Иракски части овладяват под обстрел главното летище на Мосул

Иракските войски, които настъпват към контролираната от "Ислямска държава" западна половина на Мосул, щурмуваха най-голямото летище на града.

Обратно в новината

Коментари - Иракски части овладяват под обстрел главното летище на Мосул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и докато си чешем езиците тука - летището беше превзето като като по учебник по който да се учат калпавите рашки.

ИДИЛ са в ужас, Путин ги предал, свършил парите и не дава вече пукната копейка за съюзниците си!

Широко разрекламираното настъпление на западен Мосул зацикли. Иракските сили понасят големи загуби от джихадисти-камикадзета и мини. Особенно тежки загуби са понесли военните полицаи задействани срещу ДАЕШ.

каква радост за нас русофилите че братята ни от ИД са борят славно... само дето не ти вярвам другарю Тъпаков.

Излез от пропагандната мъгла и ела в реалността!

Мосул, това е една образцова операция даваща нагледен пример, как могат да бъдат съчетани безкомпромисност срещу терористите и максимална грижа за мирното население. Това никой друг освен световната опора на демокрацията не може да го извърши толкова перфектно. Тази операция още един път иде да покаже безспорната сила на демокрацията и евроатлантическите ценности.

образцова не, но хиляди пъти по добре направена отколкото безсмисленото бомбене и разрушаване на Алепо което беше на принципа - да трепеш хлебарки с атомни бомби.

чечня грузия украйна алепо клеймото е сложено пропагандата върши работа до време но фактите остават в историята дори гьобелс не е успял да попречи на света да намрази хитлер вие къде сте тръгнали???

БРЦК

Дрезден Хирошима Нагазаки Мосул За фактите и историята си прав.

си пропуснал Хамбург?

Въетнам

казвам, много мъка има по този свят. Не е лесно да си малоумен.

Битката за Мосул отдавна е започнала. Просто не може да приключи. Летището им трябва и не могат да си позволят ,,победа" от въздуха както обикновено

след 5 годишната война на ал асад с жителите на алепо по-добре да мълчите? ако имате чест?

Ако ти имаше чест, никога нямаше да сравниш жителите на града с терористите от ИД.

БРЦК

Ахахаха. Не знам дали си разбрал, ма вече дори и ЦНН смениха плочата за Алепо. Прочети си последните 'опорни точки'. Ако не можеш - прочети новината за военните инструктура от САЩ,УК,Израел,СА и други дето дадоха фира при удар над бункер в Алепо. Да те питам какво ли са правили тия 'добри' хора там?

FuckTheEU

Чувате ли оглушаващата тишина от амнести и другите свине, коиито квичаха като за последно при освобождаването на Алепо? Чувате ли я?

личната трагедия на идиотите русофилки никой не ги разбира никой не разбира фюрера им който умишлено избиваше деца в болници с бункерни бомби! путин е путлер а вие сте неговата пропаганда! клеймото на историята е поставено!

Абе Кончита, ти не спиш ли някога? Денонощно си на барикадата. Жал ми е за тебе, да ти дам 20 стотинки за баничка?

БРЦК

Бре бре , намали малко. Намеси Путин в статия за Мосул. За да ти върна топката я сега кажи кой изби 60 мил. индианци, разруши Дрезден и 'метна' 2 малки атомни бомбички над цивилни градове? Колко деца е имало там? Колко са били децата от 60 мил. индианци?

FuckTheEU

И този делириум, който си написал какво общо има с изказаните от мен ФАКТИ?

До а бе не знам , за 15 години какво и къде, ама вече 100 години от как изграждат комунизма в Русията , а са на път да преминат към разменна търговия, защото проекта е счупен!!! Още не са си оправили кочината , пък света тръгнали да оправят!!!

Е колко пъти ще започва тази Битка? Да не е спирала?

Ми доколкото чета всеки месец започва битката за Мосул, и всеки месец започва последния щурм за окончателното освобождаване на града, и така вече половин година...какво да правиш, хибридна война...

Я всички руски тролове на барикадата, няма да допускаме да се казва истината за Мамишистан и престъпланията извършвани от мамашистанци, че ще ни спрат копейките!!!

Ти си русофил и комунде.

Стига лъга бе трол, няма и два месеца!!! Да не говорим, че Космическите сили на Русия година и половина превземаха Алепо, че и удимиха Европа с димящото Кюмбе Кузя!!!

Абе прав си, ама година и половина както и да го погледнеш е по-малко от 15 години, откакто внедриха "демокрацията" там.

откога го щурмиват тоя Мусул, повече от 6 месеца минаха и още нищо. докога бе? един град не могат превземат, въпреки бомбардировките, колкохилядната армия и нам кво си. Да не забравя, че са в Ирак от 2003, вече 15! години, а там има ИД, алкайди, гайди , но не и нормален живот з хората, причиняват бежански вълни към европата. ай сиктир бе!

Путин го отбранява

и го напада. Той е виновен за всичко.

Верно ли сметаш, че в ИДИЛ викат - Путин Акбар?