България ще се въздържи от участие във военни действия в Либия

На този етап не смятам, че България може да се ангажира с преки военни действия в Либия, заяви българският външен министър Николай Младенов.

Обратно в новината

Коментари - България ще се въздържи от участие във военни действия в Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо да се въздържи,бе?БНА за 60г. една война не направиха!!!

че кой да воюва бре....Аню _Джаба Хътяниа?? или чи-утчето служило у израелската армия ???смех г-жа Петрова голем смех???

Ами правилно, да не се излагаме. Понеже горивото е скъпо, пилотите не са имали възможност да тренират достатъчно и ще вземат да пуснат някоя бомба в Италия.

Ами че то има ли с какво да участваме във военни действия? Все пак тук става въпрос за самолети, а не за охранителна рота, охраняваща вътрешния периметър на някое летище (чийто външен периметър се охранява от американците) :)

аааауууу....я какъв прогрес....добре, че не се записахме на секундaта като при ирак

Ние няма да воюваме! Ние после по искане на НАТО ще пратим миротворци! Ще ни струват по 500-600 милиона годишно ама какво ни пука! Нали е за каузата!

наи накрая едно умно изказване, само воина с либия ни трябва и после терор за всички ни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пълно въздържание от всякакво отношение към ситуацията в Либия и към резолюцията на ООН - само завоалирани изказвания в стил Н.Млад. Този път съм "ЗА"!

Неучастието е грешка. Някои отричат окупацията, но тя може да се окаже необходима до въвеждане на ред и доставки на нефт на умерени цени.

То пък, има си хас да воюваме и в Либия! Иначе - трябва да сме сред най-твърдите защитници на всевъзможни санкции срещу Гадафи.

Г-н Младенов ако се вдигне народа да ви изхвърли защото вече ни омръзна от политиканстване ще поискате ли подкрепа от НАТО като ни бомбандира или сами ще се справите??? Трябва ли тогава да давате акъл на Кадафи как да пази народа си?? или ще изсипят америкабнците някоя и друга бомба а ние ще тръгнем да даваме храна и одеала за бедстващото население. Този свят и тези упавляващи се тотално.

Българските ВВС трябва да си заслужат милиардите .Имаме сметки за уреждане с Гадафи.

България може да участвува с едно отделение пожарникари, а като доброволци - близките и роднините на господа министрите, начело с военния дебелак.

Трябва да отмъстим за сестрите! Да участваме с всички самолети, които могат да отидат и се върнат до и от Либия. И с невйоръжено око се вижда, чбие ни трябва самолетоносач.

Не ни трбвя самолетоносач. Да пратим преоборудвани самолетите на БГА "Балкан", те не могат да летят, но стават за камикадзета и тарани!

България е един БЕК ВОКАЛИСТ от световната политическа сцена. Наистина трябва да бъде много внимателна и да се съобразява със собствената си "мощ" и по-скоро НЕМОЩ! Такова решение е правилно и силно се надяваме да е КАТЕГОРИЧНО И НВИЗМЕННО!

Евалла ! един път България да не клакорства безмозъчно !!