Фалшив сигнал за бомба на летище София

Около 22.40 ч. снощи е постъпил сигнал за наличие на взривно устройство на летище София, съобщиха от ръководството на аерогарата.

Обратно в новината

Коментари - Фалшив сигнал за бомба на летище София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шибан булгаристан!

Sm3hurk0

Явно е имало наплив на българи да напуснат България и това е начин да се озпти обезлюдяването на територията наречена България...

Днес - фалшив, утре - ИСТИНСКИ !?

Айде уточнете кога точно е дошъл сигнала и кога са предприети каквито и да са действия от някой. В 22:40 че и поне 20 мин след бях на терминал 2.... Никой за никаква бомба не спомена и никой не се евакуирваше по това време.

И кой ще си хаби тротиловите шашки за нашето смешно летище? То и без това сме едни смешници- няма нищо мащабно направено, а само мащабно се окрадва всичко.... и докато няма смъртни присъди за корупция всичко ще си продължава да се затлачва, а ние ще си мрем като пилци- окрадени от едно нагли и безмозъчни павета!

Няма начин да не се напъват да опровергаят герберасите това което казват навлеците - по добре куче в Германия отколкото живот в България....т.е. ето на и ние сме прицел на ''тероризъм'' нищо че джихадистите не се и напъват да ни конкурират в това..

Нали ГЕРБ искат да го хапнат летището и са го оставили да се руши и назначените шефове имат специални напътствия да го съсипват. Така че няма нужда от бомба, нашите гора вече са му видели сметката. Първо Никито на Симеончо го е окрал при строителството, а кучетата на Бойко са го оглозгали до кокал

Ние сме толкова слаби и немощни, не можем да се защитим от вътрешните джихадисти: мутрите, наглите корумпирани съдии, крадливите държавници, продажни комунисти и русофили, та ще се защитим от външните джихадисти.

Единствено Падишахът може да помогне - да въдвори ред!...Никакъв Путин!!

Каква Путин, бе, ..Путката ти лелина !

Поне 10 години затвор и да платят загубите. Да видим дали следващия път някой ще помисли да го направи. Въпреки че идиоти всякакви. Отделен е въпросът, че "работещите" МВР и съд нищо няма да направят и този път. И кой разреши концерт на такова разстояние от летището. Пияни и дрогирани. Луда държава, луд свят, луди хора. А ние пет часа висене и напрежение с две малки деца. За съжаление нещата не вървят на добре в цял свят. Въобще няма да коментирам пристигащите англичани. Потресена съм.

У нас когато наистина гърми бомба, никога не се предупреждава преди това. И обратното - никога е нямало бомба след сигнал за бомба. Всъщност може да се каже, че когато има сигнал за бомба, тогава е най чисто и безопасно, защото гарантирано няма никаква бомба.

Хаха, на нас вече не ни трябва бомба, за да се посерем от страх, а само някой да ни каже, че еди си къде имало сложена! Жалки сме...

Много тъп коментар

би трябвало да открият подалия фалшивия сигнал. от статията не се разбра, но сигурно не.