Коментари - Десетки пътници обрани на летище София | Днес.dir.bg

Десетки пътници обрани на летище София

Над 100 сигнала за кражби на лични вещи са били подадени към администрацията на Летище София през 2010 г., съобщи по време на парламентарния контрол депутатът от Синята коалиция Иван Иванов.

Обратно в новината

Коментари - Десетки пътници обрани на летище София | Днес.dir.bg

Коментари

Пак ли бе! И докога?! Заблуждавах се, че сме излезли от тази фаза, а то... Последно ме крадаха на Шереметево - имам предвид персонала на летището.

kgb777kgb

Защо за разнообразие не прочетете коментара на човека , който ЯВНО е работил там и е в час , пък после ако толкова ви кара отвътре пак си напишете пълните простотии !? Ако някой трябва да бъде псуван или / ако в тази държава е възможно/ жестоко глобен той ПРЕДЕЛНО ясно е посочен ПОИМЕННО - двете фирми , които плащат ниски заплати , наемат случайни хора и не носят никаква отговорност !!! Естествено , това което е написал " лост енд файнд" трябва да е истина !!!

Сто кражби за триста шеисет и пет дни са си нищо в трамваите стават по толкова на ден , Но проблема не е в това проблема е в безотговорното отношение на служителите от наземният персонал куфарите и саковете на пътниците се хвърлят като мръсно бельо по терминалите и в самите самолети което само по себеси води до деформаций и разкъсване на самата опаковка и разпиляване на вещтите . Лично на мен нищо не ми е изчезвало но пък имам доста съсипани куфари което също е много неприятно

Те не крадът,Те си взимат.

Пише се, чек-ин, а не чек-инг.... много ми е гадно като медиите са по-невежи от мен.

Е, вече поне не наричат кражбите "мерки за сигурност". Преди редовно пробутваха това за отговор.

ТОВА Е ГОРЧИВАТА ИСТИНА ЧЕ БАГАЖИТЕ СЕ ОГРАБВАТ СЛЕД ЧЕКИНГА ТАМ ИЗЧЕЗВАТ ЦЕННИ ВЕЩИ, И НЕЗНАЕМ ЗАЩО ТЕЗИ СЛУЖИТЕЛИ СА ВСЕ ОЩЕ НА РАБОТА КАКТО И МИТНИЧАРИТЕ КОИТО НА МЯСТОТО ЗА ДЕКЛАРИРАНЕ, ЗНАЯТ ЧЕ САМОЛЕТИТЕ ОТ ЕС НЯМАТ КАКВО ДА ДЕКЛАРИРАТ ТЕ СПИРАТ И ИЗМИСЛЯТ УСЛОВИЯ ЗА ОГРАБВАНЕ И КОРУПЦИЯ. ДОКОГА . БЪЛГАРИ НАПУСКАЙТЕ ТАЗИ СКАПАН ДЪРЖАВА

О, на мен са ми открадвали много неща, последните години два скъпи парфюма !. Без да се шегувам, слагам вече три пъти мръсно бельо най-отгоре в куфара си, и не съм имал проблеми... !

Боби

Аман от тъпи комплексари. Като ви чета коментарите, направо се чудя вие дали наистина си го мислите това или просто си пишете за да се изфуакте, колко често пътувате. Как пък така изведнъж решавате, че всичко което изчезне задължително се случва само на нашето летище. Кражби по летищата стават в цял свят без изключение. А това че за цяла година имаме само 100-на случая на кражби по-скоро е критерий за успех, отколкото за критика.

Миналата седмица ми разбиха куфара на летището....

Да разбиват ги. случва се често ако ви е заключен . Пред мен доста ги разбиват и отварят полицайте - по причината че на ренгена се вижда съмнителен обект w багажа или някоя четка за зъби се е включила сама и вибрира или друго- колкото и да е смешно често се случва. Разбитите куфари ги изплаща застраховката. Най- добре не ги заключвайте. А гледайте за липси на място и се обърнете към L&F за изплащане на липсата.

крадливо племе

на мен ми откраднаха очилата които бяха в кутия казвам кутия защото нея ми е бяха оставили .БЕЗ КОМЕНТАР

Леле това е един и същ крадец. На мен от кутията ми взе и двата чифта очила и я остави празна нещастници долни. Цигани работя там на това летище.

А на мен ми откраднаха скъп, нов часовник, като са оставили само кутията празна. За кражбата разбрах чак в къщи, след като се прибрах и затова не съм се и оплакала. Колко ли още такива случаи има на неоплакали се, така че не се радвайте толкова на бройката от 100 кражби на година.

