Нов сигнал за непроверени пътници на Летище София

За нов случай за пътници, влезли в България през Летище София без проверка, алармират в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Нов сигнал за непроверени пътници на Летище София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умнико, ако си летял до Шенген и обратно, я провери имаш ли някакви печати в паспорта, че си минал паспортен контрол на излизане и влизане! Ако нямаш, значи такъв не се извършва!

Летял съм до Норвегия и обратно, един път като влезиш в Шенген, вътре няма никакви проверки! Не ти трябва и международен паспорт, достатъчна е валидна лична карта, отгоре на която пише Европейски Съюз! На по-старите карти няма такъв надпис и требе да си носиш валиден международет пашапорт!

Ще ги преместят на Централна гара. Това им е наказанието. Началника ще го уволнят, за да стане зам. министър примерно...

Кой знае какво е станало.Неотдавна ми се случи същото в Западна Европа.Пътувах от Амстердам до Норвегия. И в Норвегия не ме провериха на летището,но за сметка на това в Амстердам ме разпердушиниха,чак ме обявиха за циганка.Така,че се случват такива неща.

Лъжеш като циганка, щом си излетяла от Норвегия в Амстердам няма паспортна проверка! Проверява се само багажа на излитане към България, и то на рентген и минаваш през една рамка за проверка на желязо!

Какво би могло да му се привиди на пристигащия пътник - или го проверяват, или не го проверяват. А министър да се държи като пиле в кълчища, е обидно и за гражданите, и за самия министър.

Да не стане самоотстраняване ?

Хората се притесняват винаги, нещата им се виждат едни, а те се оказват други, но го проверяваме сигнала, заяви вътрешният министър Валентин Радев. И така вече 3 мандата...на хората им се вижда едно пък то...

Пак гнусни инсинуации! Пътниците, които пристигат от Шенген, са проверени там и не се проверяват отново тук! 5 пъти съм летял туда и обратно и съм проверяван само на излизане оттук и на влизане и на излизане оттам!

Скоро пришълците ще се ориентират да влизат не по суша, а по въздух. По суша, колкото и да е счупена оградата, все пак има да пълзят и да прескачат, може и дъжд да ги омокри, а през летището е къде-къде по-чисто и цивилизовано. Само трябва митничарите да оставят по една касичка докато ги няма на пост, че пришълците да им пускат по едно евро като минават необезпокоявани.

..такваз ни и охраната на границата. Реваха за тая ограда и накрая лъснахме с голите задници, а сега и с летището в т.нар. столица на т.нар. държава Ако не беше трагично, щеше да е смешно. В Амстердам на летището бях свидетел как митничарите съблякоха един "новопристигнал" по боксерки, щото нещо се усъмниха на скенерите - а те са в центъра на Европа. А нашта тиква се бие в гърдите как видите ли пазим границата ..пазим, дръжки.

тия тъпаци толкова много ли самолети посрещат всеки ден, че не могат да видят и чуят кога идва самолета?

През Летище София вече се влиза толкова лесно колкото и през оградата по границата с Турция. Значи "граничарите" отиват на пост чак когато на таблото обявят, че самолета е кацнал. Пез останалото време "границата" е неохраняема, а граничарите пушат, пият кафе, в тоалетната... Обаче стажът и категорията вървят!

Ама вие знаете ли на какъв стрес са подложени тези бюстители на закона и най-вече техните началници. Треперят денонощно и рискуват животите си по кабинки, храсти, на предни и задни седалки, в студ и пек, заплатите им малки, бонусите им мижави.... дайте им още пари и привилегии. Да не плащат данъци, осигуровки, гражданска, винетки! Оп, пардон те това вече и без това не го плащат...

пише се бЛюстители в държавната администрация няма бонуси, а ДМС и награди привелегии има само за народните представители да рискуват живота си, а не животите си иначе правилно мислиш, още малко и си готово за революционер

Къде си бе, коректоре! :)))) Най-обичам някой да ме поправя и да ми се прави на умен. Като си толкова отворен да знаеш, че изречението започва с главна буква и завършва с препинателен знак. Още малко и си готов за начална даскалица.

