Коментари - Летище София е на 63-та позиция сред 150 аеропорта в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко пъти всичките 5 милиона българи, заедно с бебетата и пенсионерите, трябва да летят през годината, за да изкарат софийското летище на челни позиции в тази псевдокласация? Хиитроу, ДеГол, Франкфурт, Амстердам са транзитни летища, кацнал Пешо - излетял Пешо = 2 обработени пътника. Опитвате се да сравнявате несравними неща.

леле колко ги разбираме нещата...

Софийското летище е обещано на ТУРЦИТЕ от ТАВ(консорциум на Турската армия под командване на ЗЕТЯ на ЕРДОГАН фин.министър Берат Албайрак) Наскоро турската държава ПОДАРИ три устройства за насочване на самолети към най голямото прясно построени летището ИСТАНБУЛ на РВД СОФИЯ което ще стане приставка на ИСТАНБУЛското

Още малко и аха да стигне бургаското, но нейсе

На това му се вика по селски "средна хубост", а по градски "посредствено". Предполагам, че в класацията влизат и разни селски летища, някъде в Северна Скандинавия, та са ни поизбутали напред в класацията.

Да, разбрахме. Летище София е оборотно, добри позиции в класацията. А следователно и печелившо. А тогава, след като е печели добре, защо трябва да бъде давано на концесия, не ми става ясно. Сякаш държавата има доволно пари, заринала се е в пари и сега ще предпочете някаква смешна сума, сравнено с печалбата, която би получила. Това не го разбирам. Не разбирам тази икономическа логика на ГЕРБ. А вече и на патриотите. Нали ще ни вдигат благосъстоянието. Как така с лека ръка ще се откажем от сериозни приходи. Има изградена структура, има управление. Ако има проблеми и не се справя управлението, да се смени екипа. Но да бастисаш всичко за нищо, малко е абсурдно. Най-тъпото е, че примери от масовото крадене, наречено "приватизация" има много. И въпреки всичко, пак публично да ни въртят този номер, е малко нагло. Премиерът, по прякор тиквата, не се ли усеща какво се случва. Държавата ще загуби пари. Ето и с Турския поток вече руската тръба взе да отива към Гърция. А премиерът вместо да ходи в Москва, предпочита политически и странни екскурзии по екзотични и безсмислени дестинации. Но ще получим едно насърчително потупване по гърба от ЕС. И ще духаме тръбата. Или нещо подобно на ЕС. Благодарение на правителството ни. Има шанс, трябва само да обещаят едни пари на Валери Симеонов и на екоминистъра. И те ще я докарат и тръба и газ. А Симеонов може и първи русофил да стане. Само трябват едни пари.

Za da stane po moderno,da ima poveche magazini i restoranti a ne tezi baraki kudeto prodavat pizza slice i treshti muzuka garage

Тъй ли, много странно, а какво пречи това да се направи и сега, нали печели, пари има, а не се споменават толкова скъпи инвестиции. "по-модерно" е много абстрактно понятие. За да си оправдаеш грабеж. Какво да е по-модерно и какво е това, което не може да се направи и колко ще струва. Ако управляващия екип не се справя, да се смени с по-кадърен. Това не може да са причини за да се лишиш от сериозни приходи.

За да ВЗЕМАТ ТикватА и Мургавия Московски 100МИЛИОНА лев комисиона от Турците за това

Да бе... с тия опикани кенефи..

От помочковци следва опикани кенефи