иде ми да кажа, че извършителите са цигани както винаги казваме, но в този сектор цигани няма...но все пак ще си го кажа " тези кражби ги правят циганите, ние българите не крадем" :)))))

На няколко пъти са ни обвинявали нас за кражби. При нас контрола е голям заплатите добри и не крадем. Проблема и съм го виждал е при куриерите който са от външна фирма ниско платени- с голямо текучество (хващат някой - уволняват го и новия също краде). Когато го получите от куриер си го проверявайте задължително преди да попълните протокола. Багажите за застраховани и ви се изплащат липсите При хамалите ( товарачите ) не знам как стои въпроса. Но относно кражбите Авиокомпаниите нямат вина. Те не пипат багажа ви. Персонала е само на летище софия или външната фирма Swiss port А куриерите са само на- SIXT или Tourist Survice.

Да бе да, от три месеца нямало. През март ми изтарашиха куфара, и наистина беше с полет на Бълагия Еър. И разбира се, не съм подавал жалба. Разбрах го по-късно, като си отворих куфара

Ама наистина сте много прав. Кой на самото летище ще започне да си рови в багажа и да проверява дали всичко е налице ??? Това става обикновенно в къщи. И затова оплакванията са само сто, а в действителност кражбите са хиляди.

почти винаги като си идвам в София багажът ми е отварян и понякога липсва по нещо! не съм подавал оплаквания, защото в България цари огромна корупция! как веднъж не ми се случи нещо подобно като пътувам по Света? не живея в Бг по принцип

КОМПАНИЯТА, КОЯТО РАБОТИ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ И ОТГОВАРЯ ЗА ЗАГУБЕНИЯТ И ЗАКЪСНЯЛ БАГАЖ НА ПЪТНИЦИТЕ СЕ СЪСОИ САМО ОТ ОЛИГОФРЕНИ! НАЙ-ОТГОВОРНО ГО КАЗВАМ! БАГАЖА РЕДОВНО Е ПРЕТЪРСВАН И ОТВАРЯН ОТ МАЛОУМНИЦИТЕ, КОИТО ГО ДОСТАВЯТ НА АДРЕС! ЗА ТОВА СЕ ОТНАСЯЙТЕ С ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ, КОГАТО ГО ПОЛУЧАВАТЕ!

Inside job

често патувам за софя от готеборг през виена или будапеща, по-рядко през париж, и обратно. мн често като си получа куфара на летището в готеборг виждам, че е правен опит за отварянето му. става ми много неприятно, защото сам балгарин и това се случва само когато патувам от софя...

още черноризец храбар е забелязал, че "болгари су племе хроброу, склонну к грабезу" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Надявам се нямаш предвид всички българи зад граница?Иначе на летището служителите не са лоши (със малки изключения България еър например).Винаги са се държали добре и възпитано.В общи линии доволен съм.

Колкото повече ципчета по багажа толкова по добре се рови... (Отвори ципа, разрежи вътрешната стена, препови (ВЗЕМИ), затвори ципа) Лесно и много шарани се ловят!

Какви десетки, хиляди са обраните... глад глад

Няма да им простим, я! Да ги обират, като са будали да пътуват оттук. Криза е, все пак трябва да се преживява. Имиджът ли? А, това друг път.......

Ами докато на летището работят някви селтаци, така ще е! Те редовно си тарашат куфарите и си взимат каквото си харесат. Всички го знаят, но на никой не му пука, щото от министъра, до обикновения селяндур, дето тараши куфара всичките са един дол дренки! Да им приседне дано, мама им крадливи нещастници!

там са "Онова момче дето рита топката с мен схващаш ли ???))))

Хахахаха... От 3 месеца нямало нито един сигнал! Сигнал може и да няма, но обрани колкото искаш. Преди няма и 1 месец (около 20 април) нашия багаж беше изтърбушен и до нас пристигна едва 1/3 от съдържанието му. На най-скапаната летище в Европа винаги е било така - поне от 15-20г. моя багаж поне веднъж годишно е "олеквал" на това летище, и само на това. Това не вярвам, че някога ще се промени.

Добре дошли в България! Това е само началото на изключителното ви преби-ваване в тази страна. Ще бъдете изумени от оште редица негативни гледки, преживявания, и емоций! Престоят ви в Българиа е много вероятно да остави трайни следи и дълбоки спомени във вашето съзнание! Вашите лични вещи са наша собственост. Пожелаваме ви "приятен" престои!

