Пияни британци принудиха самолет да кацне извънредно в София

Британци с неприлично поведение принудиха самолет, отлетял от Великобритания за Турция, да кацне извънредно на Летище София и българската полиция да се намеси.

Обратно в новината

Коментари - Пияни британци принудиха самолет да кацне извънредно в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британската нация е изключително проста, мързелива, подла, лицемерна и за капак - алкохолизирана! Наздраве, г-жо Елизабет 2-ра! Поданиците ви са гола вода...

разбирам кого пунтира Бялата Златка.

едно тенкю в Туитъра, че са свалили само пияндурниците, а не целия самолет, няма ли да има?

Английските момчета тръгнали на алкохолен секс туризъм по Балканите. Алкохола си го изпили в самолета, а секса ще консумират в Софийския затвор. Мисията изпълнена.

Не бива да се сервира алкохол в самолета. Аз това не го разбирам. След всички атентати мерките за сигурност трябва да са драконови.

Баце, от тоя секс ти се е замъглило зрението - в статията пише, че тия са си го носели алкохола......

трябвало е да ги свалят в Bарна, да си допият по родните ни курорти...

Еми така ще е, като пътуването със самолет е глезотия.. Да хванат да забранят всякакъв алкохол (вкл. и мини-бар в сямите самолети), да видим тогава ко ша праат.

Такива не ги ли сваляха в Австралия преди? Откога в БГ?

Това се казва късмет! Британците на практика са терористи и заслужават адекватен съд. В България ще ги съдят като Волен Сидеров, като за хулиганство.. Дори и да ги изпраскат , както си му е редът с максимални присъди, защото са едни боклуци, които са застрашили живота на мнозина във въздухоплавателно превозно средство и съдът ги осъди на максимални присъди, британският министър ше ги помилва, както постъпи с английския уруд, който осакати нашето момче вбара след мача на Ливърпул в Истанбул. Затова самолетът не трябваше да му се дава да каца тук! Ако лейди Тачър беше жива, тия щяха да лазят по пистата ни и да я ближат само за начало!

А пишат че руснацмте пияници но се оказва че тезис които ни учат на европейски цености са много по пияни.

Шшшшт, тихо комунисти: поредната руска провокация е това, британците не пият и са свръх демократи...стига вече помии

Напили се с алкохол, който носели. Нали проверката позволява до 100 мл. ?! Или това важи само за българи, второто европейско качество.

Доколкото знам, закупуване на 1 литър твърд алкохол от Duty Free преди излитане е позволено, което е предостатъчно.

Докато се мислиш за второ качество, ще си второ качество ...

Даже трето, бих допълнил.

Не се прави на отворен. Лично съм виждал нашите скъпи митничари как си затварят очите за чужденци, а също как европейските летищни служби третират българи като втора ръка хора.Пред компа е много лесно да се правим на ВИП- ове.

от шоповете след чек ин можеш ако щеш и цистерна с алкохол да си вкараш.

Последния път като летях с Wizz air предупредиха да не се пие внесен отвън алкохол, ама кой ти слуша :))

Блиц анкета: Кой прави повече пиянски проблеми по самолети и курорти: 1. Англичани "+" 2. Руснаци "-"

Естествено, че руснаците! Те се качват с парашути на пътнически самолети, с калашници и с кашони с водка и скачат където им се приска и така обърват трафика! Затова и постоянно падат из територията! А англичаните ги свалят мирно и тихо от самолетите и най-много да скочат от някой етаж! истински ангелчета. нали за това са англичани!

Едно не разбирам - защо е трябвало да кацат?! Малко ли боклук изсипват на главите ни?

Ами да карат над морето и там да ги хвърлят от 10км височина ли? Ами ако убият някоя невинна рибка? Знаеш ли какъв вой ще се надигне от ОО-нето заради рибката? Много повече отколкото за 4 милиона унищожени българи!

На чартърни полети англичаните редовно се разкарват до тоалетната по чорапи. А там винги са опикали пода. То акъл с фуния ако можеше да се налива.....

Тиа директно на автобуса към Слънчака трябвало да ги пратят, да се поналудуват момчетата

Хаха, точно си помислих, че са ги свалили на (почти) правилното място.

Боклуци има навсякъде по света, в това число и в "великото кралство"....тяхната мамица....много от тях не се различават от ромите!

Да! Боклуци има навсякъде! Проблемът е че западните боклуци имат ресурси да пътуват и да мърсуват по целия свят и затова са много по -опасни! Другуте боклуци са местен, известен и по-малък проблем!

Те пушили в тоалетната на самолета, напили се с алкохол, който носели, и започнали да опипват стюардесите. Това са мойте идоли. Това винаги съм искал да направя и аз.

зимай билети и бягай само се надявай да не ти се паднат стюарди

То след третото уиски няма да правят разлика.

Колко трябва да е прост човек, за да направи това???

