"Левицата" внесе жалба за огражденията на Паметника на съветската армия

Според представителите на палатковия лагер действията на властите са самоуправство

Обратно в новината

Коментари - "Левицата" внесе жалба за огражденията на Паметника на съветската армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нарушава се законът за нощуване в палатки на обществени места. Това не е къмпинг.За какво са ни законите , след като не се изплняват

Умри ,твоя мама долно пробна курво !!!

Тази жена умира за слава бута се с лакти да я снимат. А от нея нищо не става някога се буташе в групировките а сега в левицата утре кадето има далавера.

Нова атракция при МОЧА: Опъване на въжета и отричане на комуняги! :))

Тричане!

С варварство, хунвейбинство и злоба не се върви към "заветната" ви Европа, неуважаеми умнокрасиви господа... Обърнете празните си главици към цивилизованите западноевропейски страни и вижте дали някой изобщо си е и помислял за безумия като вашите, да рушат произведения на изкуството. Това са талибански идеи на безидейни люде с минимум IQ и мозък, колкото да пазят равновесие. А идеята с палатките е седесарски "лиценз" от времето 39-те пред парламента, дето уж гладувайки, тайно се тъпчеха с кифли. Питайте Сашко Йорданов - тъп и дебел и до ден днешен.

Събаряй

Майчето страда, че не може да пикае на паметника. Пречат и огражденията.

Въпреки че нашият път е към Европа, управляващата сглобка от партии с цел да запазят единството се съгласяват по между си че Паметника на Съветската армия трябва да се премахне .а не взимат пример от други страни от Европа/Италия, Германия/, където се съхраняват всякакви паметници независимо кой ги е построил. В случаят е взет пример от управляващите в Киев бандеровци, последователи на Хитлер, които разрушиха всякакви паметници не само съветски но и руски и на руски писатели и в Одеса на Екатери5на Първа основателка на града..Ако успеят да постигнат целта си другата цел ще бъде да се зачертае 3 март като национален празник на освобождението от турско робство и да започват да се премахват и руските паметници като коня на руския император Александър Втори намиращ се пред Парламента.

Колко фашистки паметника е съхранила Европа? Руският тоталитарен режим на СССР ни донесе само бедии, разруха и връщане на историята с повече от 200 години предизвика с налагането на комунизма в половината свят след ВСВ, от което вече 35 години не можем да се оправим? Да! Тази армия това ни донесе!!!

Махнете загражденията, защото сега така феновете на Левски не могат да посещават паметника.

На футболните фенове не им е работа да се занимават с политика, да си гледат посрания отбор!

а не е ли хората. Ами като е политика що червените не си го вземете и си правете политика около паметника далеч от обществените места.

Аякс да ви го набие до стомаха изроди

махайте оградата, педали нещастни!

Махайте я щото искаме да пикаем, а се чудим къде.

На траичето наи му отива да го духа

сега оранжерия ли искат да правят?

Ех Мая ,Мая ,какво ли не правиш за да напомняш ,че си извън играта! Жалко ,но не ставаш ,а паметника е минало и ако ти липсва купи го за себе си .

МОЧА-м върху вас, червени боклици :)

Ща лапаш ,като в 1945

Наближават избори, а тук, Мая си прави безплатна предизборна агитация. На други места, ще се наложи да се бръкне и да си плати!

На Мая ина други кат нея, НПО-та им са кък Америка за България и се издържат от ДАНЪЦИТЕ НИ! Таз гъзка поне малко срам няма ли? Аман от безочие!

Едно не мога да си обясня, защо всички леви формации се отъждествяват със Съветска Русия. До 1917 г едва ли е било така. Може би страдат по бай Тодор или...?

Не съм привърженик на насилието, но Мая пчеличката заклужава един хубав кютек.

Леваците да го Духат !

добре де левицата що не си вземе паметника и да си правят на техен имат и палатки и тоалетни.. не да ходят по храстите в София.

Разполага Ето на палаткиви лагери и циганску катуни на обществен терен става само с разрешение на владтите. И който нарушават това правило трябва да бъде санкцииниран. Не може всеки мангасар както му скефне да си прави катуни в центъра на София В началото на 90 те години на Миналият век номера минаваше. Но сега вече не. Още повече зажразни там руско съветски мекерета. Дето искат да пазят някакъв си паметник на някаква си армия окупирала България. Бой по червените боклуци. Те само от това разбират. Ама от агитката на Левски са ги пожалили.....