И на тебе ти трябват "оште емоций", ама първо вземи завърши училище, а?

А кой е Емоций?

това става само когато летите с балгаря аир *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Преди по-малко от 2 седмици летях с Еър Франс и на българското летище се оказа, че са ми обрали куфара, а на моят спътник имаше повреди по багажа. Отвратена съм!

Проблема е стар, но никой няма да го реши, защото има много маймуни на клона. Аз лично познавам човек, който в къщи всичко му е крадено от летището, кара кола, която няма как да си позволи само със заплатата си ... Дори се хвали с "постиженията" си! Такава ни е държавата!

Моля, моля! Холандецът установи, че техническата част по охраната на границата е на ниво. Какви са тези изчезнали багажи сега?

ясно е че охранители,товарачи и полицаи са пълна партияделят всеки ден плячката и дават % на шефа !!!

това летище е някакъв ужас.....служителите са груби, намусени,некомпетентни, през юли миналата година вътре беше жега не се дишаше, чекираха ни 1 куфар свръхбагаж час и половина като ни препращаха от едно гише на друго с куп неуредици....беше някакъв кошмар и се бях зарекла да не стъпвам повече в бг!неуредиците и анархията на територията бг нямат краи!

Абе Теди, ти помниш ли какви са ти коментарите? Че не си в САЩ го знаем, ама поне си води записки. Ти за една год. обиколи целия свят, изкоментира всички теми по света, компетентна си по всичко, получаваш 2000 долара соц. помощи, и какво ли още не. Според мен е добре да посетиш психиатър, защото явно страдаш от някакво разстройство на личността, тъй като за 1 год. смени какви ли не длъжности, посети какви ли не държави и т.н. Не е срамно да отидеш на лекар, ще е за твое добро. Пък може и един ден да видиш САЩ (поне на картинка).

предположения,таварищ, предположения...както и неистово желание за дезинформация и дискредитиране на ника ми само защото съдържа омразната ти абревиация " USA"......днес как пропусна да кажеш как аипи адреса ми излиза на пазара в ситняково където продавам домати, чушки , чорпогащи и кинкалерия ...еее, ама излагаш се нещо днес, нещо не си в кондиция.......явно от позитано не са раздали купичката с леща за вечеря

Айдеееее, преуспялата ТедиУСА, ..... има и намусеми има и нормални служители на летището!!! Ако един/една ти е направил лошо впечатление, не си прави изводи за всички ...но не се знае дали не си от онези булгаристанци дето като си дойдат тук за малко, да похарчат малко долари/еуро и се правят на голямата работа, иначе всички сте мишоци, там където сте ... и не ми пиш някакви квалификации от рода, че не съм ходил/а никъде и нищо не знам....

не виждам в постинга ми някъде да коментирам колко и къде съм успяла?та по-полека с инсинуациите....никои не го интересува, нито на някои му влиза в работата.....темата е за летище враждебна, където държавния узаконен рекет както навсякъде на комунистическата територия задунаиска губерния е особено фрапиращ!

Надявам се нямаш предвид всички българи зад граница?

ако беше малко по-умен, щеше да разбереш колко си тъп.

Теди, чекирали са ти свръх багаж, защото си била с един куфар луканки които си транспортирала до местоживеенето си във Видин. Обаждай се друг път и ще ти ги закарам. ЧЕСТНО!

аз луканки и зеле в бг не купувам, не ми се налага:купувам си ги по интернет от българската компания в щатите малинчо.ком, със седалище в ню джърси, препоръчвам ги, чудесен сървис, поздрави

ха ха ха добър опит....никога не съм ходила във видин, от габрово съм........а луканките си ги купуваме тук от българска компания, малинчо.com и са много добри на вкус-приготвени в америка по българска технология и рецепта...сполаи ти

голяма новина, още по тошово време товарачите на аерогарата носеха скъпи маратонки, имаха скъпи фото камери и парфюми. проблема е стар но не e решен.

...тошовото време отмина преди близо четвърт век....какво по-добро направихте вие - американските подлоги от всички цветове!?!?!

Направиха това, че вече не сме задължени да живеем с вас, а можем да напуснем когато ни писне от комунистическите ви измишльотини. Земята е една, хората навсякъде са еднакви, човек навсякъде може да си подреди някакъв живот и да си го изживее. Достатъчно е, че я няма противната ви система и партия. Лицемерието ви не знае граници.