Трябва да е само пиян, не е задължително да е прост. Интелектът заспива от алкохола.

не заспива,а се проявява ако изобщо го има

Съвсем не е вярно. Като си невъзпитан и недодялан тъпанар, правиш зулуми. Ако първите седем години не ти липсват и имаш някакви наченки на морал, просто се забавляваш.

колкото един или група англичани- то не бяха футболни хулигани, то не бяха царе на ножовете в Ирландия, то не бяха простотии. Ама пусто евро демократично поведение и бъдеще. Те, горките са си мислели, че отиват на секс и акохолен туризъм в аборигенска България (що ли я пиша още с главна буква? ама нейсе.) пък то разбрали, че пътуват за Турция. Е, кацнаха си у нас.Сега право на моретооо и гасссссссссс!

Дано ги екстрадират директно и ако ги съдят да ги съдят там, че да има някакъв ефект. Иначе англо-саксите ни счиатат за втора категория хора и като осъдят някоя пияна свиня, че е счупила главата на български барман, тия си го взимат и го помилват...

дето иде врана все е осрана нация от алкохолици хехех *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Gal

щото в България по чалготеките все трезвеници.....

Тук като изтрезнеят ще ги пуснат, защото управлянието ни е чудопоклонническо. Чак ми е жал, че пилотите не са потърпяли още 30 мин за да кацната в Истамбул. Там тия пияни UK говеда щяха да идат на "ваканция" в някой турски затвор и познайте какво изкарване щяха да им спретнат пандизчиите....

Трябвало да ги пуснат с парашути в Слънчев бряг :):) Миналата година балконинг, тази година самолетинг :)

Хахахаха самолетинг. ти мъ уби! :))) само дето от балконинг със сигурно се разпльокват, от самолетинг може и да цопнат у некое море. майтапа настрана, аз не мога да разбера защо така правят тия хора..

Тези т.н. британци правят това само когато са на чужда територия защото у тях не могат да си го позволят и страха от санкции.Сега се напиват като свини. Имах един на гости,купил ми една бут. уиски от магазина тук-там е 3 пъти по скъпо,вечерта изпи една бут. Абсолют,разкарваше я с бира,сутринта гледам неговата бут. подарък до половината изпита през ноща и след 1 час в кафенето удари един коняк с кафето "да изтрезнеял".

Да ги пуснат пеша. Тъкмо за Джулая ще пристигнат и ще бъдат гарантирано трезвеници.

АНГЛИЧАНИТЕ, СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БОКЛУЦИ В Е.С.ТЕ СА ПО-ГОЛЕМИ ПИАНДУРНИЦИ ОТ РУСНАЦИТЕ!!!

Горките! Идват трезви и възпитани в България и ние ги упояваме, опиваме надрусваме и караме да скачат от балконите!

Виждам, че и напредстава си нямате що за стока са британците. Те са едни от най-големите алкохолци. Където и да отидат се наливат като прасета и се друсат като за последно и са супер вулгарни.

Ако самолет беше кацнал извънредно в Лондон, заради пияни българи, англичаните щяха да смърдят поне 10 години. Предполагам, че и посланика им в България щеше да помучи по нашите наведени "медии". Имат страхотен елит, но качеството на огромна част от простолюдието е по-ниско от това на български чалгар.

Какво толкова сте се разлаяли. Нямате какво да пиете ли? Напили са се , свалили са ги, компанията да си ги съди във Великобритания за загубите. Нормално е. Британците, руснаците и други по северни народи не умеят да пият. Най добре и умерено пием българите. Гърците са се понаучили от нас, пият редовно, но по малки количества и ги избива на танци.

То на танци много хубаво. Нашите обаче налитат на бой.

сиртаки в самолет. Добре звучи :)

... И после Путин и руснаците били алкохолици?! Толкова се радвам, че тези смотаняци отново ни показаха лицето и доказаха низката култура на Западна-капиталистическо-империалистическа Европа, САЩ, Канада и Австралия! Цялата треперя от щастие, когато българинът чете за свинщините им и се образова!!! Това нещо в една социалистическа народностна политическа система щеше да се накаже с 20 години затвор, екстрадация на остров Белене или изгниване с Сибир, а за гнусно обарване на нещастните -хубавелки-стаюрдеси можеха да получат доживотен затвор с 24часов труд на ден!!! Изнуреното ми лице грейва от радост, когато се обръща на изток към Путин и неговите справедливи закони и чиста като сълза душа!

ама верно ли трепериш?

Добър тролинг

ти ли треперят?

Ами това са порядките на английския начин на живот. От една страна - ако не дай си боже настъпиш линия на очертаното място за паркиране - едва ли не си престъпник и веднага те санкционират. От друга - гледай какво става по кръчмите в петък вечер - като изтървани , пиене до оливане ...

