Евакуация на летище Франкфурт заради съмнителен пътник

Полицията евакуира един от терминалите на летището във Франкфурт за около два часа заради предполагаема заплаха за сигурността.

Обратно в новината

Коментари - Евакуация на летище Франкфурт заради съмнителен пътник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Терминал 1 A и Z бяха евакуирани и затворени не за час два, а за повече от 4 часа. Хаосът беше пълен, никой нищо не знаеше, само ни подкараха извън тррминала. Полетът ми беше за 13:40 от Франкфурт. В момента е 10:15 и все още чакаме пред гишетата на Луфтханза да ни пренасочат към утрешни или за следващи дни полети. Така че нямаше просто закъснение на полети , а голям брой отложени такива. Хаосът ще продължи няколко дни вероятно. Да ни е яка гърбината тая нощ!

Хаосът на летището продължава... Дайте информация.

Наскоро имаше една нео-либерастка левичарска медийна кампания, която твърдеше от името на "икономистите", че проверките на границите (в шенген) поставяли в опасност благосъстоянието. Това не важи ли и за такива случаи? Оставете ги бомбите и бомбаджиите на мира, важното е парите да се въртят и оборот да става! :-)))

АМИ ТЕ СА ТЪРСЕЛИ ЕДНА, НО ЖЕНИЦАТА СИ Е ИМАЛА НОРМАЛНО ДВЕ :-)

значи това е за при новините с гащите в дясно

Айде заминавай в Харманли да ги подмиваш.

този, който ги спира да отидат, където искат и ги държи под ключ да не избягат от България в Германия, той да ходи да ги подмива

що за животно е това българина? може до края на живота си да седи и да пише - "нека им е на германците, така ще е в Европа", "Меркел ги покани, да си ги прибере" и т.н от сорта глупости. Поне един германец да ви беше поискал мнението или поне един мигрант от Африка или Азия да беше поискал да остане в БГ...щях да разбера, ама при положение, че на никой в света не му дреме за БГ ,просто си живейте живота и толкова...

Спокойно! И това време ще дойде - германците да напират да ги приемем в България. Имай търпение и ще видиш. И ще се смееш, че си се смял на моя пост

да, ти си Ванга, много знаеш. В Германия отдавна, от десетилетия има само над 5 000 000 турци пък, не са се струапли германците на летището в Дружба . Ще се оправят германците, пуснете хората заключени в Харманли да отидат в Германия.

Ми ги карат със самолет от Австрия? Боклуците са тук в България заради Меркел. МНОГО СИ ПРОСТ БЕЕЕ

Слушай, ако седиш блокиран на тъпото им летище, нямаше да пишеш такива глупости. Импотентна нация от евнуси!

какво искаш бе - България да нападне Германия, защото ти си блокиран на летището във Франкфурт!? мозъкът ти е импотентен... Оплачи се на Меркел и Обама

Страх лозе пази!! Продължават да приемат мигранти от Азия и Африка,а умират от страх при всяко едно съмнително действие, на когото и да е!Как ли ще живеят европейците занапред,ако при всяко едно съмнение се евакуират училища,летища,молове,гари и автогари,влакове и автобуси и какво ли не?!?!??!? Това ли ще е бъдещето ни,живот в страх от атентати?!?!?Това ли е целта на Меркел и част от западните политици???

След атентатите в Париж имаше изявление на ИДИЛ: "Няма да бъдете спокойни дори когато ходите на пазар." Звучи зловещо, спомняте ли си го? Съчувствам на всички, които страдат от тази сган, независимо кой е виновен да се стигне дотук.

Това състояние на страх и загуби ни го натресе Германия. Интересно колко ние губим от престоя на имигрантите без да работят, а да ядат само телешко, агнешко и др. специални храни по три пъти на ден. А колко губи Европа от тези извънредни случай?

казвате няма глас.Аз мисля,че колкото по-дълго нямат глас,толкова по-мощно ще изокат

тръгнал най-бедният в еропа да дава акъл на тия с най-добрия стандарт на живот в европа. Ходете да ви назначат всичките за съветници в германия, че без вас няма да знаят какво да правят, т.е. как да постигнат 400 евро бруто заплати в германия

утфарЪ ама германиата лек полек затварЪ....

когато последният немец каже аувидерзеин на летището и си купува билет за където и да е !

преди това да се случи първо БГ ще е изчезне от картата, защото българите все с чуждите манджи се занимават, докато тяхната отдавна вече толкова е загоряла, че сега вече изпуска само токсичен газ, докато убие и последния шаващ българин

ДА СИ ГИ ОТГЛЕЖДАМЕ, АКО СТАВАХА ЗА ЯДЕНЕ ! УЧЕНИТЕ ДА ИЗМИСЛЯТ НЕЩО -ПОДПРАВКА, ЩО ЛИ ?! :-)

Западняците се опияниха от богатство и спокойствие. Те все още си мислят, че могат да "интегрират" и да се справят с изостаналите с 600-700 години от цивилизацията мюслита. Горките си повярваха и се помислиха за богове. Очаква ги неприятно отрезвяване. Талибаните напъплиха Западна Европа и гражданските войни на етническа основа са въпрос на време. Предполагам не повече от 2-3 години. Ако искате да сте добре, не допускайте повече мюслита в Родината си.