Отмина, ама киселаците в Б-я си работят по старата система, и си крадът като на село

Коментари - Десетки пътници обрани на летище София | Днес.dir.bg

Десетки пътници обрани на летище София

Над 100 сигнала за кражби на лични вещи са били подадени към администрацията на Летище София през 2010 г., съобщи по време на парламентарния контрол депутатът от Синята коалиция Иван Иванов.

Обратно в новината

Коментари - Десетки пътници обрани на летище София | Днес.dir.bg

Коментари

Пак ли бе! И докога?! Заблуждавах се, че сме излезли от тази фаза, а то... Последно ме крадаха на Шереметево - имам предвид персонала на летището.

kgb777kgb

Защо за разнообразие не прочетете коментара на човека , който ЯВНО е работил там и е в час , пък после ако толкова ви кара отвътре пак си напишете пълните простотии !? Ако някой трябва да бъде псуван или / ако в тази държава е възможно/ жестоко глобен той ПРЕДЕЛНО ясно е посочен ПОИМЕННО - двете фирми , които плащат ниски заплати , наемат случайни хора и не носят никаква отговорност !!! Естествено , това което е написал " лост енд файнд" трябва да е истина !!!

Сто кражби за триста шеисет и пет дни са си нищо в трамваите стават по толкова на ден , Но проблема не е в това проблема е в безотговорното отношение на служителите от наземният персонал куфарите и саковете на пътниците се хвърлят като мръсно бельо по терминалите и в самите самолети което само по себеси води до деформаций и разкъсване на самата опаковка и разпиляване на вещтите . Лично на мен нищо не ми е изчезвало но пък имам доста съсипани куфари което също е много неприятно

Те не крадът,Те си взимат.

Пише се, чек-ин, а не чек-инг.... много ми е гадно като медиите са по-невежи от мен.

Е, вече поне не наричат кражбите "мерки за сигурност". Преди редовно пробутваха това за отговор.

ТОВА Е ГОРЧИВАТА ИСТИНА ЧЕ БАГАЖИТЕ СЕ ОГРАБВАТ СЛЕД ЧЕКИНГА ТАМ ИЗЧЕЗВАТ ЦЕННИ ВЕЩИ, И НЕЗНАЕМ ЗАЩО ТЕЗИ СЛУЖИТЕЛИ СА ВСЕ ОЩЕ НА РАБОТА КАКТО И МИТНИЧАРИТЕ КОИТО НА МЯСТОТО ЗА ДЕКЛАРИРАНЕ, ЗНАЯТ ЧЕ САМОЛЕТИТЕ ОТ ЕС НЯМАТ КАКВО ДА ДЕКЛАРИРАТ ТЕ СПИРАТ И ИЗМИСЛЯТ УСЛОВИЯ ЗА ОГРАБВАНЕ И КОРУПЦИЯ. ДОКОГА . БЪЛГАРИ НАПУСКАЙТЕ ТАЗИ СКАПАН ДЪРЖАВА

О, на мен са ми открадвали много неща, последните години два скъпи парфюма !. Без да се шегувам, слагам вече три пъти мръсно бельо най-отгоре в куфара си, и не съм имал проблеми... !

Боби

Аман от тъпи комплексари. Като ви чета коментарите, направо се чудя вие дали наистина си го мислите това или просто си пишете за да се изфуакте, колко често пътувате. Как пък така изведнъж решавате, че всичко което изчезне задължително се случва само на нашето летище. Кражби по летищата стават в цял свят без изключение. А това че за цяла година имаме само 100-на случая на кражби по-скоро е критерий за успех, отколкото за критика.

Миналата седмица ми разбиха куфара на летището....

Да разбиват ги. случва се често ако ви е заключен . Пред мен доста ги разбиват и отварят полицайте - по причината че на ренгена се вижда съмнителен обект w багажа или някоя четка за зъби се е включила сама и вибрира или друго- колкото и да е смешно често се случва. Разбитите куфари ги изплаща застраховката. Най- добре не ги заключвайте. А гледайте за липси на място и се обърнете към L&F за изплащане на липсата.

крадливо племе

на мен ми откраднаха очилата които бяха в кутия казвам кутия защото нея ми е бяха оставили .БЕЗ КОМЕНТАР

Леле това е един и същ крадец. На мен от кутията ми взе и двата чифта очила и я остави празна нещастници долни. Цигани работя там на това летище.

А на мен ми откраднаха скъп, нов часовник, като са оставили само кутията празна. За кражбата разбрах чак в къщи, след като се прибрах и затова не съм се и оплакала. Колко ли още такива случаи има на неоплакали се, така че не се радвайте толкова на бройката от 100 кражби на година.