Е преди 2 години си беше напълно нормално да се слагат палатки на всякъде, най-вече по оживени кръстовища и булеварди. Щом тогава 1 година тормозиха софиянци с тези барикади и палаткови лагери, сега ще получат от същото.

Този до Мая Манолова отруден човек беден социалист колко много се е угоил. Никога не е гладувал. А и Мутрофанова сигурно храни добре покорните свине.

Индивиди, негодни да построят свинарник, искат да рушат. Камък върху камък няма да остане, ако всеки талибан видял се за малко с власт може да взривява и руши.

Дори и сестра Галева ти го казва бате - тия камънаци нямат никакви документи - това е незаконен строеж

Оооооо,проксито се събуди,огладня ли безработно инДженерче:)))))

"Левицата" ни не струва! Заседнала е в епохата на комунизма и "вечната дружба" с големият брат от изток, вместо да се грижи за проблемите на работещите и уязвимите социални групи. Най-добре ще ни е без тях, пък току-виж се появят и истински леви партии...

У нас няма леви има милионерчета, които взимат за пример Путлеристката олигархия или с други думи, да забогатеем с държавна помощ

Някой да обясни на тия кретени, че има официално гласувано решение в Софийска община за премахване на камънака и то с огромно мнозинство..

Да, но паметникът е държавна собственост. От Столична са негодни, не могат къпалнята Мария Луиза да ди върнат от Мая Илиева.

МОЧА за къпалнята.

ВСЕКИ КЪДЕТО РУШИ ПАМЕТНИК ГЛОБАРАБОТА ДА ЧИСТИ НАДРАСКАНОТО

Браво на НЕ се премахва паметника.

Сега пък какъв е проблемът с МОЧА? Аха, оградата скрива палатките на Курнелия и вигвама на маямата! Дълбока драма!

Този урунгел Маямата заедно с толупа Митрофанова свинята Йотова и потната биволица Нинова могат да си спретнат едно травестит шоу

Може и сумо битка

А оня хипопотам Татян Дончев?

Един път комунист - цял живот комунист, един път педер...т - цял живот комунист.

Уффф, трябваше да го махнат този паметник, когато махнаха мавзолея.

И нищо няма да остане Нито от катуна Нито от МОЧА Подле фандъчката ще чисти

ПСА е още държавна собственост! Публична при това! Ще стане частна държавна, ама друг път, като минат делата в съда :)

Циганите копейкаджии какво жалят?Че им бутат незаконния катун ли?Да ходят да реват при дъртия травестит Митрофанова Тук е България Няма мяст за руските екскременти

А да се изгради около него тоалетна На два етажа , със стъклен под Тез дето не ни кефят Асвабадителите Ще им пикаем на главите Тез дето ги кефят- ще чистят И всички ще сме доволни Съединението прави силата !

Латвийците направила така Обградиха Паметника в Рига и го развалиха най-позорно ! Смърт на Фашизма ! Който го Събори ще му връщаме цял живот на него и на Семейството му !

Че плашиш хората и семействата им? Или си мислиш че на тебе няма кой да го върне?!

Ката на чикии Пред иконата на Пиздин :))

Леваците не дават на законния собственик да си огради собствеността За комунета е нормално да не признават частната собственост - колко мандри ограбиха шумкарите колко зимнина от бедните хорица само и само да си тъпчат стомасите по землянките

Разглобявайте го товарете го на летящата чиния със се всички мурзилки и да отлитат при лилипута. Аман от промити мозъци.

Сестра галева дали води още полов живот?!!!

то долу отдавна е пресъхнало, но и под керемидите не е останало нищо май

....единия не е жив, а другия едва ли смее да се прежалва с нея.

време е и коня пред народното събрание да се маха

Майчето, много напудрена за спяща в палатка.

нейната палатка е тристайна по руски образец с всички удобства.

Маьомата по-скоро ходи да я пошляпва мутрафонката.

Къде се подмиват? Сигурно миришат ужасно. Само с влажни кърпички не става.

що? ще им вземат мястото където да показват предаността си към господаря? Мръсни лайнояди.

Има ли манджа с комунистически привкус, Маямата е там!

Взимайте си грозния паметник и марш в московските блата !

и тая била юрист разбираш ли како като няма никакви документи за тия камънаци, значи това е едно нищо (незаконен строеж) - нито е паметник, нито къща. нито подпорна стена

Документите ги няма защото такива като вашият любим кмет Стефан Софиянски и Бойко Борисов са ги загубили ! Те са виновни , че ги няма документите !