ако германците си го искат, кои сме ние , че да им го забраняваме??? защо всеки ден дъвчем едно и също???? Защо трябва да държим заключени по изоставени училища из опустяла България емигранти, които искат да отидат в Германия. Кои сме ние, че да решаваме взаимоотношенията между Германия и емигрантите ???

Каква разлика от преди година и нещо у таз Джърмани. Тогава ги канеха и селфита си правеха с тях на обществени места, сега, като видат църен и евакуират огромни пространства

РАСИСТ Е МРЪСНА ДУМА ?!?

Така ще е вече в Германия и в Европа. Свърши със спокойствието и реда щом се напълниха с мангусти. И защо им трябваха? Оная лудата баба е за разстрел.

и си мисля, леле толкова милиони години на еволюция, за да се стигне до 21 век с главни ноини - атентати (в ляво на сайта) и гащи на полуголи певици (в дясно на сайта). УРА Това е послание към всички , които търсят смисъл във вселената да спрат да го търсят и да не си харчат парите. Бомби и гащи - това смисълът на ежедневието във вселената!!!

Европа не е вселената. Тя си само Европа

ами явно е вселената, ти да виждаш да се натискат така тълпи към друг континент на земята или към друга планета!?

Колегата"х" ти е отговорил много точно. А аз, ще допълня:Дори формално, е все още в Европа. По план, Великобритания ще напусне официално Европа( т.н. Брекзит) 2019г. Така, че преди да се правиш на много информиран,1-во се....информирай. Жив и здрав!

Заблудена козичка. Или овца.

В Германия има тотален контрол и цензура на информацията. Хората са уплашени и не знаят как да реагират. Първо го залъгаха, че им внасят евтина работна ръка. Успиват ги със социални помощи, за да няма брожения и недоволни, а и така поддържат изкуствено безработица. Обикновеният човек няма глас .

леле, ако тях са ги успали с огромни социални помощи, нас ежедневно ни избиват с евроцентове за заплати и пенсии

Животът, осигурен чрез помощи, ги докара до оглупяване и асоциализация. Много от получаващите Харц 4 ми говорят с междуметия. А при нас приложиха чалгията и резултатите са същите.

и а да надигнеш глас да говориш за мизерията и бедността на българите (заради, които и англичаните ни гонят от ЕС през ден) и някой изкрещява диво АТЕНТАААААТ

Какво значи "огромни социални помощи"? Фрау, която цял живот не е работила, получава не повече от 500 евро. Уверявам те, че с тези пари в Германия просто се оцелява. И това е под въпрос.

Какво значи "огромни социални помощи"? Фрау, която цял живот не е работила, получава не повече от 500 евро. Уверявам те, че с тези пари в Германия просто се оцелява. А и това е под въпрос.

затъпяхме от тия новини за бомби и атентати и вече ужасно боли от тая тъпотия...

Как успяха да зомбират 80 милионна ,най-войствената нация на Планетата.Психотронно ли им подействаха що ли ,та са кротки като агънца и не реагират германците.Има да си играят на джин ги би и пак няма да се усетят.

Войнствена, ама само в американските филми и компютърни игри. Германците са най-овчата нация в Европа. Германия е окупирана и всяка, наистина всяка вечер ги облъчват с филми и предавания, колко са виновни. Това са същите медии, дето не смееха да покажат изнасилванията пред църквата. Та поколения наред растат смирени и унизени. Радват се, че САЩ ги спасили. От какво точно са ги спасили, никой не знае.

мозъка на меркелханъм! Но ме съмнява да открият нещо.

цял живот сега новини ще са все такива и за това, и никога няма повече да се говори вече за образование, здравеопазване, заплати, пенсии за нищо , от което се нуждаем всеки ден, само ей за това - ще има бомба, няма да има бомба , ще има атентат, няма да има атентат, имаше атентат, подготвя се атентат.....

какво ме интересуват проблемите на германците, те обсъждат ли проблемите на българите??? Водачката им пресели азия в европа и сега всеки ден ще ме информират за бомби???? ми да се подготвят за това ежедневие, те го създадоха в карйна сметка съвсем доброволно, съзнателно и насилствена, а сега ни губят и времето с безмислени констатации за последствия опасности. Ще има още много бомби, може да си направите отделен сайт, където само това да броите и изчислявате, а не да занимавате целокупния български народ с безкрайно повтарящи се тъпизми

ще я дочакат бомбата!

информацията в тази статия не е вярна, прочетете немската преса

а френската? мъж от алжирски произход се опита да грабне оръжието на служителка от полицията и когато не успя, извади нож, многократно я прободе в гърлото. Жената е в тежко състояние ..... Френските медии съобщават за 31-годишен мъж е бил арестуван. Твърди се, че човекът е влязъл в полицията под предлог на подаване на жалба. Мотивът зад атаката е неясно .