На МВР не им стига бюджета от 1 милиард. Предлагам да се увеличи с още един милиард и да им се купят нови джипове да ходят по кафенетата и да се крият в храстите да хванат някой да си говори по телефона докато шофира.

loyola

Проблема, е че като риташ топка с ББ, не значи, че ставаш за митничар на летището. А пък като само си роднина и познат, и са те назначили заради тези ти качества, няма как да работиш компетентно.

Става въпрос за гранични полицаи, но тъпото си знае митничар та митничар!!

то и при граничните полицаи се рита футбол бе душа! А може и тенис да се играе! Не си ли разбрал че в БГ то ако не си човек на ББ неможеш да застаниш на определен пост, ако ще и да си най-добрия!

Тези т.н. гранични полицай не трябва ли да стоят на работните си места,т. е на ГПП,което в случая е летище СФ.?Това е граница,не е сухопътна,но задължително трябва да има някой.какво по дяволите става ?Мисля,че не редовите полицай,а да се тръгне от върхът на пирамидата надолу.Много говорене и нищо правене,това е за жалост моята страна,моята БЪЛГАРИЯ!!!

"На хората нещата им се ПРИВИЖДАТ едни, а те са други. " правете си изводи.

Абе смешник, какво означава, че не е съвсем вярно! Или са били на поста си граничните ченгета, или не! Явно са си деляли някъде парсата са "пропуснали" един самолет! А ти се махай от това министерство и да идва някой с акъла си!

Всички да ги отстранят! Няма да забравя унижението на което подложиха мен и сина ми преди 15 години!Оплакванията ми бяха пребебрегнати,никакви писледствия за служителите-мръсни връзкари! И сега продължават да изнудват-едни баба и дядо водят дело срещу ГП за същото безобразие като това с нас!

Научи се да пишеш првилно, сигурно заради това не са ти обърнали внимание преди 15 години

И ти си "много добър"!

И тези да ги уволнят дисциплинарно, после плачат, че заплатите ниски, лоши условия на труд и 20 заплати. При толкова много придобивки, които за обикновения работещ са немислими поне да са си на работните места.

d4

двора е разграден отвсякъде. и оградата паднала, и на КПП-то нЕма никой... ама заплатката и рушветите вървят....

Добре бе, толкова ли не може като няма никой в будките да не могат да минават? Нямаха ли едни прозрачни врати отстрани, които се заключват?!?

Най-добре е тези пунктове да ги премахнат,а Валентин Радев да си подаде оставката.Явноне е за тази длъжност.

НА ВСИЧКИ Е ЯСНО , ЧЕ ТОВА СА ПРОВОКАЦИИ ОТ СТРАНА НА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ !!!! ВЪПРОСЪТ Е ЗАЩО ГИ НЕГЛИЖИРАТЕ, ВСЕ ЕДНО- КАКВО ТОЛКОВА Е СТАНАЛО !!!!! ЩОТО В ТАЗИ СИСТЕМА- МВР -ВСИЧКИ СТЕ НАВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА !!! АЙДЕ ЗАМИНАВАЙ ДА СИ ИЗКАРАШ ЗАПЛАТАТА !!!!!

Ми... и аз съм минавал без да ме проверяват. Даже време се пести и не се "оплаквам" в разни соц.мрежи,

И аз, но не тук, а на вътрешен полет в Европа, на шенгенска граница. Минаваш само скенер.

Какво изобщо им проверяват на идващи от ЕС - Шенгенското пространство?! Щом са били в Амстердам или Париж, значи имат право и да са в София.

НЕ МИСЛИШ ИЗОБЩО !!! КАТО ТИКВИТЕ ОТ ГРАНИЧНА !

... требва да се отделят светлозелените от тъмнозелените... мн. ясно...

Какво ли означава "отстранени от работа"?

преместени на друга хранилка.

премине бурята!