иде ми да кажа, че извършителите са цигани както винаги казваме, но в този сектор цигани няма...но все пак ще си го кажа " тези кражби ги правят циганите, ние българите не крадем" :)))))

На няколко пъти са ни обвинявали нас за кражби. При нас контрола е голям заплатите добри и не крадем. Проблема и съм го виждал е при куриерите който са от външна фирма ниско платени- с голямо текучество (хващат някой - уволняват го и новия също краде). Когато го получите от куриер си го проверявайте задължително преди да попълните протокола. Багажите за застраховани и ви се изплащат липсите При хамалите ( товарачите ) не знам как стои въпроса. Но относно кражбите Авиокомпаниите нямат вина. Те не пипат багажа ви. Персонала е само на летище софия или външната фирма Swiss port А куриерите са само на- SIXT или Tourist Survice.

Да бе да, от три месеца нямало. През март ми изтарашиха куфара, и наистина беше с полет на Бълагия Еър. И разбира се, не съм подавал жалба. Разбрах го по-късно, като си отворих куфара

Ама наистина сте много прав. Кой на самото летище ще започне да си рови в багажа и да проверява дали всичко е налице ??? Това става обикновенно в къщи. И затова оплакванията са само сто, а в действителност кражбите са хиляди.

почти винаги като си идвам в София багажът ми е отварян и понякога липсва по нещо! не съм подавал оплаквания, защото в България цари огромна корупция! как веднъж не ми се случи нещо подобно като пътувам по Света? не живея в Бг по принцип

КОМПАНИЯТА, КОЯТО РАБОТИ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ И ОТГОВАРЯ ЗА ЗАГУБЕНИЯТ И ЗАКЪСНЯЛ БАГАЖ НА ПЪТНИЦИТЕ СЕ СЪСОИ САМО ОТ ОЛИГОФРЕНИ! НАЙ-ОТГОВОРНО ГО КАЗВАМ! БАГАЖА РЕДОВНО Е ПРЕТЪРСВАН И ОТВАРЯН ОТ МАЛОУМНИЦИТЕ, КОИТО ГО ДОСТАВЯТ НА АДРЕС! ЗА ТОВА СЕ ОТНАСЯЙТЕ С ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ, КОГАТО ГО ПОЛУЧАВАТЕ!

Inside job

често патувам за софя от готеборг през виена или будапеща, по-рядко през париж, и обратно. мн често като си получа куфара на летището в готеборг виждам, че е правен опит за отварянето му. става ми много неприятно, защото сам балгарин и това се случва само когато патувам от софя...

още черноризец храбар е забелязал, че "болгари су племе хроброу, склонну к грабезу" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Надявам се нямаш предвид всички българи зад граница?Иначе на летището служителите не са лоши (със малки изключения България еър например).Винаги са се държали добре и възпитано.В общи линии доволен съм.

Колкото повече ципчета по багажа толкова по добре се рови... (Отвори ципа, разрежи вътрешната стена, препови (ВЗЕМИ), затвори ципа) Лесно и много шарани се ловят!

Какви десетки, хиляди са обраните... глад глад

Няма да им простим, я! Да ги обират, като са будали да пътуват оттук. Криза е, все пак трябва да се преживява. Имиджът ли? А, това друг път.......

Ами докато на летището работят някви селтаци, така ще е! Те редовно си тарашат куфарите и си взимат каквото си харесат. Всички го знаят, но на никой не му пука, щото от министъра, до обикновения селяндур, дето тараши куфара всичките са един дол дренки! Да им приседне дано, мама им крадливи нещастници!

там са "Онова момче дето рита топката с мен схващаш ли ???))))

Хахахаха... От 3 месеца нямало нито един сигнал! Сигнал може и да няма, но обрани колкото искаш. Преди няма и 1 месец (около 20 април) нашия багаж беше изтърбушен и до нас пристигна едва 1/3 от съдържанието му. На най-скапаната летище в Европа винаги е било така - поне от 15-20г. моя багаж поне веднъж годишно е "олеквал" на това летище, и само на това. Това не вярвам, че някога ще се промени.

Добре дошли в България! Това е само началото на изключителното ви преби-ваване в тази страна. Ще бъдете изумени от оште редица негативни гледки, преживявания, и емоций! Престоят ви в Българиа е много вероятно да остави трайни следи и дълбоки спомени във вашето съзнание! Вашите лични вещи са наша собственост. Пожелаваме ви "приятен" престои!