ИКОНОМИСТ ВЧЕРА ПИСА ЗА ПРОБЛЕМИТЕ С БЪЛГАРСКИТЕ РОМАНИ ..... А ТЕХНИТЕ КУЛТУРНИ АНГЛИЧАНИ .....:))

Тия, явно са били за Слънчев бряг.

да тва като вица един целия гипсиран дето си слизал на неговата спирка от самолета;)

имам чувството ,че Турция всички отпадъци ни ги пробутва на нас ,все едно България е кошче за отпадъците на света - от арабския свят и от Еу,докога ще приемаме всеки престъпник

......Пияни британци принудиха самолет да кацне извънредно в София.. ---- Ако бяха българи щеха да са в панделата. ако бяха араби - вече да са ги застреляни Но са британци. Ще им се извиним Ще ги почерпим Ще се снимаме с тях ще им дадем пари за изпът ще ги изпратим с добра дума и за наша сметка!!! -----

тия явно са последователи на Бялата Златка - затуй са ги свалили в София - за среща с кумира им (Болния от Варадеро)

На такива теми най-интересни са ми коментарите.

Е, сега шестимата свалени ще си отпият и оте...ат в България. При нас санкции за буйстващи британци няма. Даже ги приветстваме. Виждали сте ги всички как буйстват и по морето, планинските курорти и в София и в другите по-големи градове...

От радост или от мъка се напиха цивилизованите поданици? Може би им липсвала кралицата :)

стюардесите пийналите англичани - човек да се замисли дали да вземе съпругата си на световното в Англия по футбол през 2022 година - не е ли по добре да си остане в Катар?

Някакъв се оплаква в полицият - Спря една кола, излезе един младеж, хвана жена ми, вкара я в колата и отпраши на някъде... Ченгето - Ми къф е номерът? Оня: - Ми номерът е ясен. Като минали път - ще я е...т и ще я върнат с колата.

как така са си носили алкохол, на англииските летища те събуват, събличат , един одеколон не можеш да носиш.....

купили са го от безмитната зона след проверките...до там им стига акъла на 95% от островитяните.

Проблема, приятел, е че на доста съ-форумци не им стига акъла да се сетят как островитяните са качили алкохол на борда.

Абе хора, вие все едно не сте стъпвали на летище! Има магазини за алкохол там.

има, има, да , това не съобразих ....

Все пак защо самолетът е кацнал в София, след като е имал още 30-40 митути до турското летище? Едно извънредно кацане преди крайната точка е свързано с: - изхвърляне на гориво във въздуха за да се намали теглото на самолета и от това да има достатъчно ниска скорост на кацане. С голямо тегло скоростта е висока и има опасност дължината на пистата да не стигне за спирането му; - допълнителни летищни такси за ползване на аварийното летище, техническо обслужване; - допълнителен разход за дозареждане с гориво преди излитането. Единствената причина за която се сещам е, че може би тъй като с Англия сме в ЕС и е по лесна процедурата по екстрадиране на хулиганите? Докато с Турция навярно ще е по сложно. Но така са лишили хулиганите от прелестите на турските затвори. Който е гледал Midnight express знае за какво говоря.

защото всяка авиокомпания действа със абсолютен приоритет - сигурността на борда. всяко ситуация в която тсигурностто е застрашена от компромат се превръща в авария и се включва протокол за аварийни ситуации на борда без никакво значение на дестинация, гориво разходи и график. в случая е също и назидание - пилотът им показва кой е шефът.

И кво сега - не знаеш как се пише " Среднощен експрес" или се правиш на отворен/а.

LeGrandTulup

Ако някой реши да намери филм за да си го изтегли, много по лесно се намира с оригиналното заглавие. А ние тук сме майстори в измислянето на нови заглавия при превода. "Girl next door" става "Момиче за секс". И така нататък.

Полетът, както е отбелязано по-горе е до Даламан, което въобще не е на 30-40 мин. от София. До там със самолет от София са около 2 часа. Моля обръщайте внимание на детайлите преди да разсъждавате. Благодаря!

LeGrandTulup

Да, прав сте, благодаря за пояснението.

... защото до тогава не само щяха да са "опипали" стюардесите.

Как само се поддържат англичаните.Пилота ги е свалил в Бг,защото е знаел какво ги чака в Турция.

и сега кво в София ли ги оставихте тия отпадъци?

Jeni

Споко, отпрашиха към Слънчев бряг!

Eто затова Kамерън ще свиква референдум и ще напускат EC, защото не им позволяват да пият и обарват стюардеси,...xaxaxa...

Брей, че си умен.

Aми, чета брато....Hамалям си "тъпотията"...;)

Културни цивилизовани западняци.

А то пък "источняците" никак не пият по цял ден и никак не ходят пияни по улиците и на работа!

PekoHcTpykTop

Те нямат претенциите да са богоизбран народ, имащ право да избива тези, които не го признават за такъв.