземно море се зареждат с гориво. Освен в Сирия руснаците възвърнаха, че и усилиха позициите си и в Либия. Марионетното прозападно правителство в Триполи няма никакъв реален авторитет, власт и сила в Либия.

не ви ли писна да си фантазирате простотии, вместо да си живеете живота.

Официално бе съобщено от говорителката на Руското Външно Министерство-Мария Захарова,че въоръжените от Българиа брадати главорези и сърцеяди в северна Сирия са изстреляли 3 балистични ракети-Българско производство/ВМЗ/ с цел взривяване на руската военновъздушна база в Хмеймим-Сирия?!?!?!.........Русея е бясна на предателското правителство в София начело с американският агент и най-голям наркотрафикант Бойко Борисов?!?!?........А ние Българите какво правим сега??????

Ей Бай Ганьо.... Бай Ганьо глупав... Какво да правите българите ли ? Ще ти кажа какво да правите вие простите и неграмотни българи... 1. Започнете да пишете правилно България , а не Българиа - деейби ви и патриотите скапани... 2 и 3 Спирате да гледата лайната дето текат по Алфа ТВ. Започни Ганьо от това....

Че България не произвежда балистични ракети, откъде накъде !? Да не би да става дума за 122 мм реактивни снаряди за "Град", които игилците изстрелват от мобилни еднотръбни установки, сами си ги правят ? Да, такива РС произвеждаме. Но може да са пленени от сирийската армия, какво са 3 снаряда, нищо.

Мария Захарова и други глупости плещи... наскоро, ако не помните. Тая за нищо не става, ама и ти за нищо не ставаш, че й се връзваш (ако изобщо е казала такова нещо:)

Сега трябва да им изпратим още 1000 ракети за да изчистят ватните алкохолици - агресори от територията на Сирия.

За ракетите четох във френски медии и сигурно е вярно в условията на олигархична и васална на САЩ България, но за хамериканските агенти, предвид някои факти, съм на друго мнение: "Ген. Решетников: ГЕРБ е по-искрен партньор от БСП", 6 декември 2016, Политика/Редактор Десислава Димитрова, Дир.бг. "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017 г. 14:33г., eurocom bg. Освен това да припомня: "Борисов бесен - не искам военни кораби в Черно море, Митов и Ненчев да ходят да воюват с Русия" Автор: Десислава Антова, 16.06.2016, news bg). И като добавя: "Президентът Румен Радев: България разчита на НАТО като гарант за сигурността на държавите членки", 31 Януари 2017, president bg и "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП... след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа). Всичко се връзва с: ".... Неслучайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов, колкото и на някои да не им увират главите за истината!

Който премахна най-големите препятствия пред ИДИЛ - Садам, Кадафи, Мубарак, Бен Али (президента на Тунис) той е създателят на ИДИЛ.

ама на подчинение на пентагонмосад ...

А в България кога?

Тези са на прав път!

Божеее,фелдмаршал....абе не знаех,че тва звание се дава у Либия на някаква маймуна...

Добре че не е минал на страната на ИДИЛ като генералите Садам Хюсеин, пък какъвто ще да е

Дааааааааааааа...Вижда се кой наистина се бори с краварските Джихади Джота от ИДИЛ:) И това не е признатото от западните европедали измислено правителство на конци!

Сети се чия авиация реализира въздушната поддръжка.

Добре,че са американците и разузнаването им да изтребят по голямата част от ИД командирите и десетки хиляди ислямисти!Итаме руснаците и щасапина Асад щяха да изтрепят още милиони сирийци като уж се сражават с Идил!

сети се че ако не бяха братушките, лудите говеда още 30 години щяха да се борят с ИДИЛ..Самата маймуна ОБОНГО СИ ГО КАЗА!!!

А дано да е мирно и тихо там,че да одим да бачкаме бели роби за лебийски алтъне!

Ела бачкай при мен. Доволна ще останеш!

Бойко след нова година щял да ходи да говори с лидерите на ИД да ги кани да инвестират в България, че друг никой не искал - вярно ли е

Пий още две и ще виждаш еднорози по шорти.

Господ здраве да му дава и да отмъсти за дванйасете християни заклани на брега на морето и за дестките им други злини. Дано най-после тези страни се успокоят и тръгнат към демократично развитие.

Хммммм.......знаеш ли, всичко правилно си го казал, само това в края, за "демократичното развитие".....май че от известно време това ще станат неприлични думи!!! Я престанете да определяте как ще се развиват страните! Техни страни, техен си е народа И ТОЙ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ КАК ЩЕ СЕ РАЗВИВАТ!!!! А то тръгнали, като тия от животинското стадо, да указвате кой, как да се развива!!! Аре джа!

Така ли правя, мерси че ми казахте. Само в демокрацията е истината и те ще достигнат до нея рано или късно.