И на тебе ти трябват "оште емоций", ама първо вземи завърши училище, а?

А кой е Емоций?

това става само когато летите с балгаря аир *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Преди по-малко от 2 седмици летях с Еър Франс и на българското летище се оказа, че са ми обрали куфара, а на моят спътник имаше повреди по багажа. Отвратена съм!

Проблема е стар, но никой няма да го реши, защото има много маймуни на клона. Аз лично познавам човек, който в къщи всичко му е крадено от летището, кара кола, която няма как да си позволи само със заплатата си ... Дори се хвали с "постиженията" си! Такава ни е държавата!

Моля, моля! Холандецът установи, че техническата част по охраната на границата е на ниво. Какви са тези изчезнали багажи сега?

ясно е че охранители,товарачи и полицаи са пълна партияделят всеки ден плячката и дават % на шефа !!!

това летище е някакъв ужас.....служителите са груби, намусени,некомпетентни, през юли миналата година вътре беше жега не се дишаше, чекираха ни 1 куфар свръхбагаж час и половина като ни препращаха от едно гише на друго с куп неуредици....беше някакъв кошмар и се бях зарекла да не стъпвам повече в бг!неуредиците и анархията на територията бг нямат краи!

Абе Теди, ти помниш ли какви са ти коментарите? Че не си в САЩ го знаем, ама поне си води записки. Ти за една год. обиколи целия свят, изкоментира всички теми по света, компетентна си по всичко, получаваш 2000 долара соц. помощи, и какво ли още не. Според мен е добре да посетиш психиатър, защото явно страдаш от някакво разстройство на личността, тъй като за 1 год. смени какви ли не длъжности, посети какви ли не държави и т.н. Не е срамно да отидеш на лекар, ще е за твое добро. Пък може и един ден да видиш САЩ (поне на картинка).

предположения,таварищ, предположения...както и неистово желание за дезинформация и дискредитиране на ника ми само защото съдържа омразната ти абревиация " USA"......днес как пропусна да кажеш как аипи адреса ми излиза на пазара в ситняково където продавам домати, чушки , чорпогащи и кинкалерия ...еее, ама излагаш се нещо днес, нещо не си в кондиция.......явно от позитано не са раздали купичката с леща за вечеря

Айдеееее, преуспялата ТедиУСА, ..... има и намусеми има и нормални служители на летището!!! Ако един/една ти е направил лошо впечатление, не си прави изводи за всички ...но не се знае дали не си от онези булгаристанци дето като си дойдат тук за малко, да похарчат малко долари/еуро и се правят на голямата работа, иначе всички сте мишоци, там където сте ... и не ми пиш някакви квалификации от рода, че не съм ходил/а никъде и нищо не знам....

не виждам в постинга ми някъде да коментирам колко и къде съм успяла?та по-полека с инсинуациите....никои не го интересува, нито на някои му влиза в работата.....темата е за летище враждебна, където държавния узаконен рекет както навсякъде на комунистическата територия задунаиска губерния е особено фрапиращ!

Надявам се нямаш предвид всички българи зад граница?

ако беше малко по-умен, щеше да разбереш колко си тъп.

Теди, чекирали са ти свръх багаж, защото си била с един куфар луканки които си транспортирала до местоживеенето си във Видин. Обаждай се друг път и ще ти ги закарам. ЧЕСТНО!

аз луканки и зеле в бг не купувам, не ми се налага:купувам си ги по интернет от българската компания в щатите малинчо.ком, със седалище в ню джърси, препоръчвам ги, чудесен сървис, поздрави

ха ха ха добър опит....никога не съм ходила във видин, от габрово съм........а луканките си ги купуваме тук от българска компания, малинчо.com и са много добри на вкус-приготвени в америка по българска технология и рецепта...сполаи ти

голяма новина, още по тошово време товарачите на аерогарата носеха скъпи маратонки, имаха скъпи фото камери и парфюми. проблема е стар но не e решен.

...тошовото време отмина преди близо четвърт век....какво по-добро направихте вие - американските подлоги от всички цветове!?!?!

Направиха това, че вече не сме задължени да живеем с вас, а можем да напуснем когато ни писне от комунистическите ви измишльотини. Земята е една, хората навсякъде са еднакви, човек навсякъде може да си подреди някакъв живот и да си го изживее. Достатъчно е, че я няма противната ви система и партия. Лицемерието ви не знае граници.

Отмина, ама киселаците в Б-я си работят по старата система, и си крадът като на село