Пародия

Е щом мотивът е неясен - точно това ще е... Щом ти го казваш.... не е като да си лъгал преди....

Цитат: След като служителите на летището реагирали, жената избягала и се изгубила в тълпата. Ами те едва ли не са казали да напуснат и тя е направила това. С добър адвокат ще излезне чиста като момина сълза.

Объркаха се тия германци, бе! Каква подредена държава бяха, а каква анархия се опитват да си направят! Всичко работеше като швейцарски часовник. А сега, минал пътник, ама жена ли е, с багаж ли е, ама, къде се свря, ама, бомба има ли, няма ли, ама, с бурка ли беше или с фередже... Бе, ние сме си свикнали на кашата, ама поне в Германия си знаехме, че не е каша, че нещата са подредени, стриктни, точни, хората са съзнателни, изпълнителни, икономиката им желязна, дисциплинирана и просперираща. Сега, вместо ние да ги гоним, те се опитват да ни настигнат. Така да е! Важното е да сме равни! Хи-хи!

германия да настигне бг... хаха, комедиант си ти

И жилище да ми подариш не бих отишъл там. А съм живял бая време там...Приятели ми казват: Мюнхен вече не е същият...с подробностите...

бедна им е фантазията на германците какво ги чака с тия псевдобежанци

Дали им е бедна фантазията? Още се говори за Освиенцим и Аушвиц...

Забранено им е да мислят по този начин. А също и на теб. Както виждаш, Меркел си знае урока.

Ако я изтърват тази миризлива циганка, значи са най-големите нещастници и трябва да бъдат съдени, а тъпото летище затворено като абсолютно опасно и несигурно.

Виждал съм как действа полицията на това летище. Пълна скръб. Добре че наистина нямат терористи. ще им се разкаже игеата То вече се видя в Мюнхен: полицията блокира целия град заради едно недоразвито пуберче. И оголи всичко наоколо. Истински рай за бандитите и терор за германците. Абе докато Меркел не си отмъсти или не я махнат, Германия ще е под чехъл. По-точно под токчето на чехъла натискащо между краката.

Да свикват, че ще е ежедневие да се изнасят по тревога!

PRIEMAITE O6TE NE6TASTNI I STRADA6TI MANGOVCI....

европа е от греенуицч до планината урал

DE=WC !

Колкото повече самоубийци има ,толкова повече самоубийци няма

толкова повече убити невинни и по-голям страх ! Та , как е "рандемана" ?

Самоубийството е заразно нещо. Колкото повече новини за самоубийства, толкоз повече самоубийства има.

Не е четвъртото, а третото по големина по пътнико-поток(след Хийтроу (край Лондон) и Шарл дьо Гол (край Париж). А пък е 1-во в Европа по натовареност, заради търговските полети които се извършват от там и за там.

...не става въпрос за тероризъм, а за психически неуравновесена неонацистка и последователка на Брейвик от... Афганистан. Жената има западно гражданство и отговаря на името Айше :)

Тая женица как го мъкне тоя самар?

От малка живее с магарета.

Щом е избягала, тя е човекът и е готвила нещо. Да видим, дали ще я хванат и какво представлява, бурка ли е или просто "неуравновесена". Отчайващо е положението.

Тая, избягалата фитка, притежателката на бохчата, като я хванат, за всеки случай първо да ѝ ударят 100 тояги на голо!После може и за "правата" ѝ нещо да споменат!

а в българия само постна цица, пардон, пица и затягане на коланите, вместо олабване...

опс, грешна статия, мислех си, че пишя под статията за символът на франция - голята гръд, муахаха...

Ей го на - от няколко дни се заговори за замразяване на преговорите по ТТИП и резултатът не закъсня.

Е защо билд и русняците съобщават за бомба, а самото летище съобщава, че някакъв човек е попаднал в зоната на излитащи без да е минал контрол? Кое е верно?

Позволете им бурки да могат да крият тия бомби по-лесно, бе!

Голите бомби са символ на българското.

Честито на всички евротолерасти! Няма ли кой да търси отговорност от г-жа Шмиргел? До кога ще допускаме чалматите и буркините да ни тормозят и избиват, а ние за благодарност да ги храним?

Докато Меркел може да говори Европа няма да се успокои.

На Меркел ще трябва да и дадат орден от ИД и да я споменават в петък в джамиите. Успя да постигне безкрайна ефективност на бойците от ИД: без да има нито един боец по успя да парализира най-голямото летище в Европа. Бвзкрайна ефективност! Нулеви разходи, милионен ефект. По недоразумение или от страх? Представям си ако иде някой истински боец и пусне отровен метан (за масово унищожаване) със съпровождащ го звуков ефект. Ще трябва да евакуират половин Меркелостан.

Отпускарският сезон свърши и Холивуд се върна на работа.